- Konu Sahibi Pamuk Sekeri
yyaaaaa sinir oldummm...yapışmıyo resmiiiimmmmmmm...nasıl yükliyceem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba yazılarınızı uzun zamandır okuyorum ama ilk defa yazıyorum.
benimde 13 yaşımdan beri çatlaklarım var şu an 27 yaşındayım. ve benim ilk dizlerimde oluştu. direkt beyaz olarak oluşuyor benimki. sizinkiler gibi önce kırmızı sonra beyaz değil. doktora gittiğimde. doktorumda tesadüf bayandı. güzelim tedavisi olsa bende kullanırım inan bende de var dedi (
bu arada benimde kullanmadığım krem kalmadı en son Bonie crem aldım. henüz gözle görülür bir şey yok ama kremi kullanırken memnun kalmadım. çok yoğun bir krem ve sürerken cildiniz emmiyor. ve pudra sürmüşsünüz gibi cildinizde beyaz kalıyor yoğurt gibi :)
bu arada bepanthanlerin renkleri var siz hangi renginin plusını kullanıyorsunuz
canım ya chap ne kadr şekrsn inş bahtında yüzün gibi olsun dilerimmm gully evet senn resmn gözkmüoo maleseff kızlar ya kendimizi mi avutuoz bilmiom bnlar geçmicek sankii sizn sevglnz varr benm o kadr morlm bozuluoki inanın yani sevgliye hiç zamn ayıramam vallaa bu gidşleee istemioz zatii
kızlar araştırmaya devam ediyorum. seda sayanın programında bir kadın çıkmış 100% çatlaklar tedavi ediyorum. demiş. çalıştığım için halam söylemişti bana. umutlanmıştım internette araştırdım bulamadım günlerce. ama bugün ulaştım. hemen sizle paylaşmak istedim. iyice okuyup öğreneyim sizinlede hemencecik paylaşıcam.
canıııııııııııııııııııııııımmmmm...ne tatlısın sen yaaa...:1hug: tü tü tü tüh maaşallahh senin gibi güzel bi kızı boş bırakmazlar vallaşakkıdı ıyyy ne kıro bi laf attim di mikaydirigubbakcemile3 kızlar ben şuan erkek arkadaşımın bilgisyarından yazdığım için bu resmi bulabildim..sevgilim fotoğraf sanatçısı olduğu için onda daha çok bu tip resimlerim var zaten:1rolleyes: daha net bişey bulursam yapıştırırım buraya..
buarada canım bep.plus bende hiç soyulma kaşıntı,herhangi başka bişey hiç yapmadı..acaba kantaron yağı ya da medacassol la beraber kullandığın için mi bi etki tepki falan oldu?ben cilt doktoruma sorduğum zaman medacassolu,yok yok boşuna kullanma,onunla hiçbişey olmaz demişti...istersen bi onu kullanmayı bırak..bi de öyle dene..
yyaaaaa sinir oldummm...yapışmıyo resmiiiimmmmmmm...nasıl yükliyceem
canım ya chap ne kadr şekrsn inş bahtında yüzün gibi olsun dilerimmm gully evet senn resmn gözkmüoo maleseff kızlar ya kendimizi mi avutuoz bilmiom bnlar geçmicek sankii sizn sevglnz varr benm o kadr morlm bozuluoki inanın yani sevgliye hiç zamn ayıramam vallaa bu gidşleee istemioz zatii
nasıl kullanıcam bu kremleri aslında geçen hafta aldım her ikisinide ama cesaret edemedim kullanmaya :) bonie yi en azından bir ay deneyeyim sonra sonra bu kremlere başlarım artık
sabah medicassol akşam acnelyse mi sürücem?
ikisini birden mi sabah akşam sürücem.?
