Çatlaklar Dermadoc Chrono Cure Crack Repairing System Çatlak Kremi

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
beniim merak ettiğim kremi bıraktıktan sonra olacaklar. genelde kozmetik ürün kullananlar kremi bıraktıktan sonra çatlaklar geri geldi diyorlar. bu ürün için bilemiyorum tabi off yine de umut işte gully benim de çatlaklarım senin gibi işe yarar mı acaba? bi de kaşınt soyma gibi şeyler yapıyo mu

beniim merak ettiğim kremi bıraktıktan sonra olacaklar. genelde kozmetik ürün kullananlar kremi bıraktıktan sonra çatlaklar geri geldi diyorlar. bu ürün için bilemiyorum tabi off yine de umut işte gully benim de çatlaklarım senin gibi işe yarar mı acaba? bi de kaşınt soyma gibi şeyler yapıyo mu

yok canım hiçbir şekilde yan etkisi yok,yumuşacık ve pürüzsüz yapıyo..yani krem pahalıya geldiği için kimseyi de etkilemek istemiyorum çok fazla ama ben devam edicem.ümitliyim.enazından belirtisini azaltsın o da yeter.hele çatlakları az olan kişiler bence denesin..yani enazından daha kötü olmasını durdurmuş oluruz.ama ben inanın ilk başladığım günden çok daha farklı hissediyorum.kesinlikle daha bi iyileşme var..bunu çok net söyleyebilirim.

inş.bende o degişikligi yakında fark ederim daha bi degişiklik yok bende kaçıncı gün artık saymayı bıraktım.ayın 5inde başlamıştım ilk kutuyu çabuk bitirdim ama 2.yi daha az kullandım hala yarım zaten azcık bişi umarım bitene kadar bi etki görürüm benim en ince çatlaklarda bile bi degişiklik yok demekki herkeste aynı etkiyi göstermio yada ben daha uzun sürede sonuç alıcam bakalım görücez

KIZLAR BENıM KIZIM 11 YAŞINDA aLLAH ıZıN VERıRSE 12 YAŞINA GıRMEK ÜZERE HADı BENDE ZATEN ÇATLAK VARDI AMA KIZIM ACAıP GELıŞTı NERDEYSE GÖĞÜSLERı 80 BEDEN OLDULAR VE KIPKIRMIZI ÇATLAKLAR VAR HEMEN MÜDAHALE ETMEZSEM ALLAH KORUSUN GELECEKTE ÇOCUGUMUN HAYATI KARARCAK ALLAH KORUSUN NOLUR Bı ÇARE

KIZLAR BENİM KIZIM 11 YAŞINDA aLLAH İZİN VERİRSE 12 YAŞINA GİRMEK ÜZERE HADİ BENDE ZATEN ÇATLAK VARDI AMA KIZIM ACAİP GELİŞTİ NERDEYSE GÖĞÜSLERİ 80 BEDEN OLDULAR VE KIPKIRMIZI ÇATLAKLAR VAR HEMEN MÜDAHALE ETMEZSEM ALLAH KORUSUN GELECEKTE ÇOCUGUMUN HAYATI KARARCAK ALLAH KORUSUN NOLUR Bİ ÇARE

ayy niye şimdiki çocuklar bu kadar çabuk gelişiyolar yaa..gerçekten kötü bir durum.aman öncelikle gıdasına dikkat edin de kilosunu koruyun bari..bence siz ilk önce bir cilt doktoruna gösterin..belki yeni oluşmaya başlayan çatlaklar için daha uygun fiyatlı kremler falan önerirler...onun haricinde dermadoc un ürünü güzel ama pahalı...e diğer kremlerin de bi faydası yok diyolar rejene falan...yani şuan için enzından güçlü bir nemlendirici sürmeniz bile faydadır..

meraba arkadaşlar.neredeyse çatlakla ilgili olan bütün forumları okudum hatta deneyimimi paylaştım sizlede paylaşmak istiyorum.herkes bi çare arıyor ama bulamıyor :KK43:( Ben acnelyse ve madecassol kremlerini yaklaşık 7 aydır düzenli şekilde kullanıyorum ve aşırı derecede kızarıklık,kaşıntı ve soyulma oldu.O zaman çatlaklarıma baktığımda tamamen geçtiğini gördüm nerdeyse hatta şok oldum.Ama sonra kahverengimsi bi görüntü oluşuyo çatlakların üzerinde o görüntü ortadan kalktığında tekrar görünmeye başladı çatlaklar malesef. :KK43: AMA ilk zamanki gibi değil,yine görünüyor fakat ilk zamankinden daha az görünüyor.uzun bi süre kullanırsam daha da düzelicek diye umuyorum.Ben 1 sene belki daha fazla bu kremleri kullanmaya devam edicem.Uzun bi süreçmiş çünkü.Ama yine de sizin kullandığını kremleri de merak ettim onlar daha etkiliyse bu süper olur hepimiz için :)
bi de bişey sormak istiyorum dermadoc kullanan arkadaşlara, görünümlerinde bi değişiklik var mı çatlaklarının acaba ? daha mı az görünüyolar yoksa aynı mı ? bide dermadoc un fiyatı ne acaba öğrenebilir miyim ?? :uhm:

Son düzenleme:
meraba arkadaşlar.neredeyse çatlakla ilgili olan bütün forumları okudum hatta deneyimimi paylaştım sizlede paylaşmak istiyorum.herkes bi çare arıyor ama bulamıyor :KK43:( Ben acnelyse ve madecassol kremlerini yaklaşık 7 aydır düzenli şekilde kullanıyorum ve aşırı derecede kızarıklık,kaşıntı ve soyulma oldu.O zaman çatlaklarıma baktığımda tamamen geçtiğini gördüm nerdeyse hatta şok oldum.Ama sonra kahverengimsi bi görüntü oluşuyo çatlakların üzerinde o görüntü ortadan kalktığında tekrar görünmeye başladı çatlaklar malesef. :KK43: AMA ilk zamanki gibi değil,yine görünüyor fakat ilk zamankinden daha az görünüyor.uzun bi süre kullanırsam daha da düzelicek diye umuyorum.Ben 1 sene belki daha fazla bu kremleri kullanmaya devam edicem.Uzun bi süreçmiş çünkü.Ama yine de sizin kullandığını kremleri de merak ettim onlar daha etkiliyse bu süper olur hepimiz için :)
bi de bişey sormak istiyorum dermadoc kullanan arkadaşlara, görünümlerinde bi değişiklik var mı çatlaklarının acaba ? daha mı az görünüyolar yoksa aynı mı ? bide dermadoc un fiyatı ne acaba öğrenebilir miyim ?? :uhm:[/QUOT

ben de madecassol kullanıcaktım aslında ama çok korktum açıkçası o soyma kaşıntı falan etkilerinden..bi de yaza bu kadar az kalmışken..riske giremedim...ben kullanıyorum dermadoc,dokunduğumda da farkı hissediyorum,görüntü olarak da..tek sorun boyutuyla fiyatının birbirini tutmaması..(35ml.falan..üzerinde yazmıyo kutusunun) ben internetten 57 ye aldım.

cevapladığın için teşekkür ederim :) anlıyorum cnm.haklısın madecassol öyle soyma falan yapmıyo aslında soymayı yapan acnelyse.sadece madecassol kullanmayı önerenler de var. ama dermadoc un işe yaradığını söylüyosun inşallah çok daha güzel sonuçlar elde edersin.bir şey daha sormak istiyorum bu dermadoc tek başına çok fazla etkili olmuyor mu ? vichy lipometric i bu yüzden mi yanında kullanıyorsun acaba ?

kızlr ben hiçbişe anlmdm gully emnmsn ya yaradığına popn deiştimi mesela nasl deişm oldu biraz açrmsn konuyu yaaa sinemsu sende etki yapmdımı şimdi

kızlar doktora götürdüm kızımı acneliyse ve fifa verdi ikisini karıştırttı ve her gece sür gün içindede bepanten sürün dedi neyse aldım contratubex vermedi olmaz dedi ben yinede aldım kızımın bacagındaki ve bendeki çatlaklara dün itibariyle kullanmaya başladım ama kızın ggöğüslerine doktorun verdiklerni sürüyom inşallah hayırlısı gelişmeleri yazarım Allahın izniyle bi kurtulalımda

