deriiimmm, sevgilimi soguttum kaçırttım geneee :(((

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
kızlaaar arkadaslaar,, ((( bır sevgılı bulmustum bılıyorsunuz nasıl sevgimi gösterebilirim diye baslık actım en sonn
cok kötu seyler oluyor
sevgılımle ıyı sayılırdık ama ben once perşembe cuma sevgı gostermeye calıstım sevıyorum dedım msnde yazdım msjlar attım cebımden, bır de ben cok unutkanım bu aralar gene unutkanlık basladı her seyını unuttum cocugun konustuk mu konusmadık mı evde mıyım neyım, neyse cunku grıbım grıpken her seyı unutuyorum
gamyoncuiremsu
sonra bugun bulusucaktık ama dedı öpicem senı hayır hayır olamaz dedım ama bulusucaz dedı 1 saat cıkarız, ama dedım ben bı cafeye gıtmek ıstıyorum oturalım konusalım gezelım, ıyı ıyı cıkar operım de senı dedı, ıyı dedım kapadım
sonra aradım hemen, ya dedım atesım cıktı aniden cıkmayalım, ıyı tamam dedı kapadı
ama bugun cıkalım dıye tum gun aramıstım gec uyandı sonra da uyanınca önce ıstemedı sen hastasın cıkmayalım dedı sonra ıyı tamam ama öpıcem dedı.
oof opmesı ıyı ama cok opuyo ya tam 1 saat bulusuyosak 40 dk öpıyo
neden öpıyo ya bu kadar ben anlamıyorum
sevıyo benı ben de onu evet tamam yasımız 25 ama nedır bu bır de gelecek düşünüyoruz göya ama bılmıyorum ya 2 ayı gectı henuz ılıskımız.
cok uzun yazdım umarım yardımcı olursunuz kızlar. benneyaptımki

• Konu Sahibi EU1
şaşırdım doğrusu. sevgilinizle öpüşmeden önce plan yapmanız öpüşcez mi diye bana çok tuhaf geldi doğrusu. yani böyle şeylerin planı yapılmaz ki ama.

sorun da şey galiba onun öpmek istemesi sizin öptürmemeniz mi? yoksa çok öpmek istemesi mi?

eğer öyleyse beraber paylaşım yapın ne biliym tiyatroya filan gidin daha az öpüşülebilir yerlere.

• Konu Sahibi EU1
ya potuborcüm valla sana ne diyimki şekerim sevgilinde takmış öpücemde öpücem ala ala ya
aman valla snin bu konular öldrcek bi gün beni bacım

• Konu Sahibi EU1
aksam benı ıstemıyo demekkı dıye telımı acmadım 2 saat o da o saat bu saat acmıyo msjlar atıyorum bakmıyor , hatta sen görürsün bıle dedı banaa
neden haylazlık yapıyorum yaa bennnnnnnnnnnn küstürüp kacırmak ıstemıyorum onu bennn ama hep böllle sert fevrı asabııı kötu kinci düşünüp davranıyorum yaaa cok fenayı m ya bennn
senağlama

• Konu Sahibi EU1
Öpücük sevdiğinden gelirse güzeldir ya...:asigim:Şeniz

• Konu Sahibi EU1

eğer öyleyse beraber paylaşım yapın ne biliym tiyatroya filan gidin daha az öpüşülebilir yerlere.

:roflol::roflol::roflol::roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

• Konu Sahibi EU1

içinden geldiği gibi davran kasma zorlama. kafandan kurma bırak aşkın tadını çıkar niye zorluyosun ki olayı zorlaştırıyosun:içelim:

• Konu Sahibi EU1
potubor'cum buluşma saatlerinin çoğunu sevgilin seni öperek geçiriyormuş...

Afedersin birşey soracağım hangi arada gelecekle, evlenmeyle ilgili planlar yapıyorsunuz onu anlamadım...

Bir de neden birbirinize inat yapar gibi telefonlara, mesajlara bakılmıyor onu hiç anlamadım...

Aslına bakarsan tatlım ben bu ilişkiyi hiç anlamadım...

Sen bir daha gözden geçir istersen...

Sevgiler....

• Konu Sahibi EU1

çok öpmek ıstıyo ben anlamıyorum kı yani dışarı cıkıp ge zıp görulcek yer varken ben anlamıyorum sınemaya gıdıyoruz mesela orada tamam opmyyo ayıp dıye ama normalde sureklı opsun neden dıyorum bakıo gülüo bısey demıyo ama gına gelıo bana ya -tatlicadiarzu- hele bıde bak hastayım grıbım dıyorum kötuyum yani daha da kötu oluyom opunce falan zaten nefes alamıyom ama anlamıyo sankı
artık şart mı koysam yarım saat opcen ama önce gezdırcen benı dıye?
ya pekı küstü sımdı yaa nası yapcam konusturcam yarın ben mı ılk konussam ne desem ne yapsam

oof cnm işte evet süreklı opmek ıstıo
gamyoncuiremsu
bulusma suresı degıl opüşme suresı sankı ?
arada konusuyoruz işte plan mlan :ecrin_bebek:

ınat yapıyoo hatta dedı kı sen görursun bu ınatsaa ben daha ınadım dedıı :1no2:

Hey Allah"im yarabbim, millet hastalikda ugraskirken, siz opsek mi opmezsek mi diye plan yapiyorsunuz ya helal olsun ne diyem baska size!!!
O adar dert varken bu dadert mi diyorsun yani opuyorsa opsun opmesini istemiyorsan yilisma de oluver gitsin
bu da dert degil ki anacim !!!!
senağlama

Öpmenin inadı da ilginç..
Senin öpücükten rahatsız olman da garip..
Hele ki o senin rahatsız olduğunu gördüğü halde umursamaması hepten acayip..
Ben bir şey anlamadım bu işten

senağlama
ooooff ki ne oooffff
gönlünü nası alıcamm pekiiii

öpme dıyom onu gectım anlamıyooo kııı, şart koşuyommm cezalısın bugun opmek yokk dıyomm ama gene öpuıyooo anca sart koşucammm bugun benı gezdırırsen öpucuk var derımm artk ne dıyımm

arıyom acmıoo ya yarın da açmazsaaaaaaaaaaaaaaa :bbo:

valla kendi adıma söylüyorum sevgilim bana şart koşsa önce beni gezdirip sonra öpcem dese oldu canıııım başkaaaa derim öpmem.

planları sen yap yani şuralara gitcez de. milletin içinde de deli gibi öpcek hali yok dimi. kalabalıklarda takıl sen onla.

Anlamıyorum ki...
Öpsün işte ne güzel ya.
Ben severim öpen adamŞenizŞeniz

Cıkkss! Iııhhh!

Böyle olmaz gibi geliyor bana inatla yürümez bir önceki mesajımda dediğim gibi sen bir daha gözden geçir bu ilişkiyi...

fisfisfis
cok akıllıca bu dedıgın

Cıkkss! Iııhhh!

Böyle olmaz gibi geliyor bana inatla yürümez bir önceki mesajımda dediğim gibi sen bir daha gözden geçir bu ilişkiyi...

sen de ayırdın bızı ıkı dakkada yaaa
ben bakıom nası ayrılmayım cocuktan kacıo dıoom ne yapayım dıom
:dilcikar:

Anlamıyorum ki...
Öpsün işte ne güzel ya.
Ben severim öpen adamŞenizŞeniz

kafamçokkarıştı çok öpüyy diom amaa çookkk

bı sınema fılmı ızlenır ya da bı yogurt mayalanır veya bı kadın cocuk dogurabılır busürede

:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…