Çatlaklar Dermadoc Chrono Cure Crack Repairing System Çatlak Kremi

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
canım sen yine şanslısın benim vücüdumun çoğu yerinde var ve bende tiyatro oyuncusu olmak istiyorum :KK43: seni üzmek istemem ama bu bi gerçek tamamen geçmiyo off mafoldumben %70-80 çok iyi ama nerdeyse gözükmeyecek düzeye gelir nereleri araştırdın sen? 4 farklı krem hangileri burada konuştuklarımızı mı kullanıyorsun canım?Yeni çıkanların üzerini buzla gezdirdim ben düzeldiler bu arada =) ben para biriktirip boyama yöntemini deneyeceğim en son, oda 2-3 ay kapanıyormuş sonra tekrar ortaya çıkıyor çatlaklar ama umrumda değil kapansında tekrar boyatırız artık napalım bende senin gibi oyuncu olmak istemesem bu kadar takmazdım ama işte :KK43: bide şöle düşünelim sanki hiçbirinin kusuru yok mu? Mutlaka vardır gizleyebilirsek ne ala :)

ya ben deli olmak üzereyim avondan 2 krem bepanten ve bide at kestanesi ama işe yaradğgğ yok sendemı oyuncu olmak istiyosun arklarım bana cok guzel bı yusun var oyuncu ol dıolar kalcamdakıler neyse ama diz kapaklarımdada cıktı şimdide sag bacagımda olusmaya basladı bu catlaklart yuzunden ajansa gıtmeye cekınıyorum takma kafana ne dert edıyosun dıolar ama benı anlayan yok doktorum dedıkı cok kadında var ben 19 yasındayım 3 yıldır var bende merak edıyorum bu oyuncu kadınlarda yokmu ya bunlar secılmıs ınsanlarmı cnm bıde buz tedavısı var mıs cok ıse yarıyomus ne dersın dogrumudur delırıcem ben bole......::::KK43:((

ya ben deli olmak üzereyim avondan 2 krem bepanten ve bide at kestanesi ama işe yaradğgğ yok sendemı oyuncu olmak istiyosun arklarım bana cok guzel bı yusun var oyuncu ol dıolar kalcamdakıler neyse ama diz kapaklarımdada cıktı şimdide sag bacagımda olusmaya basladı bu catlaklart yuzunden ajansa gıtmeye cekınıyorum takma kafana ne dert edıyosun dıolar ama benı anlayan yok doktorum dedıkı cok kadında var ben 19 yasındayım 3 yıldır var bende merak edıyorum bu oyuncu kadınlarda yokmu ya bunlar secılmıs ınsanlarmı cnm bıde buz tedavısı var mıs cok ıse yarıyomus ne dersın dogrumudur delırıcem ben bole......::::KK43:((

canım ya çok iyi anlayabiliyorum seni..bacaklarında çıkanlar kırmızı mı eğer öyleyse tamamen yok edebiliriz (kremleri sürmeye devam et kırmızı olan yerlere ve kremleri sürmeden önce buzu dairesel hareketlerle sür oraya) ama sedef rengini almışsa benimkiler gibi tamamen geçmesi imkansız biliyosun sende.(yinede ben buz ve kremleri kullanmaya devam ediyorum hafiflemesi için ) O buz tedavisini de duydum ama çok pahalıymış 4 bin lira mıymış forumlarda bi yerde okumuştum.Başka bi yerde de leke kaldığı yazıyodu memnun olmayanlar da varmış bilemiyorum :KK43:( dediğim gibi son aşama boyama yöntemini denicem ben napim artık..Bide şunu diyim ben avon ürününü 2 sene aralıklarla kullandım HİÇ bir işe yaramadı malesef..Bu son kullandığım krem ve yağlar görüntüsünü hafifletti o kadar tamamen geçmedi zaten biliyordum geçmeyeceğini iyice hafiflemesini gözle görülmeyecek hale gelmesini istiyorum umarım başarırız..Bu arada Scarlett johansson, Helly Beryy gibi ünlü yıldızlarda da çatlak var göğüslerinde hemde çok belirgin hatta elimde Fotoğrafları bile var (forumda bi yerde bulmuştum :)) şok geçirmiştim görünce kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 becerebilirsem ekliycem Fotolarını :) nası kamufle ediyolar kimbilir??