slm arkadaşlar sanırım herkeste aynı etkiyi yapmıyor bu kremler yaa.gully şanşlı degişimi fark etmeye başlamış en azından ben de daha bi degişiklik olmadı.hala parıl parıl parlıyoo gün ışıgında bakmak bile istemiyorum.ama bitene kadar devam edicem belkide bende geç etki göstericek diye umud ediyorum hala..ama lipometric gerçekten süper kilo vermedim ama pantolonlarım bollaştı keşke başlamadan önce ölçseydim yaaa güzel etki etti bende ondan çok memnunum vicudu şekillendiriyo gerçekten bacak popo ve karnımda kullandım süperr

arkadaşlar ben bi ürün buldum ama çatlakları geçirmek için değil kamufle etmek için sadece çatlaklar için de kullanılmıyor.Kamuflaj makyajda kullanılıyormuş.Hatta ünlüler arasında meşhurmuş bu krem.Kusurları kapatıyormuş falan.Henüz alıp kullanmadım ama çok merak ettim hiç kullanan var mı aranızda?Doğal duruyomu? Bulaşır mı acaba kıyafete ? :KK43: Ürün şu : Coverderm Perfect Legs (Coverderm Vücut Fondöteni).Ayrıntılı söyle anlatmışlar paylaşayım:

Kamuflaj Makyaj Nedir?

Kamuflaj makyaj; Yüzdeki ve vücuttaki kusurları gizlemek amacıyla uygulanan, yüksek örtme gücüne sahip, sürtünmeye ve terlemeye dayanıklı, cilde uyumlu ve farklı bir makyaj tekniğidir.

Kamuflaj makyaj sahne makyajından uyarlanan bir illüzyon sanatı olarak da tanımlanmaktadır.

Kamuflaj makyaj kozmetikleri, özel içerikli ürünlerdendir. Dekoratif makyaj kozmetiklerinden daha üstün kapatıcı özellik taşırlar. Su geçirmeme, şeffaf olmama gibi çeşitli özelliklerinin yanı sıra uygulandıkları yüzey üzerinde çeşitli makyaj tekniklerinin kullanılmasına da olanak sağlarlar.

Kamuflaj Makyajın Kullanım Alanları

Kamuflaj makyaj; yüzdeki ve vucuttaki vitiligo, rosacea, porto şarabı lekesi, melasma, çiller, benler,çatlaklar,ultraviyole ışınlarından kaynaklanan lekeler, akneden kalan izler, yanık izleri ve keloidlere uygulanabildiği gibi vücutta oluşabilen varisli damarlar ve dövme gibi bir çok alana da uygulanabilir.

Üzellikle kalıcı dövmelerin ciltten çıkarılmasında kullanılan yöntemlerden sonra ciltte izler kalabilmektedir. Bu nedenle risk taşımaması açısından kalıcı dövmeler kamuflaj makyaj ile gizlenebilir.

Ayrıca plastik cerrahi sonrası hastaların iyileşme safhasında da kamuflaj makyajdan faydalanılabilir. Özellikle yüz germe, burun ve göz estetik ameliyatlarından sonra hastaların yeni görüntülerine kavuşmaları 3 6 aya varabilen süreler gerektirebilmektedir. Örneğin; burun ameliyatları sırasında burun kemiği kırıldığında göz altlarındaki morluklar, uzun süre geçmeyebilir. Bu ara zamanda geçici morluklar ve lekeler, kamuflaj makyaj ile gizlenebilir ve kişi sosyal yaşantısına daha çabuk döner.

Gece makyajı da kamuflaj makyajın sık kullanıldığı bir alandır. Suya ve sürtünmeye dayanıklı, terleme sonucu akmayan 24 saat kalıcı etkisiyle Coverderm ideal bir gece makyajı sunar.

24 saat kalıcı etkisi, suya, sürtünmeye dayanıklılığı, terleme sonucu akmayan, güneş ışınlarına karşı koruma faktörleri içeren Coverderm ürünleri, yoğun ışık altında çalışmak zorunda kalan, sahne sanatları ile uğraşan kişiler ve yoğun çalışma ortamlarından dolayı gün boyunca kalıcılığı olan doğal görünümlü mat bir yüz isteyen herkes için çok uygun makyaj tekniğidir.

