Çatlaklar Dermadoc Chrono Cure Crack Repairing System Çatlak Kremi

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
boyuyorlarmış bu çatlakları ten rengine. önce vakumla düzeltiyorlarmış. ciltle aynı yüzeyde olup pürüzsüzleşiyormuş. sonra boyuyorlarmış. ama çok pahalı seansı 150 dolarmış. kuzenime arattırdım. ben artık bir yerleri arayıp sormaktan utanmaya başladım. tabi kaç seansta bitiyor belli değil. en az 6 seans diyorlar. ve çokluğuna göre değişiyormuş

asis bu yer nişantaşında bi yer mi canım? boyama yöntemi var noline diye (isim vermiyim merkezin) acaba giden varmı bliyormusun? yada memnun kalan ?? (bende araştırmıştım da hatta gitmiştim ama tedaviyi yaptırmadım başka sebeplerden şimdi merak ediyorum yaptıranları)

Dutpekmez şimdi okudum diğer forumu bi arkadaş yazmış dr. aldığı yağ karışımını sisolinde onu kullanıyormuş zaten nasıl kaçırdık gözden :) ama bizim kullandığımız yağlardan var içinde Allahtan :) Arkadaşlar yazıyorum dr. söylediklerini :

Opr.Dr.Feridun Kunak özellikle hamile bayanların sorunu olan çatlaklarla ilgili açıklamlarda bulundu.Öncelikle çatlakların oluşmadan önce önlemini almak gerekir diyen kunak bunu için bazı yağlardan faydalanmakta yarar vardır,oluşan çatlakları ise eğer çok derin değil ise tedavisi mümkündür diyerek yağların adlarını açıkladı…

Çatlaklar için bitkisel yağlar
-1çorba kaşığı menekşe yağı
-1çorba kaşığı gliserin yağı
-1çorba kaşığı kakao yağı
-1çorba kaşığı fındık yağı
-1çorba kaşığı badem yağı
-1çorba kaşığı kayısı yağı
-1çorba kaşığı jojoba yağı
Hazırlanışı ve uygulanışı:Bütün yağları bir şişede karıştırıp iyice çalkalıyoruz ,daha sonra karın ,basen,bacak ,gögüs,bel bölgelerine sürüyoruz.Bu sayede cildimiz yumuşamış oluyor ve çatlakların oluşmasını önlemiş oluyoruz.
Eğer daha önceden çatlaklarınız var ise: Yukarıdaki yağları çatlak olan bölgeye sürerken cimcikleyerek sürüyoruz, daha sonra yağlar iyice emildikten sonra 2-3 saat sonra bu bölgeye kese yaparak burdaki ölü derileri atıyoruz,eğer çatlaklarınız çok derin değilse zamanla geçiyor.
demiş bilginize a.s.

arkadaşlar herkese selam..

uzun zamandır takip ediyorum yazdıklarınızı ama daha yeni yazıyorum.. no-line yöntemi için bahsettiğiniz nişantaşındaki o merkeze gittim, çatlaklarıma baktıktan sonra ilgilenen kişi çatlaklarım için çoook derin olmamasından dolayı tedavisinin mümkün olabileceğini söyledi ancak üzgünüm ki hiç bir şekilde kalıcı bir yöntem değilmiş çünkü 3-4 ay sonra çatlaklar tekrar beliriyormuş :KK43: ama ilgilenen bayan durumumun çook iyi olduğunu çokta kafaya takmamam gerektiğini söyledi, böyle demesinin sebebi çok derin çatlaklarla ilgilendiği için benim tenim ona düzgün göründü bir nebze.. arkadaşlar yaptığınız yöntemlere devam edin çünkü bende öyle yapıyorum, banyoda iyice keselendikten sonra vücut yağı sürüp tenimi yumuşak tutmaya özen gösteriyorum belkide bu yüzden çok ilerlemedi çatlaklar.. kendinize iyi bakın, merak ettikleriniz olursa yanıtlayabilirim, hoşçakalın..

