- 5 Aralık 2017
- 417
- 183
- 40
Kumral ada merhaba,ben de derin endometriozis hastasıyım ve yaşadığım yoğun ağrılar sebebiyle yakında ameliyat olacağım,evliyim çoçuk sahibi olmak da istiyorum ama bu ağrılar artık dayanamayacağım noktaya geldi,sorum şu ameliyat olalı ne kadar oldu ve ağrilarin var mi şuan.Ben Adana da olcam başkent hastanesinde canım
Ameliyatımı üniversitede olacağım,laporoskopi olacağım,senin ameliyatın nasıl geçti,zor bir ameliyat mıydı,benim nodülüm rektumla vajina arasında,korkuyorum açıkcası,herşey yolunda gider inşallah.Kumral ada merhaba,ben de derin endometriozis hastasıyım ve yaşadığım yoğun ağrılar sebebiyle yakında ameliyat olacağım,evliyim çoçuk sahibi olmak da istiyorum ama bu ağrılar artık dayanamayacağım noktaya geldi,sorum şu ameliyat olalı ne kadar oldu ve ağrilarin var mi şuan.
Uzun zaman olmuş buraya yazmaya ben ameliyat oldum . Benim rahim ile rektum arasında nodul varmış ayrıca sağ yumurtalikta 6cm çikolata kisti ve yapışıklıklar varmış . Ben ameliyatı istanbul da oldum. Bazen ameliyat olduğuma pişman oluyorum açıkçası . Çünkü tekrar yapışıklık oluştu . Biliyorsunuz karindan yapılan her ameliyat yapisikliga neden oluyor .Kumral ada merhaba,ben de derin endometriozis hastasıyım ve yaşadığım yoğun ağrılar sebebiyle yakında ameliyat olacağım,evliyim çoçuk sahibi olmak da istiyorum ama bu ağrılar artık dayanamayacağım noktaya geldi,sorum şu ameliyat olalı ne kadar oldu ve ağrilarin var mi şuan.
Uzun zaman olmuş buraya yazmaya ben ameliyat oldum . Benim rahim ile rektum arasında nodul varmış ayrıca sağ yumurtalikta 6cm çikolata kisti ve yapışıklıklar varmış . Ben ameliyatı istanbul da oldum. Bazen ameliyat olduğuma pişman oluyorum açıkçası . Çünkü tekrar yapışıklık oluştu . Biliyorsunuz karindan yapılan her ameliyat yapisikliga neden oluyor .
Hayır laparoskopi sonunda olmadı .sonradan oluştu . Nodul ile ilgili bir sıkıntım olmadı çok şükürYumurtaliklarinda mı yapışıklık var şuan?laporoskopi sonunda mı oldu?nodülünle ilgili bir sikinti yaşıyor musun şuan?
Rabbim şifa versin . Amh değerine baktirdin mi ? Laparoskopi yumurta rezervine zarar veriyor çünküİçime su serptiniz,çok teşekkür ederim,bu ağrılarla hayat geçmez çünkü