Çatlaklar Dermadoc Chrono Cure Crack Repairing System Çatlak Kremi

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
ya gully eline diline sağlık ne güzel şeyler yazmışsın. bana da moral oldu valla :)
bonie cremlerim bitsin bepanthene'lere başlıycam

yerim seni ben yaaa...cokacimcoook gerçekten sen çirkin olsan bile(yani kendini kassan bile olamazsın ya neyseyerimseniben) bu güzel karakterinle,tatlılığınla zaten bardakta boş yer bırakmazsın canım merak etme..havalar da güzelleşti hani..,dışarıda mis gibi bahar...e aşk vakti geldi çattı..:asigim: umarım sevgilisi olmayan herkesin allah gönlüne göre verir..

canım şimdi senin soruna geçeyim:benim kremin rengi mavi,ama krem yazan çizgisi pembe..üzerinde "enfeksiyon riski olan her türlü deri lezyonu için antiseptik,epitelizan,sikatrizan"yazıyo..valla plus ın çeşidi olduunu da hiç bilmezdim.

bu arada bi resim koydum,renkli bi resim bulursam koyarım daha sonra..

gullyyyyyyyyyy amaaaaaanıııııınnnn maşallaah diyorum amaa ne kadar güzelsiin :nazar: hatta artistler gibisin demek istiyorum maşallah canım beniiim :nazar: :nazar: çok klasik bi laf olacak belki ama yüzünde kalbin gibi çooook güzel canım yaa a.s. artık ben sana terapistim danışmanım demek istiyorum hatta süpersin :1hug: valla şimdi aşkın tam vakti zaten olursam da hemen paylaşıcam burda hep kremlerimi konuşcaz dimi yani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canım benimkide yeşil ben devam ediyim bir şey olmaz sanıyorum çünkü şimdilik bi zararını görmedim olmazsa senin kullandığını denerim bende teşekkür ederim tatlımmm maşallah la bitirelim tekrar :nazar: kaydirigubbakcemile3 a.s.

bende renüe kullandım hiçbi faydası yok şimdi madecas. acnelixe kullanıorum sanırım bunların da faydası yok bepantehene başlayayım bari bende :çok üzgünüm:

bende renüe kullandım hiçbi faydası yok şimdi madecas. acnelixe kullanıorum sanırım bunların da faydası yok bepantehene başlayayım bari bende :çok üzgünüm:

dutpekmez renue yi çok kişi şikayet ediyor cnm arkadaşlarımda şikayetçiler. insanlar güvenip inanıp para döküyolar bu kremlere ama nasıl suistimal ediliyor hadi parasını geçiyorsun ama hayal kırıklığı paradan bin kat daha acıtıyor canını üzülme en azından görüntüsünü hafifletmeye çalışıyoruz bizde inşallah güzel sonuçlar alırız ben inanıyorum en azından elimizden geleni yapıyoruz :KK66: a.s

Son düzenleme:
*gully* canım ben bana dokunan şeyi buldum madecassol değilmiş kantoron yağı kaydirigubbakcemile3 o da şöyle bu kremlerle birlikte karıştırınca oldu şimdi sadece madecassol (sabah) akşamda bepanthene plus ı kullanıyorum hiç birşey olmadı kızarıklık falan böyle devam edicem ben ayrıca tekrar maşallah diyorum ben sana kaydirigubbakcemile3 :nazar:

dutpekmez renue yi çok kişi şikayet ediyor cnm arkadaşlarımda şikayetçiler. insanlar güvenip inanıp para döküyolar bu kremlere ama nasıl suistimal ediliyor hadi parasını geçiyorsun ama hayal kırıklığı paradan bin kat daha acıtıyor canını üzülme en azından görüntüsünü hafifletmeye çalışıyoruz bizde inşallah güzel sonuçlar alırız ben inanıyorum en azından elimizden geleni yapıyoruz :KK66: a.s

resmen duygularımızı ve paramızı sömürüyolar alçaklar:eek:klava: umut fakirin ekmeği die boşuna dememişler canım :nazar:

