• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Dermapen

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Ben 2. Seansı bitirdim hiçbir değişim yok şuan. 8 seans demiş size 8de iyi olacagını sanıyorum ben seansına 400 lira veriyorum ama yaptıracagınız yere göre değişir

Cevremde dermapen yapanlar,gittigim merkezde ve burda yazılanlar... herkes dermapen bir işe yaramadı diyor.ben daha başlamadim ama dermapende bir işe yaramayacaksa ne yapacaz. çukurluklarimdan sıkıldım :KK43:

Ben %100 sonuç verecek diye başladım ama artık ben de inanmıyorum yine de yaptırıp memnun olan çok var öyle yazmışlar keşke birileri bişeyler yazıp yardımcı olsa

o zaman bende yaptırmayım. mezoterapiye 3 seans devam edecegim. o işe yarıyor.

Merhaba kızlar bende dermapen yaptırmaya başladım akne skarları ve kizariklar için. Sürekli araştırıp okuyordum bi anda cesaret edip gidip yaptırdım umarım her şey güzel olur

Kızlar bugün ilk seans dermapenimi oldum.biraz acıdı ve şuan yüzüm morarmis bir halde :KK43: inşallah güzel bir sonuç alırım. gelişmeleri yazarim

benım uzman dermapeni mezoterapi ile bırlıkte yapıyor. 4 sean s 800. yalnız ilk kez dermmapen yaptırdım. yuzum tahriş olmus kıpkırmızı. bazı yerler daha ıyı bazı yerler daha kızarık. herhalde oralar daha derın. beyaz tenlıyım. ondanmı cok kızardım. bugday tenlı bır kadın yaptırdı benden once hıc bellı olmuyordu. ben bır gun gectı. oldukca hırpalanmıs duruyorum. az yanma var. 2 hafta sonra 2. seans yapılacak ...ancak bır bakacagım işe yarayacakmı....

benım uzman dermapeni mezoterapi ile bırlıkte yapıyor. 4 sean s 800. yalnız ilk kez dermmapen yaptırdım. yuzum tahriş olmus kıpkırmızı. bazı yerler daha ıyı bazı yerler daha kızarık. herhalde oralar daha derın. beyaz tenlıyım. ondanmı cok kızardım. bugday tenlı bır kadın yaptırdı benden once hıc bellı olmuyordu. ben bır gun gectı. oldukca hırpalanmıs duruyorum. az yanma var. 2 hafta sonra 2. seans yapılacak ...ancak bır bakacagım işe yarayacakmı....
4 seans 800 cok ucuz ...hangi prp kitini kullandı doktor...

mezoterapiden sonra yapılıyor. prp degil benimki. 3 gün oldu benım. ilk gün biraz canım sıkıldı yüzüm kırmızı ve az yanıyordu. bugun iyi görünüyorum. az koyu tenim. ama gözenekler sıkılaşmış. bakalım ikincisini yaptırırmıyım. biraz zor ve acılı geldi bana...

mezoterapiden sonra yapılıyor. prp degil benimki. 3 gün oldu benım. ilk gün biraz canım sıkıldı yüzüm kırmızı ve az yanıyordu. bugun iyi görünüyorum. az koyu tenim. ama gözenekler sıkılaşmış. bakalım ikincisini yaptırırmıyım. biraz zor ve acılı geldi bana...

Cnm nerde yaptirdin bana özelden yazarmısın...ankarada mi ...doktor mu yaptı...memnun kaldın mi...

ben izmirde yaptırdım. hemşire ıdı yapan. estetik merkezinin ortagıymıs aynı zamanda. 3 dun oldu sanırım zaman geçtikçe daha da iyi olacak. gözenekler sıkılaştı az leke vardı. onlarda hafiflemiş. iyi bir uygulama gibi. ancak ben yüzümü uyuşturmaların a ragmen zorlandım. kasıldım yapılırken. güzellik için neler çekecegiz daha...

ben izmirde yaptırdım. hemşire ıdı yapan. estetik merkezinin ortagıymıs aynı zamanda. 3 dun oldu sanırım zaman geçtikçe daha da iyi olacak. gözenekler sıkılaştı az leke vardı. onlarda hafiflemiş. iyi bir uygulama gibi. ancak ben yüzümü uyuşturmaların a ragmen zorlandım. kasıldım yapılırken. güzellik için neler çekecegiz daha...

Guzellik icin cekmiyoruz aslinda salak oldugumuz icin cekiyoruz..zamaninda bilincsiz guneslenmenin ceremesini cekmek salakligimizdan kaynakli....

dermapen ile ilk iki gün kötü göründüm. sonra insan içine çıkabilecek hale geldim. cuma yaptırılsa pazartesi işe gidilebilir. gözenekler temiz, gözenekler sıkılaşmış. lekelerde azalma var. mezoterapi ile birlikte yaptılar dermapeni. bir de dermapen, somon dna sı ile yapılıyormuş. somona 4 seansa 1200 dediler. somon daha çok işe yarıyormuş. seneyede ondan deneyim diyorum.
benim az lekem vaardı. onlarda sivilce izlerinden sanırm oluşmuş. ama dermapen bayagı işe yarıyor gibi geldi bana...herkese bol güzelleşmeler...

dermapen ile ilk iki gün kötü göründüm. sonra insan içine çıkabilecek hale geldim. cuma yaptırılsa pazartesi işe gidilebilir. gözenekler temiz, gözenekler sıkılaşmış. lekelerde azalma var. mezoterapi ile birlikte yaptılar dermapeni. bir de dermapen, somon dna sı ile yapılıyormuş. somona 4 seansa 1200 dediler. somon daha çok işe yarıyormuş. seneyede ondan deneyim diyorum.
benim az lekem vaardı. onlarda sivilce izlerinden sanırm oluşmuş. ama dermapen bayagı işe yarıyor gibi geldi bana...herkese bol güzelleşmeler...

Dermapeni İzmirde nerede yaptirdiniz

Kizlar merhaba bende dermapene yarin baslicam varmi memnUn olan yada olmayan. Benim yuzumde Boyle

Eklentiler

• index.jpg
    index.jpg
    3,2 KB · Görüntüleme: 505
Ben 4 seans yaptırdım baktım ki sivilce lekelerimi çok hafif açmadan başka bir işe yaramadı artık bıraktım.iz dediğimiz o dalgalanmalara çukurlara zaten hiç iyi gelmedi belki on seans yapsam geçerdi bilmiyorum ama ona da para yetiştiremem

Back