Eklentiler

• $halleberryfirepremiere0tz5[1].jpg
    $halleberryfirepremiere0tz5[1].jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 83
  • $scarlettjohansson1347sbte9[1].jpg
    $scarlettjohansson1347sbte9[1].jpg
    92 KB · Görüntüleme: 77
  • $09mov1[1].jpg
    $09mov1[1].jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 77
  • $photomiddef2059878hy6cp7[1].jpg
    $photomiddef2059878hy6cp7[1].jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 82
ayyyyyyyy cnm benım ya valla saol bende bnlar nasıl bole kusursuz dıodum makyajla kapatıolardır dıe dusunuyodum ama ne bılıyım ıste alttkı 2 bıkınılı kadın kım bılıyomusun bıde benım catlaklarım kırmızı olmuyo ıste kotu olan da o hemen beyaz olusuyo ben 50 kıloyum doktor kıloyla alakalı deıl cok kadında var dıo ama ne bılıyım bu catlaklarım yusunden oyunculuktan sogudum en buyuk hayalımden bıde ısın kotusu buz tedavısının garantısını verıyomus kadın yok gecmezse para iade falan benım catlaklarım kalcamda ve sımdıde dız kapaklarımda olusmaya basladı su dalga dalga goruntu gıtse rengede rasıyım onuda kapatırsın ama kalcam artık sarkık duruyo sen fotoları nerde buldun ben cok aradım hıc ole bısey bulmadım cnm hıc bı zamn oyuncu olamıycam:KK43:(((((((((((((((((((

ayyyyyyyy cnm benım ya valla saol bende bnlar nasıl bole kusursuz dıodum makyajla kapatıolardır dıe dusunuyodum ama ne bılıyım ıste alttkı 2 bıkınılı kadın kım bılıyomusun bıde benım catlaklarım kırmızı olmuyo ıste kotu olan da o hemen beyaz olusuyo ben 50 kıloyum doktor kıloyla alakalı deıl cok kadında var dıo ama ne bılıyım bu catlaklarım yusunden oyunculuktan sogudum en buyuk hayalımden bıde ısın kotusu buz tedavısının garantısını verıyomus kadın yok gecmezse para iade falan benım catlaklarım kalcamda ve sımdıde dız kapaklarımda olusmaya basladı su dalga dalga goruntu gıtse rengede rasıyım onuda kapatırsın ama kalcam artık sarkık duruyo sen fotoları nerde buldun ben cok aradım hıc ole bısey bulmadım cnm hıc bı zamn oyuncu olamıycam:KK43:(((((((((((((((((((

rica ederim canım :) kilonda gayet iyimiş canım ama gelişme çağında da oluyormuş bu çatlaklar kalçandakileri hiç takma Pınar Altuğda bile var (fotoğrafı elimde yok ama tv de izlemiştim sağolsun magazinciler zoom lamış bi güzel kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hiç de takmıyo kadın ayrıca ) sen buz tedavisini yaptıracak mısın peki? Ne düşünüyorsun canım? Sen kremleri kullanmaya devam et ama bak madecassol merhem de yeni oluşanlara yi geliyor (eczanede satılıyor 6 lira falan ) istiyorsan onuda kullan canm.Ben bu fotoları bi forumda bulmuştum ama hatırlamıyorum okadar çok site dolaştım ki bi ara kaydirigubbakcemile3 Ayrıca öle de deme niye oyuncu olamayalım oyuncuların kusuru yok mu? Ben de senin gibi düşünüyordum kısa bi zaman öncesine kadar, artık hiç de öyle düşünmüyorum oyuncu demek çatlağı kusuru bilmemnesi olmayan demek değil çünkü, bir hikayeyi gerçekten yaşayarak ve insanlara yaşatarak anlatabilen, performansıyla bizi o hikayeye inandırabilen insanlara oyuncu derim ben.Evet görsellikte çok önemli ama sadece bu yetmez dimi? O yüzden hiç üzülme sıkma canını sen kararlarından vazgeçme yeter kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
cnm senınle konusmak insanı cok rahatlatıyor bunları ne annemle nede arklarımla konusuyorum hemen kızıp azarlıyorlar anlamıyorlar ınanmazsın ama pınar altugu bende gordum ole kalcasında vardı benımkıler ılerlemeye devam edıyo bazen kadrdesıme soruyorum gorunmuyo abla abartma dıo ama ne bılıyım oyunculuktan sogudum doktorlar dıokı her 2 kadından bırınde var dıe fotolara zaten ınanmıyorum ama fılm ve dızılerde bu kadınları nasıl kapatıyolar şaşıyorum oyuncu olcam ama korkuyorum bı yonetmen bunlar ne der dıe ahh ahhh buz tedavısı ıle ılgılı pahalı olmasa yaptırıcam ben kadın olmazsa ıade edıyomus parayı (suna dınç) 20 yıldır yapıyomus falan formlarda bı zumrut var o yaptırıyodu kızlar baya ıııı geldı dıodu yazdıklarını bı oku cnm ben cok cesaretlendım valla daha gerısını getırmemeıs bı bıtırsın hepsını sorcam cnm bu arada sen kac yasındasın?

