Çatlaklar Dermadoc Chrono Cure Crack Repairing System Çatlak Kremi

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
yusra Coverderm Perfect Legs i araştırdım forumlara falan baktım kimisi evet dediğin gibi memnun kalmamış ama memnun kalanlar da var ( yalan söylemiyolarsa tabi :) bide cildinin rengine uygun olan rengi bulmak çok önemli bence, evet aksi taktirde yama gibi durur.Kremlerde karışacak bende bi yandan madecassol acnelyse bi yandan ,aldığım zaman, bu krem :) Çareler sınırlı zaten umarım hayal kırıklığına uğramayız yine :KK43:

Son düzenleme:
inş canm senn dediğn gibidr chap senin nerelernde var çatlak vede kaç yıldr benim varya şuan backlarmn içi yanıo o kadr feci kaşınıoki komple iç bacak eğer backlrmn içide çatlrsa ben kafayı yerim valla napcam bilmiom ama mutlaka çatlıcak yoksa neden kaşnsnki dimi ama nemlendriom ama banamısn demio yaww ya zaten dertlerm başmdan aşmış birde bunumu düşncem yaa çıldrcam haaaa

yusracım valla satır yeter mi bilmiyorum ama kısaca şöyle diyim vücudumun her yerinde çatlak var ve malesef kırmızı değiller 7-8 senelik çatlaklar :KK43: sadece bi yerde olsa inan kafayı takmıcam ama yok işte.Bide tiyatro oyuncusu olmak istiyorum ben düşün halimi sırf bu yüzden hayalimi gerçekleştiremezsem yıkılıcam biliyorum :KK43: canım sakın kaşıma biliyorum çok zor ama benim kullandığım kremlerde kaşındırıyo kaşımamak için çok mücadele veriyorum.Kaşınınca tırnağımla üzerini bi kere çizer gibi yapıyorum okadar.Haldır haldır kaşınıyosa anlaki çatlayacak krem kullanmayı aksatma lütfen.günde 2-3 defa sür krem hatta vazelin sür çok yoğun olduğu için daha iyi.Şimdiki aklım olsaydı ozaman bunlarla uğraşmazdım ah ah! :KK43: ihmal etme cnm. Coverderm Perfect Legs de kapatmazsa artık bilmiyorum düşünmek istemiyorum açıkçası :S

Son düzenleme:
slm kızlar galiba dermadoc bende işe yaramaya başladı çatlaklarım da daralma oldugunu farkettim ilk önce banamı öle gelio acaba dedim sora arkadaşlarıma gösterdim ewet dediler daralmış umut oldu bana ben bir dermadoc siparişi daha vermeyi düşünüyorum bide kapatıcı fondotenle ilgili hiç güzel şeler okumadım ya gözüm korktu öle netten falan veremem ozaman sipariş rengi nasıl seçicez kii??bisürü rengi var bide uymassa ve yazın denizde kullanmak için çok istiodum ben ama yanıcaz böle beyaz kalmıcamki ozaman cidden yamalı gibi durur işte ya kafam karıştı benim:KK43::KK43:

kızlar valla kusuruma bakmayın,1,5 haftadır yatak döşek yatıyodum hastalıktan..
şimdi merakınızı gidereyim..valla bana kızacaksınız belki ama...benim çatlaklarda ilk 1 hafta daha iyi gelişme vardı..ama 3 haftadır kullanıyorum,görünüşleri pek öyle istediğim gibi kaybolmadı açıkçası.gerçi 1 aydan biraz daha fazla kullanmaya devam etmem lasım..yani elle dokununca falan ewt bi yararı var ama görüntüsü öyle aman aman da değişmedi..bence bayaa sabır gerekiyo.soran arkadaşları cevaplıyım..benim de ergenlikten kalma..çok kalın değil ama ince çatal çatal ve yan yana sık sık...ben yine de bu kreme devam edicem..sonuçta çatlak da öyle çok kolay hallolucak bişey değil.sabır lazım ve enazından ben daha da çok gelişmesini önlediğimi düşünüyorum..

haa bu arada ben dermadoc u netten aldım..57 tl ydi.bi eczaneye de sorucam ama..eğer dışarda satılıyorsa alıcam 1 tane daha.

