Çatlaklar Dermadoc Chrono Cure Crack Repairing System Çatlak Kremi

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

canım öncelikle hoşgeldin aramıza :) yazdıklarımızı okuduysan aslında çatlaklarımızın geçmediğinide okumuşsundur malesef :1no2: gerçekten bu çatlaklar doktorların da dediği gibi geçmiyor ama hafifliyor görüntüsü hep diyorum yine söyliyim görüntüsünün hafiflemesi için uğraşıyoruz canım umarımda başarabiliriz ki benmikilerde beyaz ve 7-8 yıllık olmasına rağmen uyguladığım kremler görüntüsünü çok az da olsa hafifletti (hala görünüyorlar tabiki )kremleri kullanmaya devam edersem iyi sonuçlar alacağımı düşünüyorum.Ben yazayım kremleri ve nasıl kullandığımı : Sabah madecassol,öğlen kantoron yağı ve jojoba yağı karıştırıp sürüyorum, akşam da (8 gibi) bepanthene plus yara ve yanıklar için olanı.Gece yatmadan önce soğuk bi duş alıyorum.3 günde birde buzlarla çatlak olan bölgelere masaj yapıyorum.Eğer sende kullanmaya karar verirsen lütfen bu kremleri bileğinin içine sür ve dene alerji yapmasın Allah korusun..Ayrıca lütfen üzülme tamamen geçmesede yıllarımı alsada hafiflicek diyorum ben inanıyorum en azından a.s.

o zmn benimkidemi yeşil oluyo benimkide turuncu çizgili:uhm::uhm: bende akşamları başladım ama belki sabah akşam sürülür fln diye bi sormak istedim çok teşkkr ederim ablam

Büyük ihtimal seninkide yeşil oluyor canım ama eczaneye bi sor istersen yara ve yanıklar için olanı hangisi diye.Ben sadece akşamları kullanıyorum canım o yüzden hani kullan falan diye bi yorum yapmayayım.Bide sende kullanmadan önce bileğinin iç kısmına sür bi bak canım kızarıyorsa kullanma kremi olur mu? a.s

evet benimkide yanık yara için fln ztn allahtan pahalı bişiy deil alırım diğerini bu deilsede ablam çok teşşkr ederim bilgilerin için chap20
gullyy ablam valla özlettin bizde özledik yaa.s.:1hug:

millet benım zamanında asırı kılo alıp vermekten kaynaklı basenlerımde böle kabarık beyaz cızgıler olusmustu.yazın cok sınırımı bozuodu beyaz beyaz bende karar verdım netten bonnıe aldım.pek guvenmedım öncelerı.sabah aksam surum dıodu sıtesınde.surdum bı 20 gun felan baktım bı degısıklık yok sıkıldım bıraktım 10 gun felan.aa 15 gun sonra felan ustumu gıyınırken aynanın karsısında alla alla dıorum ya bı degısıklık var normalde benım catlaklarım aynaya baktıgımda acayıp gözume batardı gıyınırken aynaya bakmazdım o yuzden.bı baktım catlaklarımın kabarıklıgı gıtmıs nerdeyse gözumu kısarak bakıorumkı görıyım dıe:1shok: hala var beyazlık ama eskı halıyle karsılastırırsam yemın edıorum sıze yuzde 50-60 cıvarında duzelme daralma var bıde benımkıler 7 senelık catlak.sımdı 2.kutuyu alıcam ve sabah aksam surucem gene.tavsıye edıorum sıddetle bonnıe alın.fıyatı 58 lıra sanırım su anda.

evet benimkide yanık yara için fln ztn allahtan pahalı bişiy deil alırım diğerini bu deilsede ablam çok teşşkr ederim bilgilerin için chap20
gullyy ablam valla özlettin bizde özledik yaa.s.:1hug:

rica ederim canımm inşallah iyi gelir arada bir kese de yaparsan daha güzel olur canım bide bu tüp çokta büyük bir şey değil sen sadece çatlak olan yerlere sür geri kalan yerlere de yağ sürersin kolay gelsinn a.s

ya canım benmde çatlaklarım 7-8 senelik ve beyaz çok güzel umut verici şeyler yazmışsın ama bu krem hakkında o kadar olumsuz şeyler duydum ve gördüm ki (arkadaşlarımdan) herkese göre değişiyo galiba durum.Görüntüsünün hafiflemesi konusuna gelince inan şuanda kullandığım kremler hafifletti çatlaklarımın görüntüsünü.Şimdilik böyle gitsin bakalım.Umarım çok daha iyi sonuçlar alırsın sende a.s