canım ilerlemeden önüne geçmek lazım hiç bıkmadan kremleri sür lütfen haftada 1 yada 2 defada çatlak olan yere buz sür çok iyi gelicek inşallah..ihmal etme lütfen..Oyunculuktan soğumak falan yok lütfen bu kelimeyi unut canım..bi yere takılıp kalma ki senin çatlakların çok fazla değil a.s. buz tedaviside çatlağa göre değişiyormuş fiyatı.Öyle yazıyordu..Çok derin değilse falan daha çabuk toparlıyor ya deri kendini..zümrütü daha önce okumuştum canım hala bir şey yazmadı demek :bbo: ben 23 yaşındayım canım sen kaç yaşındasın?

ben de 19 hayatım kalcamda o mankenınden bıraz daha fazla var bıde yenı yenı dız kapaklarımda olusmaya basladı (bana yolladıgın resimdeki manken) artık umudum kalmadıgı ıcın kremlerı aksatıyodum dedıgını yapıcam ve surucem buzuda ınsallah gecer bıras hafıflesede ıııı valla buz tedavısını kadın garantı edıp olmassa para ıade edıyomus ne bılıyım ole yasıodu basıları cok memnun ama basıları da kırmızımı olmus ne ben ıstıyorum ama benım cokda yok hanı ama beyas olusuyo bende dırek anlamıyorum kı sen hıc ajansa falan gıttınmı oyunculuk konusunda ?

canım abartacağın kadar fazla değil çatlakların inan bana benimkileri görsen üzülürsün diyeyim =) valla canım hep öyle diyolar paranız iade falan diye kremler içinde öle diyorlardı ama zar zor variyorlar paranı geri.Ben elimde imzalı bi belge olmadan inanmam artık bunlara delikafadulden bende duydum çok memnun olanda var ama vücudunda leke kalmış tedaviyi yaptırdığı için pişman olmuş kişiler de var..Kremleri aksatma lütfen en azından hani hiç halin yoksa kremle falan uğraşamam dediğin günler jhonson baby nin yağı var onu sür vücuduna,hemen sürülüyo nasılsa..Yok ben ajansa kayıtlı değilim canım amatör olarak çoook önceden diyeyim 2 tane dizide görünmüşlüğüm var oda arkadaşların zoruyla (oynamışlığım demiyorum bak ) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben televizyon değil daha çok tiyatro istiyorum canım o yüzden ajans falan düşünmüyorum ders alıcam eylülden itibaren. sen kayıtlımısın ajansa falan yada ders alıyormusun??

