Derideki kucuk kirmizi noktalar

Kendimi bildim bileli ellerimde cikar tek tük. Yer değişir dururlar. Ben de atastirdim kilcal damar catlamasi. Zararsiz. Ben de beyaz tenliyim. Genelde bizlerde cok olur. Ama vucutta cikinca kalıyor. Sanirim tedavisi lazer.

Aynen banada doktor bu sekil soyledi zararsiz ve geciremem lazerle ancak dedi gunes koruyucu kullan dedide soylrdigim gibi beni tedirgin eden aniden ve cok sayida cikmasi heryerimde var neredeyse kucuk kucuk gordukce iyice pskilojim bozuluyo

Aynen sizinki ondan olabilir kasintida varmis ve ormandada yurumussunuz bende tekrar gozukmeyi dusunuyorum artik yoksa ruh sagligim bozuldu akil sagligimda bozulcak gundelik islerimi dahi yapamiyorum dusunmekten

Bende de var kılcal damar çatlaması diye biliyorum bendekiler bir kac tane kendimi bildim bileli var
Seninkiler bir anda çıkmış ve sayısıda baya varmış
Baska doktora git arastirma hastanelerine falan git insallah önemli bisey degildir

Aynen banada doktor bu sekil soyledi zararsiz ve geciremem lazerle ancak dedi gunes koruyucu kullan dedide soylrdigim gibi beni tedirgin eden aniden ve cok sayida cikmasi heryerimde var neredeyse kucuk kucuk gordukce iyice pskilojim bozuluyo
Hic canini bos yere sikma. Kotu bişi olsa bende olurdu. O kdr cok yok ama var yine de ve gecmiyor. Doktorun dediklerini uygula ve hic endise yapma. Bu kdr stres yaparsan o illet baska bi sekilde gelir Allah korusun (evlerden irak).

Hic canini bos yere sikma. Kotu bişi olsa bende olurdu. O kdr cok yok ama var yine de ve gecmiyor. Doktorun dediklerini uygula ve hic endise yapma. Bu kdr stres yaparsan o illet baska bi sekilde gelir Allah korusun (evlerden irak).

Aslinda cok dogru soyluyosunda elimde degilki hergun aynaya baktigimda biraz daha ciktigini gormek ister istemez iyice strese sokuyor beni suan eminim benimki sizinkinden daha fazladir birden cikmasi anormal olan zaten yoksa bendede vardi pek onemsemiyodum Allah hepimizi korusun cok sagolun

Bende de var bunlardan dikkat et ,üzülüp sinirlenince kum gibi çok cikar.Sonra kaybolur büyük kısmı. Geri kalanlarda zamanla ben gibi büyüklüğe ulaşır. Muhtemelen Karadeniz civarında memleketin.Karadeniz ve civari insanlarda görülen bir durum genetik.Önemli değil dedi doktor kardesime.Ben gitmedim doktora.

Polinikinlikteki kan sonuclarimi baska bi cildiyeye daha goturdum orasida kan temiz git gencligini yasa diyip bakmadi bile siz dusunun

Kum gibi de diyebiliriz tanim cok dogru ki streste cok yapiyorum uzuntu olabilir ama bu kadar fazla olmasi normal mi bilemedim gececek gibide durmuyo cok oldu cunku
Memlekette ankara

Kum gibi de diyebiliriz tanim cok dogru ki streste cok yapiyorum uzuntu olabilir ama bu kadar fazla olmasi normal mi bilemedim gececek gibide durmuyo cok oldu cunku
Memlekette ankara
Karaciğer değerleri normalse ast alt ggt alfalen fosfataz bun kreatin... Bunun yanında hemogramda platelet, eozinofil va onlar normalse kılcal damar geçirgenliği artmıştır bu da kanın deri altında birkmesine sebebp olur, bu durum stres gibi geçici faltörler etkiler korkma.

Umarim dediginiz gibi sadece strestendir ben size bakilanlari soyleyim burdakilerin hepsi normal karacigerde
Ure kreatinin egfr ast alt
Hemogramda
Wbc neu neu% lym lym% mon mon%
Rbc hgb hct mcv mch mchc rdw plt mpv pdw
Ve bide
Aptt pt inr

Umarim dediginiz gibi sadece strestendir ben size bakilanlari soyleyim burdakilerin hepsi normal karacigerde
Ure kreatinin egfr ast alt
Hemogramda
Wbc neu neu% lym lym% mon mon%
Rbc hgb hct mcv mch mchc rdw plt mpv pdw
Ve bide
Aptt pt inr
Doktor zaten yapılacak bütün tetkikleri yapmış canım inr ye kadar bakmış Ciddi bişey olsa illaki bu değerler etkilenir. Kan testinde karaciğer değerleri yol gösteren en büyük gösterge. Devam ederse doktorunu değitirirsin nasıl stresle sivilcelenir yada egzama vs olur insan buda öyle. Babamdada oldu. Aıkıntı yapma takma

Canim sen baska doktora gorun.
Birden bire cikmasinin bir nedeni olmali hatta arastirma hastahanesine git.
Benzwr durumda bir arkadasimda olmustu malesef siroz teshisi konulmustu
Oylesin demiyorum yanlis anlama ama baska doktorada gorun mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…