öncelikle hepinize günaydın,
bende kendimden kısaca bahsetmek istiyorum, fikirlerinize ihtiyacım var...
3.5 yaşında bir kızım var, 2. çocuk için karar verdik, yaz sonu tatil sonrası smear zamanımda gelmişti (evlendiğimden beri her yıl düzenli yaptırır muayenlerimi de olurum) hem de bi ön muayene olayım gebelik öncesi dedim ve kadın doğum doktoruma gittim; smear alındı, vajinal usg ile muayene oldum, doktorum hiç sorun görünmüyor usg’de, gayet sağlıklısın dedi.
biz de çocuk için çalışmalara başladık bu 3. ayımız deniyoruz.
ovulasyon günlerini de testlerle takip etmeme rağmen 2 ay olmayınca bu ay 2 Kasım’da adetimin 2. gününde iken kadın doğum doktoruma gittim bütün hormon testlerim yapıldı, onun haricinde endokronojiye de gittim bütün kan değerleri, tsh değerleri, şeker vitaminler vs vs vs vs A-Z’ye kapsamlı herşeye baktırdım, çok şükür Rab’bime herşey çok iyi çıktı
Ancak gelelim kadın doğum doktoruna vajinal usg’de doktorum sağ overde 2 tane 1.4 ve 1.6 mm yanlış hatırlamıyorsam çikolata kistin var ama bunlar çok yeni olmuş daha belli dedi, kolaylıkla ilçala eritebiliriz dedi; gebelik planımdan bahsedince ve homon testlerimi görünce herşey mükemmel dedi
tedaviden vazgeçiyoruz 3 ay sonra takip ve inofolic şase sabah 2 akşam 2 doz kullanacaksın dedi yaklaşık 2 haftadır da düzenli kullanıyorum, ama yine de ümidim yok internette tüm okuduklarıma göre çok umutsuzum
beklenti içinde olamıyorum, 2 aydır her adet olduktan sonra hüngür hüngür 2 gün ağlıyorum çok üzülüyorum bir daha asla hamile kalamayacağımı düşünüyorum, nette hiç iyi yorumlar yok, zamanla büyüyormuş, yapışıklıklara neden oluyormuş, yumurta kalitesini azaltıyormuş olsa bile düşüğe nesen oluyormuş neler neler yazıyor daha
bu arada soğan kürüne başladım (5.günüm)
rapor sonuçlarımı da ekliyorum
uzun uzun yazdım ama kusura bakmayın