yok cnm benım pazartesi cesaret edıp kuzenımle gıdıcem nolur bana sans dıle yalvarıyorum bu benım en buyuk engelımdı catlakalr yusunden her gece aglardım hep derdım bu unlu kadınlar cocuk dogurup bıkını gıyıyolar makyaj bıle bı yere kadar yanı bunların ıcınde hıcmı ergenlıkte basına gelmeyn yok ya dıodum karılar cıllop gıbııı::KK43:((((((((()::::::::::))))):)hehehe....resimleri gorunce ne bılıyım azcık dusundum sımdı bıde bı fırsat cıkıyomus chap dusunsene basıt bı reklam yada mınıcık bı rol adam dızlerımı gorup bunlar ne be bole dermıs aaaaaayyyyyyyyy dusunemeıyorum en buyuk hayalım benım sınema oyuncusu olmak bı gun bunlardan kurtulursam kurban kesip denıze cıplak gırıcem):::::::)))))))))) valla sana bıde cok onemlı bısey dıycem ya okuyunca ne dıo dıyıp gulcen belkı ama ben arklarımla havuza bıle gıtmıyorum onlar bıkını gıyolar banada nıe gelmıyosun dedıklerınde ya benım su korkum var cocukken bogulma tehlıkesı gecırdım ondan suya gırmıyorum dıodum ahhhh ahhhhh bı bılseler valla cnm ya bu yuzden bu yasıma kadar daha bı tane erkek arkım olmadı evlenmeyı bıle duusunmuyorum koxam benı begenmez dıeeee:)))))):::::))))))hehehehehehehehe

güldürdün beni =))))) şansın bol olsun tatlım inşallah çok güzel geçer görüşmen hayal ettiğin şeye bi adım yaklaşırsın sonrada seni sinemalarda izleriz alkisalkisalkis alkisalkisalkis kendine güven önemli olan bu insanların karşısında asla kendine güvensiz durma en azından bi süre için oyna sen oyuncusun nasılsa dimi yerimseniben önce senin tabiki dış görünüşüne bakacaklar ama yeteneğin öncelikli olacak o yüzden eğer kendimi çok rahatsız hissederim diyorsan bacaklarının gözükmeyeceğibi kıyafet giyersin rahat olursun en azından canım..ayrıca seni hiç yadırgamadım canım çünkü bende bu çatlaklarım yüzünden çok fazla fırsat teptim :eek:klava: o yüzden artık hayatı ertelemiyoruz tamam mı silkinip kendimize geldik ve artık kendimiz için bir şeyler yapma zamanı..ınan kendine gerisi boş canımm a.s. haberlerini bekliyoruuumm başarılar diliyorumm opuyorumnanaktan

güldürdün beni =))))) şansın bol olsun tatlım inşallah çok güzel geçer görüşmen hayal ettiğin şeye bi adım yaklaşırsın sonrada seni sinemalarda izleriz alkisalkisalkis alkisalkisalkis kendine güven önemli olan bu insanların karşısında asla kendine güvensiz durma en azından bi süre için oyna sen oyuncusun nasılsa dimi yerimseniben önce senin tabiki dış görünüşüne bakacaklar ama yeteneğin öncelikli olacak o yüzden eğer kendimi çok rahatsız hissederim diyorsan bacaklarının gözükmeyeceğibi kıyafet giyersin rahat olursun en azından canım..ayrıca seni hiç yadırgamadım canım çünkü bende bu çatlaklarım yüzünden çok fazla fırsat teptim :eek:klava: o yüzden artık hayatı ertelemiyoruz tamam mı silkinip kendimize geldik ve artık kendimiz için bir şeyler yapma zamanı..İnan kendine gerisi boş canımm a.s. haberlerini bekliyoruuumm başarılar diliyorumm opuyorumnanaktan

aaaaaaayy cnm benım ya yerım ben senı saol ya bıtanesın dedıgını yapıp kremlerı de hıc aksatmıycam herhengı bısey olursada hemen sana gelıp anlatcamopuyorumnanaktan bıde bısey sorcam rengı fondotenle kaparıs da bu dalga dalga goruntu donkununca oluyoya onun için bı cozumun varmıdelikafaduldena.s.

kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim canım benim a.s. şeyden bahsediyorsun sanırım canım dokununca böle tırtıkli bi deri geliyo eline canım bu durumu ancak kremleri aksatmadan sürersen çözebilirsin ben 1 seneye yakın devamlı kremleri kullanıyorum (bir sürü krem :) şimdi çok daha iyi durumda yumuşacık oldu ama şu çatlaklarda gözükmese ooohh ne güzel olacak ah kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kremleri aksatma miss gibi olucaz canım haberlerinide bekliyorum başarılar a.s. :1hug:

kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim canım benim a.s. şeyden bahsediyorsun sanırım canım dokununca böle tırtıkli bi deri geliyo eline canım bu durumu ancak kremleri aksatmadan sürersen çözebilirsin ben 1 seneye yakın devamlı kremleri kullanıyorum (bir sürü krem :) şimdi çok daha iyi durumda yumuşacık oldu ama şu çatlaklarda gözükmese ooohh ne güzel olacak ah kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kremleri aksatma miss gibi olucaz canım haberlerinide bekliyorum başarılar a.s. :1hug:

ayyyy insallah kuzenınm ısı cıktı dıe erteledık persembe gıdıcez cnm sana hemen anlatıcam cok krem kullandım ama gecmıyo ınsallh gecer ya dun bı fılm ısledım maviliklere dogru jessıca albanın nasıl guzel kalcaları var anlatamamkaydirigubbakcemile3muthısler ya renk kapanır onemlı deılde o tırtıklı yapı gıtse varya kurban kesecem kremlerı suruyom bebek poposu gıbı oluyom yawwkaydirigubbakcemile3bıde su reenuuee dıe krem varya reklamını yapıyolar sence onasıl dır bı bılgın varmı cnm buzlu tedavı yaptıranlar yasıyo hıc memnun deıllermıs..hihoyyyta.s.

selam kızlar darknight sana çok kızdm öncelkle ne demk evlenmeyi düşünmüom kocam beni beğnmz falan filan bnlar çok yanlş benm de heryermde var hemn hemn ama artık takmıom bnları bize allah verdi şükrler olsun üzlüosn biliorm ama sakın ağlama sakın şunu untmaki allah başka dert vermesin.birde çok güzelsn diye mutlu olcaksn diye bişi yok bu şekildede kusrsz baynlardan bin kat daha mutlu olblrsn hiç belli olmaz
dua ett hem erkkler o kadr iğrençki bu arada çatlak bile onlara süper gelio inan bana

ayyyy insallah kuzenınm ısı cıktı dıe erteledık persembe gıdıcez cnm sana hemen anlatıcam cok krem kullandım ama gecmıyo ınsallh gecer ya dun bı fılm ısledım maviliklere dogru jessıca albanın nasıl guzel kalcaları var anlatamamkaydirigubbakcemile3muthısler ya renk kapanır onemlı deılde o tırtıklı yapı gıtse varya kurban kesecem kremlerı suruyom bebek poposu gıbı oluyom yawwkaydirigubbakcemile3bıde su reenuuee dıe krem varya reklamını yapıyolar sence onasıl dır bı bılgın varmı cnm buzlu tedavı yaptıranlar yasıyo hıc memnun deıllermıs..hihoyyyta.s.

valla ben bile heyecanlandım inşallah çok güzel sonuçlanır canım hihoyyyt opuyorumnanaktan kremleri kullanmaya devam et o tırtıklı kısımlarda yumuşacık olucak inan bana ama uzun bi zaman ve sabır gerekiyor canım benim başarıcaz hep beraber kaydirigubbakcemile5 bazı insanlar şanslı oluyo malesef 200 kilo da olsalar çatlamıyorlar :1no2: oyuncuların çoğu ne bakımlardan ne tedavilerden geçiyorlar canım e ışıktı bilmemneydi derken fıstık gibi gözüküyolar tabi =) bizde şimdilik elimizde olanla yetinicez :1rolleyes: renuee konusunda hiç iyi duyumlar almadım canım açıkçası para tuzağı olarak görüyorum ben.İçinde boyama maddesi falan da varmış galiba kapatıyo gibi gözüküyomuş sadece bilemiyorum tabi sen bilirsin canım yerimseniben buzlu tedavide iz kalıyor dedikleri için soğudum ben yaptırmayı düşünmüyorum bide leke kaldığını düşünsene canım ya boşver :)

