- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 29
-
- Konu Sahibi endoplazmik retikulum
O bolumun hangi hastalara baktigini bilmiyorum 182 yi arayip bilgilenebilirsin. Allah sifa versinHaftaici bi gune alayim olmazsa da hicbir cildiyeci ilgilenmiyor kidirek hemoloji kismina mi gitsem diyorum
O bolumun hangi hastalara baktigini bilmiyorum 182 yi arayip bilgilenebilirsin. Allah sifa versin
O zaman oraya git kafandaki soru isaretlerini kaldirmis olursundirek kanser testi galiba doktor cok kafana yatmiyosa git baktir demisti tesekkur ederim amin cumlemize
o zaman daha guvenebilecegin doktora git.Iste kanser olabilir diye korkuyorum doktorda bir anda 30 tane cikarsa kanserdir zaten dedi ama kan sonuclarin temiz dedi icimde kusku var ama sonucta hala cikiyolar ve cok fazla oldular nokta seklindeler suan resimdeki gibi degiller
Güneşte yüksek faktörlü kremler sürün ve güneşlenmeyin. İnsan gölgede bile yanıyor sıcaklarda. Bende de vardi biraz güneşlendikten sonra oldu birdaha güneşlenmedim gecti çoğalmadi.
Kardesim yumurta yediğinde cok cikiyor bunlardan..
Bilmedigin birseye alerjin vardır belki..
En iyisi üniversite hastanesine git.. Alerji testi de yaptır.
Peki sonradan geciyor mu? universite hastahanesindende randevu aldim ama uzun bir zamana atiyorlar bekleyeyim olmazsa birde alerji testi isteyim tesekkur ederim korktugum gibi olmasinda
Evet.. Yumurta ve et yemeyi bırakınca, ortalama 1 hafta sonra kirmizi noktalar once azalıyor, sonra kayboluyor.
.
Bende azalma durumuda olmuyo kesinlikle surekli artis var tesekkurler yinede
doktora git
Sadece yumurta degil.. Sütten olur, domatesten olur, kuruyemişten olur, meyve suyundan, kremlerden ya da kullandığın bir ilaçtan..? Birçok sey olabilir. Hemen karamsar olma, herşeyi de kötüye yorma..! Olumlu düşün, olumlu olsun..!
Aynen benimkide cok hassas ama cok cogaldi birden artis gosterdiBende de bu sene çıktı bunlardan cildim çok hassastır lekelenir hemen sende de öyle mi cildin/tenin hassas mı?
Kesinlikle oraya git tabi.Daha çok araştırıyorlar mutlaka bulunur neden olduğu.insallah gecer giderCildiyeci sadece buyukleri gordu birden cogaldiysa bilemedim kan alalim dedi iste hemogram ve karaciger temiz cikinca onemsemedi ben bi semt polikinligine gitmistim olmazsa birde universitr hastahanesine randevu alayim boyle olmayacak cunku