Derin infiltratif endometriozis

Maraba. Aranıza yeni katıldım. 21 yasindayim. 8 aydir çok adetle başlayan çok şiddetli karin agrisi böbrek agrisi bagirsak problemleri. Nabız isal. Sürekli enfeksiyon dediler ve damar yoluyla antibiyotik verdiler. Sürekli tekrarliyodu. Kolonoskopi oldum. Irtibal barsak sendromu dediler. Yine gecmedi. Fmf teşhisi koydular. Genetik test yaptırdım o da temiz cikti. Baska bir Kadın doğum doktoruna gorundum. Derin endometriozis olduğumu söyledi. Doğum kontrol hapina başladım. Hala ara veremiyorum ağrım hemen başlıyor. Bu yüzden adette göremiyorum. Laporoskopi olmam gerekiyo. Benimle aynı problemleri yasayan laparoskopi olan var ki? Ankarada onereblicginiz bi doktor? Bu yaz evlenicem Ama korkudan tarih alamıyorum. Büyük tuvaletini yaparken çok şiddetli ağrılar başlayıp kan gelebliyo. 7 8 defa üst üst tuvalete çıkıp karin ağrım artiyo

BtlkvlcYeni ÜyeÜye
Maraba. Aranıza yeni katıldım. 21 yasindayim. 8 aydir çok adetle başlayan çok şiddetli karin agrisi böbrek agrisi bagirsak problemleri. Nabız isal. Sürekli enfeksiyon dediler ve damar yoluyla antibiyotik verdiler. Sürekli tekrarliyodu. Kolonoskopi oldum. Irtibal barsak sendromu dediler. Yine gecmedi. Fmf teşhisi koydular. Genetik test yaptırdım o da temiz cikti. Baska bir Kadın doğum doktoruna gorundum. Derin endometriozis olduğumusöyledi. Doğum kontrol hapina başladım. Hala ara veremiyorum ağrım hemen başlıyor. Bu yüzden adette göremiyorum. Laporoskopi olmam gerekiyo. Benimle aynı problemleri yasayan laparoskopi olan var ki? Ankarada onereblicginiz bi doktor? Bu yaz evlenicem Ama korkudan tarih alamıyorum. Büyük tuvaletini yaparken çok şiddetli ağrılarbaşlayıp kan gelebliyo. 7 8 defa üst üst tuvalete çıkıp karin ağrım artiyo

Ameliyattan önce istedikleri tahliller nedir? Bagirsaklara bakmak için kolonoskopi şart mi? Ben daha önce yaptırdım. O tahlilleri gostersem bidaha istenir mi?

Nasıl bloke etti. Agrin tamamen geçti mii

Nasıl. Anladilar yapışıklık olduğunu ki. Bende var mı yok mu bilmiyorum

Nasıl. Anladilar yapışıklık olduğunu ki. Bende var mı yok mu bilmiyorum
Ben büyük tuvalete çıkarken çok büyük sorun yaşıyorum. Kanayarak çıkıyorum. 7 8 defa üst üste yapıyorum ve karin agrililarim öyle basliyo. Kolonoskopi oldum ama sonuclarmi daha gosteremedim. Doktor da yapisiklik olabilcegini söyledi. Derin endometriozis olup bağırsaklarımda mesanede bobreklerim de tutulum yapabilirmis. Bende böbrek agrisi ben agrisida var.

Cok gecmis olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın. Rahim filmi çekildi di mi

Cok gecmis olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın. Rahim filmi çekildi di mi
Hayır cekmediler. Dogum kntole baslattilar. Basladim agrim kesildi. Ara verince tekrar başlıyor diye su an hapi kesemiyorum . Adet goremiyorum. Ben kastmnuya yaşıyorum burda laparoskopi yapılmadığı için doktorum ankaraya sevk edicek napcklar bilmiyorum. Ne isyiyckler

Canim rahim filmi çekilsen iyi olur aslında tüplerin durumu görülürdü. Ankara hangi hastaneye gidiceksin. İstanbul a da gidebilirsin bu konuda yucel karaman iyiymiş araştırmalarıma gore