slm kızlar galiba dermadoc bende işe yaramaya başladı çatlaklarım da daralma oldugunu farkettim ilk önce banamı öle gelio acaba dedim sora arkadaşlarıma gösterdim ewet dediler daralmış umut oldu bana ben bir dermadoc siparişi daha vermeyi düşünüyorum bide kapatıcı fondotenle ilgili hiç güzel şeler okumadım ya gözüm korktu öle netten falan veremem ozaman sipariş rengi nasıl seçicez kii??bisürü rengi var bide uymassa ve yazın denizde kullanmak için çok istiodum ben ama yanıcaz böle beyaz kalmıcamki ozaman cidden yamalı gibi durur işte ya kafam karıştı benim:KK43::KK43:

sinemsu çok sevindim canım kremin işe yaradığına inşallah daha iyi sonuçlar görürsün yerimseniben ben fondöteni eczaneden almayı düşünüyorum tenime uygun olan rengide umarım doğru düzgün seçebilirim fisfisfis yazın bi tatil durumu gözükmediği için rahatım bu konuda yoksa haklısın yandıktan sonra aldığın fondötenin rengi uymaz.Tatile gitmeden solaryuma girip biraz yanabilirsen ondan sonra fondöteni alırsan belki senn için daha iyi olabilir canım.( bu da bi fikir :) hihoyyyt

kızlar valla kusuruma bakmayın,1,5 haftadır yatak döşek yatıyodum hastalıktan..
şimdi merakınızı gidereyim..valla bana kızacaksınız belki ama...benim çatlaklarda ilk 1 hafta daha iyi gelişme vardı..ama 3 haftadır kullanıyorum,görünüşleri pek öyle istediğim gibi kaybolmadı açıkçası.gerçi 1 aydan biraz daha fazla kullanmaya devam etmem lasım..yani elle dokununca falan ewt bi yararı var ama görüntüsü öyle aman aman da değişmedi..bence bayaa sabır gerekiyo.soran arkadaşları cevaplıyım..benim de ergenlikten kalma..çok kalın değil ama ince çatal çatal ve yan yana sık sık...ben yine de bu kreme devam edicem..sonuçta çatlak da öyle çok kolay hallolucak bişey değil.sabır lazım ve enazından ben daha da çok gelişmesini önlediğimi düşünüyorum..

gully geçmiş olsun canm.Gerçekten kremleri kullanmak sabır gerektiriyor başka türlüde sonuç alamayız zaten umarım hepimizin çabası işe yarar a.s.

gully geçmiş olsun canm.Gerçekten kremleri kullanmak sabır gerektiriyor başka türlüde sonuç alamayız zaten umarım hepimizin çabası işe yarar a.s.

canım benim çok teşekkür ederim...
şimdiii..kızlar size bişey söyliycem..biraz önce cilt doktoruma gittim Medicana da çok iyi bi doktor,yani öyle alalade bi doktordan duymadığımı belirtmek için yazıyorum nereye gittiğimi(yanlış anlaşılma olmasın sonra..:) benim bacağımdaki küçük bi egzamayı göstermeye gittim aslında ama ben ona çatlakları da sordum..medacassol falan işe yarar mı ya da önereceğiniz başka bişey var mı diye..başını malesef umutsuzca salladı ve bu derinin alt tabakasıyla alakalı olduğundan medicassol bile işe yaramaz dedi..o çatlak kremleri dışarıdan cildi pürüzsüzleştirip pamuk gibi yaptığı için psikolojik olarak işe yyaradığı izlenimi veriyo dedi.hatta biz de 2 sene öncesine kadar bütün bu lazerdir,bilmemnedir(şimdi ben tedavi adlarını unuttum) işlerine girmiştik ama bıraktık,çünkü insanlar 8-9 seans geliyolar geliyolar bi sonuç alamadan geri gönderiyoduk,başarısız olunca bıraktık o tür tedavileri dedi tüm samimiyetiyle itiraf etti biraz da mahcup şeklde.sadece badem yağı falan sür dedi,sürekli cildini nemlendir..bir nevi dıştan görünüşü düzeltirsin enazından daha fazla oluşmasını engellersin dedi..yani arkadaşlar bence hiç o yok buzlu tedaviymiş,yok lazermiş falanmış filanmış para vermeyin derim ben..
herhalde bi bilim adamı bi hap icat edip bunu için tüm hücreleriniz bebek cildi gibi yenilenicek diyip de tıp tarihinin 1 numaralı buluşu olarak literatüre geçene kadar çok pahalı tedavilere yanaşmıycam..aktardan alıcam bi sürü yağ ve kese yaparak,fırçalayarak,buz kompleksi yaparak,nemlendirip masaj yapıcam..ne kadar geçerse de onu kar bilicem...offffffffffffff:çok üzgünüm:

gully bende bunu anlamıyorum biliyormusun yani çatlağın neden oluştuğunu nerden kaynaklandığını v.s herşeyi biliyor doktorlar ama çözüme gelince bizi üzmekten başka birşey yok ellerinde canım ya :KK43:(( çoğu şey para tuzağından başka birşey değil gerçektende evet canım.Ama ben madecassolla acnelyse tedavisine birazda olsa güveniyorum nedeni deriyi soyup tedavi ettiği için,bilmiyorum umut işte :KK43: Ayrıca kızlar gülmeyin ama ben (artık çareler denemekten) bişe yaptım.Ablamın bacak spreyi var kapatıcı gibi Sally Hanson ın bacak fondöteni.Bu nerdeyse çoğu şeyi kapatıyo varis batık vs. vücudum diğer yerlerinde deniyeyim dedim çatlaklar üzerinde tabiki. kaydirigubbakcemile3 Göğsümden başladım sürmeye kapandı ama yine de biraz görünüyo ve bariz fondöten sürdüğümde belli oluyo :KK43:(( acaba alacağım kapatıcı da böyle mi olacak diye umutsuzluğa kapıldım ama dur bakalım :KK43:(

gully bende bunu anlamıyorum biliyormusun yani çatlağın neden oluştuğunu nerden kaynaklandığını v.s herşeyi biliyor doktorlar ama çözüme gelince bizi üzmekten başka birşey yok ellerinde canım ya :KK43:(( çoğu şey para tuzağından başka birşey değil gerçektende evet canım.Ama ben madecassolla acnelyse tedavisine birazda olsa güveniyorum nedeni deriyi soyup tedavi ettiği için,bilmiyorum umut işte :KK43: Ayrıca kızlar gülmeyin ama ben (artık çareler denemekten) bişe yaptım.Ablamın bacak spreyi var kapatıcı gibi Sally Hanson ın bacak fondöteni.Bu nerdeyse çoğu şeyi kapatıyo varis batık vs. vücudum diğer yerlerinde deniyeyim dedim çatlaklar üzerinde tabiki. kaydirigubbakcemile3 Göğsümden başladım sürmeye kapandı ama yine de biraz görünüyo ve bariz fondöten sürdüğümde belli oluyo :KK43:(( acaba alacağım kapatıcı da böyle mi olacak diye umutsuzluğa kapıldım ama dur bakalım :KK43:(

yaa valla canım ben de çok sinir oluyorum yaa..hala daha şu çatlağa bi çözüm getiremediler..ne mucizeler yarattılar bi tek şu lanet olası çatlaklara bişey yapamıolar..çatlamış yerlerin geri dönüşümünün olmıycağını bilmek çıldırtıyo beni..:eek:klava:
geçenlerde anneme çok kızdım zaten..niye beni genç kızken uyarmadın diye..benim ilerde kızım olsun,tüm bakımlarını elimle uygulıycam valla..:dilcikar:
canım bu arada o fondötenler bile çözüm diilse ben de artık orta yerimden çatlıycam yakında..ben de hep reklamlarını görürdüm doğum lekelerini kaptıyodu..onlar da fos yaa...anlaşılır tabii fondöten sürüldüğü,hem kıyafetler bile batar vallaa...off off off....hiç mi umut yok yaaaaa:uhm:

kızlar hepmz allaha inann güvenn insanlrz ama nedn biz yaaa bnm hiç bi kız arkadşm da yok olmasnda zaten onlara anltnca sırdan bi konymş gibi üzlme diolarr ama gerçkten acyp etkilenio insan ancak yaşayn bilir napcaz bilemiom ben böle giderse asla evlenmem biyerm çatlasa neyse dicemde hergeçn gün biyerlerm çatlıo.... canm bakmla inan hiç alakası yokk tamammen vücut yapısı bak benm annem üç çock doğrdu hemde tombiştirr bir tane ya bir tane çatlağı yok inan. bakıom bizm arkadşarın cildide kuru onlar çatlamamşş demek ki bnları görcektik napalm belki birgün çıkar çaresi ama biliomki hepmz üzgn yaşıcaz bnlarla malesef