Dutpekmez şimdi okudum diğer forumu bi arkadaş yazmış dr. aldığı yağ karışımını sisolinde onu kullanıyormuş zaten nasıl kaçırdık gözden :) ama bizim kullandığımız yağlardan var içinde Allahtan :) Arkadaşlar yazıyorum dr. söylediklerini :

Opr.Dr.Feridun Kunak özellikle hamile bayanların sorunu olan çatlaklarla ilgili açıklamlarda bulundu.Öncelikle çatlakların oluşmadan önce önlemini almak gerekir diyen kunak bunu için bazı yağlardan faydalanmakta yarar vardır,oluşan çatlakları ise eğer çok derin değil ise tedavisi mümkündür diyerek yağların adlarını açıkladı…

Çatlaklar için bitkisel yağlar
-1çorba kaşığı menekşe yağı
-1çorba kaşığı gliserin yağı
-1çorba kaşığı kakao yağı
-1çorba kaşığı fındık yağı
-1çorba kaşığı badem yağı
-1çorba kaşığı kayısı yağı
-1çorba kaşığı jojoba yağı
Hazırlanışı ve uygulanışı:Bütün yağları bir şişede karıştırıp iyice çalkalıyoruz ,daha sonra karın ,basen,bacak ,gögüs,bel bölgelerine sürüyoruz.Bu sayede cildimiz yumuşamış oluyor ve çatlakların oluşmasını önlemiş oluyoruz.
Eğer daha önceden çatlaklarınız var ise: Yukarıdaki yağları çatlak olan bölgeye sürerken cimcikleyerek sürüyoruz, daha sonra yağlar iyice emildikten sonra 2-3 saat sonra bu bölgeye kese yaparak burdaki ölü derileri atıyoruz,eğer çatlaklarınız çok derin değilse zamanla geçiyor.
demiş bilginize a.s.

saol canımm ben bepanten madecossol ve renüe yi kullanıorum şimdilik daraldı gibi ler şuan bakalım biras kullanayım sora bu yağlara geçerim denek farelerinden beter olduk yaa delikafadulden

arkadaşlar herkese selam..

uzun zamandır takip ediyorum yazdıklarınızı ama daha yeni yazıyorum.. no-line yöntemi için bahsettiğiniz nişantaşındaki o merkeze gittim, çatlaklarıma baktıktan sonra ilgilenen kişi çatlaklarım için çoook derin olmamasından dolayı tedavisinin mümkün olabileceğini söyledi ancak üzgünüm ki hiç bir şekilde kalıcı bir yöntem değilmiş çünkü 3-4 ay sonra çatlaklar tekrar beliriyormuş :KK43: ama ilgilenen bayan durumumun çook iyi olduğunu çokta kafaya takmamam gerektiğini söyledi, böyle demesinin sebebi çok derin çatlaklarla ilgilendiği için benim tenim ona düzgün göründü bir nebze.. arkadaşlar yaptığınız yöntemlere devam edin çünkü bende öyle yapıyorum, banyoda iyice keselendikten sonra vücut yağı sürüp tenimi yumuşak tutmaya özen gösteriyorum belkide bu yüzden çok ilerlemedi çatlaklar.. kendinize iyi bakın, merak ettikleriniz olursa yanıtlayabilirim, hoşçakalın..

canım ben bir şey sormak istiyorum sana, bende gitmiştim oraya çok önceden ama hatırlayamıyordum ne kadar süre kapandığını çatlakların süresini yazmışsın Allahtan çok teşekkür ederim a.s peki tamamen kapanıyor dedi mi yani görünmeyecek kadar acaba canım? Bunu da söylemişti ilgilenen kişi ama yine çok iyi hatırlayamıyorum =)) emin olmak için sana soruyorum canım a.s Tamamen kapanıyorlar mıydı bu çatlaklar???

saol canımm ben bepanten madecossol ve renüe yi kullanıorum şimdilik daraldı gibi ler şuan bakalım biras kullanayım sora bu yağlara geçerim denek farelerinden beter olduk yaa delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 aynen canım ya.Benimkilerde daraldı mutluyum o yüzden valla.Zaten benim kullandığım 2 yağda var bu listede bakalım böyle gitsin :))

