Derideki kucuk kirmizi noktalar

Güneşte yüksek faktörlü kremler sürün ve güneşlenmeyin. İnsan gölgede bile yanıyor sıcaklarda. Bende de vardi biraz güneşlendikten sonra oldu birdaha güneşlenmedim gecti çoğalmadi.

Kardesim yumurta yediğinde cok cikiyor bunlardan..
Bilmedigin birseye alerjin vardır belki..
En iyisi üniversite hastanesine git.. Alerji testi de yaptır.

Kardesim yumurta yediğinde cok cikiyor bunlardan..
Bilmedigin birseye alerjin vardır belki..
En iyisi üniversite hastanesine git.. Alerji testi de yaptır.

Peki sonradan geciyor mu? universite hastahanesindende randevu aldim ama uzun bir zamana atiyorlar bekleyeyim olmazsa birde alerji testi isteyim tesekkur ederim korktugum gibi olmasinda

Bende azalma durumuda olmuyo kesinlikle surekli artis var tesekkurler yinede

Sadece yumurta degil.. Sütten olur, domatesten olur, kuruyemişten olur, meyve suyundan, kremlerden ya da kullandığın bir ilaçtan..? Birçok sey olabilir. Hemen karamsar olma, herşeyi de kötüye yorma..! Olumlu düşün, olumlu olsun..!

Ben bunlarin hepsini gunluk hayatta surekli tuketiyprum zaten ve bir sorun yokken suan durduk yere oldu baskada bir sey kalmiyo geriyo mecburen kotuye yoruyorum ve moralim cok bozuk geziyorum asiri sinirli ruh halime burunuyorum ama sagolun olumlu dusunmeye calisayim

Kendimi bildim bileli ellerimde cikar tek tük. Yer değişir dururlar. Ben de atastirdim kilcal damar catlamasi. Zararsiz. Ben de beyaz tenliyim. Genelde bizlerde cok olur. Ama vucutta cikinca kalıyor. Sanirim tedavisi lazer.

İnanırmısınız aynısı bendede var, şimdide sivilce gibi oldu agrıyor, doktora gittim böcek ısırmış olabilir dedi ama ben inanmıyorum, yarın nasip olursa tekrar gidecegim, kaşıntıda var birden bire oldu, ormanda yürümüştüm belki oradan oldu bilmiyorum.

Cildiyeci sadece buyukleri gordu birden cogaldiysa bilemedim kan alalim dedi iste hemogram ve karaciger temiz cikinca onemsemedi ben bi semt polikinligine gitmistim olmazsa birde universitr hastahanesine randevu alayim boyle olmayacak cunku
Kesinlikle oraya git tabi.Daha çok araştırıyorlar mutlaka bulunur neden olduğu.insallah gecer gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…