selam kızlar darknight sana çok kızdm öncelkle ne demk evlenmeyi düşünmüom kocam beni beğnmz falan filan bnlar çok yanlş benm de heryermde var hemn hemn ama artık takmıom bnları bize allah verdi şükrler olsun üzlüosn biliorm ama sakın ağlama sakın şunu untmaki allah başka dert vermesin.birde çok güzelsn diye mutlu olcaksn diye bişi yok bu şekildede kusrsz baynlardan bin kat daha mutlu olblrsn hiç belli olmaz
dua ett hem erkkler o kadr iğrençki bu arada çatlak bile onlara süper gelio inan bana

yusraaa nerelerdesin sen??hepiniz kayboldunuz ama bende sana kızdım :eek:klava: kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana çok doğru sölüyorsun canım bende aynı şeyleri söyledim darknight a artık kendimize güveniyoruz kalmadı inşallah böle problemlerimiz :1hug:

erkeklerden uzak durmammın sebebi hoşlandıgım cocuk sey demıstı bı gun kız dedıgın bakımlı olmalı ve kusursuz gorunmeleı ben ole yag fıcısı kızları sevmem dıe :çok üzgünüm:bende ondan cok sogumustum tabıkı baska dertlaer de var ınanın guzellık meraklısı degılım allh baska dert vermesın ama o tırtıklı yapıya dokununca ve aynada kendıme bakınca ben vucudumda bı tek onu begenmıyorum ya guzellıgı gectım doktorada soledım acayıp bı kasıntı yapıyo bısey yapamayız dedı:eek:klava: ondan usuldum dedıklerınızı anlıyorum opuyorumnanaktan

buz tedavısınde yasan kızlardan bır kactanesıyle konustum eylulde yaptırıcaklarmıs basıları cok umıtlı basıları bu da olmassaq ne yaparız der gıbı onları beklıyorum ıste renuueede baya ınanmıstım benneyaptımkiya parasını gectım artık ınsanların ümitlerı kırılıyo yawwwkötükedihüso

nasıl gittiğini yazıyım canım..hemen hemen 1 ayı doldurdum dermadoc la..yani bence güzel bi krem ama yani bi mucize beklemeyin kızlar..yani enazından biraz hafifletti çatlakları ama yine de baktığınızda ordalar yani..şunu anladım bu kremleri bırakınca herşey yine foss..görünümünü azaltmak demek bol bol nemlendirmek,yağlamak,kese,masaj yapmak demek..bunları yaparsan her kremin yerini doldurmuş olursun zaten..ben bu krem bitince bütün yağ karışımlarını kullanıcam.kreme para vermiycem..2.bi kutu da bitirsem bi şekilde o da bitçek ve bunun sonu gelmicek..
ama yine de krem kaliteli,iyi bence..

gully sen dermodocu bıraktınmı en son durum nedir sence kullanmaya değermi ayrıca bıraktıktan sonra ne oldu eski halinemi döndü

cnm bugun ajansa gıttık kadıkoyde bı yer allahım hersey ııııı form doldurduk surda bı cekım var dedıler bı araba dolusu ınsan stv nın kollama dızısı ıcın gıdıyodu muhabırı oynıycaktık bız dedıkkı hanı 6 yada en gec 7 ye kadar sursun dıe adam 5 te bıte dedı bı gıttık set kurulmamıs kadın dedıkı en az 10 gıbı bıter dıe bızde ayrıldık adam cocuk gazetesı cıkarıyomus ben yası yasıyorum ve hızlı konusma ve dıksıyon sertıfıkam var de4dıgımde cok ııııı reklam dublajında cok ıııı olur dedı aynı zamanda gazeteye yası yasıp radyosundada cıkıcam cocuklarala konusucam ole yanı sunu gordum mıllet delı gıbı oyuncu arıyo catlaga falan bakan yok delı gıb mıllet yagıyo haftaya baska ajansla gorusucez kuzenımle bıde gozum korktu ne cok unlu olmak ısteyen varmıs yawwww ole valla bı bılsen optum cnm

X