Çatlaklar Dermadoc Chrono Cure Crack Repairing System Çatlak Kremi

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
cnm bugun ajansa gıttık kadıkoyde bı yer allahım hersey ııııı form doldurduk surda bı cekım var dedıler bı araba dolusu ınsan stv nın kollama dızısı ıcın gıdıyodu muhabırı oynıycaktık bız dedıkkı hanı 6 yada en gec 7 ye kadar sursun dıe adam 5 te bıte dedı bı gıttık set kurulmamıs kadın dedıkı en az 10 gıbı bıter dıe bızde ayrıldık adam cocuk gazetesı cıkarıyomus ben yası yasıyorum ve hızlı konusma ve dıksıyon sertıfıkam var de4dıgımde cok ııııı reklam dublajında cok ıııı olur dedı aynı zamanda gazeteye yası yasıp radyosundada cıkıcam cocuklarala konusucam ole yanı sunu gordum mıllet delı gıbı oyuncu arıyo catlaga falan bakan yok delı gıb mıllet yagıyo haftaya baska ajansla gorusucez kuzenımle bıde gozum korktu ne cok unlu olmak ısteyen varmıs yawwww ole valla bı bılsen optum cnm

canım senin adına çoooook sevindim alkisalkisalkis hihoyyyt dur daha bak neler başaracaksın inşallah :)) adam anladı tabi hemen cevheri bırakmaz hayatta seni kaydirigubbakcemile3 senin için çok iyi bi avantaj olmuş sertifikalarının olması 1 adım öne geçtin şimdi.Ama bir şey sorucam canım sana ajansı iyi seçtiniz mi biraz araştırsaydınız hatta keşke isim verseydim sana iyi ajanslardan bak şimdi..Dikkatli ol tamam mı? hangi radyo ve gazete okumak, dinlemek isterim seni canımm alkisalkisalkis ben sana dedim canım önemli olan kendini göstermen çatlakları bi şekilde kapatırlar zaten ki seninkiler çok az yani hiç takma..Bilmez miyim canım herkes bi diziye kapağı atıp para kazanma derdinde malesef gerçekten değer verenler de oyunculuğa işte büyük isimler..Haberlerini tekrar bekliyorum çok öpüyorum KREMLERİ AKSATMA diyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

canım senin adına çoooook sevindim alkisalkisalkis hihoyyyt dur daha bak neler başaracaksın inşallah :)) adam anladı tabi hemen cevheri bırakmaz hayatta seni kaydirigubbakcemile3 senin için çok iyi bi avantaj olmuş sertifikalarının olması 1 adım öne geçtin şimdi.Ama bir şey sorucam canım sana ajansı iyi seçtiniz mi biraz araştırsaydınız hatta keşke isim verseydim sana iyi ajanslardan bak şimdi..Dikkatli ol tamam mı? hangi radyo ve gazete okumak, dinlemek isterim seni canımm alkisalkisalkis ben sana dedim canım önemli olan kendini göstermen çatlakları bi şekilde kapatırlar zaten ki seninkiler çok az yani hiç takma..Bilmez miyim canım herkes bi diziye kapağı atıp para kazanma derdinde malesef gerçekten değer verenler de oyunculuğa işte büyük isimler..Haberlerini tekrar bekliyorum çok öpüyorum KREMLERİ AKSATMA diyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

cok saol suana kadar adıma sevınen tek kısısın cocuk radyosunu acıcaklarmıs acınca bende orda masal falan okuycam gazete yasılarını bu hafta goturebılırsem bakıcam bı hersey kesınlesınce sana daha detaylı anlatıcam zemuszemus tek bı ajansa gıttım su ana kadar ama dogrusu onu arastırmadım senın bıldıgın ııııı bı yer varsa soylersen cok sevınırım :dance:ayrıca buzlu terapı bolumunde yasan bırı var derantalya dıe kız butun catlaklarından 5 seansta kurtulmus hatta suna dınc egere olmassa paranı ıade edıcez demıs leke falan da kalmmamıs galıba ustelık de 2200 tl yuttmus taksıtle odemısbıras para kazanıyım catlaklarım cogalmadan yaptırıcamzemuszemussımdılık hersy ıııııı cnm soledıklerın ıcın de saol scs kibopuyorumnanaktan

