- 4 Kasım 2008
- 106
- 10
- Konu Sahibi Pamuk Sekeri
lutfen bana bıseyler onerın herkes bısey yasmıs kafam cok karıstı benım de kalcamda var catlaklar sımdıde yenı yenı dızlerımde olusmaya basldılar ustelıkte kırmızı deıller doktora gıttım cozum yok dedı yıkıldım ne onerırsınız kullanıpta memnun oldugunuz bıseyden
canım öncelikle hoşgeldin aramıza :) yazdıklarımızı okuduysan aslında çatlaklarımızın geçmediğinide okumuşsundur malesef :1no2: gerçekten bu çatlaklar doktorların da dediği gibi geçmiyor ama hafifliyor görüntüsü hep diyorum yine söyliyim görüntüsünün hafiflemesi için uğraşıyoruz canım umarımda başarabiliriz ki benmikilerde beyaz ve 7-8 yıllık olmasına rağmen uyguladığım kremler görüntüsünü çok az da olsa hafifletti (hala görünüyorlar tabiki )kremleri kullanmaya devam edersem iyi sonuçlar alacağımı düşünüyorum.Ben yazayım kremleri ve nasıl kullandığımı : Sabah madecassol,öğlen kantoron yağı ve jojoba yağı karıştırıp sürüyorum, akşam da (8 gibi) bepanthene plus yara ve yanıklar için olanı.Gece yatmadan önce soğuk bi duş alıyorum.3 günde birde buzlarla çatlak olan bölgelere masaj yapıyorum.Eğer sende kullanmaya karar verirsen lütfen bu kremleri bileğinin içine sür ve dene alerji yapmasın Allah korusun..Ayrıca lütfen üzülme tamamen geçmesede yıllarımı alsada hafiflicek diyorum ben inanıyorum en azından a.s.