Evet no-line yönteminden bahsetmiştim. Çatlaklara bulunan tek çözüm bu gibi gelmişti bana.
Benim çatlaklarım çok derin ve en çok dizlerimde var. ınanın etek giymeye utanıyorum. Sadece kışın giyebiliyorum. :KK43:

hayır canım tamamen kapanmaz ancak seni tatmin eder, şöyle ki çatlakların derinliğiyle orantılı yanii.. kızlar size şunu söylüyüm de mutlu olun az :) sanırım bir çoğunuz bekar ama şuna emin olun eşler böyle birşeyi sorun etmiyorlar hatta benim eşim farketmedi bile çünkü gözüne sokmuyorum çatlaklarım var die, mutlaka kamufle ediyorum, dikkatini vücudumda beğendiğim başka yönlere çekiyorum, kesinlikle kusursuzmuşum gibi davranıyorum :) farketmiyor bile.. yani çatlaklarımdan eşim için değil kendim mutlu olmak için kurtulmayı çok istiyorum ama herşey için şükredin, no-line daki bayanda bana bunları söyledi yani bunları kabullenmemi ve sorun etmemem gerektiğini.. hiç kimse kusursuz değil, bunu unutmayın.. aa bu arada merak edenler varsa, benim çatlaklar popo, bacak, diz ve diz arkasında vede beyaz yani ergenlikten.. boy 160 kilo 49 olmasına yani çıtı pıtı biri olmama rağmen var isste..

Evet no-line yönteminden bahsetmiştim. Çatlaklara bulunan tek çözüm bu gibi gelmişti bana.
Benim çatlaklarım çok derin ve en çok dizlerimde var. İnanın etek giymeye utanıyorum. Sadece kışın giyebiliyorum. :KK43:

evet kıyafet konusunda özellikle çok sorun yaşıyor insan bide sadece belimde falan olsa çok fazla takmıcam her yerde olunca insan üzülüyor malesef senağlama gerçi kendime böyle baktıkça çatlaklarımı daha az takmaya başladı nemlendikçe daha az görünüyorlar gözüme bide çatlaklarımda daralmada var biraz daha gayret diyorum kaydirigubbakcemile3

hayır canım tamamen kapanmaz ancak seni tatmin eder, şöyle ki çatlakların derinliğiyle orantılı yanii.. kızlar size şunu söylüyüm de mutlu olun az :) sanırım bir çoğunuz bekar ama şuna emin olun eşler böyle birşeyi sorun etmiyorlar hatta benim eşim farketmedi bile çünkü gözüne sokmuyorum çatlaklarım var die, mutlaka kamufle ediyorum, dikkatini vücudumda beğendiğim başka yönlere çekiyorum, kesinlikle kusursuzmuşum gibi davranıyorum :) farketmiyor bile.. yani çatlaklarımdan eşim için değil kendim mutlu olmak için kurtulmayı çok istiyorum ama herşey için şükredin, no-line daki bayanda bana bunları söyledi yani bunları kabullenmemi ve sorun etmemem gerektiğini.. hiç kimse kusursuz değil, bunu unutmayın.. aa bu arada merak edenler varsa, benim çatlaklar popo, bacak, diz ve diz arkasında vede beyaz yani ergenlikten.. boy 160 kilo 49 olmasına yani çıtı pıtı biri olmama rağmen var isste..

teşekkür ederim cevapladığın için modemo =) olsun tatmin etmesi bile yeter diyorum.Benim çatlaklarım vücudumun her yerinde var ama çok geniş değil ince çizgi halinde...gully de demişti kesinlikle çatlakları kamufle etmek çok önemli ve onlarla barışık olmak.Sırf bunları taktığım için beğenmezler diye neler kaçırdım ah! :eek:klava: :) artık çatlaklarımızın geçmeyeceğini kabullendik zaten ama en azından gözden kaybolsalar görünmeseler ne kadar güzel olur bunun için uğraşıyoruz kremler yağlar keseler buzlar kaydirigubbakcemile3 benim kilo alıp vermeden dolayı oluştu hala da kilom var o yüzden 2 kat daha dikkatliyim.Sen ne kadar zayıfmışsın bu çatlaklar zayıf şişman dinlemiyor malesef cilt yapısıyla alakalı.Benim annemde de ablamda da çok fazla var bi nevi genetikte diyebiliriz.O yüzden daha fazla çatlamamak için çok daha dikkatliyim olanlarıda boyatıcaz artık napalım a.s