Ben engin orala gitmek istiyorum aslında. Çünkü bu ameliyat herkes yapamazmis. Bu is en iyi yapan 3 4 kişi varmış bnlardan biri engin oral mis . Ama bütçe olarak veya zorliyck ffiyatlari varmış. Tam olarak karar veremedim . Yaza nasipse dugunum olcak. Düğünden önce yaptrmali miyim yaptirmamali miyim. Kafam çok karışık ağrılar bu taraftan

Merhaba arkadaşım, sanırım ismin Betül, benim de ismim Betül :)
Ben sen çok iyi anlıyorum, bu ağrılar başladımı insanın gözü hiç bişey görmüyor, hayatına devam edemiyorsun, yemek yemeye korkar oluyorsun, yemek yersem tuvalet ağrısı olacak diye..ben de öyle oldu, eridim bittim, gitmediğim doktor, uzman kalmadı, benim doktorumun yanlış tedavisi sonucu basit kistlerim varken derin endometriozis oldum, ben izmir deyim, doktor Fatih Şendağ a ameliyat olacağım.Çok uzun zamandır bu konuyu araştırıyorum, doktorun önceden çekilmiş filmlerini değerlendirir bence, ama en son çekilmiş, MR, tomografi çok yardımcı oluyor, sen bekarsın ve daha evlenip çocuk isteyeceksin,
Önceliğin ağrıdan kurtulmak olmasın arkadaşım, evlendiğinde çocuk sahibi olmakta zorlanırsan keşke dersin, öncelikle çok iyi bir doktor bulman gerek, doktorun senin bekar olduğunu ileri de çocuk sahibi olmak istediğini düşünerek ameliyatı yapmalı, ikincisi, ben 1,5 yıldır ağrı çekiyorum, yatalak hasta gibi geçiyor günlerim, fakat doktorum çocuk isteğimi düşünerek bana öncesinde yumurta toplama yapalım , sonra tüp bebek denersin şansın olur diyerek rahatlattı, senin böyle bir şansın yok, fakat laparoskopi yerine en az hasar veren da vinci rorbotik cerrahi şansın var , bu konuyu iyi araştır derim.bununla ilgili linkleri aşağıda iletirim.Önceliğin doktorun iyi olması olsun, benim doktorum bana 3 aylık menapoz iğnesi verdi, yani vucut adeet oluyor ama kistlerin kanamıyor, yalancı menopoz gibi bişey, ağrılarım hemen geçti çok şükür, aylardır boşuna ağrı çekmişim,
benim ameliyatım İst acıbadem de robotik cerrahi ile olacak, ameliyatıma bir genel cerrah ta girecek, tedbir olarak, bağırsaklarıma bakacaklar, bu ameliyatlar öncesinde içerisi ne durumda doktorlar kesin bişey söyleyemiyorlar, ancak içeri girip gördüklerinde senin durumuna göre karar verip ameliyat ediyorlar.
Doktor seçimin çok önemli arkadaşım, daha sonra çocuk sahibi olmak istediğinde zorluk çekmek istemiyorsan endometriozis konusunda çok tecrübeli bir doktora gitmeni tavsiye ederim.Geri dönüşü olmayan bir hataya gerek yok bence.Sonraüzülen biz kadınlar oluyoruz.

kullandığım iğne lucrin depot, bu iğneyi 6 ay kullanıp uzun süren ilaç kullanımı sonrası ameliyat olmadan bebek sahibi olanlar olduğunu bu sayfalarda okudum.aşağıdaki videoları iyice incele.Ve en önemlisi sakın panik yapma, çok şükür doğru ellerde tedavi olup hayatına devam eden milyonlarca kadın var, sakın stress yapma.Yücel Karaman, Fatih Şendağ, Mustafa Bahçeci bunlar Türkiye de bu işi iyi şekilde yapan tecrübeli proflar...bunlar nacizane benim bildiklerim, bu doktorların videoları var, bunları izleyip detaylı bilgi edinebilirsin.

https://www.izlesene.com/video/derin-endometriozis/7465605

düğünden önce bilemiyorum, şuan ki durumunu doktor karar verir ama evlenir evlenmez bebek düşünmelisin, çocuğu hemen düşün derim.Ben kkendi tecrübelerimi aktarmaya çalışayım, videoları izle, doktoruna ona göre karar ver canım.

https://www.izlesene.com/video/derin-endometriozis/7465605

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…