ben inatla gullyyyy gullyyyy demeye devam edicem secret yapıcaz artık napalımm guuuulllllllyyyyyyy kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya chap cok saol bılgıler ıcın benımkıler 3 yıllık su son bırkac aydır dız kapaklarımdada oluyo delırecem yakında bı suru krem kullanıyorum ıcım dısım krem oldu hala devam edıyo catlamaya coook uzuluyorum dedıklerını yapıcam ama kantaron cıldı cok yakıyomus ayrıca gullycım cok saol msj ıcın buldum sonunda yasılarına okudum harıkasın ınankı sıteyı kesfettıgım gece hayatımı kurtardınız hepinızı optum..........D::

ya sdnaz gercektenmı benım kuzenım rejen kullandı ıse yaramadı doktora sordum onlar para tuzagı ınanma dedı bende renuue alcaktım reklamdakı kadını gorunce dedım belkı benımkıde gecer ama ya bılemeıyorum sende ole dıyınce ...............

kızlar buz tedavisiyle ilgili bır bılgısı olan varmı ben netten arastırdım da 20 yıldır bu ısı yapan unlu bı dermatolog sunları solyluyo radyo kanalında bılınemde bı klınıgı varmıs : SUNA DıNÇ:Yapılan buzlu terapi de üstteki dokuyu kurutarak cilt altına buz kristallerinin girmesi sağlanıyor. Buz kristalleri cilt altı kolojenlerini aktif hale getirdiği için oradaki çukurları doldurarak üstteki deriyi atıyor. Bir nevi cildi yeniliyor. Ama cildi kendi kendini yeniliyor. Herhangi bir enjekte yapılmıyor. O bölgeye herhangi bir madde konmuyor. Ya da bu botoks gibi bir sistem değil. Bizde şu vardır: artık buzlu terapiyle cilt yaşı olmayacak. Artık sadece hanımlarda değil beylerde de çok ciddi vücut çatlaklıkları var. Vücut çatlakları genelde kilo alıp vermekten, boyun uzamasından, spor yapmaktan dolayı oluşabiliyor. Aslında artık doğum sonrası oluşan çatlaklara biz çatlak değil yırtık diyoruz. Parmak genişliğinde oluşan çatlak ve yırtıklar vardır. Onlarda % 100 tedavi ediliyor. Çalıştığımız bölgede 15 gün sonra alttan yeni cilt çıktığı zaman inanılmaz görünüyor. Yani orada sonuçları ciddi anlamda görünüyor.D:

(darknight) cnm chap20nınde dedıgı gıbı bunyeye göre degısıomu bılmem ama.ben kullandıgım ıcın söluorum.belkı baskasında daha az yada daha cok etkı eder bılemıorum ama etkı edıo.alırken terddutle aldım ama 1 ay sonrasında catlaklardakı farkı görunce ııkı almısım dedım acıkcası.sımdı alamıorum ama 2 ay sonra alıcam bı tane daha.

ben inatla gullyyyy gullyyyy demeye devam edicem secret yapıcaz artık napalımm guuuulllllllyyyyyyy kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canlarııımmmm...ben de çok özledim sizleri...:1hug: bu kadar ara verdiğim için özür dileriiimmm..ama ben dans öğretmeniyim ilköğretim okullarında ve benim eennn enn yoğun dönemim malesef gösteri ayı olduğu için..pestilim çıkıo resmen..bi de 1 hafta ateşler içinde yattım,internetin i sine bakamadım..ama sahalara geri döndümmmhihoyyyt

nasılmış bakalım inatçı çatlaklar bunca süre içersinde..??benim fena değil..yani bana iyi geliyo açıkçası krem..zaten başka yapıcak bişeyim de yok ki:çok üzgünüm: ancak çok param olunca buzlu tedaviyi yaptırırım ancak..ozamana kadar bu kadar bakımla idare edices artık..

napıyosunuz görüşmeyeli bakalım...sizden ne var ne yok...

