- 4 Kasım 2008
- 106
- 10
- Konu Sahibi Pamuk Sekeri
cnm bugun ajansa gıttık kadıkoyde bı yer allahım hersey ııııı form doldurduk surda bı cekım var dedıler bı araba dolusu ınsan stv nın kollama dızısı ıcın gıdıyodu muhabırı oynıycaktık bız dedıkkı hanı 6 yada en gec 7 ye kadar sursun dıe adam 5 te bıte dedı bı gıttık set kurulmamıs kadın dedıkı en az 10 gıbı bıter dıe bızde ayrıldık adam cocuk gazetesı cıkarıyomus ben yası yasıyorum ve hızlı konusma ve dıksıyon sertıfıkam var de4dıgımde cok ııııı reklam dublajında cok ıııı olur dedı aynı zamanda gazeteye yası yasıp radyosundada cıkıcam cocuklarala konusucam ole yanı sunu gordum mıllet delı gıbı oyuncu arıyo catlaga falan bakan yok delı gıb mıllet yagıyo haftaya baska ajansla gorusucez kuzenımle bıde gozum korktu ne cok unlu olmak ısteyen varmıs yawwww ole valla bı bılsen optum cnm
canım senin adına çoooook sevindim alkisalkisalkis hihoyyyt dur daha bak neler başaracaksın inşallah :)) adam anladı tabi hemen cevheri bırakmaz hayatta seni kaydirigubbakcemile3 senin için çok iyi bi avantaj olmuş sertifikalarının olması 1 adım öne geçtin şimdi.Ama bir şey sorucam canım sana ajansı iyi seçtiniz mi biraz araştırsaydınız hatta keşke isim verseydim sana iyi ajanslardan bak şimdi..Dikkatli ol tamam mı? hangi radyo ve gazete okumak, dinlemek isterim seni canımm alkisalkisalkis ben sana dedim canım önemli olan kendini göstermen çatlakları bi şekilde kapatırlar zaten ki seninkiler çok az yani hiç takma..Bilmez miyim canım herkes bi diziye kapağı atıp para kazanma derdinde malesef gerçekten değer verenler de oyunculuğa işte büyük isimler..Haberlerini tekrar bekliyorum çok öpüyorum KREMLERİ AKSATMA diyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan