deriiimmm, sevgilimi soguttum kaçırttım geneee :(((

Çocuğu öyle bir büyülemişsin ki demek,bir dakika öpmeden duramıyor.:roflol:O yüzden suçu kendin de ara bence.:lepi:

önceliklerin:eek:nu tanımak,birbirinizi tanımak,geleceğe dair plan yapmak,gezmek,sohbet etmek,beraber eğlenmek arada öpüşmek de olur:)ama sizin ilişki sırf öpüşme üzerine kurulu bu ilişkide bi yanlışlık var bence bi gözden geçir derim.ayrıca arkadaşım bu bir dert değil bu knunu kadın erkek ilişkileri bölümünde açsan daha yerinde olurdu.....dert başka bu başka

şaşırdım doğrusu. sevgilinizle öpüşmeden önce plan yapmanız öpüşcez mi diye bana çok tuhaf geldi doğrusu. yani böyle şeylerin planı yapılmaz ki ama.

sorun da şey galiba onun öpmek istemesi sizin öptürmemeniz mi? yoksa çok öpmek istemesi mi?

eğer öyleyse beraber paylaşım yapın ne biliym tiyatroya filan gidin daha az öpüşülebilir yerlere.

Allah senin iyiligini versin kiz bir dakika once aglayacaktim buraya bakinca gulmeye basladim :roflol::roflol::roflol: ....tuhaf bir iliski dogrusu arkadasinki 25 yasinda olmasida enteresan, birde konusup konusmadiklarini grip oldumu unutuyormus cok sasirdim yazacak hic bir yorumum yok -tatlicadiarzu-

Çocuğu öyle bir büyülemişsin ki demek,bir dakika öpmeden duramıyor.:roflol:O yüzden suçu kendin de ara bence.:lepi:

mirmirmirmir sırf bunu düşündüğüm ıcın bı kere parfum sürmedım hıc böyle az paçoz göründüm ki hani begenmesın dıye ... gene optu ama sankı daha az memnun olarak kaydirigubbakcemile

:mymeka: cok opmesı ıyı bıseymı dıyorsun yani sevıyor mudur?

ya potuborcüm valla sana ne diyimki şekerim sevgilinde takmış öpücemde öpücem ala ala ya
aman valla snin bu konular öldrcek bi gün beni bacım

haaa simdi anladim konuyu acan potubor mus hahahaha Allah potubor senin iyiligini versin ne deyim :roflol::roflol:

önceliklerin:eek:nu tanımak,birbirinizi tanımak,geleceğe dair plan yapmak,gezmek,sohbet etmek,beraber eğlenmek arada öpüşmek de olur:)ama sizin ilişki sırf öpüşme üzerine kurulu bu ilişkide bi yanlışlık var bence bi gözden geçir derim.ayrıca arkadaşım bu bir dert değil bu knunu kadın erkek ilişkileri bölümünde açsan daha yerinde olurdu.....dert başka bu başka

öpüşme uzerıne kurulu gıbı gelmeye basladı bana ,
o yuzden bulusmadım sımdı tafra yapıo aslında asıl sorunum tafra yapmasıydı :nazar:
konum saptı ıcerıkten öturu

ya şekerim sorun öpmesinde deil bence telefonda buluşçaz ama öpçem gibi

abuk şeyler yapmasında allahım yaa öpmeye mi kurulu bu adam

Allah senin iyiligini versin kiz bir dakika once aglayacaktim buraya bakinca gulmeye basladim :roflol::roflol::roflol: ....tuhaf bir iliski dogrusu arkadasinki 25 yasinda olmasida enteresan, birde konusup konusmadiklarini grip oldumu unutuyormus cok sasirdim yazacak hic bir yorumum yok -tatlicadiarzu-

:eek: komık dımı ben de komık buldum ama sorun sorundur işte kaydirigubbakcemile2
hehehe evet cok grıbım hapşuuuyyy :tomato:

mirmirmirmir sırf bunu düşündüğüm ıcın bı kere parfum sürmedım hıc böyle az paçoz göründüm ki hani begenmesın dıye ... gene optu ama sankı daha az memnun olarak kaydirigubbakcemile

:mymeka: cok opmesı ıyı bıseymı dıyorsun yani sevıyor mudur?

kiz yemin et yazdiklarinda citdimisin kafami buluyorsun burdaki kadinlarla ??kafamçokkarıştı:roflol::roflol
:

kız potu bu konuyu açtın ya valla hiç gülesim yoktu iyi geldi senin sevgililer mi seçmece sende mi bişe var anlamadım

:eek: komık dımı ben de komık buldum ama sorun sorundur işte kaydirigubbakcemile2
hehehe evet cok grıbım hapşuuuyyy :tomato:

yazdiklarinda ctdimisin yoksa dalgmi geciyorsun bizle diye sormustumya ...ben cevabimi aldimm lülülülülülügamyoncuiremsu

ya şekerim sorun öpmesinde deil bence telefonda buluşçaz ama öpçem gibi

abuk şeyler yapmasında allahım yaa öpmeye mi kurulu bu adam

kaydirigubbakcemile3 daha ordan anlasma yapıyor benle
umarım yrn konusur ya,

ilk ben mı arayayım kı affettırmek adına hem, ama o affettırmeye calıssın benı bır de sımdı tafra yapıyor ya ! ,
normalde ben arıyordum son gunlerde saptırdım sıralamayı belkı ondan boyle calkantıya gırdık aah ah kaydirigubbakcemile2

:Saruboceq:

kız potu bu konuyu açtın ya valla hiç gülesim yoktu iyi geldi senin sevgililer mi seçmece sende mi bişe var anlamadım

mirmirmirmir bırırbırımızı buluyoruz dıyelım

amaaa siz konuya odaklanmıyosunuzz kııııı tafra yapıyooo ne yapmalıyımmmmm dıyorumm yaa senağlama

yukarlardan kopmus konu zaten sadece bende kopmamisdelikafadulden :roflol:

mirmirmirmir bırırbırımızı buluyoruz dıyelım

amaaa siz konuya odaklanmıyosunuzz kııııı tafra yapıyooo ne yapmalıyımmmmm dıyorumm yaa senağlama

ara ozur dile ve gel yarin ben opecem seni de , canim ya ne var bunda yapacagini bilmeyecek sırnaşık şey:nazar:

slinn alemsinnsırnaşık şey he valla kız öpçem de bi saate anlaşın öpsün de kurtulll anam sende tafra yapması gereken sensiz yawrum ya ne bu böle buşuşalım ama öpçem baka öpmezsen buluşmam allahım ya:roflol:

madem barışmak istiosun söle işte beni yanlış anladın de ama bu istediğini biraz frenle de de işte bişeler ara sürekli elbet açar..

ara ozur dile ve gel yarin ben opecem seni de , canim ya ne var bunda yapacagini bilmeyecek sırnaşık şey:nazar:

1.si ben özur dılemem dıleyemem ( hem ezilmiş olurum dıye düşünürüm)
2.si de öpmek hala pek ıstemıyorum

bakkk işte çözüm bulamadıkk uhhhuuuuuuu ne agır bı konu bu yaaaa
:nazar:
ya sizlerı de yoruyorum kızlar ya saolun saol slin

X