ya gullycım ben buz tedavisini arastırdım kadın ben bu işi 20 yıldır yapıyorum ve %100 çatlaklar yok oluyo dedı ya bende tereddutde kaldım acaba dogrumu senın bı bılgın varmı bıde seyı sorcam sana bu kantaron yagı cıldı cok yakıyomus ben at kestanesi kremi kullanmaya basladım bana onerebılecegın neler var ucuz olsun mumkunse bı sen neler yapıyosun opppptuum

canım ewt doğru böyle bir tedavi var ve gerçekten işe yarıyor fakat ciddi anlamda pahalıymış...oyuzden ben o seçeneği şuan için kafamdan attım çünkü insan düşündükçe daha mutsuz oluyor..çok fazla kafama takmamayı öğrendim..kantoron yağının ufacık bi yan etkisini görmedim..ben çok memnunum açıkçası..gündüzleri sürüyorum akşam yatarken de beph.plus ı sürüyorum cildim çok güzelleşti.çatlakların görünümü de ilk zamanlardan çok daha iyi..her zaman dediğim gibi enazından daha fazla oluşmasını önlüyoruz kızlar..

bu arada ben kantoron yağına melissa yağı da ekledim..bişey daha vardı ama unuttum ne koyduğumu..kokusu deterjan gibi oldukaydirigubbakcemile3 cildimi yumuşacık yaptı.

ya cnm bısey daha sorcam sana peki fıyatıyla ılgılı bı bılgın varmı işe yarıyo dedın en azından belkı ilerde yaptırırım ayrıca cok saol bılgıler ıcın

rica ederim canım yardımcı olabilmişimdir umarım ama darknight cnm bu çatlaklar tamamen geçmiyor ben tamemen geçer diyenlere de inanmıyorum artık ama hafifliyor bundan eminim çünkü benimkiler hafifledi bu kremlerle ve yağlarla ama hiç aksatmadım hep nemlendirdim cildimi ve hafifledi çatlaklarım o yüzden hiç üzülme canım evet tamamen geçiremeyiz belki ama görüntüsünü hafifletebiliriz.Kantoron yağına gelince ilk kullandığımda bana o dokundu zannettim ama bütün kremleri üst üste sürünce arada dinlenme payı bırakmadan kaydirigubbakcemile3 kızarıklık olmuştu bende sonra kullanma şeklimi değiştim hemen düzeldi bide kantoron yağının kokusu kötü olduğu için avokado ve jojoba yağıyla karıştırdım missssler gibi kokuyo şimdi :)) inşallah sende de işe yarar canım a.s

bak işte secret yaptım tuttu görüyor musun gullyyy kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin tekrar a.s. nerelerdesin diye sitemime başlıcaktım ama yazdıklarını görünce sitemimi bi kenara koyup * canım benim çok çok geçmiş olsun ya sen bakmıyormusun kendine niye bu kadar hasta oluyosun tabi kuş kadarsın minik öğrencilerininde peşlerinde koşturmaktan ah ah! klava:
dikkat et kendine ama hocam hihoyyyt hihoyyyt çatlaklara gelince benimde şimdilik görüntüsü iyi durumda ama biraz daha silikleşmesi heralde uzmanlar yardımıyla olucak onun içinde dediğin gibi tatlım para lazım senağlama ama sabır halledicez inanıyorum :)

kızlar nerelerdesiniz 4 farklı krem kullanıyorum hiç bi ise yaramıyolar cıldıracam yawwww delı olcam yenılerı olusmaya basladı sımdıden bı suru tedavı yontemı arastırdım ama%70 80 diolar kesın yok bıde oyuncuolmak istıyorum bı dızlerle nasıl olcak bılmıyorum lutfen bı seyler yazın kızlar morale ıhtıyacım var

canım sen yine şanslısın benim vücüdumun çoğu yerinde var ve bende tiyatro oyuncusu olmak istiyorum seni üzmek istemem ama bu bi gerçek tamamen geçmiyo off mafoldumben %70-80 çok iyi ama nerdeyse gözükmeyecek düzeye gelir nereleri araştırdın sen? 4 farklı krem hangileri burada konuştuklarımızı mı kullanıyorsun canım?Yeni çıkanların üzerini buzla gezdirdim ben düzeldiler bu arada =) ben para biriktirip boyama yöntemini deneyeceğim en son, oda 2-3 ay kapanıyormuş sonra tekrar ortaya çıkıyor çatlaklar ama umrumda değil kapansında tekrar boyatırız artık napalım bende senin gibi oyuncu olmak istemesem bu kadar takmazdım ama işte bide şöle düşünelim sanki hiçbirinin kusuru yok mu? Mutlaka vardır gizleyebilirsek ne ala :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…