Çatlaklar Dermadoc Chrono Cure Crack Repairing System Çatlak Kremi

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

canım benim yaa teşekkür ederim bende özledim seninle konuşmayı opuyorumnanaktan umutsuzluk yok ama demiştik dimi geçiçek en azından hafiflicek biz elimizden geleni yapıcaz canım benim.. a.s. şimdi zayıflamıyorum diyosun, boyun falan uzuyor olabilir mi canım ki boy uzamasından da baya çatlak oluşuyor. Bir de ben çinko eksikliğindende çatlak oluşabileceğini duydum istiyorsan doktora bu konuda bi danış canım. Bol su iç su içmek çatlak oluşumunu engelliyor.Bak soda kola falan demiyorum SU kesinlikle..Ve de daha önce dediğim gibi BUZ sür her yerine çatlak nerede varsa.Göğüslerim çatlıyor diyorsun ozaman bugünden başla buz sür eriyene kadar sonrada madecassol gün içerisinde de vazelin..tamam mı canım :1hug: mecburuz napalım.Bana da hergün krem sürmekten gına geliyor ama başka seçeneğim yok şuanda.Buzlu terapi pahalı diye duymuştum canım ama inşallah olumlu sonuçlar alırsın da çözüm bulunur şu çatlaklara mafoldumben testten sonra ne kadar bekleyeceksin canım arayıp konuşsaydın iyice ne diyolar garantisi nedir eğer geçiriyorsa ki ben inanmak istiyorum MÜTHİŞ bi şey olucak bu para biriktirmeye başlarız artık kaydirigubbakcemile3 olmadı no line yada mystic tan napalımm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ah bitanem benim ne iyi geliyorsun insana bir bilsen ben aradım konuştujm eski yeni farkı yok bir testle ne kadar düzelir bakıyorlarmış herkes arıyomuş buzlu terapi bölümündeki kızlar yasıyodu bende sordum kesin diyo kadın ama bazı doktorlara sormuşlar kızlar asla olmaz diyolarmış ne biliyim anlıycagın kremlere kaldık o dedipiğin yöntemleri biras acarmısın cnm ben bilmiyorum

sağol canım benim opuyorumnanaktan teste göre o zaman söyleyebiliyolar %100 mü değil mi? canım ya doktorların çoğu geçmez diyor biliyorum en fazla görüntüsü azaltılabiliyormuş..Ama ben en azından görüntüsü gözle göremeyeceğimiz seviyeye gelinceye kadar uğraşacağım inat değil mi kaydirigubbakcemile3 canım şöyle söyleyeyim yerin adını veremiyorum ama istersen özeline yazarım..Nişantaşında bir yer.Bi arkadaşımla gitmiştik no line diye bi yöntem. Çatlakları boyama, cilt rengine eşitleme yöntemi..Ama önce bize kimyasal peeling uygularız (görüntüsü hafifler diye ) sonra da no line tedavisine geçeriz demişti dr. hanım.. Aslında bize niye bu kadar takıyorsunuz yapmayın falan demişti ama bizde ki inadı görünce kaydirigubbakcemile3 (çok tatlı bi bayan bu arada ) dedi ki bi uygulama var 1 dk da bronzluk diye..Bir kabin var canım ona giriyosun üzerine 60 sn. boyunca baştan aşağı sprey püskürtüyor..Hem koyusu varmış ( çok bronz ten ) hem de açığı varmış yani teninin rengi senin isteğine göre oluştruluyor :) buna da boyama diyebiliriz..1 hafta boyunca üzerinde kalıyor..Banyoda yapsan denize de girsen kesinlikle çıkmıyor dedi dr. hatta kese bile yapsan çıkmıyormuş 1 hafta sonra kendiliğinden çıkıyormuş. Yine sordum tabi öyle dedim bronzlaştırıcı kremler gibi dalga dalga oluyormu öylemi çıkıyor diye kesinlikle hayır dedi aynı anda tamamen çıkıyor. Çatlakların hepsi kapanıyormuş. Yine sordum kaydirigubbakcemile3 kesinmi kapanıyormu çatlaklar diye evet kesin kapanıyor dedi :) insanlar düğüne gidiyorlar yada bi davete bunlarla uğraşmak istemiyorlar zamanlarıda yok bunu kullanıyorlar bu yüzden dedi canım..(mystick tan) ismi olmazsa sana ismini de veririm yerin arar sorarsın. Biraz zaman geçsin şuanda para biriktiriyorum (bir sürü şey için) kaydirigubbakcemile3 denicem mystick tan i. en son 50 liraydı canım..Böyle işte umarım aydınlattım seni :)) opuyorumnanaktan