COVERDERM ÜRÜNLERı

GENEL VÜCUT

COVERDERM CLASSIC

Bilimsel olarak kanıtlanmış ve onaylanmış doğal görünümlü, su geçirmeyen fondötendir. Rahatsızık veren cilt problemlerini renk tonunun farklılığından yada ciltteki problemin ağırlığından bağımsız olarak mükemmel biçimde kamufle etmede güvenle kullanılabilir.

Kendine özgü, ve Dünyada tek olan formülasyonu ile, yüz bölgesindeki damar genişlemeleri, sedef,çatlaklar, yanıklar, yara izleri, dövmeler gibi büyük cilt problemlerini mükemmel olarak kapatan tek makyaj malzemesidir. Angioma, sedef, yanık lekeleri, yara izleri ve dövmeler gibi tüm cilt problemlerini mükemmel bir şekilde gözlerden saklar. Yağ bazlıdır.

Sudan etkilenmez, hipoallerjeniktir. Cildi tahriş etmez, nefes almasını engellemez. SPF 15 UVA/UVB ye karşı mükemmel koruma sağlar.Tüm cilt tipleri için uygun, 24 saat boyunca kalıcı etki sağlar. 10 farklı renk tonunda kullanıcıların hizmetine sunulmuştur.

Uygun Renk Tonunu Nasıl Seçmeliyim?

Mükemmel kamuflaj ve kapatma sağlamak için uygun renk tonu dikkatle seçilmelidir.

Coverderm Classic No:0 Dövme gibi ciltteki yoğun siyah veya mavi tonlarındaki renk bozuklukarını kapatmak için için baz olarak kullanılır.

Coverderm Classic No:8 Angioma, rossecea gibi gibi ciltteki yoğun kırmızı tonlarındaki renk bozukluklarını kapatmak için için baz olarak kullanılır.

Diğer tonlar, kişinin cildine uygun olarak seçilmelidir.

Angioma:

Baz olarak önce Coverderm Classic No:8 uygulanmalıdır. Sonra, kişinin cildine uygun tondaki Coverderm Classic seçilmelidir.

Vitiligo, Couperose, Güneş Lekeleri

Ten rengine uygun tonda Coverderm Classic seçilmesi yeterlidir.

Mavi yada siyah oluşumlar (Dövme,morluk gibi)

Baz olarak önce Coverderm Classic No:0 uygulanmalıdır. Sonra, kişinin cildine uygun tondaki Coverderm Classic seçilmelidir.

Ciltteki Kesi ızleri, Yaralar, Lekeler ve Kırışıklıklar

Baz olarak oluşumun rengine uygun olan Coverderm Classic No:0 veya Coverderm Classic No:8 ile cilt doldurulur, ardından ten rengine uygun tonda Coverderm Classic ile tamamlanır.

Önemli Uyarı:

2 ürünün kullanıldığı durumlarda, ilk uygulamanın ardından sabitlemek için mutlaka COVERDERM FINISHING POWDER kullanılmalıdır.

Nasıl Uygulanır:

Elinizin dış yüzeyine ufak bir miktar seçtiğiniz tondaki Coverderm Classic ürününü damlatınız (vücut ısınız Coverderm’i daha akışkan yapacaktır). Islak sünger yada parmak uçları yardımı ile uygulama yapınız.

Mükemmel sonuca ulaşmak için COVERDERM FINISHING POWDER’ı yaygın olarak uygulayınız. Fondöten ile etkileşimi için 2-3 dakika bekletin. Fazla miktarı bir fırça yardımı ile uzaklaştırın. Nemli bir sünger veya bez ile tüm cildinize baskı uygulayın.

Coverderm Classic ürününü takiben herhangi bir makyaj ürünü (pudra, far, allık, ruj, mascara) kullanılabilir

COVERDERM PERFECT LEGS

Perfect Legs eşsiz bir vücut makyaj malzemesidir. Sert koşullarda bile kullanılabilir.. Hipoallerjeniktir. Cildi tahriş etmez. SPF 16 UVA/UVB ye karşı mükemmel koruma sağlar. Kremsidir. Kolay uygulanabilen elastik bir üründür.Gözenekleri tıkamaz, her gün kullanılabilir. 24 saat boyunca kalıcıdır. 9 doğal rekte kullanıcıların hizmetine sunulmuştur.

