• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Dermapen

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Bak o konuda çok şansliymissin ben seans bittikten sonra kara kara diğer seansı düşünüyorum eve nasıl döneceğim diye. Çok iyi anlıyorum seni benimde aynı şekil inşallah bu zorluklara da değer.Evet 3. Gün rahatlıkla yapabilirsin belki 2. Günde yapabilirsin ciltten cilde fark edebilir belki ben 3. Gün yapabilmiştim. Benim de akne izleri. Hayır bana asit uygulanmadi

Senin kaç seans oldu peki canım? Ya bide şöyle bişey. Kızarıklıklar kalıcı değil, geçiyor yani sonuçta. Sonucu düşündüğümde kızarıklıkları unutuveriyorum (: Bende çok kafama taktım, napcam ben kırmızı kırmızı diye. Sonra düşündüm, sağlık - banane bakan bakar.

Ben kuzenime sordum, O senelerdir kozmetisyenlik yapıyor - Oda bana uygulayacak zaten. Kızarıklıklar 4-5 gün sürüyormuş. Seanslardan sonra güneşten korunmak lazımmış. 24 saat sonra makyaj yapmakta sakınca yokmuş. Yabancı sitelerde de öyle okudum. Makyaj yapmak yasak değil yani...

Teşekkür ediyorum. Doktor Bana pek bi sıkıntı yok cildinde dedi 3-4 seansta halledilir dedi ama yine de bi korku var burada yazıldığı gibi kabuk bağlıyo falan demişler inanın çok korktum durdum bi düşündüm tekrar. cevabınız için teşekkür ediyorum sıkıntı yoktur o zaman

Senin kaç seans oldu peki canım? Ya bide şöyle bişey. Kızarıklıklar kalıcı değil, geçiyor yani sonuçta. Sonucu düşündüğümde kızarıklıkları unutuveriyorum :-) Bende çok kafama taktım, napcam ben kırmızı kırmızı diye. Sonra düşündüm, sağlık - banane bakan bakar.
Benim 3 seans yapıldı 4.seansimda ayın 5 de

Merhabaa, 2 gün önce ilk seansıma girdim. 2 gün geçti doktoruma sormayı unutmuşum ama kızlar duşa girsem bir sorun olur mu?
Merhaba.. Bana sadece ilk gün yüzüne su değdirme demişlerdi bende 2. yada 3. gün duşa giriyorum buhar olmadığı sürece herhangi bir problem olmuyor

Acı hissettin mi? Nasıldı sana göre ilk seans? Varmı bi değişim sana göre?

Canım benim pek sorunum yoktu gözeneklerim açıktı bundan şikayetciydim. İlk seans acı hissetmedim hiç hatta doktor ilk kez birisi hiç ara verdirmeden tamamladı seansı diye tebrik etti. Kısa süreli kızarıklığım oldu 2 gün içerisinde geçti şimdi soyulmalar var başarılı geçti yani:))

Kızlar benimde çukurluklarim var dermapen yapıcam ama hamilelikte bir sakıncası olur mu bilginiz var mı ?

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım :) Bende 4 gün önce ilk seansa gittim kıpkırmızı gezdim iki gün. Psikolojim bozuldu diyebilirim. Şuan daha iyi oldu kızarıklıklar geçiyor yüzüm kuruyor. sürekli nemlendiriyorum bu kabuklanma nasıl olacak onu beklemekteyim. Acı yok ama tedirginim 2. senasım 1 ay sonra gitmemeyi düşünüyorum yani tedirginim.Çünkü bu defa daha yoğun çalışılacak yüzüm daha fazla mı kızaracak yani bu çektiklerimin fazlasını mı çekeceğim.. bana yardımcı olur musunuz.....

arkadaşlar merhaba bu konu benim de son zamanlarda baya gündemime girdi, benim de geniş gözenek sorum oldukça fazla. bilmiyorum yer önerisinde bulunmanizda bir sakınca var mı ama istanbul avrupa yakasında uygulatabileceğim ya da en azndan muayene olabileceğim uygun ve güvenilir yer tavsiyeniz var m? malum cilt kolay kolay kimseye emanet edilmiyor..

selamlar herkese. ben 4 seans mezoterapi için anlaştım. 800 tl. ilk seansı mezoterapiyi yaptırdım. cildimde bir hafta oldu. faarklılıaşma var. doktor dermapende yapacaktı. paketin içindeydi. ancak kızaracak dedi. eve geldiğimde ne oldu diye sorarlar diye tırstım. yapıldıktan sonra belli olurmu kızarıklıklamı eve gelecegim.

Dermapenden sonra yüzün kıpkırmızı olacak evet toplu taşımayı kullanamayacak kadar diyim hatta

Merhabalar,
benim iğneli epilasyon sonrası yanaklarımda ve kaş üstlerimde çukurluklar oluştu ve cildim yağlanmaya, gözenekler genişlemeye başladı. Gittiğim estetisyen kışın dermapen yapalım dedi, 8 seansmış. Bir etkisinin görür müyüm acaba seanslar bitince? Bir de ne kadar ücret ödüyorsunuz?

Back