Derideki kucuk kirmizi noktalar

Benim hem kardesimde hem annem hem babamda var bende de vardi tek tuk ama bu sene 3 4 hafta oncesi sanirim birden kollarimda farkettim sonra inceledikce kucukleri gordum ve hizla arttilar bende korktum haliyle neden birden cikip hizla cogaldi diye
Aynen bende 2 yillik evliylem farkettim. Birden çoğaldılar ve panikle esimi zorla doktora götürdüm. Doktor bakti hic problem yok bunlar onemsiz dedi tahlil bile yapmadi. 5 yıl oldu bi prpblem yok rahat ol sen

Aynen bende 2 yillik evliylem farkettim. Birden çoğaldılar ve panikle esimi zorla doktora götürdüm. Doktor bakti hic problem yok bunlar onemsiz dedi tahlil bile yapmadi. 5 yıl oldu bi prpblem yok rahat ol sen

onunda birden cogaldi yani ayy valla biraz olsun icin rahatladi ya Allah sizden razi olsun cok sagolun :)

Canım ben doktora gittim bugün, bende kızarık ve kaşıntıda vardı, doktor korkulacak bişey yok dedi.Stresden bile olabilir dedi, sende korkma içim rahat olsun dersen cildiyeye git derim.

Canım ben doktora gittim bugün, bende kızarık ve kaşıntıda vardı, doktor korkulacak bişey yok dedi.Stresden bile olabilir dedi, sende korkma içim rahat olsun dersen cildiyeye git derim.

Haber verdigin icin cok tesekkur ederim carsamba kismet olursa sonuclarla birlikte universite hastahanesine gozukmeyi dusunuyorum birde orasi degerlendirsin sonuclari sagolun :)

Niye bu kadar panik yaptınız. Bende yıllardır var arkadasimda müthiş sayıda 15_16 yıldır var. Doktorumun soyledigi kandaki kolesterolle alakaliymis. Adam takmadi bile. Bende de 10 yıla yakındır var.
Yani sorun yoktur bence.

benimkini de takmadılar aynen, benim sorun yaptığım olay üstte de söyledim biranda belirip çok fazla çıkması sayısındaki artıştı hem aniden çıkıp hemde çoğalınca korktum dediğiniz gibi doktorlar pek önemsemeyip sallamıyor

Hala bir sürü var senin gibi takmadigim için ilgilenmiyorum belki kaybolup yenileri çıkıyordur o kadar bilmiyorum ama bende de bir anda bir sürü çıkmıştı o zaman araştırmıştım.lazer tedavisi yapılıyormuş ne kadar sağlıklı bilmiyorum yaptıracaksan iyi araştırmak gerek

Valla artik bende bunaldim takmiyorum kolumdakileri saysam sayamam o derece fazla biraktim bende belkide dediginiz gibi cikip kaybolup yeniden bile cikiyodur ama yazdiginiz icin tesekkur ederim kendi basima cok daha fazla takiyordum cunku

Rozasea hastasi olabilirmisin acaba gul hastaligi denir

rozasea gul hastaligida denir olabilirmi acaba

aynı şekilde benimde kollarımda bir sürü kırmızı kucuk noktalardan cıktı . yazın cok daha fazla kendini belli ediyor . bende cildiyeye göstermiştim , doktor onemli bir şey olmadığını soyledı . yani hapsururken kendini kastıgında bile cıkabilirmiş bu noktalar.

Yani benim birden bire sebepsizce ciktilar tabi sebebi varsada kendim bilemem :) ama cogaldi kucuk kucuk. Bende 2 doktora gosterdim hic onemsemediler ciksin aman dediler de hala ikna olmadim tabiki. cok kucuk olduklari icin goremiyorlar oda biraz sorun cikartiyo fazla ustunde durmuyolar. dedigim gibi kirmizi tukenmez kalemle nokta konulmus gibi igne ucu batirmis gibi cok kucukler bazisi daha buyuk ama sayica bayagi bi fazlalar kasinti yanma kanama agri yok seninde bu sekilde mi? birden mi cikti? ve hala artiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…