ayy ya şu muhebbetin güzelliği çok güzell ya ne kdr iyisinizz ablalarım benm böle insan derdini tasasını unutuyo valla bende çatlaklarımı umuttum amannnnn insanın böle dostları olduktan snra ztn çatlakları fln çok dert etmez yaaa ne güzellllkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:içelim:

ayy ya şu muhebbetin güzelliği çok güzell ya ne kdr iyisinizz ablalarım benm böle insan derdini tasasını unutuyo valla bende çatlaklarımı umuttum amannnnn insanın böle dostları olduktan snra ztn çatlakları fln çok dert etmez yaaa ne güzellllkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:içelim:

Çok sağol canım benim a.s. gerçekten birbirimize çok güzel destek oluyoruz burada sadece kremler konusunda değil her türlü konuda ve bu gerçekten çok hoş bir şey.Önce motive olacağız ki gerisi gelsin dimi? a.s Umarım hep böyle devam eder canımm =)

gully gully canım nerelerdesin özlettin kendini :eek: a.s. buarada yine maşallah diyelim sana :nazar: kaydirigubbakcemile3 (bu cümlede Beyaz'ın Çelik'ten özür dilemesi gibi bir şeye dönüştü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ) Ayrıca Yusracım sende kayboldun kremler nasıl gidiyor devam dimi?? öpücükler a.s.

resmen duygularımızı ve paramızı sömürüyolar alçaklar:eek:klava: umut fakirin ekmeği die boşuna dememişler canım :nazar:

Haklısın canm o yüzden ben böle kremleri kullanmaktan vazgeçtim ve çok fazla umutlanmaktan.Şimdi hafiflesin görüntüsü diyorum o kadar gerisi bi şekilde hallolur.Hayatta her şeyin çözümü var ama şimdi ama yarın,beklicez napalım a.s a.s.

Haklısın canm o yüzden ben böle kremleri kullanmaktan vazgeçtim ve çok fazla umutlanmaktan.Şimdi hafiflesin görüntüsü diyorum o kadar gerisi bi şekilde hallolur.Hayatta her şeyin çözümü var ama şimdi ama yarın,beklicez napalım a.s a.s.

başka bi başlıkta sisolin arkadaşımız bi yağ karışımı vermiş iyi diyor bide onu deneriz olmassa bi doktor vermiş o karışımı :jeyyar:

CANLARIIIIMMMMM...ÇOK ÖSLEDİM SİZİİİİİ:1hug: a.s. çok yoğundum bi türlü giremedim siteye:1no2: ben yokken hakkımda ne güzel şeyler yazmışsınızzz..çok duygulandım yaasenağlama resmen yerim ben sizi çıtır çıtır...gerçekten ne kadar güzel bi ortam oldu bu forumda...çatlaklar haricinde müthiş bi dostluğumuz,desteğimiz oldu birbirimize..
chap çok teşekkür ederim övgülerine ayrıca,gerçekten çok tatlı bi kızsın ya...bal dökmeden bile yalasak seni,ağıza tatlı gelirsin...ehuheuhe:roflol: aramızda çirkin insan yok zaten,hepiniz her bakımdan çok güzel insanlarsınız..inşallah hep de güzel,iyi ruhlu insanlar çıkar karşınıza...çok mutlu oluyorum böyle tatlı kişiler tanıdığım için:içelim:

chap ben de kantoron yağı aldım bu arada..ama ben melissa yağı kayısı yağı ve kantoron yağını karıştırdım.hem karıştırınca kötü de kokmuyo.hafif ve güzel kokuyo artık..yalnız sana yağın dokunması da çok ilginç..demek ki aralıklı zamanlarda sürmek lasım.bu arada bep.plus ım bitmişti..aldım.eczacıya da sordum plus ın da çeşitleri var mı diye..yokmuş.ve ben renk körü oldum galiba..meğer o çizgisi pembe değil turuncuymuş..hi hi hikaydirigubbakcemile3 dün öğlen yağ karışımı süreyim dedim,daha sürerken cilt bi pürüzsüzleşti bi pürüzsüzleşti anlatamam...hele bi de jelatine sardım 2 saat..çıkardığım zaman tenimi hissetmiyodum..sanki pamuğa dokunuyorum..inanamadım valla..heryerime sürebilirim her an:teytey: çatlaklar tabiiki gözden kaybolmuyo bu arada..ama çatlakların olduğu yer tamamen pürüzsüz..eski cildimden bin kat daha sağlıklı tenim oldu.kesinlikle tırtık tırtık değil..demek ki gelişmeler olumlu yönde..bu bakımla mutlaka seneye kadar bişeyler farkeder bence..-ki şimdi bile farketti benim..eskisi gibi değil..ben bu şekilde devam edicem.:eek:

canım benim bi kaç sorum olucak
şimdiii bu kantaron yağının çeşitleri varmış kırmızı falan, sendeki hangsi? Ve dee kayısı yağı mı çekirdeğinin yağı mı? Aydınlatırsan sevinirim a.s.
etki görmene de çook sevindiim

gully bu çatlakların yeri pürüzsüzleşti demiştin ya.
biraz çukur duruyorlar onlar mı düzeldi demek istedin :)

canım benim bi kaç sorum olucak
şimdiii bu kantaron yağının çeşitleri varmış kırmızı falan, sendeki hangsi? Ve dee kayısı yağı mı çekirdeğinin yağı mı? Aydınlatırsan sevinirim a.s.
etki görmene de çook sevindiim

teşekkür ederim canım..umarım herkese faydalı olur..ama tamamen geçmiyceğine eminim tabii ama biraz daha az dikkat çeksin yeter..bi de zaten bu bakımlarla daha da ilerlemesini önlüyoruz..en önemlisi de bu şimdilik..
benim yağ kırmızımsı bi renkte.ayrıca kayısı yağı sadece canım.

gully bu çatlakların yeri pürüzsüzleşti demiştin ya.
biraz çukur duruyorlar onlar mı düzeldi demek istedin :)

a.s evet canım..yani hani böyle çizik çizik gibiler ya...elimi üstüne koyunca o çizgileri elinle hissedersin ya dalga dalga gelir eline..işte o kısım pürüzsüzleşti..yüzeyi güzelleşti yani cildimin..ama alt tabaka hala orda..
bep.plus gerçekten iyi geliyo ama bana..ben memnunum..sanki daha da inceldi ilk halinden..

boyuyorlarmış bu çatlakları ten rengine. önce vakumla düzeltiyorlarmış. ciltle aynı yüzeyde olup pürüzsüzleşiyormuş. sonra boyuyorlarmış. ama çok pahalı seansı 150 dolarmış. kuzenime arattırdım. ben artık bir yerleri arayıp sormaktan utanmaya başladım. tabi kaç seansta bitiyor belli değil. en az 6 seans diyorlar. ve çokluğuna göre değişiyormuş

teşekkür ederim canım..umarım herkese faydalı olur..ama tamamen geçmiyceğine eminim tabii ama biraz daha az dikkat çeksin yeter..bi de zaten bu bakımlarla daha da ilerlemesini önlüyoruz..en önemlisi de bu şimdilik..
benim yağ kırmızımsı bi renkte.ayrıca kayısı yağı sadece canım.

teşekkür ederim canım, ben de kendimi hazırladım tamamen geçmiceği konusunda ama en azından azalsın dediğin gibi a.s
kabak lifi de almayı düşünüyorum, onunla iyice keseleyip bu yağları sürüp yatıcam, bakalım nasıl olucak sırnaşık şey
bu arada sence bepantenle desteklemeli miyim?

