deriiimmm, sevgilimi soguttum kaçırttım geneee :(((

kız sen neden öpmek istemion insan sevdiğini öpmek istemez mi

madem barışmak istiosun söle işte beni yanlış anladın de ama bu istediğini biraz frenle de de işte bişeler ara sürekli elbet açar..

hımmm eveetttt arıyım elbet açıcaktır msjlar atayım edeyım

yeter kı seslı yapsın tafrayı böyle uzak durmasın basım agrıdı sıkıntıdan wallahide,

Son düzenleyen: Moderatör:
ara canım sen bakalım açsın da konuşş

kız valla eğlenmion billahi eğlenmiom tamam arkadaşın biraz saçmalamış ama sen be gne pek istemiom dedin ya hani ben kou dşı olarak dedim kız eğlenirmiim:mymeka:

Send hic yardimci olmuyorsun ama sengözlerimebaksanab

cok zor bi kizsin , ona hayir buna hayir eee ne olacak bu iliskinin sonu :sm_confused:

slin cim al bendende okadar valla sonra eğlenion dio bana ee etliye gelmio sütlüye gelmio napalım ki:dilcikar:

öpüşme uzerıne kurulu gıbı gelmeye basladı bana ,
o yuzden bulusmadım sımdı tafra yapıo aslında asıl sorunum tafra yapmasıydı
konum saptı ıcerıkten öturu
sonuç da tavrı öpüşme mevzusundan kaynaklanıo de mi?barışmak istiyorsan aramaya dewam et eninde sonunda pes edip açar aklı sıra tavrı yaparak bi daha ki buluşmayı yine istediği gibi geçirecek:)ama buluştuğunuzdada sende ne istediğini açık bi şekilde anlat ya öpüş öpüş nereye kadar

asi2222 sende yaa yasakkelime şakkıdı

canımcım valla dalaga amaçlı değil tamam erkek arkadaşı yanlış yapıo ama belki potu istemediğini belli edio çocuk kendine mi yakınlaştırmaya çalışıo diye düşündüm yani kötü bişe demedim kisüprizzzzz

slin cim al bendende okadar valla sonra eğlenion dio bana ee etliye gelmio sütlüye gelmio napalım ki:dilcikar:

gece gece benide guldurdunuz ya Allahta sizi guldursun canim ya a.s

laelaelaelaelae

evet potubor ne istiyor acaba ?? potu canim sen ne istiyorsun??:uhm:

gece gece benide guldurdunuz ya Allahta sizi guldursun canim ya a.s

laelaelaelaelae

canım ama ne diyim ki sanki münneccim şeyi mi yuttum aklıma fikir geldikçe yazıom eğlenion dio yawwklava:
aminnn canım senide güldrsünn:1hug:

iki gün sora açacağı konuyu ben şimdiden yazıyorum buraya:

sevgilim bana şeyi teklif etti aaaovvvv inanmıyorooooommmmm!!!

yav allah allah göremiyormusunuz neyin ne olduğunu. ne ilişkisi ne sevgisi ne çok polyanna varmış burda. oynuyo kızla bariz şekilde. sevdiğini öpmezmişmiş. aksine adam olan erkek ötesine saklar böyle şeyleri. evlilik yok bişi yok piyasada, ilişkiden anladığı öpüşmek. ama o adamla sen devam edersen bu iş öpücükte kalmayacak emin olabilirsin. kör olmayın bu kadar allah aşkına.

canım ama ne diyim ki sanki münneccim şeyi mi yuttum aklıma fikir geldikçe yazıom eğlenion dio yawwklava:
aminnn canım senide güldrsünn:1hug:

hepimizi insallah canim Şeniza.s.

kızzz yinemi sen çıktın karşıma dertli divaneeekaydirigubbakcemile3
ay bu kızın derdi heç bitmio bi anasıyla başı dertte bide sevgilileriylekaydirigubbakcemile2
şimdide adam öpüo die tuturdu:bbo:
kızz sen en iyisi yanına gitmeden sarımsak soğan ne bulursan yiyver yüzüne doğruda hohla şöyle içten içten
bak bakim öpüomu:roflol:

kız yada sor biz neden 40dakka öpüşüoz 10dakka öpüşsek ya :bbo:
belki boş zamanlarda öpüşüo adam öle alışmış:roflol:

Son düzenleme:

konuyu potubor acinca canim bizde direk polyana moduna girdik gamyoncuiremsu:roflol:

helal olsun sana :hooray: akil akildan ustunmus :enbuyukkk:sositososito

mmm evettt gene ıstedıgı gıbı gecırecek
hep oyle oluyuor :uhm: ne ıstese yaptırıyo bı sekılde

acaba ıstemıom dıye mı ıstıyo
yani istesem kaçar mı ?

mesela bu hsonu bulusalım bulusalım dıye durmadan aradım 2 gundur ama hep bı ıs cıktı,
bugun de tamam dedı ama sonra opcem opcem dıye tutturdu ıstemıyıp kaçıcagımı bılıo
bulusmayalım dıe mı dedı kı aklıma gelmedı degıl hani. :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…