cnm benim ben kadını aradım kesinlikle bide sordum hani anadan doğma gibi mi olcaz diye altından bir çapanoğlu çıkar diyede korkmadım değil düşünsene dünya para veriyorsun yani kaydirigubbakcemile3 kadın %100 diyo 2 yıldır ben garanti veriyorum diyor buna bende inandıjm tabi ama sen bide buzlu terapide yasanları okusan delirirsin kızlardan bazıları sormuş hatta geçen gün dünyaca ünlü bir doktor olmaz ole birsey para tuzağıdır diyo kadını bir dinlesen anlattıkları o kadar mantıklı ki valla sorma ama doktorlar nuh diyor peygamber demiyor :1no2: bende ona üzülüyorum geçende bir doktor çımış diyoki bitek suna hanım mı bulmuş ki bu yöntemi :a015: ay ole üzüldümki anlatamam insanlar genetiktir takmayın falan diyorlar ama elimde değil annemde ne selülit ne çatlak ve 39 yaşında kadın ayıca 2 çocuk doğurmuş bide 58 kilo allahım deli olcam ben kime çektim yawww kaydirigubbakcemile3 ama ben inanmak istiyorum ki valla kurtulucaz ne biliyim inanmak istiyorum sonrada çatlaklara veda diycez defolun hayatımızdan popomdan hihoyyyt sonrada oynıycaz hepbirl,iktelaelaelaelaelae sositososito alkisalkisalkis sonrada sevincimden havalara uçucam valla :sm_cool: ay inşallah ben dedğin bir şeyi anlamadım bu boyama da şöle bir şey var o derideki dalda dalga görüntü ve değinceki histe birşey oluyormuymuş cnm sen bana onun bir adresini yazarsan çok sevinirim cnm şimdiden saol numarası falanda varsa yazarsan çooooooookkkkk mutlu olurum kremlere devam zemuszemus kocaman öpüldün opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

inşallah canım benim inşallah diyebiliyorum ve inanıyorum kadın sonuçta deli değil ya %100 desin. kaydirigubbakcemile3 Emin ol dişli birine denk gelir valla başına yıkar orayı kaydirigubbakcemile3 ki bunuda koskaca kadın biliyordur heralde böyle bir riski niye alsın ki dimi canım.Kaç senedir de işletiyorsa orayı ozaman umut edebiliri :)) yine dikkatli olmak gerekiyor tabi :) senden haberleride bekliycem canım benim inşallah HARıKA sonuçlar alırsında saldırırız hep beraber oraya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şimdi tatlım önce şunu diyim birazdan yerin adını ve numarasını hatta internet sitesini yazıcam sana :) bana doktorun anlatttıklarını söyledim tatlım sana ben girmediğim için henüz denemediğim için kesin net bişey diyemiyorum sana ama doktorun dediği bu %100 kapanıyor..2 defa sordum hatta :) o yüzden arayıp randevu alıp (bilgi için) öğrenmen daha doğru olur bence..Ayrıca sizde bişey yok niye takıyorsunuz diye çok ısrar etti yani amaç para kazanmak olsaydı bin defa alırdı bizden aksi şekilde dvranınca hoşuma da gitti aslında :)) ama bunlardan kurtulmaya niyetli olduğumuzu gösterince bu seçenekleri sundu canım sende bi öğren istiyorsan özelllikle de mystick tan i .. o daha kısa vadeli tedavi falan uğraşmayız en azından..Kesin denicem fırsatını ah bulabilsem :Saruboceq: öpüyorum bende çok canım benimm a.s. opuyorumnanaktan