arkadaşlar biz ne zaman çatlakları dert etmeyiz biliyo musunuz? allah daha beterini yaşatırsa ve gerçek bi hastalıkla yüz yüze geldiğimizde inanın ozman tek derdimiz çatlaklar patlaklar olsaymış keşke deriz.
oyuzden allah göstermesin kimseye ama..bence bu kadar çok kafaya takarsak sanki daha beter bişey başıma gelicekmiş diye de korkuyorum..tamam üzülmekte sorun etmekte haklıyız ama,çok da abartmamak lasım..
çünkü atıyorum arkadaşında çatlak yok diye kendini şanssız hissedersin,ama acaba arkadaşın da sende olup da kendinde olmayan neye üzülüyordur acaba???
ben çatlağa kafayı takarken,arkadaşlarımdan bazısı keşke saçım senin gibi düz olsa,yok senin gibi zayıf olsam,boyum biraz daha uzun olsa,bu kadar büyük sarkık memem olmasa diye dert yanıyolar ve bana özeniyolar..yani 4/4 lük insan yok malesef...
oyuzden olumsuz yerlerimize üzülmek yerine,olumlu özelliklerimize sevinmemiz lasım..biliyorum zor ama başka da yapıcak bişey yok

arkadaşlar biz ne zaman çatlakları dert etmeyiz biliyo musunuz? allah daha beterini yaşatırsa ve gerçek bi hastalıkla yüz yüze geldiğimizde inanın ozman tek derdimiz çatlaklar patlaklar olsaymış keşke deriz.
oyuzden allah göstermesin kimseye ama..bence bu kadar çok kafaya takarsak sanki daha beter bişey başıma gelicekmiş diye de korkuyorum..tamam üzülmekte sorun etmekte haklıyız ama,çok da abartmamak lasım..
çünkü atıyorum arkadaşında çatlak yok diye kendini şanssız hissedersin,ama acaba arkadaşın da sende olup da kendinde olmayan neye üzülüyordur acaba???
ben çatlağa kafayı takarken,arkadaşlarımdan bazısı keşke saçım senin gibi düz olsa,yok senin gibi zayıf olsam,boyum biraz daha uzun olsa,bu kadar büyük sarkık memem olmasa diye dert yanıyolar ve bana özeniyolar..yani 4/4 lük insan yok malesef...
oyuzden olumsuz yerlerimize üzülmek yerine,olumlu özelliklerimize sevinmemiz lasım..biliyorum zor ama başka da yapıcak bişey yok

canım kesinlikle haklısın inan bunu ben her defasında kendime söylüyorum ve etrafımdakilerde aynı şeyi söylüyor çok fazla kafaya takıyorum malesef senağlama bide ben tiyatro oyuncusu olmak istiyorum buda görsel bi iş olunca tabi iyice üzülüyorum senağlama gerçekten de çoğu arkadaşım çok güzel olduğumu söyler durur ama ben bu çatlakları takmaktan erkek arkadaş bile hayatıma sokamıyorum ne saçma dimi!! senağlama bide şey demişsin gully anneme çok kızdım aynen bende çok kızdım neden önlemini almadın ,sende de var hem, çocuğumda olmasın diye niye dikkat etmedin dedim ama bu sözlerde onları üzmekten başka bi işe yaramıyo malesef olan olmuş senağlama görüntüsü hafiflesinde napalım artık a.s.

