- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.638
- Konu Sahibi EU1
Çocuğu öyle bir büyülemişsin ki demek,bir dakika öpmeden duramıyor.:roflol:O yüzden suçu kendin de ara bence.:lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şaşırdım doğrusu. sevgilinizle öpüşmeden önce plan yapmanız öpüşcez mi diye bana çok tuhaf geldi doğrusu. yani böyle şeylerin planı yapılmaz ki ama.
sorun da şey galiba onun öpmek istemesi sizin öptürmemeniz mi? yoksa çok öpmek istemesi mi?
eğer öyleyse beraber paylaşım yapın ne biliym tiyatroya filan gidin daha az öpüşülebilir yerlere.
Çocuğu öyle bir büyülemişsin ki demek,bir dakika öpmeden duramıyor.:roflol:O yüzden suçu kendin de ara bence.:lepi:
ya potuborcüm valla sana ne diyimki şekerim sevgilinde takmış öpücemde öpücem ala ala ya
aman valla snin bu konular öldrcek bi gün beni bacım
önceliklerinnu tanımak,birbirinizi tanımak,geleceğe dair plan yapmak,gezmek,sohbet etmek,beraber eğlenmek arada öpüşmek de olur:)ama sizin ilişki sırf öpüşme üzerine kurulu bu ilişkide bi yanlışlık var bence bi gözden geçir derim.ayrıca arkadaşım bu bir dert değil bu knunu kadın erkek ilişkileri bölümünde açsan daha yerinde olurdu.....dert başka bu başka
Allah senin iyiligini versin kiz bir dakika once aglayacaktim buraya bakinca gulmeye basladim :roflol::roflol::roflol: ....tuhaf bir iliski dogrusu arkadasinki 25 yasinda olmasida enteresan, birde konusup konusmadiklarini grip oldumu unutuyormus cok sasirdim yazacak hic bir yorumum yok -tatlicadiarzu-
mirmirmirmir sırf bunu düşündüğüm ıcın bı kere parfum sürmedım hıc böyle az paçoz göründüm ki hani begenmesın dıye ... gene optu ama sankı daha az memnun olarak kaydirigubbakcemile
:mymeka: cok opmesı ıyı bıseymı dıyorsun yani sevıyor mudur?
kiz yemin et yazdiklarinda citdimisin kafami buluyorsun burdaki kadinlarla ??kafamçokkarıştı:roflol::roflol:
komık dımı ben de komık buldum ama sorun sorundur işte kaydirigubbakcemile2
hehehe evet cok grıbım hapşuuuyyy :tomato:
ya şekerim sorun öpmesinde deil bence telefonda buluşçaz ama öpçem gibi
abuk şeyler yapmasında allahım yaa öpmeye mi kurulu bu adam
kız potu bu konuyu açtın ya valla hiç gülesim yoktu iyi geldi senin sevgililer mi seçmece sende mi bişe var anlamadım
mirmirmirmir bırırbırımızı buluyoruz dıyelım
amaaa siz konuya odaklanmıyosunuzz kııııı tafra yapıyooo ne yapmalıyımmmmm dıyorumm yaa senağlama
ara ozur dile ve gel yarin ben opecem seni de , canim ya ne var bunda yapacagini bilmeyecek sırnaşık şey