- 4 Kasım 2008
- 106
- 10
-
- Konu Sahibi Pamuk Sekeri
lutfen bana bıseyler onerın herkes bısey yasmıs kafam cok karıstı benım de kalcamda var catlaklar sımdıde yenı yenı dızlerımde olusmaya basldılar ustelıkte kırmızı deıller doktora gıttım cozum yok dedı yıkıldım ne onerırsınız kullanıpta memnun oldugunuz bıseyden
o zmn benimkidemi yeşil oluyo benimkide turuncu çizgili:uhm::uhm: bende akşamları başladım ama belki sabah akşam sürülür fln diye bi sormak istedim çok teşkkr ederim ablam
evet benimkide yanık yara için fln ztn allahtan pahalı bişiy deil alırım diğerini bu deilsede ablam çok teşşkr ederim bilgilerin için chap20
gullyy ablam valla özlettin bizde özledik yaa.s.:1hug:
millet benım zamanında asırı kılo alıp vermekten kaynaklı basenlerımde böle kabarık beyaz cızgıler olusmustu.yazın cok sınırımı bozuodu beyaz beyazbende karar verdım netten bonnıe aldım.pek guvenmedım öncelerı.sabah aksam surum dıodu sıtesınde.surdum bı 20 gun felan baktım bı degısıklık yok sıkıldım bıraktım 10 gun felan.aa 15 gun sonra felan ustumu gıyınırken aynanın karsısında alla alla dıorum ya bı degısıklık var normalde benım catlaklarım aynaya baktıgımda acayıp gözume batardı gıyınırken aynaya bakmazdım o yuzden.bı baktım catlaklarımın kabarıklıgı gıtmıs nerdeyse gözumu kısarak bakıorumkı görıyım dıe:1shok: hala var beyazlık ama eskı halıyle karsılastırırsam yemın edıorum sıze yuzde 50-60 cıvarında duzelme daralma var bıde benımkıler 7 senelık catlak.sımdı 2.kutuyu alıcam ve sabah aksam surucem gene.tavsıye edıorum sıddetle bonnıe alın.fıyatı 58 lıra sanırım su anda.
ya sdnaz gercektenmı benım kuzenım rejen kullandı ıse yaramadı doktora sordum onlar para tuzagı ınanma dedı bende renuue alcaktım reklamdakı kadını gorunce dedım belkı benımkıde gecer ama ya bılemeıyorum sende ole dıyınce ...............millet benım zamanında asırı kılo alıp vermekten kaynaklı basenlerımde böle kabarık beyaz cızgıler olusmustu.yazın cok sınırımı bozuodu beyaz beyazbende karar verdım netten bonnıe aldım.pek guvenmedım öncelerı.sabah aksam surum dıodu sıtesınde.surdum bı 20 gun felan baktım bı degısıklık yok sıkıldım bıraktım 10 gun felan.aa 15 gun sonra felan ustumu gıyınırken aynanın karsısında alla alla dıorum ya bı degısıklık var normalde benım catlaklarım aynaya baktıgımda acayıp gözume batardı gıyınırken aynaya bakmazdım o yuzden.bı baktım catlaklarımın kabarıklıgı gıtmıs nerdeyse gözumu kısarak bakıorumkı görıyım dıe:1shok: hala var beyazlık ama eskı halıyle karsılastırırsam yemın edıorum sıze yuzde 50-60 cıvarında duzelme daralma var bıde benımkıler 7 senelık catlak.sımdı 2.kutuyu alıcam ve sabah aksam surucem gene.tavsıye edıorum sıddetle bonnıe alın.fıyatı 58 lıra sanırım su anda.
ben inatla gullyyyy gullyyyy demeye devam edicem secret yapıcaz artık napalımm guuuulllllllyyyyyyy kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ya gullycım ben buz tedavisini arastırdım kadın ben bu işi 20 yıldır yapıyorum ve %100 çatlaklar yok oluyo dedı ya bende tereddutde kaldım acaba dogrumu senın bı bılgın varmı bıde seyı sorcam sana bu kantaron yagı cıldı cok yakıyomus ben at kestanesi kremi kullanmaya basladım bana onerebılecegın neler var ucuz olsun mumkunse bı sen neler yapıyosun opppptuumcanlarııımmmm...ben de çok özledim sizleri...:1hug: bu kadar ara verdiğim için özür dileriiimmm..ama ben dans öğretmeniyim ilköğretim okullarında ve benim eennn enn yoğun dönemim malesef gösteri ayı olduğu için..pestilim çıkıo resmen..bi de 1 hafta ateşler içinde yattım,internetin i sine bakamadım..ama sahalara geri döndümmmhihoyyyt
nasılmış bakalım inatçı çatlaklar bunca süre içersinde..??benim fena değil..yani bana iyi geliyo açıkçası krem..zaten başka yapıcak bişeyim de yok ki:çok üzgünüm: ancak çok param olunca buzlu tedaviyi yaptırırım ancak..ozamana kadar bu kadar bakımla idare edices artık..
napıyosunuz görüşmeyeli bakalım...sizden ne var ne yok...
ya gullycım ben buz tedavisini arastırdım kadın ben bu işi 20 yıldır yapıyorum ve %100 çatlaklar yok oluyo dedı ya bende tereddutde kaldım acaba dogrumu senın bı bılgın varmı bıde seyı sorcam sana bu kantaron yagı cıldı cok yakıyomus ben at kestanesi kremi kullanmaya basladım bana onerebılecegın neler var ucuz olsun mumkunse bı sen neler yapıyosun opppptuum
ya chap cok saol bılgıler ıcın benımkıler 3 yıllık su son bırkac aydır dız kapaklarımdada oluyo delırecem yakında bı suru krem kullanıyorum ıcım dısım krem oldu hala devam edıyo catlamaya coook uzuluyorum dedıklerını yapıcam ama kantaron cıldı cok yakıyomus ayrıca gullycım cok saol msj ıcın buldum sonunda yasılarına okudum harıkasın ınankı sıteyı kesfettıgım gece hayatımı kurtardınız hepinızı optum..........D::
canlarııımmmm...ben de çok özledim sizleri...:1hug: bu kadar ara verdiğim için özür dileriiimmm..ama ben dans öğretmeniyim ilköğretim okullarında ve benim eennn enn yoğun dönemim malesef gösteri ayı olduğu için..pestilim çıkıo resmen..bi de 1 hafta ateşler içinde yattım,internetin i sine bakamadım..ama sahalara geri döndümmmhihoyyyt
nasılmış bakalım inatçı çatlaklar bunca süre içersinde..??benim fena değil..yani bana iyi geliyo açıkçası krem..zaten başka yapıcak bişeyim de yok ki:çok üzgünüm: ancak çok param olunca buzlu tedaviyi yaptırırım ancak..ozamana kadar bu kadar bakımla idare edices artık..
napıyosunuz görüşmeyeli bakalım...sizden ne var ne yok...
kızlar nerelerdesiniz 4 farklı krem kullanıyorum hiç bi ise yaramıyolar cıldıracam yawwww delı olcam yenılerı olusmaya basladı sımdıden bı suru tedavı yontemı arastırdım ama%70 80 diolar kesın yok bıde oyuncuolmak istıyorum bı dızlerle nasıl olcak bılmıyorum lutfen bı seyler yazın kızlar morale ıhtıyacım var