CANLARIIIIMMMMM...ÇOK ÖSLEDİM SİZİİİİİ:1hug: a.s. çok yoğundum bi türlü giremedim siteye:1no2: ben yokken hakkımda ne güzel şeyler yazmışsınızzz..çok duygulandım yaasenağlama resmen yerim ben sizi çıtır çıtır...gerçekten ne kadar güzel bi ortam oldu bu forumda...çatlaklar haricinde müthiş bi dostluğumuz,desteğimiz oldu birbirimize..
chap çok teşekkür ederim övgülerine ayrıca,gerçekten çok tatlı bi kızsın ya...bal dökmeden bile yalasak seni,ağıza tatlı gelirsin...ehuheuhe:roflol: aramızda çirkin insan yok zaten,hepiniz her bakımdan çok güzel insanlarsınız..inşallah hep de güzel,iyi ruhlu insanlar çıkar karşınıza...çok mutlu oluyorum böyle tatlı kişiler tanıdığım için:içelim:

chap ben de kantoron yağı aldım bu arada..ama ben melissa yağı kayısı yağı ve kantoron yağını karıştırdım.hem karıştırınca kötü de kokmuyo.hafif ve güzel kokuyo artık..yalnız sana yağın dokunması da çok ilginç..demek ki aralıklı zamanlarda sürmek lasım.bu arada bep.plus ım bitmişti..aldım.eczacıya da sordum plus ın da çeşitleri var mı diye..yokmuş.ve ben renk körü oldum galiba..meğer o çizgisi pembe değil turuncuymuş..hi hi hikaydirigubbakcemile3 dün öğlen yağ karışımı süreyim dedim,daha sürerken cilt bi pürüzsüzleşti bi pürüzsüzleşti anlatamam...hele bi de jelatine sardım 2 saat..çıkardığım zaman tenimi hissetmiyodum..sanki pamuğa dokunuyorum..inanamadım valla..heryerime sürebilirim her an:teytey: çatlaklar tabiiki gözden kaybolmuyo bu arada..ama çatlakların olduğu yer tamamen pürüzsüz..eski cildimden bin kat daha sağlıklı tenim oldu.kesinlikle tırtık tırtık değil..demek ki gelişmeler olumlu yönde..bu bakımla mutlaka seneye kadar bişeyler farkeder bence..-ki şimdi bile farketti benim..eskisi gibi değil..ben bu şekilde devam edicem.:eek:

canm ablam bende bepanten plus aldım evt ya fiyatını duyunca şok oldum cidden şok oldum başlayacam nasıl uyguluyosun bi yazabilirmisin bana bende senn yöntemn gibi kullanayım çünkü yorumlarını okudum benm cildimde biraz benziyo snnkine oyzden bendede etki eder diye umuyroum:1rolleyes::Saruboceq: sizi çok seviyorum yaa buradakiş dostlukk allahım sper hoşkalınnn hepböle sevgi dolu olunn a.s.a.s.:1hug:

arkadaşlar Bepanthane tek renk diyorsunuz değil.
ben yıllardır kullanıyorum yeşili var mavisi var. eczanede yoksabir tanesi elindekini satmak için yok demiştir.

"datlummm" gully de yazar sana ama ben akşam kullanıyorum bepanthene plus ı yeşil olan turuncu çizgili yara ve yanıklar için olanı. :)

Son düzenleme:
arkadaşlar Bepanthane tek renk diyorsunuz değil.
ben yıllardır kullanıyorum yeşili var mavisi var. eczanede yoksabir tanesi elindekini satmak için yok demiştir.

evet cnm mavi ve yeşil olanı varmış.Ben yeşil olanı kullanıyorum turuncu çizgili. a.s

o zmn benimkidemi yeşil oluyo benimkide turuncu çizgili:uhm::uhm: bende akşamları başladım ama belki sabah akşam sürülür fln diye bi sormak istedim çok teşkkr ederim ablam

kızlar ben yenı uye oldum dun vucudumda olusan catlakların dızımdede oldugunu gorunce aglamya basladım sınırlerım bozuldu arklarım ban abartma dıyolar onlarda olmadıgı ıcın anlamıyolar sızın yasdıklarınızı sonuna kadar okudum ve cok guldum hepınız cok tatlısınız ınanın kı destege ıhtıyacım var

lutfen bana bıseyler onerın herkes bısey yasmıs kafam cok karıstı benım de kalcamda var catlaklar sımdıde yenı yenı dızlerımde olusmaya basldılar ustelıkte kırmızı deıller doktora gıttım cozum yok dedı yıkıldım ne onerırsınız kullanıpta memnun oldugunuz bıseyden

X