CANLARIIIIMMMMM...ÇOK ÖSLEDİM SİZİİİİİ:1hug: a.s. çok yoğundum bi türlü giremedim siteye:1no2: ben yokken hakkımda ne güzel şeyler yazmışsınızzz..çok duygulandım yaasenağlama resmen yerim ben sizi çıtır çıtır...gerçekten ne kadar güzel bi ortam oldu bu forumda...çatlaklar haricinde müthiş bi dostluğumuz,desteğimiz oldu birbirimize..
chap çok teşekkür ederim övgülerine ayrıca,gerçekten çok tatlı bi kızsın ya...bal dökmeden bile yalasak seni,ağıza tatlı gelirsin...ehuheuhe:roflol: aramızda çirkin insan yok zaten,hepiniz her bakımdan çok güzel insanlarsınız..inşallah hep de güzel,iyi ruhlu insanlar çıkar karşınıza...çok mutlu oluyorum böyle tatlı kişiler tanıdığım için:içelim:
chap ben de kantoron yağı aldım bu arada..ama ben melissa yağı kayısı yağı ve kantoron yağını karıştırdım.hem karıştırınca kötü de kokmuyo.hafif ve güzel kokuyo artık..yalnız sana yağın dokunması da çok ilginç..demek ki aralıklı zamanlarda sürmek lasım.bu arada bep.plus ım bitmişti..aldım.eczacıya da sordum plus ın da çeşitleri var mı diye..yokmuş.ve ben renk körü oldum galiba..meğer o çizgisi pembe değil turuncuymuş..hi hi hikaydirigubbakcemile3 dün öğlen yağ karışımı süreyim dedim,daha sürerken cilt bi pürüzsüzleşti bi pürüzsüzleşti anlatamam...hele bi de jelatine sardım 2 saat..çıkardığım zaman tenimi hissetmiyodum..sanki pamuğa dokunuyorum..inanamadım valla..heryerime sürebilirim her an:teytey: çatlaklar tabiiki gözden kaybolmuyo bu arada..ama çatlakların olduğu yer tamamen pürüzsüz..eski cildimden bin kat daha sağlıklı tenim oldu.kesinlikle tırtık tırtık değil..demek ki gelişmeler olumlu yönde..bu bakımla mutlaka seneye kadar bişeyler farkeder bence..-ki şimdi bile farketti benim..eskisi gibi değil..ben bu şekilde devam edicem.