öyle deme canım eminim seni seven herkes güzel şeyler başaracağın için çok seviniyordur alkisalkisalkis yalnız canım eğer ajansta kafana uymayan bir şey söylerlerse kabul etme sen bildiğin yoldan git kendini zorlayacak şeyler yapma tamam mı? ben senin özeline mesaj atayım burdan isim veremiyoruz galiba ama şöyle söyliyim bu 2 ajans çok önemli ajanslar hatta sitelerine giripte bakabilirsin neredeyse birçok tiyatro oyuncusu var tanıdığın bildiğin bi bakmanı öneririm canım :) buzlu terapi sayfasınıda okudum az önce ben yinede şüpheliyim canım şu eylülde tedaviyi yaptıracak olan arkadaşları beklemek lazım bence..2200 lerden 6000 lerden bahsediliyor az paralar değil bunlar çünkü bi bekleyelim bakalım inşallah çok güzel sonuçlar alırlarda bizde faydalanırız çok öpüyorum canım seni gelişmeleri bekliyorum :nazar: a.s.

burası oyuncu olmak isteyen kişilerin paylaşım alanına dönmüss walla:) umarım hayallerinize ulaşırsınız.

modemo galiba biraz öyle oldu insan hayallerini tutamıyor ne de olsa, paylaşmak istiyor işte.. kaydirigubbakcemile3 teşekkürler hep beraber inşallah =)

öyle deme canım eminim seni seven herkes güzel şeyler başaracağın için çok seviniyordur alkisalkisalkis yalnız canım eğer ajansta kafana uymayan bir şey söylerlerse kabul etme sen bildiğin yoldan git kendini zorlayacak şeyler yapma tamam mı? ben senin özeline mesaj atayım burdan isim veremiyoruz galiba ama şöyle söyliyim bu 2 ajans çok önemli ajanslar hatta sitelerine giripte bakabilirsin neredeyse birçok tiyatro oyuncusu var tanıdığın bildiğin bi bakmanı öneririm canım :) buzlu terapi sayfasınıda okudum az önce ben yinede şüpheliyim canım şu eylülde tedaviyi yaptıracak olan arkadaşları beklemek lazım bence..2200 lerden 6000 lerden bahsediliyor az paralar değil bunlar çünkü bi bekleyelim bakalım inşallah çok güzel sonuçlar alırlarda bizde faydalanırız çok öpüyorum canım seni gelişmeleri bekliyorum :nazar: a.s.

keske ole dıyebılseydım ama malesefmafoldumben annem oyunculuk lafını duyunca delı oluyo ayrıca sana ozelden mesaj attım cnm bıde bu buz terapısı olanlar dan bırı yasmıs kızın adı deryantalya oku ıstersen mesajını dıokı ben yaptırdım ve cok mutluyum leke herkeste bı sure kalıyomus ama vucuta gore zamanı degısıyomus hıc bısey kalmamıs onda valla bı umıt oldu yasılanlar kadın olmassa paranızı ıade edıyoruz demısfisfisfis valla bılemıyorum cnmkaydirigubbakcemile3 senı kocaman optumopuyorumnanaktan

canım seni anlayabiliyorum çünkü bizimkilerde şiddetle karşı çıkıyolardı hemde sülalem nerdeyse kaydirigubbakcemile3 kaç yılım kaybolup gitti bu yüzden de.O yüzden eğer gerçekten istiyorsan pes etmemeni öneririm canım ama lütfen eğitimini al.Yaşın çok uygun varsa maddi durumun özel ders alabilirsin ama ailen izin vermeyebilir..Belediyelerin tiyatro kursları var bedava hem de gidip bi konuş..Sonrada konservatuara girersin ki böle annenin karşısına çıkarsan (bi okulu kazanmış olarak) eminim ne kadar istediğini görecektir..Ama dediğim gibi mutlaka eğitimini al..BUZ TEDAVSı ne gelince canım sakin olmakta fayda var diyorum ki okadar umutlandım ki çoğu şeyde üzülmek istemiyorum :KK43: o yüzden eylülde yaptıracak olanları bi bekleyelim bakalım ne diyecekler..Kremler nasıl gidiyor bu arada hiç yazmıyorsun. :eek: Ben yağları bıraktım madecassol ve bepanthene devam haftanın 4 günü falanda kahve-limon yapyorum oda çatlaklara iyi geliyormuş.Zaten göğsümedekiler daha da az görünüyorlar artık diğerleri de azaldı ama iyice silikleşse en son aşamada (uzmanla) yapılacak tedavide daha iyi sonuç verir diye düşünüyorum, :Saruboceq: bakalım inşallah..bende öptümmm opuyorumnanaktan (bu arada özelden mesaj attım sana canım :)

