ayy canım benim yaa...valla bana okadar büyük bi desteksin ki...kaydirigubbakcemile5insan herşeyden önce psikolojik olarak hazırlıyo kendini olumlu yönde...ne güzel araştırmışsın...inanamadım yazdıklarını okuyunca..tesadüfe bak..demek grçekten faydalıymışdelikafaduldenbendeki de aptallığa baksana..madem bep.plus tan umutlusun ne diye araştırmıyosun dii mi ama:)) ama sağol canım senin yazdıklarınla hepten umut oldu bana..demek ki çok da saçma sapan bi hayal görmüyomuşum..ya sonuçta estetik yaptırmaya paramız olmadığına göre şuan,bi krem kullanmak zorundayız..e dermadoc kullandım,malesef bi mucize olmadı..göz kremi kadar şeye 60 tl verdim..mesela o kremleri de hep kullanmak lazım..onun yerine her gün bephntn kullanmaya rağzıyım..çok ucuz ve her derde deva.bizim aileden hiç eksik olmaz..ben cildimin güzelliğini ona borçluyum mesela.
yüsracım anlıyorum seni de ama ben nedense inanıyorum..enazından benim kullandığım pahalı çatlak kremlerinden daha etkili olduğunu ben gözmle gördüm..hem de 2 günde.oyuzden 1 sene hergün sürerim hiç problem değil..sositososito
yalnız diğer yazılan şeyi nerden bulabilirmişiz acaba chap20
canım benim sende bana çok desteksin umut veriyosun valla kaydirigubbakcemile5 bide öğrenciyiz ya A deseler araştırıyosun B deseler araştırıyosun kendimizi programlamışız kaydirigubbakcemile3 gullycim buarada ben sadece bunu yazdım ama insanlar neler neler için kullanıyolar bepanthene i biliyomusun sivilce,akne,kırışıklık güneş yanığı ve diğer yanıkların tedavisinde birsürü daha ve ilginç olanı hepside olumlu yönde bahsediyolar bepanthene den kimse şikayetçi değil hihoyyyt hatta kadınlar kulübünün bi forumunda okudum bi doktor yine hastası olan bayana tavsiye etmiş o bayanda senelerdir bepanthene kullanıyomuş yaşım 40, 35 gösteriyorum diyodu :)) yalnız şey konusunda uyarıyolar hani bi mavisi bi yeşili krem ve merhem olanı falan var ya o konuda dikkat edin diyolar okadar genelde olumlu yorumlar canım :dance: hayal görmemişsin yani canım çok çok güzel bi gerçekle karşı karşıya bıraktın valla bizi çok sağol hihoyyyt bak şöyle düşünelim fazla umutlanmadan en azından dediğin gibi cildimizi nemlendiriyoruz geçerse de çifte kaymaklı olur :icecream: kaydirigubbakcemile3 dermadoc ta çok işe yaramadı demek bide devamlılığı olmayınca eski halini alyor çatlaklar o çok sinir bozucu ya :çok üzgünüm: bu arada ben şöyle bi yöntem izliyorumm sabah madeccassol (acnelyseyi bıraktım kızartıyo baya) akşam keselendikten sonra çatlaklar için karıştırdığım yağlar aradan 3 saat falan geçince yani yatarkende bephanthene plus.Tabiki henüz birşey yok ama yumuşacık :) canım elosalic i diyosun sanırım o çocuk bunuda kullan demiş onuda araştırdım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şöyle yazıyo bak :
Elo*salic PomatSche*ring-Plo*ugh
Mo*met*a*zon fu*ro*at1 mg, salisilik asit 50 mg/g
Ambalaj: 45 g’lik tüp.
End.:Kronik,orta dereceli ve ağır psoriasis vulgarisin enflamatuvar ve hiperkeratotikbelirtilerinin giderilmesinde endikedir.
Kontr.E.:Mometazonfuroat veya salisilik asite karşı aşırı duyarlılık öyküsü olan hastalardakontren*di*kedir. Bakteriyel, viral (herpes simplex, varisella, herpes zoster)ya da fungal cilt enfeksiyonları olan hastalarda, eğer birlikte nedensel tedaviuygulanmıyorsa kontren*dikedir. Perioral dermatit veya rozaseadakullanılmamalıdır. Aşı sonrası reaksiyonlarda, tüberkülozda ve sifilizde dekontrendikedir.
Uyar.: Geniş cilt yüzeyleri tedavi edildiğinde ya da uzun sürelikulla*nımda dikkatli olunmalıdır. Kapalı teknikle uygulanması önerilme*mektedir.Yüz veya ka*sıkya da intertriginöz bölgelerde kullanılamaz. 12 yaşın altındaki çocuklardakullanılmaz. Gebelikte, çok geniş vücut yüzey alanları tedavi edilirkenöncelikle düşük potentli steroitler kullanılmalıdır. Emziren annelereuygulanırken dikkatli olunmalıdır.
Yan E.:En sıkgörülen istenmeyen etki, uygulama alanındaki hafif ile orta derecede yan**madır.Kaşıntı da görülmüştür. Cilt atrofisi, strialar, sekonder enfeksiyon, papülözrozasea benzeri dermatit (fasyal deri), ekimoz*lar, folikülit az sıklıktabildirilmiştir.
Doz Önerisi: Etkilenen cilt bölgelerine ince bir tabaka halinde, gündebir veya iki kez uygulanmalıdır. Maksimum günlük doz 15 gramdır.
bi forumda da şöyle yazmış biri : (sedef hastalığı için)
Elosalic pomattın icegindeki maddelerden biri olan asit Psorcutanla etkileşime sahip.Kremleri üstüste sürmeyiniz.Psorcutanı ( kış mevsiminde oldugumuz için ) gündüz sürünüz.akşamlarıda lezyonları yıkayarak elosalic pomatı sürebilirsiniz.
Canım örnek olsun diye yazdım bunu sanırım elosalic pomat ı bi doktora falan sormak lazım ben kullanmayı düşünmüyorum yeterince kullanıyoruz zaten fazlasına gerek yok diye düşünüyorum yerimseniben şimdilik bepanthene plus ve kantoron yağı (benm için madecassol da dahil) bakalım neler olacak uzun vadede tabi :) hiçbir şeyde olmazsa canımız sağolsun artık boyama yöntemi diye bir şey var no line diye gider boyatırız olur biter ohh kaydirigubbakcemile3 a.s.