Derin Endometriozis (Çikolata Kisti) sebepli Rahimin bağırsaklara yapışması - Bağırsak Ameliyatı-Yapışıklıklar

Slm arkadaşlar bu konuda bursada tavsiye edebileceğiniz biri varmı hep iyi doktorlar istanbulda
Aşağıdaki yazım size umarım yardımcı olur.
Bunları yazarken çok büyük bir sevinç yaşayarak yazıyorum.

Öncelikle Orhan Hocama ve ekibine , asistan doktorlarına , yattığım kattaki kadın doğumdaki

tüm hemşirelere çok teşekkür ederek başlamak istiyorum.

Herkes en başından , en sonuna kadar çok ilgiliydi.

Bir önceki yorumum da dediğim üzere; başka bir yerde myom ameliyatım sonrası çıkan derin bağırsak

endometriozis hastalığımın sonucunda hastalığımı araştırırken bu işe en iyi bakan Dr. yazıp sosyal medyada arama sonucunda ulaşmıştım Orhan Hocama.

Bir süre muayeneler, kontroller, ilaç takibi ile ilerledik. Kendisine çok güveniyordum.

Günün sonunda çektiğim ağrılar ve şikayetlerimin üzerine ilacında baskılamadığı hastalığımda ameliyat kararı aldı kendisi bende hazır olduğum için kabul ettim. Aslında açık söylemem gerekir ise çok korkuyordum ameliyat endikasyonlarından ve acılardan çok şükür ki bunların hiç biri başıma gelmedi dualarla ve sevgili Orhan Hocam sayesinde

2025/21 ocak günü kapalı yöntem ile 7 saat süren ameliyatımı oldum. Çok şükür ki ameliyattan çıktığımda ve sonrası hastane yatışlarımda da herşey çok başarılı oldu. Hiçbir şekilde endikasyonlar yaşanmadı. Hiç bir organıma ve rahimime zarar verilmeden sonuca ulaştık. Nodüller temizlendi. Sadece ameliyatın vermiş olduğu cerrahi ağrılarım oldu oda çok normaldi verilen ilaçlar ile baskılanıyordu . Hastanede yattığım tüm sürede Orhan Hocam ve ekibi her sabah gelip gidip kontrollerini yaptılar her şey çok güzel geçti. Hastane çıkışı biraz evde dinlemece ile, sonrasında 10 gün içinde normal hayatıma işime geri döndüm. “Ameliyat sonrası ilk 3 gün hastanede serumlar ilaçlar. sonrası damardan sıvı mama ve yavaş yavaş sıvı içeceklerle ağızdan ve son olarak serbest katı yemeklere geçtik. Hamur işi ve karbonhidrat hariç tabi. Bol bol yemediğim kadar protein almaktayım şu anda

Evde kaldığım dinlendiğim zamanlarda bile sürekli hastalık gidişatımla ilgilendi kendisi bilgilendirdi beni. Sorduğum tüm sorularımı cevapladı. İnanın buda iyileşme anlamında insanı çabucak iyileşmesine ayrıca katkı sağlıyor. kendinizi güvende hissediyorsunuz ameliyat sonrasında da.

Sadece şu an biraz kabızlık problemim var oda cerrahinin verdiği etki ,sonrasında zamanla gececiğini söyledi kendisi inanıyorum ve dua ediyorum bunun için. çok mutluyum ki ameliyat öncesi sürekli şiş bir karın ile geziyordum nefes dahi alamıyordum şişkinlikten şu an bunlar sona erdi tam 5 kilo verdim. tüm vücut ağrılarım geçti anlamsızca acılarım olmuyor. vücudum hafifledi çok umutluyum bu umudumun sürmesi için dua ediyorum.

Bugüne kadar bir çok yerde muayeneler oldum , ameliyat dahi oldum. bir çok tahlil , tetkik v.b.. , rahimden kaç kez parça alma işlemi oldum, polip dahi aldırdım . ama var olan hastalığımı, şikayetlerimin tüm sebebi olan bu hastalığım için tek bir tanı veren doktor bulamadım , sadece şikayetlerimle ilgilenen hastalık tanımı veren Orhan Hocam oldu. Ameliyat patolojimde %100 endometriozis çıktı.

Sevgili Orhan Hocam çok idealist ,ilgili, bilgili, hastalığa ve hastasına önem veren çok ama çok candan bir insan ve çok iyi bir doktor. iyi ki kendisinde ameliyat olma şansı yakaladım. Özen, deneyimini ve bilgilerini yaratıp bizlere sunduğu için Orhan Hocama sonsuz teşekkür ediyorum. İçime sindiği için ve bilgi deneyimi olduğunu hissettiğim için bir kez verdiğim kararda şükrettim diyebilirim.

Ben ve ailem size ne kadar teşekkür etsek az kalacaktır. Çok teşekkür ederim. Emeğinize sağlık.

Saygılarımla.

Bursada doktor var mı demiş hanfendi, orhan bey istanbulda

Öncelikle çok geçmiş olsun
Acil şifalar dilerim

Bir şey sormak istiyorum
Bağırsaktan kesim /dikim işlemi oldu mu ?
Bu kısımdan korktuğum için ameliyattan kaçtım.

Bursada doktor var mı demiş hanfendi, orhan bey istanbulda
Bursa cümlesini sanırım görmedim. Şifa arayan bir çok hasta gördüm şehirler arası gelip doktorumun kapısında. İnanın İstanbul’da olması bile kişi mutlaka gidip sağlık için yorum ve öneri alabilir.

Öncelikle çok geçmiş olsun
Acil şifalar dilerim

Bir şey sormak istiyorum
Bağırsaktan kesim /dikim işlemi oldu mu ?
Bu kısımdan korktuğum için ameliyattan kaçtım.
Çok teşekkür ederim.sizede geçmiş olsun. Evet bağırsaktan kesim oldu . Kesilen yer birleştirildi. Üriner sistem endometriozisi de oldum . Hiç korkmayın gerçekten varsa probleminiz bir an önce kurtulun bu hastalıktan. Acısız hayat var çok şükür . Daim olması Allahtan diyelim.

Kolostomi ihtimalinden korktum
Ameliyat sonrası süreçten korktum
Bağırsak dikilme işini duyunca ürperdim
Ameliyat sonrası günlük yaşama ve wc ihtiyacı açısından acaba dedim 1-2 ayda mı dönerim dedim
Çok şey kurdum

İyi olmanıza çok sevindim
Ankara da bir doktor tercih etmem iyi olacak.
İstanbul da hiç bağımız yok
Ailem Ankara da
İyi olmanıza mutlu oldum
Hep sağlıcakla kalın

Aşırı üzüldüm ve gittiğiniz ilk doktora çok sinirlendim. Keşke gidip bunları anlatsaydınız. Çünkü kendilerini bilgili sanıyorlar asla değil. Senin gibi bir çok hastaya belkide ameliyat uygulamayacak.. çok yazık gerçekten doktor demeye bin şahit lazım nasıl doktor oluyolar yada kimin torpili belli değil yazıklar olsun. Bide üstüne kaç defa tüp bebek uygulamışlar inşallah güzel geçiyordur herşey geçmiş olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…