Son düzenleme:
canım seni anlayabiliyorum çünkü bizimkilerde şiddetle karşı çıkıyolardı hemde sülalem nerdeyse kaydirigubbakcemile3 kaç yılım kaybolup gitti bu yüzden de.O yüzden eğer gerçekten istiyorsan pes etmemeni öneririm canım ama lütfen eğitimini al.Yaşın çok uygun varsa maddi durumun özel ders alabilirsin ama ailen izin vermeyebilir..Belediyelerin tiyatro kursları var bedava hem de gidip bi konuş..Sonrada konservatuara girersin ki böle annenin karşısına çıkarsan (bi okulu kazanmış olarak) eminim ne kadar istediğini görecektir..Ama dediğim gibi mutlaka eğitimini al..BUZ TEDAVSİ ne gelince canım sakin olmakta fayda var diyorum ki okadar umutlandım ki çoğu şeyde üzülmek istemiyorum :KK43: o yüzden eylülde yaptıracak olanları bi bekleyelim bakalım ne diyecekler..Kremler nasıl gidiyor bu arada hiç yazmıyorsun. :eek: Ben yağları bıraktım madecassol ve bepanthene devam haftanın 4 günü falanda kahve-limon yapyorum oda çatlaklara iyi geliyormuş.Zaten göğsümedekiler daha da az görünüyorlar artık diğerleri de azaldı ama iyice silikleşse en son aşamada (uzmanla) yapılacak tedavide daha iyi sonuç verir diye düşünüyorum, :Saruboceq: bakalım inşallah..bende öptümmm opuyorumnanaktan (bu arada özelden mesaj attım sana canım :)
egıtımı ıstıyorum su anda ozel ders mumkun deıl alamam ama devlet kurslarına ıstyorum annemle dun yıne kavga ettık ztn ya:eek:klava: suan cok mutsuzum bı bılsen catlak falan deıl derdım bı ara anlatmak ısterım :a015: ayrıca kremlerı suruyorum yumusacık yapıyo ama aylardır catlaklarda eksılme ve renk degısımı yok ama bılmem sende oldumu ınceldım ıyıce selulıtlerım azaldı vllaaakaydirigubbakcemile3 bılmem hayırlısı bende ozelden mesaj attım cnm opuyorumnanaktan

tatlım özeline mesaj attım :) çatlaklarımda daralma kesinlikle var ama görünüsünün tamamen yokolmasını istiyorum ve inanıyorum bu kadar istedikten sonra inşallah tabi GEÇıCEK kurtuluşları yok zemuszemus gerekirse kremler içerisinde uyurum hiç önemli değil kaydirigubbakcemile3 göbeğimin orda kırmızı bi çatlağım var 1 tane upuzun böyle arada kayboluyo sonra tekrar kırmızı oluyor ortaya çıkıyor deli oluyorum özellikle buz sürdüğümde kayboluyor ama bikaç gün sürmiyeyim bir şey hemen ortaya çıkıyor :bbo: inatla evam edicem ama sende bırakma kremleri lütfen,çünkü eğer önlemini almazsan çok çok çok üzülürsün benim gibi senağlama ne güzel zayıflamışsın ohh :)) ya bu arada bu kahve limon çok güzel birşey ama benim selülitlerim çok fazla yoktu belki ama özellikle bacağımın ön kısmında bi alan vardı böle sinir olurdum oraya hele kilo alınca daha beter çıkardı içeri göçerdi böyle sadece o kısım ama düşün diğer yerlerde yok öle bişey kahve limon sürdüm süreli çok iyi geldi çok çok hafifledi görüntüsü kaydirigubbakcemile5

tatlım özeline mesaj attım :) çatlaklarımda daralma kesinlikle var ama görünüsünün tamamen yokolmasını istiyorum ve inanıyorum bu kadar istedikten sonra inşallah tabi GEÇİCEK kurtuluşları yok zemuszemus gerekirse kremler içerisinde uyurum hiç önemli değil kaydirigubbakcemile3 göbeğimin orda kırmızı bi çatlağım var 1 tane upuzun böyle arada kayboluyo sonra tekrar kırmızı oluyor ortaya çıkıyor deli oluyorum özellikle buz sürdüğümde kayboluyor ama bikaç gün sürmiyeyim bir şey hemen ortaya çıkıyor :bbo: inatla evam edicem ama sende bırakma kremleri lütfen,çünkü eğer önlemini almazsan çok çok çok üzülürsün benim gibi senağlama ne güzel zayıflamışsın ohh :)) ya bu arada bu kahve limon çok güzel birşey ama benim selülitlerim çok fazla yoktu belki ama özellikle bacağımın ön kısmında bi alan vardı böle sinir olurdum oraya hele kilo alınca daha beter çıkardı içeri göçerdi böyle sadece o kısım ama düşün diğer yerlerde yok öle bişey kahve limon sürdüm süreli çok iyi geldi çok çok hafifledi görüntüsü kaydirigubbakcemile5