bu formda chap20 den başka yazan kızlar nerdesiniz ya herkese neler oldu acaba yaz diyemi diycem ama yaz bitti okullar ve iş te başladı ya eski sohbetlerimize insallah geri döneriz

yardımın lazım bana sana ozel mesaj yollamya çalışıyorum ama site yönetimi neymiş 100 mesaj olmalı suanda 90 mesajınız var bu kullanıcılara mesaj yolalyabilirsiniz diyerek bikaçtane uye gösterip duruyo anlamadım ya chap ayrıca suanda duran resimdeki kız senmisin esmer bana resmin yapıştı yazmışsın buradaki esmer gözleride renkli gibi görünen kızmı siyah kıvırcık saçlı cnm yardımını beklıyorum

meraba kızlar ben forumun uzun süredir takipçisiydim.en sonunda bende az önce daha yeni oldum.sizlere tecrübelerimi anlatmak isterim.çünkü kısmen başarıya ulaştım.

5 yıllık beyaz çatlaklara sahibim.geçirmek için neler yaptım bi ben bilirim.bisürü krem kulandım.ama sadece ikisi sonuç verdi.sırf bunları sizlerle de paylaşabilmek için üye oldum.ben faydasını gördüm sizede yararı olsun diye.ilk çatlakları farkettiğimde aman allahım mosmor belirgin damar halindeydiler.çok korktuk gece yarısı acile gittik.hastalık sandık.şaka gibi en uzman doktorlar anlayamadılar bu ne ya dediler.hele bide dokununca ele gelmesinler mi...berbattı.hangi doktora gittiysem hastalık sandı.cusing sendomu bu diyen oldu.taa ki bi profesör bigün ne hastalığı düpedüz çatlak bu dedi ve bi krem verdi rengini açmak için.inanın mosmordu.kullanınca biraz düzeldi.ve işte ozaman damar damar berbat şeyle karşılaştım.çatlaklarrr....!!! çok uzun ve derindiler.bacaklarımda ve popomda...ki benim fiziğim iyidir.1,73 boy 53 kg.herkes manken falan der.4-5 kg almıştım verdim ama bunlar oluştu.ama esas depresyon beni vurdu.resmen vücüdum beni cezalandırdı.ama yılmadım savaş açtım

4 kutu oht peptide kullandım.etkisi oldu o şekil biraz iyileşti.ama fazla değil.esas bu dermadoc'u bi keşfettim.ki ben çok şüpheci biriyim asla kolay kolay inanmam bişiye.ve laftan çok sonuçlara bakarım.ve bi sonuca ulaşmasam üye de olmazdım buraya boşuna.okur geçerdim.krem çok iddialı şeyler yazmış kutuya 2 ayda %96 gbi bi rakam.oha dedim bu ne kesin yalandır.dedim ya çok realist biriyim ben.ama 1 ay geçti ve 2 kutu kullandım.sonuç yuhunuz diyorum(afedersiniz) 2 haftada eni ve derinlik azaldı.2 ayın sonunda ise renkte açılma oldu.hiç kullanan yok mu demişsiniz.öbür sayfaları okuyacak zamanım yoktu.evet ben kullandım.ve bi etkisi de bebek cildi gibi oldu.pürüzsüzleştirio cildi..bu krem kesinlikle işe yarıooo.inanın umudum çok kırılmıştı benim.ve o berbat şeyler şuan elle hissedilmio asla.sadece beyaz renkleri kaldı.ki bu olay 2007 de oluyo.üstüne bide vichy lipometric sürdüm.2 gün sonra resmen manyak oldum kızlar..kaydirigubbakcemile2

