Derin Endometriozis (Çikolata Kisti) sebepli Rahimin bağırsaklara yapışması - Bağırsak Ameliyatı-Yapışıklıklar

sanki dışkının bagırsaklarımdan gecısını hıssediyorum acaba yapısıklık olabılı rmı
gercı sımdı reglı olmayı beklıyorum hsg cektırecgım orda cıkar mı acaba yapısıklık varsa

Bıcaklanıyor gibi oluyorsunuz değil mi? Ya bu sanırım hayat boyu bir durum maalesef ben 6 aydır hastayım her gun agrı cekiyorum ne yapsam bitmedi geçmedi. Kimse de ağrıya çare bulamıyor maalesef.Istanbulda gıttıgım her doktor acıl ameliyat,baska sehirlerde gittiğim doktorlar dayan diyor

O kadar benzerki şu an durumum, bir tüpüm tıkalı ve tüp bebek için gittim Ercan Hocaya bende ama bağırsak içinde olmam gerekiyormuş, 2 doktor girecekleri için ücret beni aşıyor, yeni bir doktora güvenemem artık, korkuyorum bağırsaklarım ya eskisinden daha kötü olursa, kesilmesi ürkütüyor beni.

Çok geçmiş olsun , genel cerrah muayne etti mi? Bir haftalık yatış için ek ücret verdiniz mi?

Evet böyle kasıgım oyuluyor cekılıyor ama hep oluyor adet dısı adetlı 2 yıldır gecmedı ve aynı zamanda göbegımın yan tarafında kilet kesigi gibi hep batma oluyor. Vajina içerisinde de ağrı oluyor anlayamadım kı. Siz ercan hocaya cıktınız mı

Ben Ercan hocaya gittim, elle muyane etti nohut büyüklüğünde elime gelen bi nodül var dedi bağırsakta diye düşünüyorum dedi. Genel cerrahla ameliyat etmem lazım dedi. Ben şu an parasal olarak büyük bir ameliyata uygun değilim emin misiniz dedim olmazsam sorun olur mu dedim. Oda girip bakmadan emin olamam dedi miyomda olabilir dedi. Eliyle baskı yaptığı yer çok ağrıdı. En son ameliyatta karar verdik duruma göre müdahale edecek. Reglken öncesinde ve sonrasında bıçak saplanmış gibi kitleniyordum rahimden girip makata doğru giriyordu sanki. Son 1 aydır pek yok. Kabız olduğumda oluyor bazen. Benim tüplerimden biri tıkalı ve adet dışı kahve akıntılarım oluyor. Öncekinin bu olduğu için ameliyat olcam.

Aynı durum ben de de var şuan ve tüpümün biri tıkalıydı açtılar ama ameliayt olmam şart bendr gidip konuşacağım fiyat için çok mu zorlar bilmiyorum maddiyat

Bana özelden ğcret ile ilgili bilgi verebilir misiniz

Eğer benim yazdığım gibi sıkıntılarınız var ise kesinlikle ameliyatı olun
Ben Ercan bey i bulduğumğum için şükrediyorum
Zaten birlikte çalıştığı genel cerrah ekibi de çok iyi ücret şuanda ne kadar özelden yazabilir misiniz konuşalım

Bende genelde adetliyken oluyordu o his onun sebebi yapışıklıklar.

Çok geçmiş olsun , genel cerrah muayne etti mi? Bir haftalık yatış için ek ücret verdiniz mi?
Tüm süreci Ercan bey yönetiyor. Siz kendinizi ona bırakın evet cerrah ile önden görüşüyorsunuz
Ameliyatı acıbadem fulya da mı yapacak acaba yine

Bana özelden yazabilir misiniz ücret ve genel cerrah kim acaba benimle aynı kişi mi

Aynı hissi yaşıyordum nodül ve yapışıklık varmış bağırsakta. Hag de rahim ve tüplere bakılıyor diye biliyorum. Doktorum glutenden ve kafesinden uzak durmamı önerdi.

Ben 10 gün önce ameliyat oldum.rahim ve yumurtalığım bağırsağıma yapışmış,rahim ve yumurtalıklar alındı.ameliyat öncesi karnımda aşırı şişlik,gaz,büyük tuvalet miktarı az olan şikayetlerim vardı.adetlerim makata vuran kramplar şeklinde zor geçiyordu.doktorum endometriızis e bağlı yapışıklıkları açmanın çok zor olduğunu,benim çok yoğun yapışıklığım olduğunu,bağırsağın bir kısmının alınması gerektiğini fakat çok uğraşıp bağırsağı kurtardığını söyledi.bağırsakta tıraşlanma fazla olduğu için incelmiş,2 gün bir yudum su bile vermediler..bu kadar büyük bir operasyon olmama rağmen 4.gün çok iyi hissettim kendimi,doktor çok önemli bu konuda.ankara üniversitesi doç.dr.yavuz Emre şükür size mutlaka öneririm,çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun sizi öyle iyi anlıyorum ki, umarım benimkinde tekrarlamaz, kaç yaşındasınız rahim alınması pek önerilmiyor.
Doktorun ismini ilk defa duydum devlette mi kendisi

merhaba geçmiş olsun, kistleirniz kaç cm acaba, ağrı kesici atksii geçince tekrar başlıyor ağrısı bıktım artk

Ben 2004 ten beri aynı hastalıktan müzdaribim. Doktorum Prof. Dr. Mehmet Emin Soysal ile 2011 yılında tanıştım, kendisi mükemmel bir doktor. Acılarıma son verdi 10 sene sonrasında hastalık tekrarladı ve bağırsak ağrılarım dayanılmaz bir hale geldi yeniden. Şu an Adana'da yaşıyorum, Adana'da birin bulamazsam ( tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim), kendisi şu an Denizli'deymiş sanırım yine ona gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…