buzla tedaviymiş. ama pahalıymış. Çok üzgünüm çoook
eylül ekim gibi gidebilirim test için. yaz tatili için biriktirdiğim parayı buna harcamak istemiyuorum
gerçi yazın gözükecek olan çatlaklarım içinde üzülmüyor değilim. demiştim ya dizlerimde de var. sadece kalçalarımda olsa şortta kapatır pareoda offfffffffff nebileyim dertlendim yine
barı kapatıcı sprey falan olsa kızlar yazın onu kullanırdık. varmı böyle bir şey biliyormusunuz
ayy bi türlü fırsatım olmadı yazamadım kızlar a.s ama çok mutlu oldum ben çok mutlu oldum guuuullllllllyyyyyyyyyyyy canımsııınn çok teşekkür ederim yaaaa yüzümde kocamaan bi gülümsemeyle yazıorum valla kaydirigubbakcemile3 bu bile hiçbir şey yani kaydirigubbakcemile3 duygulandım yaa ( kadın milleti işte sevinir ağlar üzülür ağlar kaydirigubbakcemile3 gully bu çatlaklarım yüzünden okadar çok kişiyi geri çevirdim ki aptalım ben kesin kendimede güvensiz biri değilimdir ama işte çatlaklarımı görünce beğenmezler diye düşünüp duruyorum sonrada sinir oluyorum kendime :mymeka: gullycim galiba dediğin gibi kantoron yağı madecassol bepanthene hepsi bi arada kaşıntı ve soyulma yaptı bende bide ben buzla da gezdiriyordum çatlaklarımın etrafını yanıyırdu böyle kantoronu madecassollu kullanmayayım ozaman birde canım sen pembe çizgilisini kullanıyormuşsun ben yeşil olanını kullanıyorum yara ve yanıklar için bu da fena gelmedi bana napsamki acaba? bugün beni çok güldürdün valla gully sevgilin dalga geçmiş ya tam dalgada sayılmaz aslında kremlerle haşır neşir olunca böyle şaşırmıştır tabi =)) yine söylüyorum hep söylicem hafiflesinde gerisi önemli değil dimi =) a.s.
tatlımmmmmm...ne güzel işte hep böyle mutlu ol..hazır gülmek te yakışıyoken her fırsatta gülümse böyle:1hug: ben de sana sırıtkan bi ifadeyle yazıyorum şuan..:dance: buarada inanamıyorum sana...sırf çatlakların için sakın kendine güvensizlik etme..deli misin? millet dışarda dünyanın en güzel kızıyım diye dolaşıyo(halbuki pudradan yüzü çamue gibi olmuş haberi yok:roflol:) ve erkekler de bu kendine güvenen kızlara ne kadar yapay olursa olsun bayılıyo.ben sana bişey diyim mi:mesela beni çevremde çok beğenirler,kız arkadaşlarım olsun,erkekler olsun...seksi buluyolar,dikkat çekici buluyolar,sempatik buluyolar..kusursuz zannediyolar..çünkü kusurlarımı kapatmasını biliyorum ve kendime sonsuz güveniyorum gibi davranıyorum-ki güveniyorum da zaten..ama bu demek değil ki burnum havada dolaşıyorum..tam tersi herzaman doğalım,kim ne düşünür diye umursamam hiç..gülerim herzaman,mutluyumdur,insan ayırdetmem..ve inan mutlu insan herzaman kendine çeker istediği kişiyi,hayran bırakır..tabiiki dış görünüş de önemli:kaşının gözünün düzgün olması..e bunlar da sende fazlasıyla var..inan erkekler bizim kadar dikkat etmiyo biz gözlerine sokup dır dır etmediimiz sürece.ben 1,5 senedir sevgilimle beraberim ve dermadoc kremi çatlaklarım için kullandıımı söyleyince,e sen nerene sürücen ki bunu falan dedi...gösterdim çatlaklarımı..amaaann bu mudur yani?dedi..düşün yani,göstermesem farketmiycek..yani mutlaka görmüştür ama umrunda değil..çünkü sevince bardağın dolu kısmı görülür.zaten bukadar vücudunun ayrıntısına kafayı takan kişiyi de kapıyı gösterirsin..beni rahat ettirmiycek bi insanla ben yapamam mesela..kendimi kasacağım insanlardan hep kaçmışımdır kız olsun erkek olsun..oyuzden de üzülmüyorum..çünkü kusursuz diye düşündüğüm kişiler meğerse hiç de öyle değilmiş diyorum artık..bakmayın siz mankenler bile defolukaydirigubbakcemile3 iş,kendini tanımakta ve kusurlarını kapamakta..yerimseniben