çünkü çatlağın derisini sıkılaştırarak azalmaya başlamıştı.görünüm fena hafiflio.demek ki olayın özü,önce o kremle tam 2 ay çatlağın yapısını düzeltmek,sonrada sıkılaştırmakmış..dermadoc ve ardından lipometric olayı felaket azaltıo.ve bu bende 1.5 ay dermatoc,2gün vichy etkisiydi.tavsiyiem vichyi asla bırakmayın.gittikçe etkisi artıo.dermatocla da destek yapın..
dermatoctan okadar memnun kaldım ki anlatamam.ama 57 ytl olmasına rağmen bisüre maddi sorunlarım oldu.ve tedaviyi yarım bıraktım.ve aradan tam 2 sene geçti.ve inanın kremin etkisi zamanlada kendiliğinden sürdü.hiçbişi süremedim oarada.işlerimde vardı.geçenlerde yeniden başladım.ya bu krem 1 hafta sonunda tekrar onarıma geçti.arkasından da lipometric acayip çalışıp deriyi gerginleştirio.ve elimle dokunduğumda pürüzsüz oldu.kesinlikle ele gelmio tek sorunum renk kaldı.düşünün o mosmor damar damar varis gibi kabarık şeylerden beyaz ama pürüzsüz bi hale ulaştım.ve dümdüz..ve şuan üstüne fondöten sürüp cilt rengine ulaşmaya çalışıp geçenlerde mini bi elbise giydim.ama sıvı föndöten..cilt iyice emip kendi rengine çekio.ve inadına da baya kısa giydim.biri anlasın hemen gidicektim ordan.sırf denemek içindi.ve sonuç:

hiç ama hiç kimse anlamadı..çünkü şuan çok belirsizler...hatta gecenin en güzeli bendim.ne biçim iltifatlar aldım.hihoyyyt

deneyip de sonuç aldığım sadece bu iki kremdir.asla şaşmam.ve param çok olsun eve depo yaparım.çatlağım olmasada alırım bacaklarım resmen gerildi ve pürüzsüz oldu şuan kaymakk gibi..sırnaşık şeybugün bide kantoron yağı alcam.mükemmele ulaşmama az kaldı...eheeee mutluyummmmmm:sm_cool:

tabi yanlış anlaşılmasın daha tamamen geçmediler.beyazlıkları hala duruyo.ama buraya ulaşmamda o 2 kremin baya faydasını gördüm.çok daha berbattılar.kendime güvenim resmen geri geldi.o nişantaşındaki çatlak boyamayı şuan ciddi ciddi düşünüorum.kabarıklığı hallettim tek derdim renk kaldı benim.adı üstünde o da cilt boyama.tam istediğim şey yani.ama geçici olduğunu duydum.olsun kremin etkisi bile aylarca sürerken mavi ışığın etkiside sürecektir.sürmese bile bana o bile yeter.4 ay 4 aydır.bittikçe giderim,olmadı üstüne yine fondöten en azından daha kalıcı olur.bu da benim çözümüm.walla hergün etek giyesim var artık onca zamanın acısını çıkarmak istercesinekaydirigubbakcemile3

kantoron yağını hemde 2 şişe birden aldım bugün.satıcı 10-15 günde etkisini gösterir dedi.bugün kullanmaya başlıyorum.gelişmeleri adım adım size yazıcam kızlar.umutluyum..yani 28 aralıkta bir gelişmenin olması lazım tam 15 gün olacak ogün.hiç aksatmadan sabah akşam kullancam.bakalım nolcak..3 gün de benden.yani tam yılbaşında yada 1 ocakta etkisini görmem lazım.işalllah.merakla beklemekteyimmzemuszemus