kızlar hepmz allaha inann güvenn insanlrz ama nedn biz yaaa bnm hiç bi kız arkadşm da yok olmasnda zaten onlara anltnca sırdan bi konymş gibi üzlme diolarr ama gerçkten acyp etkilenio insan ancak yaşayn bilir napcaz bilemiom ben böle giderse asla evlenmem biyerm çatlasa neyse dicemde hergeçn gün biyerlerm çatlıo.... canm bakmla inan hiç alakası yokk tamammen vücut yapısı bak benm annem üç çock doğrdu hemde tombiştirr bir tane ya bir tane çatlağı yok inan. bakıom bizm arkadşarın cildide kuru onlar çatlamamşş demek ki bnları görcektik napalm belki birgün çıkar çaresi ama biliomki hepmz üzgn yaşıcaz bnlarla malesef

yusracm aslında genetik derler vücut çatlakları için annede varsa çocuğundada mutlaka görülüyormuş.Ama annemde yok diyosun :1no2: of ya :KK43: inşallah şu kullandığımız kremler görüntüyü daha düzgün hala getirecek.ınanmak başarmanın yarısıdır demişler hadi bakalım kızlar yerimseniben :enbuyukkk:

kızlar dün baktmki bacğmn iç kısmnda bi morlk var inan sabaha kadr uyuyamdm ağladm perişan oldum yaa çok kötym heryerm çatlıo heryerimmm napcam yaaaaa ölmek istiom ha valaaa dediğin gibi allahın beni cezalndrmasndanda çok korkuom ama böle giderse haytıma etki yapcak ben nasıl mutlu olcam kızlar sizde benm gibsnz biliom ama nolur bi akıl verin ben böle giderse çünki tımarhanelk olcam haaaaaaaaaaaaa lütfen yardım en azndan bi fikir hee:1no2:

yusra hergün kese yap çatlağın yeniyken geçirebilirsin ve banyodan hemen sonra gliserin,kakao , buğday yağı al e vitaminiyle karıştır çalkala hergün sür oraya eminim iyi gelicek canım hiç üzülme (yalnız bu karışımı yaptıktan sonra bileğinin iç kısmına sür bekle bi süre kırmızılık falan olursa sürme, bunlar yerine bebek yağı kullanırsın) :lepi:

Son düzenleme:
ya bide Dermadoc Chrono Cure Crack Repairing System Çatlak Kremi kullanan arkadaşlar nası gidiyo yazabilirmisiniz a.s.

ya bide Dermadoc Chrono Cure Crack Repairing System Çatlak Kremi kullanan arkadaşlar nası gidiyo yazabilirmisiniz a.s.

nasıl gittiğini yazıyım canım..hemen hemen 1 ayı doldurdum dermadoc la..yani bence güzel bi krem ama yani bi mucize beklemeyin kızlar..yani enazından biraz hafifletti çatlakları ama yine de baktığınızda ordalar yani..şunu anladım bu kremleri bırakınca herşey yine foss..görünümünü azaltmak demek bol bol nemlendirmek,yağlamak,kese,masaj yapmak demek..bunları yaparsan her kremin yerini doldurmuş olursun zaten..ben bu krem bitince bütün yağ karışımlarını kullanıcam.kreme para vermiycem..2.bi kutu da bitirsem bi şekilde o da bitçek ve bunun sonu gelmicek..
ama yine de krem kaliteli,iyi bence..

Anladım canım.Yani kremi kullandığın süre bi hafifleme oluyor diyosun gully bırakınca herşey eskiye dönüyor :KK43: ben 5 gündür madecassolla acnelyse yi kullanamıyorum kızarıklığın geçmesi için bekliyorum ama boş durmuyorum tabi çatlaklara iyi gelecek yağları araştırdım kaydirigubbakcemile3(kakao,jojoba,buğday,kantoron,gliserin,keten tohumu yağı,ceviz,fındık,çörek otu yağı,acıbadem,avokado,badem) bunları karıştırıp banyodan sonra kese yaptığım cildime uyguluyorum duştan çıkmadan önce çatlak olan bölgelere soğuk su tutuyorum ve donuyorum :) 5 gündür hiç aksatmadan yapıyorum bunu tenimi yumuşacık yaptı hani çatlakların olduğu yerler pürüzlü içe batıktır ya,işte onlar tamamen gitti dokununcada dümdüz kumaş gibi böyle hihoyyyt ama görünümlerinde pek bi değişiklik yok yani baktığında belli oluyo hala,yavaş yavaş o görüntüde gider belki :Saruboceq: bunuda paylaşayım dedim.Ne bulursak sürüyoruz pehlivanlar gibi yağlan yağlan dur kaydirigubbakcemile3 sonuçlar güzel olsunda :)

X