cnm benım ozelıne mesaj attım kremlerı suruyorum ve merakla beklıyorum yarın su medacassolden alıcam kaydirigubbakcemile3 umarım dogru yasmısımdırkaydirigubbakcemile3 kib scsopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

buraya yazacağıma özeline attım mesajı alıştık tabi oradan konuşmaya kaydirigubbakcemile3 ama yine söyliyeyim burdan da Kremleri sürmeyi ihmal etme tatlım..Geç kalmak çok üzücü bir şey çünkü opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

GULLY ABLA NERDE YA OKULLARDA KAPANDI GELSİN ARTIKKKK...
GELİŞMELERİ MERAK EDİYORUM ONUDA ÖSLEDİMM..:1hug::1hug:a.s.:kedi:

ya chap nerdesin ben seni ccccooooooooookkkkkkkkkk osledım valla konusmaya ıhtıyacım var bıran once gel senı beklıyorum umarım tatılın ıyı gecıyodur cnm

arkadaşlar bepanthene plustan ses seda yok neler yaptınız faydası oldu mu? dün bu yazıları okuyunca evde az miktarda krem buldum çatlak olan iki yere denedim sabah kalktım feci soyulma var sizlerdede böyle mi oldu? etki edicek mi yani ne olur kısa zamanda cevap verin yoksa vücudumla beraber bende çatır çatır çatlayacağım çok sıkıldım bu olaydan teşekkürler...

arkadaşlar bepanthene plustan ses seda yok neler yaptınız faydası oldu mu? dün bu yazıları okuyunca evde az miktarda krem buldum çatlak olan iki yere denedim sabah kalktım feci soyulma var sizlerdede böyle mi oldu? etki edicek mi yani ne olur kısa zamanda cevap verin yoksa vücudumla beraber bende çatır çatır çatlayacağım çok sıkıldım bu olaydan teşekkürler...

valla cnm ben ondan bir tüp kullandım ama bende işe yaramadı daha çok krem değilde ağırlıklı olarak yağ kullanmaya çalış mesela badem,gül vs bunlar yumuşatıyor ole soylıyım yeniş cıkanlarla mucadele et bende ole yapıyorum eskılerı salldım buzlu terapi olursa artık kutulucaz
opuyorumnanaktan

darknight canım nasılsın baya bi zaman oldu bende çok özledim..ya aslında önceden giricektim ama gülme şimdi söyleyeceğime ŞıFREMı UNUTTUM kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 nihayet aklıma geldi sonunda :) kremleri kullanmaya devam mı canım çatlaklar ne alemde..Benimkiler bazı yerler hafifledi ama bazı yerler halen aynı sinir oluyorum :çok üzgünüm: elimden geleni yapıyorum ama hani karnımdaki çatlak vardı ya bir tane uzun öylece kaldı, ama noldu diğer tarafta çatlamaya başladı çünkü zayıfladım ama inan benim kadar kimse krem kullanmıyordur heralde johnson baby, bepanthene plus (artık kullanmıyorum) vazelin, madecassol.. çatlayacağı varsa çatlıyor işte..Sadece şunu söyleyebilirim * BUZ * acaip bi şey..Çatlak olan yerin üzerinde gezdiriyorum baya ama bastıra bastıra hatta yanıyor böyle ve devamlılığı çok önemliymiş meğer, meğer diyorum çünkü çatlağım hafiflemişti buz sürmeyi bırakınca tekrar kendini gösterdi. :çok üzgünüm: buz eriyene kadar sürdükten sonra madecassol sürüyorum üzerine sonra da aradan 1-2 saat geçince vazelin..bu sefer kendime söz verdim her gün yapıcam yerimseniben hatta biraz daha zorlasam günde 2 defa yapıcam ama önce 1 i bi başarayım dimi kaydirigubbakcemile3 bende havadisler bu kadar tatlım sende ne var ne yok??