sidney sana bi sorum olucak cnm bana bı umut oldun desem yeridir,bende senin gibi düşünüyorum hatta bi topik acmıştım sıkılaşınca çatlaklar diye ama yapamadım malasef buz we kantaron yağını kullanmaya baslamıtım kı cok kısa sürdü malum bebekli olunca buz falan zor oluyor cok ugrasmak yani,ama şımdı sen sıkılaşınca gorunumu cok hafıflıyor demşsın we ınan o kadar mutlu oldum kı bunu deneyen bı ınsandan duymak.dogumda karnımda catlaklarım oldu catlaklar gewsek bır karında bariz ben burdayım dıyor ama gergin bır karında ıse sadece renklerı bellı oluyor ellerımle gerdırdıgımde yani,bende tam olarak bunu ıstıyorum renklerı pek umrumda degıl,eger bana cwp werırsen eczacı komşumdan yarın kremleri ısmarlıycam we buyuk bı umutla baslıycam cnm sencede ışe yarar mı bıraz uzun oldu ama kuzura bakma :kedi:

canım ben 2 gündür full uykusuzum.şuan tam pc yi kapatmak için oturmuştum.sadece bişi var mı diye öle girip baktım yazını görünce inan hemen şifremi yazıp üyeliğe girdim yatmadan son bi gayret mutlaka cvp verem dedim.önce şunu da sölemek isterim ki kantaron yağı da çok pis işe yarıomuş kardeşim.daha 2 gün oldu hatta günde 2 kere de süremedim.ama diz kapağıma yakın yerlerde mor mor küçük ince kılcal damarlar vardı.anaaa yok olmaya başlamamışlar mı...delikafaduldenhatta biri gitmiş.yarın hemen gidip evi kantaron şişeleriyle doldurcam.düşün bunu 2 ay sürdüğümü...eş dost kim varsa bunu tavsie ediorum artık..sanki renklerde ufaktan bi değişim hisseder gibiyim:teytey:

şunuda belirtmek isterim ki sende yakalanmışşsın bak benim yakaladığımı.harbiden çözümü lazer falan değil bence gerdirmek.elinle bacağını yukardan çek böle gerdir.nasılda derinliği anında gidio.ozaman renk de silikleşio.fondötenle bile kapanıo.hatta ben uzun süre bacağımı gerdirmeyi düşündüm.ama param yoktu.tek mantıklı ve makul çözümü inan bu.işte bu kremlerde bu etkiyi gösterio canım.cildi bugüne dek en iyi geren krem bunlar.hatta sen onları sür aradan saat geçip cilt emince bide kantaronu ekle ohhh tam garanti olsun.ama harbiden tekrar sölüorum işin bütün sırrı germek.inanmayan eliyle kendi denesin.anaında düzelme olmuo mukaydirigubbakcemile2

ki bide şunu sölemeden geçemeicem.hayat zor hergün çatlaklara hem zaman hem enerji hemde para ayırmak inan daha zor.insan yoruluo.ben mesela çoğu zaman sürememiştim kremleri zamanında.inanmazsın 3 gün sürmediğim oldu.ama işte bu kremlerin en sevdiğim ve keşfettiğim özelliği etkisinin baya uzun sürmesi.yahu ben 2 sene bıraktım ama etkisi hep aynı kaldı.bu da mucize heralde.son olarak dermadoc fransız malı ve güzellik ve kalitrede kimse fransızların eline su dökemez.bugüne dek fransız ne aldıysam iyi çıktı.için rahat olsun.lipometric de alman markası.aynen onlarda çok güvenilir.yoksa ben hepinizden daha pimpirikli biriyim 50 kere sorarım bişi alırkende denerken de..eczaneler beni tanır.ben kullanmaya başlayınca bişiyi düşünün onlar direk kendi müşterilerine tavsiye ederim.bizim bi manyak müşterimiz 50 kere gelio gidio incelio.sonunda bi baktık kullanıo.kesin bulmuştur bişi diyezemuszemus

