4 seans 800 cok ucuz ...hangi prp kitini kullandı doktor...benım uzman dermapeni mezoterapi ile bırlıkte yapıyor. 4 sean s 800. yalnız ilk kez dermmapen yaptırdım. yuzum tahriş olmus kıpkırmızı. bazı yerler daha ıyı bazı yerler daha kızarık. herhalde oralar daha derın. beyaz tenlıyım. ondanmı cok kızardım. bugday tenlı bır kadın yaptırdı benden once hıc bellı olmuyordu. ben bır gun gectı. oldukca hırpalanmıs duruyorum. az yanma var. 2 hafta sonra 2. seans yapılacak ...ancak bır bakacagım işe yarayacakmı....
mezoterapiden sonra yapılıyor. prp degil benimki. 3 gün oldu benım. ilk gün biraz canım sıkıldı yüzüm kırmızı ve az yanıyordu. bugun iyi görünüyorum. az koyu tenim. ama gözenekler sıkılaşmış. bakalım ikincisini yaptırırmıyım. biraz zor ve acılı geldi bana...
ben izmirde yaptırdım. hemşire ıdı yapan. estetik merkezinin ortagıymıs aynı zamanda. 3 dun oldu sanırım zaman geçtikçe daha da iyi olacak. gözenekler sıkılaştı az leke vardı. onlarda hafiflemiş. iyi bir uygulama gibi. ancak ben yüzümü uyuşturmaların a ragmen zorlandım. kasıldım yapılırken. güzellik için neler çekecegiz daha...
dermapen ile ilk iki gün kötü göründüm. sonra insan içine çıkabilecek hale geldim. cuma yaptırılsa pazartesi işe gidilebilir. gözenekler temiz, gözenekler sıkılaşmış. lekelerde azalma var. mezoterapi ile birlikte yaptılar dermapeni. bir de dermapen, somon dna sı ile yapılıyormuş. somona 4 seansa 1200 dediler. somon daha çok işe yarıyormuş. seneyede ondan deneyim diyorum.
benim az lekem vaardı. onlarda sivilce izlerinden sanırm oluşmuş. ama dermapen bayagı işe yarıyor gibi geldi bana...herkese bol güzelleşmeler...
neden oyle dediniz yaaArkadaşlar dermapene çok umut bağlamayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?