canım bepanthene plus kullanırken bende soyulma olmadı hiç..ama sürekliliği önemli bu kremleri kullanma da iyice anladım bunu..bepanthene plus kullanmayı bıraktım ben canım hepsini üst üste kullanmayayım diye, johnson baby, vazelin ve madecassol kullanıyorum şu anda bi de buz sürüyorum çatlaklarıma.beyazlar çok fazla hafiflemesede şöyle söyliyeyim kırmızı olan çatlaklarım buzu sürekli sürünce neredeyse hiç gözükmüyorlar üzerine de madecassol sonra vazelin sürüyorum..johnson baby i de banyodan sonra tüm vücuduma canım..Ama yine de çatlayacaksa engel olunamıyor malesef..Çatlaklarınızla yaşamak zorundasınız diyorlar ya ben reddediyorum önünde sonunda geçiricem bu çatlakları ama kremlerle, ama buzlu terapi diye bi yöntem varmış onunla, yada no line tedavisiyle..en sonda mystic tan diye bir şey var bronzlaştırıcı kabin miş.Ama koyusuda varmış açığıda, tenine göre. Kabine giriyorsun üzerine sprey püskürtülüyor 1dk da. 4 saat sonrada bronzlaşıyorsun (açık yada koyu) boyama gibi düşün bütün çatlaklar kapanıyormuş canım.. Hiç bişey başaramazsam buna giricem bakalım a.s a.s.

darknight canım nasılsın baya bi zaman oldu bende çok özledim..ya aslında önceden giricektim ama gülme şimdi söyleyeceğime ŞİFREMİ UNUTTUM kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 nihayet aklıma geldi sonunda :) kremleri kullanmaya devam mı canım çatlaklar ne alemde..Benimkiler bazı yerler hafifledi ama bazı yerler halen aynı sinir oluyorum :çok üzgünüm: elimden geleni yapıyorum ama hani karnımdaki çatlak vardı ya bir tane uzun öylece kaldı, ama noldu diğer tarafta çatlamaya başladı çünkü zayıfladım ama inan benim kadar kimse krem kullanmıyordur heralde johnson baby, bepanthene plus (artık kullanmıyorum) vazelin, madecassol.. çatlayacağı varsa çatlıyor işte..Sadece şunu söyleyebilirim * BUZ * acaip bi şey..Çatlak olan yerin üzerinde gezdiriyorum baya ama bastıra bastıra hatta yanıyor böyle ve devamlılığı çok önemliymiş meğer, meğer diyorum çünkü çatlağım hafiflemişti buz sürmeyi bırakınca tekrar kendini gösterdi. :çok üzgünüm: buz eriyene kadar sürdükten sonra madecassol sürüyorum üzerine sonra da aradan 1-2 saat geçince vazelin..bu sefer kendime söz verdim her gün yapıcam yerimseniben hatta biraz daha zorlasam günde 2 defa yapıcam ama önce 1 i bi başarayım dimi kaydirigubbakcemile3 bende havadisler bu kadar tatlım sende ne var ne yok??
ay cnm cnm cnm çooooookkkkkk özlemişim aylardır nasıl bekliyordum ya seni bir tanem şuanda öyle mutluyum ki bunları yazarken havalara uçuyorum kaydirigubbakcemile3: icecream: :teytey: delikafadulden sırnaşık şey ay allahım seni çok özlemişim cnm benim çatlaklarda gram değişme yok valla bepanten bir işe yaramadı düzenli sürdüm birde:umursamaz: yağ kullanıyorum ayrıcada deli gibi ağlıyorum aglamaktan gözlerim şişti :gitme:cnm çünkü benimkiler azalma olmadığı gibi bide vucudumda güzel dediğim tek yerim göğüslerimde başladı çatlak illeti :sinifsinif: dokununca anlıyorum şimdi görünmüyolar ama inatla ilerliyorlar deli olacam delikafadulden allhım nolur dursuhn diyorum :Saruboceq: aynı kilodayım ama nafile benimkiler kudurmuştan beterler kaydirigubbakcemile3 eylülde buzlu terapi için gidicem bir test yaptırıyım bakiyim belki olur allahım ne yapiyim artık saldım kendimi olmuyo olmuyo ümit ediyorum bir tane daha görüyorum bir bakıyorum ki oluşuyo mafoldumben diyorum ki bazen tepem atıyo şu çatlaklı yerlerimi kesiyim ben de kurtulayım onlarda bu kremleme işkencesinden of of offffff
gelmene tekrardan çok sevindim opuyorumnanaktan

X