- 17 Ekim 2016
- 86
- 17
- 28
-
- Konu Sahibi endoplazmik retikulum
Kendimi bildim bileli ellerimde cikar tek tük. Yer değişir dururlar. Ben de atastirdim kilcal damar catlamasi. Zararsiz. Ben de beyaz tenliyim. Genelde bizlerde cok olur. Ama vucutta cikinca kalıyor. Sanirim tedavisi lazer.
Kaşıntı falan var mı aynısı bende de olmuştu ama benim kaşınıyor du
İnş kötü bişiy yoktur geçmiş olsun hiç. İlac falanda mı vermediler krem falanKasinti falan olmuyo oylece durup cikiyolar
İnanırmısınız aynısı bendede var, şimdide sivilce gibi oldu agrıyor, doktora gittim böcek ısırmış olabilir dedi ama ben inanmıyorum, yarın nasip olursa tekrar gidecegim, kaşıntıda var birden bire oldu, ormanda yürümüştüm belki oradan oldu bilmiyorum.
İnş kötü bişiy yoktur geçmiş olsun hiç. İlac falanda mı vermediler krem falan
Hic canini bos yere sikma. Kotu bişi olsa bende olurdu. O kdr cok yok ama var yine de ve gecmiyor. Doktorun dediklerini uygula ve hic endise yapma. Bu kdr stres yaparsan o illet baska bi sekilde gelir Allah korusun (evlerden irak).Aynen banada doktor bu sekil soyledi zararsiz ve geciremem lazerle ancak dedi gunes koruyucu kullan dedide soylrdigim gibi beni tedirgin eden aniden ve cok sayida cikmasi heryerimde var neredeyse kucuk kucuk gordukce iyice pskilojim bozuluyo
Bende çok korkuyorum, Allah ikimizede şifa versin , İnşaallah.Aynen sizinki ondan olabilir kasintida varmis ve ormandada yurumussunuz bende tekrar gozukmeyi dusunuyorum artik yoksa ruh sagligim bozuldu akil sagligimda bozulcak gundelik islerimi dahi yapamiyorum dusunmekten
Hic canini bos yere sikma. Kotu bişi olsa bende olurdu. O kdr cok yok ama var yine de ve gecmiyor. Doktorun dediklerini uygula ve hic endise yapma. Bu kdr stres yaparsan o illet baska bi sekilde gelir Allah korusun (evlerden irak).
Bende çok korkuyorum, Allah ikimizede şifa versin , İnşaallah.
Bende de var kılcal damar çatlaması diye biliyorum bendekiler bir kac tane kendimi bildim bileli var
Seninkiler bir anda çıkmış ve sayısıda baya varmış
Baska doktora git arastirma hastanelerine falan git insallah önemli bisey degildir
Bende de var bunlardan dikkat et ,üzülüp sinirlenince kum gibi çok cikar.Sonra kaybolur büyük kısmı. Geri kalanlarda zamanla ben gibi büyüklüğe ulaşır. Muhtemelen Karadeniz civarında memleketin.Karadeniz ve civari insanlarda görülen bir durum genetik.Önemli değil dedi doktor kardesime.Ben gitmedim doktora.
İnşaallah canım, umarım unutmam.Amin insallah ya sonuc alabilirseniz benide bilgilendirin lutfen merak ettim
Karaciğer değerleri normalse ast alt ggt alfalen fosfataz bun kreatin... Bunun yanında hemogramda platelet, eozinofil va onlar normalse kılcal damar geçirgenliği artmıştır bu da kanın deri altında birkmesine sebebp olur, bu durum stres gibi geçici faltörler etkiler korkma.Kum gibi de diyebiliriz tanim cok dogru ki streste cok yapiyorum uzuntu olabilir ama bu kadar fazla olmasi normal mi bilemedim gececek gibide durmuyo cok oldu cunku
Memlekette ankara
Karaciğer değerleri normalse ast alt ggt alfalen fosfataz bun kreatin... Bunun yanında hemogramda platelet, eozinofil va onlar normalse kılcal damar geçirgenliği artmıştır bu da kanın deri altında birkmesine sebebp olur, bu durum stres gibi geçici faltörler etkiler korkma.
Ne kanseri ya. Kendi kendinize kuruntu yapmayın. Kanserler ANSIZIN çıkmaz sinsidir. Sizinki baya hastalık hastalığı olmuş.
Doktor zaten yapılacak bütün tetkikleri yapmış canım inr ye kadar bakmış Ciddi bişey olsa illaki bu değerler etkilenir. Kan testinde karaciğer değerleri yol gösteren en büyük gösterge. Devam ederse doktorunu değitirirsin nasıl stresle sivilcelenir yada egzama vs olur insan buda öyle. Babamdada oldu. Aıkıntı yapma takmaUmarim dediginiz gibi sadece strestendir ben size bakilanlari soyleyim burdakilerin hepsi normal karacigerde
Ure kreatinin egfr ast alt
Hemogramda
Wbc neu neu% lym lym% mon mon%
Rbc hgb hct mcv mch mchc rdw plt mpv pdw
Ve bide
Aptt pt inr