CANLARIIIIMMMMM...ÇOK ÖSLEDıM SıZııııı:1hug: a.s. çok yoğundum bi türlü giremedim siteye:1no2: ben yokken hakkımda ne güzel şeyler yazmışsınızzz..çok duygulandım yaasenağlama resmen yerim ben sizi çıtır çıtır...gerçekten ne kadar güzel bi ortam oldu bu forumda...çatlaklar haricinde müthiş bi dostluğumuz,desteğimiz oldu birbirimize..
chap çok teşekkür ederim övgülerine ayrıca,gerçekten çok tatlı bi kızsın ya...bal dökmeden bile yalasak seni,ağıza tatlı gelirsin...ehuheuhe:roflol: aramızda çirkin insan yok zaten,hepiniz her bakımdan çok güzel insanlarsınız..inşallah hep de güzel,iyi ruhlu insanlar çıkar karşınıza...çok mutlu oluyorum böyle tatlı kişiler tanıdığım için:içelim:

chap ben de kantoron yağı aldım bu arada..ama ben melissa yağı kayısı yağı ve kantoron yağını karıştırdım.hem karıştırınca kötü de kokmuyo.hafif ve güzel kokuyo artık..yalnız sana yağın dokunması da çok ilginç..demek ki aralıklı zamanlarda sürmek lasım.bu arada bep.plus ım bitmişti..aldım.eczacıya da sordum plus ın da çeşitleri var mı diye..yokmuş.ve ben renk körü oldum galiba..meğer o çizgisi pembe değil turuncuymuş..hi hi hikaydirigubbakcemile3 dün öğlen yağ karışımı süreyim dedim,daha sürerken cilt bi pürüzsüzleşti bi pürüzsüzleşti anlatamam...hele bi de jelatine sardım 2 saat..çıkardığım zaman tenimi hissetmiyodum..sanki pamuğa dokunuyorum..inanamadım valla..heryerime sürebilirim her an:teytey: çatlaklar tabiiki gözden kaybolmuyo bu arada..ama çatlakların olduğu yer tamamen pürüzsüz..eski cildimden bin kat daha sağlıklı tenim oldu.kesinlikle tırtık tırtık değil..demek ki gelişmeler olumlu yönde..bu bakımla mutlaka seneye kadar bişeyler farkeder bence..-ki şimdi bile farketti benim..eskisi gibi değil..ben bu şekilde devam edicem.:eek:

canımmm şükür kavuşturana ama yaa a.s. bende çoooook teşekkür ederim güzel sözlerin içinn canım beniiiimmm az bile söylüyorum sana a.s. iyiki üye olmuşum düyorum Kadınlar Kulübüne sizler gibi güzel arkadaşlar kazandım :1hug: gully kantoron bana dokundu demiştim ya ben bi akıllılık edip üstüste sürdüğüm için öyle oldu kızardı falan kaydirigubbakcemile3 yavaş yavaş tekrar kantoronu kullanmaya başladım sanım böyle 3 saat arayla falan sürüyorum.Ayrıca bende kantoronu jojoba yağıyla karıştırdım hem mis gibi kokuyo hemde ejojoba yağıda birebir ya yumuşacık oldum.Bi de ben vücudumun heryerine sürüyorum bildiğin pamuk oldummmm kaydirigubbakcemile3 :teytey: Gully bu arada ben her banyodan sonra hani bildiğimiz buz kalıpları vardır onları dolduruyorum bi güzel sonra çatlak olan bölgeye dairesel hareketlerle gezdiriyorum biraz bekliyorum(bunu akşam yapıyorum) bepanthene plus ı sürüyorum aradan 2-3 saat geçince de kantoronla-jojoba yı sürüyorum,sabahta madecassol ohh maşallah bize :nazar: kaydirigubbakcemile3
ya canım demişsin ya çatlaklarımda daralma oldu diye bugün bende baktım dedm yanılıyorum heralde ama yok önceki hallerini okadar iyi biliyorumki benimkilerde daraldı evet hala gözüküyolar ama daraldı şöyle incecik çizgi gibi kalsalar süper olur :dance: bepanthene plus ın kutusuna baktım benimkide turuncu çizgili aynısını kullanoyoruz ozaman canım.Buda uzun sürecek tedavi inşallah sonuçlar çoook güzel olacak :Saruboceq: bende böyle devam edicem bazen üşensemde kaydirigubbakcemile3

X