Derin infiltratif endometriozis

Benim adetleri çok çok agriliydi. Hastanelik olurdum o iğnelerin bile fayda etmediği zamanlar oldu. Ve bu ağrılar çikolata kistinden dolayı olabileceğini söylediler 1 yılın sonunda adana da doktor muayane ederken bir noktaya geldiğinde çok acı çektiğimi farkettim ve bana söyledi sonra elle muayane de nodul um olduğunu söyledi ama ben bunu onemsemedim çocuk olsun önceliğimiz çocuk acıyı çekerim dedim ama doktor ameliyat olman gerekir dedi . Sonra istanbula gittim ameliyat oldum nodul çıkartıldı 1.5 cm civarında die nodul. Şu anda tekrar etmedi ama endo odakları varsa bilemem onlar ultrasonda görünmüyor . Ben de öğretmenim adet zamanımı çocuklar bile anlıyordu size noldu hocam yüzünüz sapsarı iyi görünmüyorsunuz derlerdi . Bir doktorla karar verme bence araştır . Bülent urman diye bir doktor endometriozis hakkında baya bilgi veriyor bi bakarsın . Yücel karaman , Fatih sendag bu doktorları da incele. Rahim filmi cektirmis miydin ? Senin nodul nasıl fark edildi?

Hep hemeroid olduğumu düşünerek gittim doktora,çünkü ağrımın olduğu bölge anüs fakat gittiğim genel cerrah artık üçüncü kez gittiğimde sen yüzde yüz hemeroid değilsin deyince artık başka doktorlara yöneldim kadın doğumculara daha öncesinde çok kez gittim fakat onlarda bizimle ilgili hiçbir sikintiniz yok deyip gönderdiler, en son beyin cerrahina gittimadet sonlarında yaşadigim sikayetleri anlattım o da durumumu kadın doğumcu arkadaşına anlatıyor ve o kadın doğumcu teşhis etti visanne kullandim regl olmadım ama hayata döndüm sonra evlendim 23 eylül de ilaci biraktim son iki aya kadar sikintim azdi fakat bu iki ay ağrilarim dayanilmaz boyutta,

Tamam söylerum doktoruma,kist anüste olduğu için ağrı yaşarken benim de tuvalet sikintilarım çok oluyor ama kistin bulunduğu yerden dolayı diye düşünüyorum.

Hic bilmiyorum yaptı mı yapmadı mi ama rahım kendisini yeniliyor. Rahim filmimde sağ tüpte yapışıklıklar var benim .

Rahim filminizden birşey çıktı mı?
16 nisanda derin endometriozisten ameliyat oldum çukurova ünv.açık ameliyat ve 15 santim kadar bağırsağım alındı yapışılık ve 6 snt sol yumurtalıktan kist şuan hala yatıyorum ve üç yıldır bitmeyen ağrılarım ve daha önce geçirdiğim iki lakoroskopi siz ameliyat oldunuz mu acaba?

Ben dün oldum,bugün ayaktayım,laporoskopi şeklinde oldu ,doktorumdan çok memnunum,uludağ üniversitesinde oldum,ameliyatımı profesör doktor Gürkan Uncu yapti,zor bir ameliyat olduğunu ama çok basarılı geçtiğini söyledi asistanları,sizin tam olarak nerede?

Agrilarim dayanilmaz oldu allahim yardim etttt gürkan uncu özel muanedi 700 dediler laoaroskopiyi acibademde yapar dedi sekreteri acibadem laparoskopyie 20-30 bin istedi gurkan bey ne alicak o u da bilmiyoruz defiler o kadar para yokki fskultede nasi ulasicam gurkan beye bilmiyorum umut umut umut nolur bana yolgister arkadasimmmm

Agrilarim dayanilmaz oldu allahim yardim etttt gürkan uncu özel muanedi 700 dediler laoaroskopiyi acibademde yapar dedi sekreteri acibadem laparoskopyie 20-30 bin istedi gurkan bey ne alicak o u da bilmiyoruz defiler o kadar para yokki fskultede nasi ulasicam gurkan beye bilmiyorum umut umut umut nolur bana yolgister arkadasimmmm

Ben dün oldum,bugün ayaktayım,laporoskopi şeklinde oldu ,doktorumdan çok memnunum,uludağ üniversitesinde oldum,ameliyatımı profesör doktor Gürkan Uncu yapti,zor bir ameliyat olduğunu ama çok basarılı geçtiğini söyledi asistanları,sizin tam olarak nerede?
Umut umut yardim et gurkan beyden nasil ulastin fakultede bakiyormu

Allağ yardımcın olsun biliyorum o ağrıları ben bursayı bilmem ama ünv acilden giriş yap yarında hocayla görüşmek istiyorum de bence

X