- 4 Mayıs 2009
- 176
- 0
-
- Konu Sahibi Pamuk Sekeri
canım sen yine şanslısın benim vücüdumun çoğu yerinde var ve bende tiyatro oyuncusu olmak istiyorumseni üzmek istemem ama bu bi gerçek tamamen geçmiyo off mafoldumben %70-80 çok iyi ama nerdeyse gözükmeyecek düzeye gelir nereleri araştırdın sen? 4 farklı krem hangileri burada konuştuklarımızı mı kullanıyorsun canım?Yeni çıkanların üzerini buzla gezdirdim ben düzeldiler bu arada =) ben para biriktirip boyama yöntemini deneyeceğim en son, oda 2-3 ay kapanıyormuş sonra tekrar ortaya çıkıyor çatlaklar ama umrumda değil kapansında tekrar boyatırız artık napalım bende senin gibi oyuncu olmak istemesem bu kadar takmazdım ama işte bide şöle düşünelim sanki hiçbirinin kusuru yok mu? Mutlaka vardır gizleyebilirsek ne ala :)
ya ben deli olmak üzereyim avondan 2 krem bepanten ve bide at kestanesi ama işe yaradğgğ yok sendemı oyuncu olmak istiyosun arklarım bana cok guzel bı yusun var oyuncu ol dıolar kalcamdakıler neyse ama diz kapaklarımdada cıktı şimdide sag bacagımda olusmaya basladı bu catlaklart yuzunden ajansa gıtmeye cekınıyorum takma kafana ne dert edıyosun dıolar ama benı anlayan yok doktorum dedıkı cok kadında var ben 19 yasındayım 3 yıldır var bende merak edıyorum bu oyuncu kadınlarda yokmu ya bunlar secılmıs ınsanlarmı cnm bıde buz tedavısı var mıs cok ıse yarıyomus ne dersın dogrumudur delırıcem ben bole......:::((
ayyyyyyyy cnm benım ya valla saol bende bnlar nasıl bole kusursuz dıodum makyajla kapatıolardır dıe dusunuyodum ama ne bılıyım ıste alttkı 2 bıkınılı kadın kım bılıyomusun bıde benım catlaklarım kırmızı olmuyo ıste kotu olan da o hemen beyaz olusuyo ben 50 kıloyum doktor kıloyla alakalı deıl cok kadında var dıo ama ne bılıyım bu catlaklarım yusunden oyunculuktan sogudum en buyuk hayalımden bıde ısın kotusu buz tedavısının garantısını verıyomus kadın yok gecmezse para iade falan benım catlaklarım kalcamda ve sımdıde dız kapaklarımda olusmaya basladı su dalga dalga goruntu gıtse rengede rasıyım onuda kapatırsın ama kalcam artık sarkık duruyo sen fotoları nerde buldun ben cok aradım hıc ole bısey bulmadım cnm hıc bı zamn oyuncu olamıycam(((((((((((((((((((
güldürdün beni =))))) şansın bol olsun tatlım inşallah çok güzel geçer görüşmen hayal ettiğin şeye bi adım yaklaşırsın sonrada seni sinemalarda izleriz alkisalkisalkis alkisalkisalkis kendine güven önemli olan bu insanların karşısında asla kendine güvensiz durma en azından bi süre için oyna sen oyuncusun nasılsa dimi yerimseniben önce senin tabiki dış görünüşüne bakacaklar ama yeteneğin öncelikli olacak o yüzden eğer kendimi çok rahatsız hissederim diyorsan bacaklarının gözükmeyeceğibi kıyafet giyersin rahat olursun en azından canım..ayrıca seni hiç yadırgamadım canım çünkü bende bu çatlaklarım yüzünden çok fazla fırsat teptimklava: o yüzden artık hayatı ertelemiyoruz tamam mı silkinip kendimize geldik ve artık kendimiz için bir şeyler yapma zamanı..İnan kendine gerisi boş canımm a.s. haberlerini bekliyoruuumm başarılar diliyorumm opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim canım benim a.s. şeyden bahsediyorsun sanırım canım dokununca böle tırtıkli bi deri geliyo eline canım bu durumu ancak kremleri aksatmadan sürersen çözebilirsin ben 1 seneye yakın devamlı kremleri kullanıyorum (bir sürü krem :) şimdi çok daha iyi durumda yumuşacık oldu ama şu çatlaklarda gözükmese ooohh ne güzel olacak ah kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kremleri aksatma miss gibi olucaz canım haberlerinide bekliyorum başarılar a.s. :1hug:
ayyyy insallah kuzenınm ısı cıktı dıe erteledık persembe gıdıcez cnm sana hemen anlatıcam cok krem kullandım ama gecmıyo ınsallh gecer ya dun bı fılm ısledım maviliklere dogru jessıca albanın nasıl guzel kalcaları var anlatamamkaydirigubbakcemile3muthısler ya renk kapanır onemlı deılde o tırtıklı yapı gıtse varya kurban kesecem kremlerı suruyom bebek poposu gıbı oluyom yawwkaydirigubbakcemile3bıde su reenuuee dıe krem varya reklamını yapıyolar sence onasıl dır bı bılgın varmı cnm buzlu tedavı yaptıranlar yasıyo hıc memnun deıllermıs..hihoyyyta.s.
selam kızlar darknight sana çok kızdm öncelkle ne demk evlenmeyi düşünmüom kocam beni beğnmz falan filan bnlar çok yanlş benm de heryermde var hemn hemn ama artık takmıom bnları bize allah verdi şükrler olsun üzlüosn biliorm ama sakın ağlama sakın şunu untmaki allah başka dert vermesin.birde çok güzelsn diye mutlu olcaksn diye bişi yok bu şekildede kusrsz baynlardan bin kat daha mutlu olblrsn hiç belli olmaz
dua ett hem erkkler o kadr iğrençki bu arada çatlak bile onlara süper gelio inan bana
selam kızlar darknight sana çok kızdm öncelkle ne demk evlenmeyi düşünmüom kocam beni beğnmz falan filan bnlar çok yanlş benm de heryermde var hemn hemn ama artık takmıom bnları bize allah verdi şükrler olsun üzlüosn biliorm ama sakın ağlama sakın şunu untmaki allah başka dert vermesin.birde çok güzelsn diye mutlu olcaksn diye bişi yok bu şekildede kusrsz baynlardan bin kat daha mutlu olblrsn hiç belli olmaz
dua ett hem erkkler o kadr iğrençki bu arada çatlak bile onlara süper gelio inan bana
nasıl gittiğini yazıyım canım..hemen hemen 1 ayı doldurdum dermadoc la..yani bence güzel bi krem ama yani bi mucize beklemeyin kızlar..yani enazından biraz hafifletti çatlakları ama yine de baktığınızda ordalar yani..şunu anladım bu kremleri bırakınca herşey yine foss..görünümünü azaltmak demek bol bol nemlendirmek,yağlamak,kese,masaj yapmak demek..bunları yaparsan her kremin yerini doldurmuş olursun zaten..ben bu krem bitince bütün yağ karışımlarını kullanıcam.kreme para vermiycem..2.bi kutu da bitirsem bi şekilde o da bitçek ve bunun sonu gelmicek..
ama yine de krem kaliteli,iyi bence..