Vücudun herhangi bir kısmındaki büyük veya küçük varis, yara izi, çatlaklar, yanık izleri, vitiligo, dövme, lekeler gibi istenmeyen her türlü cilt problemini mükemmel bir şekilde kapatmak için kullanılır.

Ayrıca bacakları güneşin zararlı ışınlarına karşı korur.

COVERDERM PERFECT LEGS yüzme dahil tüm spor aktiviteleri gibi son derece sert koşullarda bile sudan ve terden etkilenmeksizin kullanılabilir.

COVERDERM PERFECT LEGS nasıl kullanılır?

Küçük bir miktar ürünü uygulama yapılacak bölgeye yayın. Parmak uçları ile basınç yaparak uygulayın. Uygulamanın ardından uygulama yapılan bölgeyi nemli kağıt mendil yardımı ile ısıtın ve kurumaya bırakın.

Son düzenleme:
delikafaduldenselamm kızlaarrr...son yazdığım yazının ertesi günü şööle bi çatlaklarımı inceliyim dedim vee şok oldum...yarın tam 1 hafta olucak kreme başlayalı vee bayaa ilerleme var..resmen işe yarıyoo..acaba psikolojik mi diye de daha bi inceledim;vallahi de billahi de işe yarıyooo şöyle ki:ben çatlaklarımın üstünde elimi gezdirdiğimde elime böyle kabarık kabarık çizgiler gelirdi,tırtık tırtık..şimdi kaymak gibi pürüzsüz..ancak çok bastırınca hissediyorum,o da eskisi gibi hiiç değil yani..kaldı ki 1 hafta oldu daha..açıklamasında 60 gün boyunca sabah akşam gece kullanın diyodu..2 ay kullansam hiç kalmıycak valla..
yani son olarak diyceğim kızlar bence hemen alın başlayın yaza kadar bayaa rahatlarsınız..:icecream:

tatlım senin çatlakların ergenliktenmi kalma kaç yıllık bendekilerde çok kalın değil ama sık ergenlikten kalma işe yararmı acaba?eczanede satılmıyomu bu ürün.nettenmi getirttin.gelişmeleri yaz lütfen.umarım geçer.:Saruboceq:

ya ben bu kamuflaj makyajı çatlaklar üzerinde denemeye karar verdim artık!! yok bu çatlaklaraa çözüm:KK43: vvıchy süper inceltti beni zaten kilolu biri diilim ama dahada ii oldu vicudum yazada artık yaparız makyajı giyeriz bikiniyi ohh dert ettime degmioo ya netten inceledim 75 tl fiyatı vardı bi dolu kreme para verecegime işe yarasa neyse de fondotenlenip çıkıcaz artık son çare.. benim dermadoc bitemek üzere yenisini almayıda düşünmüom onun yerine bu fondoteni deniycem nasılsa hergün bişiler sürmeye alıştım artık:)her sabah sürerim rutin zaten ertesi sabaha kadar gözüm görmez en azından:):):)

sinemsu bende almayı düşünüyorum bu kamuflaj fondötenden (biraz para durumumu ayarlıyım da :) sen benden önce alırsan sonuçları haber verirmisin acaba ? bide temizleyicisinide almak gerekiyomuş çok zormuş çıkarması çünkü.Çoğu forumda beğendiklerini söylüyolar ama bakalım.Ten rengimizede uyanını da doğru seçebiliriz inşallah :) yama gibi durmasında hihoyyyt

kızlar bu dedinz hangisi ben birçok formlrda okdmda hep yama gibi duruomş bir kişi güzel demedi vala benden demesi yanii

hani birde şey vardı tvde çıkmıştı truecover bende o çıknca çok hevslnmiştm kptcak diye herkes almş çok kötü bişe kaptmıo dedi forumlarda be onlarn yalncısym mantklımı bilmiom kaptblrmi acba ama fondoten gibi durrsa hem çirkn gözkmezmiki hı?

X