Derideki kucuk kirmizi noktalar

Birden cikar canim sonra azalmaya baslar yani ne zamam cikip ne zaman gececegini bilemezsin . ağrısı sizisi olmaz . diyecegm sey takma kafana onemli olsaydi zaten doktorlar üstünde dururdu

Birden cikar canim sonra azalmaya baslar yani ne zamam cikip ne zaman gececegini bilemezsin . ağrısı sizisi olmaz . diyecegm sey takma kafana onemli olsaydi zaten doktorlar üstünde dururdu

inşallah dediğin gibidir, teşekkür ederim yazdığın, bilgilendirdiğin için çok sağol alışmaya çalışacağım artık yapacak bir şey yok

Merhaba arkadaşım. Yaklaşık bir hafta önce bende de aynı lekeler oluştu iğne ucu kadar ve deri altında sayamadığım kadar çok var ama küçükler. Senin son durumun nedir? Bende aşırı kafama taktım da

Herhangi Bi beninle oynadın mı, yüz soyma işlemi falan yaptın mı. Normalde kahverengi Benin çok mu. Ben Bi benimle oynadım Bi de yüz soyma işlemine takmıştım Bi aralar, işte ondan sonra arttı bendeki kırmızı benler..

Hayırlı kandiller. Ben tesadüf yazınızı gördüm sızdeki lekelerden benim vicudumda da çıktı çok korkuyorum siz doktora gıttınızmı yada şimdi o lekeler gectımı cvp verırsenız çok sevınırım

Benimde avuç içimde üç dört tane kollarimda yine aynı şekilde var. İlk önce çok korkmuştum ama kılcal damar çatlaması falan demişler Google'da bende ekstra çok olmadığı için önemsemedim. İnşallah artmaz konuyu görünce sevindim. Daha önce bahsedilenler gibi artış olmaz umarım

Kendimi bildim bileli var bende. Aşırı aşırı değil ama tek tük var. Mühim bişey olduğunu düşünmüyorum şahsen

Eklentiler

• 15949302962065762446691876169031.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 513
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…