- 15 Eylül 2014
- 220
- 37
- 18
Bak o konuda çok şansliymissin ben seans bittikten sonra kara kara diğer seansı düşünüyorum eve nasıl döneceğim diye. Çok iyi anlıyorum seni benimde aynı şekil inşallah bu zorluklara da değer.Evet 3. Gün rahatlıkla yapabilirsin belki 2. Günde yapabilirsin ciltten cilde fark edebilir belki ben 3. Gün yapabilmiştim. Benim de akne izleri. Hayır bana asit uygulanmadi
Ben kuzenime sordum, O senelerdir kozmetisyenlik yapıyor - Oda bana uygulayacak zaten. Kızarıklıklar 4-5 gün sürüyormuş. Seanslardan sonra güneşten korunmak lazımmış. 24 saat sonra makyaj yapmakta sakınca yokmuş. Yabancı sitelerde de öyle okudum. Makyaj yapmak yasak değil yani...
Benim 3 seans yapıldı 4.seansimda ayın 5 deSenin kaç seans oldu peki canım? Ya bide şöyle bişey. Kızarıklıklar kalıcı değil, geçiyor yani sonuçta. Sonucu düşündüğümde kızarıklıkları unutuveriyorumBende çok kafama taktım, napcam ben kırmızı kırmızı diye. Sonra düşündüm, sağlık - banane bakan bakar.
Benim 3 seans yapıldı 4.seansimda ayın 5 de
Evet ben çok memnunum keşke çok daha önceden başlasaydim diyorum. Benim cildim çok problemliydiPeki bi değişim var mı? Memnun musun? Bide cildin benimki gibi mi yoksa daha mı iyi veya kötü?
Evet ben çok memnunum keşke çok daha önceden başlasaydim diyorum. Benim cildim çok problemliydi
İnşallah canım sende iyi sonuçlar alırsın umarımAy gerçekten mi çok sevindim canım senin adına. Darısı benim başıma artık inşAllah hayırlısıyla...
Benim 3 seans yapıldı 4.seansimda ayın 5 de
Merhaba.. Bana sadece ilk gün yüzüne su değdirme demişlerdi bende 2. yada 3. gün duşa giriyorum buhar olmadığı sürece herhangi bir problem olmuyorMerhabaa, 2 gün önce ilk seansıma girdim. 2 gün geçti doktoruma sormayı unutmuşum ama kızlar duşa girsem bir sorun olur mu?
Merhaba.. Bana sadece ilk gün yüzüne su değdirme demişlerdi bende 2. yada 3. gün duşa giriyorum buhar olmadığı sürece herhangi bir problem olmuyor
Merhabaa, 2 gün önce ilk seansıma girdim. 2 gün geçti doktoruma sormayı unutmuşum ama kızlar duşa girsem bir sorun olur mu?
Acı hissettin mi? Nasıldı sana göre ilk seans? Varmı bi değişim sana göre?
Merhaba kızarıklıklar her seansta daha da azalıyormuş. doğru mudur? Bende ikinci seansa gitcem ama korkum varBenim 3 seans yapıldı 4.seansimda ayın 5 de
Kızarıklık oluyor fakat bir iki güne geçiyorMerhaba kızarıklıklar her seansta daha da azalıyormuş. doğru mudur? Bende ikinci seansa gitcem ama korkum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?