- 17 Ekim 2016
- 86
- 17
- 28
-
- Konu Sahibi endoplazmik retikulum
Birden cikar canim sonra azalmaya baslar yani ne zamam cikip ne zaman gececegini bilemezsin . ağrısı sizisi olmaz . diyecegm sey takma kafana onemli olsaydi zaten doktorlar üstünde dururduYani benim birden bire sebepsizce ciktilar tabi sebebi varsada kendim bilemem :) ama cogaldi kucuk kucuk. Bende 2 doktora gosterdim hic onemsemediler ciksin aman dediler de hala ikna olmadim tabiki. cok kucuk olduklari icin goremiyorlar oda biraz sorun cikartiyo fazla ustunde durmuyolar. dedigim gibi kirmizi tukenmez kalemle nokta konulmus gibi igne ucu batirmis gibi cok kucukler bazisi daha buyuk ama sayica bayagi bi fazlalarkasinti yanma kanama agri yok seninde bu sekilde mi? birden mi cikti? ve hala artiyor mu?
yok şekere bakılmadı aç karna kan aldırmadım çünküŞekerine baktılar mı hiç
Birden cikar canim sonra azalmaya baslar yani ne zamam cikip ne zaman gececegini bilemezsin . ağrısı sizisi olmaz . diyecegm sey takma kafana onemli olsaydi zaten doktorlar üstünde dururdu
Merhaba arkadaşım. Yaklaşık bir hafta önce bende de aynı lekeler oluştu iğne ucu kadar ve deri altında sayamadığım kadar çok var ama küçükler. Senin son durumun nedir? Bende aşırı kafama taktım daArkadaslar gercekten cok kotuyum vucudumda boynumda sirtimda omzumda gogsumde ama ozellikle kollarimda birsuru kirmizi noktalar cikti. bir tane gorsel ekleyecem altina bir kac tane kendini belli edenlerin yaninda toplu igne ucu gibi kucuk kucuk olanlar var cok fazla onlar fotoda gozukmuyor diye eklemiyorum. beyaz tenliyim isin tuhafi birden cikmaya basladilar ve giderek cogaliyolarlar o kadar fazlaki suan sayamam bile gozden kacirdigim cok vardir. Nokta gibi bircogu. Cildiyeye gozuktum kan degerlerinde bi sorun yok dedi karacigerde baktirdim fakat hala devam etmesi yuzunden icim hic rahat degil doktorlar bir sey olmaz diyip yolluyor kucuklerde gozukmuyor damar benidir diyorlar ama yuzumde bile cikti 3 4 tane bu kadar cok cikmasi yuzunden cilt kanseri yada kan kanseri dusunmeye basladim kan tahlilinde kan kanseri belli olurdu belki yalniz cilt kanseri cikabilir diye cok korkuyorum bu yuzden sormak istedim hic boyle bir drumla karsilasan var mi nedendir ne olur ? kasinti yapmiyolarlar ama uzerlerini tirnaklarimla zorlarsam belirginlesiyorlar
Birde eklemeyi unuttum 20 yasindayim
Herhangi Bi beninle oynadın mı, yüz soyma işlemi falan yaptın mı. Normalde kahverengi Benin çok mu. Ben Bi benimle oynadım Bi de yüz soyma işlemine takmıştım Bi aralar, işte ondan sonra arttı bendeki kırmızı benler..Arkadaslar gercekten cok kotuyum vucudumda boynumda sirtimda omzumda gogsumde ama ozellikle kollarimda birsuru kirmizi noktalar cikti. bir tane gorsel ekleyecem altina bir kac tane kendini belli edenlerin yaninda toplu igne ucu gibi kucuk kucuk olanlar var cok fazla onlar fotoda gozukmuyor diye eklemiyorum. beyaz tenliyim isin tuhafi birden cikmaya basladilar ve giderek cogaliyolarlar o kadar fazlaki suan sayamam bile gozden kacirdigim cok vardir. Nokta gibi bircogu. Cildiyeye gozuktum kan degerlerinde bi sorun yok dedi karacigerde baktirdim fakat hala devam etmesi yuzunden icim hic rahat degil doktorlar bir sey olmaz diyip yolluyor kucuklerde gozukmuyor damar benidir diyorlar ama yuzumde bile cikti 3 4 tane bu kadar cok cikmasi yuzunden cilt kanseri yada kan kanseri dusunmeye basladim kan tahlilinde kan kanseri belli olurdu belki yalniz cilt kanseri cikabilir diye cok korkuyorum bu yuzden sormak istedim hic boyle bir drumla karsilasan var mi nedendir ne olur ? kasinti yapmiyolarlar ama uzerlerini tirnaklarimla zorlarsam belirginlesiyorlar
Hayır bende de var aynısı et beni değilKırmızı et beni bunlar
Hayırlı kandiller. Ben tesadüf yazınızı gördüm sızdeki lekelerden benim vicudumda da çıktı çok korkuyorum siz doktora gıttınızmı yada şimdi o lekeler gectımı cvp verırsenız çok sevınırımArkadaslar gercekten cok kotuyum vucudumda boynumda sirtimda omzumda gogsumde ama ozellikle kollarimda birsuru kirmizi noktalar cikti. bir tane gorsel ekleyecem altina bir kac tane kendini belli edenlerin yaninda toplu igne ucu gibi kucuk kucuk olanlar var cok fazla onlar fotoda gozukmuyor diye eklemiyorum. beyaz tenliyim isin tuhafi birden cikmaya basladilar ve giderek cogaliyolarlar o kadar fazlaki suan sayamam bile gozden kacirdigim cok vardir. Nokta gibi bircogu. Cildiyeye gozuktum kan degerlerinde bi sorun yok dedi karacigerde baktirdim fakat hala devam etmesi yuzunden icim hic rahat degil doktorlar bir sey olmaz diyip yolluyor kucuklerde gozukmuyor damar benidir diyorlar ama yuzumde bile cikti 3 4 tane bu kadar cok cikmasi yuzunden cilt kanseri yada kan kanseri dusunmeye basladim kan tahlilinde kan kanseri belli olurdu belki yalniz cilt kanseri cikabilir diye cok korkuyorum bu yuzden sormak istedim hic boyle bir drumla karsilasan var mi nedendir ne olur ? kasinti yapmiyolarlar ama uzerlerini tirnaklarimla zorlarsam belirginlesiyorlar
Aynısı bende de çıktı .Siz doktora gittiniz mi ?Hayırlı kandiller. Ben tesadüf yazınızı gördüm sızdeki lekelerden benim vicudumda da çıktı çok korkuyorum siz doktora gıttınızmı yada şimdi o lekeler gectımı cvp verırsenız çok sevınırım
Aynısı bende de çıktı kan toplamış gibi doktora gittiniz mi ?Hayır bende de var aynısı et beni değil
Sanki kan oturmuş gibi yani oraya kan birikmiş gibi
Hatta elinle kaşır gibi yapınca dağılıyor sonra yine oluyor
Bendede var herhangi bi nedenini bilen varmı
Aynısı bende de çıktı kan toplamış gibi doktora gittiniz mi ?