- 4 Mayıs 2009
- 176
- 0
- Konu Sahibi Pamuk Sekeri
canım sen yine şanslısın benim vücüdumun çoğu yerinde var ve bende tiyatro oyuncusu olmak istiyorum seni üzmek istemem ama bu bi gerçek tamamen geçmiyo off mafoldumben %70-80 çok iyi ama nerdeyse gözükmeyecek düzeye gelir nereleri araştırdın sen? 4 farklı krem hangileri burada konuştuklarımızı mı kullanıyorsun canım?Yeni çıkanların üzerini buzla gezdirdim ben düzeldiler bu arada =) ben para biriktirip boyama yöntemini deneyeceğim en son, oda 2-3 ay kapanıyormuş sonra tekrar ortaya çıkıyor çatlaklar ama umrumda değil kapansında tekrar boyatırız artık napalım bende senin gibi oyuncu olmak istemesem bu kadar takmazdım ama işte bide şöle düşünelim sanki hiçbirinin kusuru yok mu? Mutlaka vardır gizleyebilirsek ne ala :)
ya ben deli olmak üzereyim avondan 2 krem bepanten ve bide at kestanesi ama işe yaradğgğ yok sendemı oyuncu olmak istiyosun arklarım bana cok guzel bı yusun var oyuncu ol dıolar kalcamdakıler neyse ama diz kapaklarımdada cıktı şimdide sag bacagımda olusmaya basladı bu catlaklart yuzunden ajansa gıtmeye cekınıyorum takma kafana ne dert edıyosun dıolar ama benı anlayan yok doktorum dedıkı cok kadında var ben 19 yasındayım 3 yıldır var bende merak edıyorum bu oyuncu kadınlarda yokmu ya bunlar secılmıs ınsanlarmı cnm bıde buz tedavısı var mıs cok ıse yarıyomus ne dersın dogrumudur delırıcem ben bole......:::((