E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
eğer öyleyse beraber paylaşım yapın ne biliym tiyatroya filan gidin daha az öpüşülebilir yerlere.
aksam benı ıstemıyo demekkı dıye telımı acmadım 2 saat o da o saat bu saat acmıyo msjlar atıyorum bakmıyor , hatta sen görürsün bıle dedı banaa
neden haylazlık yapıyorum yaa bennnnnnnnnnnn küstürüp kacırmak ıstemıyorum onu bennn ama hep böllle sert fevrı asabııı kötu kinci düşünüp davranıyorum yaaa cok fenayı m ya bennn
senağlama
şaşırdım doğrusu. sevgilinizle öpüşmeden önce plan yapmanız öpüşcez mi diye bana çok tuhaf geldi doğrusu. yani böyle şeylerin planı yapılmaz ki ama.
sorun da şey galiba onun öpmek istemesi sizin öptürmemeniz mi? yoksa çok öpmek istemesi mi?
eğer öyleyse beraber paylaşım yapın ne biliym tiyatroya filan gidin daha az öpüşülebilir yerlere.
potubor'cum buluşma saatlerinin çoğunu sevgilin seni öperek geçiriyormuş...
Afedersin birşey soracağım hangi arada gelecekle, evlenmeyle ilgili planlar yapıyorsunuz onu anlamadım...
Bir de neden birbirinize inat yapar gibi telefonlara, mesajlara bakılmıyor onu hiç anlamadım...
Aslına bakarsan tatlım ben bu ilişkiyi hiç anlamadım...
Sen bir daha gözden geçir istersen...
Sevgiler....
Öpücük sevdiğinden gelirse güzeldir ya...:asigim:Şeniz
oof cnm işte evet süreklı opmek ıstıo
gamyoncuiremsu
bulusma suresı degıl opüşme suresı sankı ?
arada konusuyoruz işte plan mlan :ecrin_bebek:
ınat yapıyoo hatta dedı kı sen görursun bu ınatsaa ben daha ınadım dedıı :1no2:
oof cnm işte evet süreklı opmek ıstıo
gamyoncuiremsu
bulusma suresı degıl opüşme suresı sankı ?
arada konusuyoruz işte plan mlan :ecrin_bebek:
ınat yapıyoo hatta dedı kı sen görursun bu ınatsaa ben daha ınadım dedıı :1no2:
valla kendi adıma söylüyorum sevgilim bana şart koşsa önce beni gezdirip sonra öpcem dese oldu canıııım başkaaaa derim öpmem.
planları sen yap yani şuralara gitcez de. milletin içinde de deli gibi öpcek hali yok dimi. kalabalıklarda takıl sen onla.
Cıkkss! Iııhhh!
Böyle olmaz gibi geliyor bana inatla yürümez bir önceki mesajımda dediğim gibi sen bir daha gözden geçir bu ilişkiyi...
Anlamıyorum ki...
Öpsün işte ne güzel ya.
Ben severim öpen adamŞenizŞeniz