ve biliorum baya uzun oldu.bide sen bebekliymişsin allah sağlık versin hem bebeişe hem sana.bilmez miyim kuzum sen şimdi nasıl yorgun nasıl hiçbişiye yetişemez vakti kıymetli birisindir.:1hug:son umut ve çabada bunları denemek istiosun.bide beyaz tenliysen sonucu çabuk görcen.dermadoctan sakın şaşma.o çok kaliteli cancanım.buarada bebişin adı ne annesigamyoncuiremsu hadi iyi geceler kızlarr umudunuzu kırmayın bitcek bu :sm_cool:azappp

bebışımın adı dorukefe teyzesi yerimseniben dedıgın gıbı cnm waktım bıraz kıymetlı oglumda sımdı uyudu we anca cwp yazabıldım düşün artık..ınan cok umut oldun bana cwplandırdıgın ıçınde ayrıca tesekkurler,uygulamasını nasıl yaptın pekı cnm yıkamak falan deme lutfen :Saruboceq: ole cok zor oluyor vucuduma takmış durumdayım resmen anatomısı degışıyor ınsanın eskısıne dondurmek zor olsada yaklaşıyım yeter dıye bütün mücadelem uygulmasınıda anlatırsan cnm çok memnun olucam

karın çatlağına yeni çözüm sayfasında dün yazmıştım canım.ismi güzelmişş.yok yıkama yok sür tamam.kaydirigubbakcemile2

bence madecassol ve contractubex deneyin.ben yeni başladım fena kaşınıyorum ama..eyvahedigeldismilebiraz kaşıntı yapabiliyor ama napalım geçsinde çatlaklarımz kaşınmayı aramıyorum walla....kaydirigubbakcemile3

sidneyy uzun zamandır bu sayfaya bakmamıştım dermadoc kullandım bende vicut yapısı farkı böle bişi sanırım bende neden işe yaramıda yaaa kremede dıştan baktınmı baya sürerim ben bunu dionda içini açtınmı sürpriz gibi bişi çıkıo sana çok az..neyse ben 4 kutu kullandım ondan sonuçç biraz sanki daraldı gibi geldi 2.kutuda üstüne 2 kutu daha kullandım milim degişme olmadı daha sıkı takip ettim çatlaklarımı baktım fark yok sen kaç kutu kulladın ki tekrar mı başlasam başka yöntemler deniyorum şimdi kremi bıraktım bisüre hiç bişi sürmedim daha yeni kahve limon kabak lifi kesesi son olarak hodan yagı diyordum bide kantaron yagımı ii geliomuş yaa hangibirini sürcez he ben bide dermadocla birlikte inceltici skılaştırıcı kullanmıştım lipo sanırım daralma lipo dan dolayı oldu bende dermadoc hiç işe yaramadı hepsi gün gibi meydandaa gözüme girio senin adına sevindim umarım bende benim çatlaklarıma ii gelecek bişiye kazara denk gelirimm:)

kızlar selam benim de 6 yıldır beyaz sedefli ergenlikten oluşan çatlaklarım var
kahve limonu denedim ama daha belirgin yaptı korktum,herkesin cildiden farklı doğal olarak..
şimdi fitness a başlıyorum.hadon mı hodan mı o,kırmızı kantaron ve bir sürü yağı karıştırırsak etkileri kaybolmaz dmi yani hepsi iç içe geçince bilmiyorumkismile
bu arada ne öneriyorsunuz ne kullanayım?tüm mesajları okudum üşenmedim.
sanırım plus-vichy ve yağlarla devam ediyorsunuz ?
ben artık yok olmalarını geçtim popomdan bacaklarıma doğru iniolar çok korkuyorum yakında etek nedir bilmicem demek :gitme:

canım sana mesjda attım benimde çatlaklarım öyle sedef rengi ve geçmiyorlar kremler falan hiç fayda etmedi bana denedim çözüm değil tca çatlaklara kesin çözüm olabilir topigine göz at benimde son umudum kimyasal peeling oda fayda etmesse,denedim kesin geçti şu yöntenle denmediği sürece hiçbirşey denimiycem başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…