Aynen katılıyorum kızının kaynanası uzak şehirde ama her bayram annesinde kalıyor diyorum içimden bunun kaynana hiç mi beklemez bayram hatta bi kere dedim kaynanam uzak yollar diyor bide kalabalık yaşıyorlarmış rahat edemiyormuş hanfendi. Ee ben öyle olsam bu bayram gelmediniz der ağlamaya başlar çünkü o biliyor en büyük o benim annem anne değil ya gerçekten benim annem takıntılı değil bu kadar siz mutlu olun yeter diyor kadın kaynanam da diyor ama nasıl mutlu olayım girme o zaman arayasizinle tıptaıp aynıyım... birde bu hafta ana oğul başıma misafir çıkarttılar üstüne oğlu benle kavgaya tutuştu deli oldum. durmadan benim aileme ona buna şikayet ediyorlar shell shock gelmiyor gitmiyo vs vs vs diye. hatta bir kere akrabasına gitmedim dye kıyametler kopardı... ama kendi kızları kvlerine gitmek istemese ama kızımmmm sen çalışıyorsun bir gün iznin var evinde dinlen.... ben artık eşime söyledim aileni değil seni mutlu edeceğim kusura bakma seni mutlu edebilmem için önce benim mutlu olmam lazım o yüzden lütfen bi rahat bırakın beni dedim. o gün bugündür ısrarları kesildi. ama konunuzu sanki ben yazmışım gibi oldum... aynılarını yaşıyorum
Örnek veriyorum zaten eşime istemediğin yere gitmek istemezsin beni zorlama diyorum annem sana ne yaptı diyor eşim ne kaynanalar var diyor kaynanam kendi kaynanasından çok çekmiş devrilmedik sofrası kalmamış hep onu örnek verirlerBabanız yakın mı ya da hayatta mı bilmiyoeum ama şöylw her gün bir telefon açsa eşinize gelin diye
aynen benim ailemde öyledir.. ben izole yaşayan bir insanım ailemde öyle. sık ziyaretleri mıç mıç halleri sevmem.. teyzeme yılda iki kez anca giderim.. bu keyfi değil çalışıyorum yoğunum.. bir gün bile bu kız bize gelmiyor demezler hatta eşimi daraltmam gelmek istemiyorsa tek başıma düşerim yollara... anneme bile iki ayda birkez gittiğim zamanlar oluyor... aramasam niye aramadın demezler. yapım böyle ben mıç mıç bir ailede büyümedimki yahu. bende isterdim hısım akraba cümbür cemaat büyüyeyim olmadı işte.. yine iyiyiz valla bunlara öpüp başlarına koymuyorlarda !!Aynen katılıyorum kızının kaynanası uzak şehirde ama her bayram annesinde kalıyor diyorum içimden bunun kaynana hiç mi beklemez bayram hatta bi kere dedim kaynanam uzak yollar diyor bide kalabalık yaşıyorlarmış rahat edemiyormuş hanfendi. Ee ben öyle olsam bu bayram gelmediniz der ağlamaya başlar çünkü o biliyor en büyük o benim annem anne değil ya gerçekten benim annem takıntılı değil bu kadar siz mutlu olun yeter diyor kadın kaynanam da diyor ama nasıl mutlu olayım girme o zaman araya
aynen sizde kendi özelliklerimi buldum dün Kandil'de teyzemi aramayı bile unuttum ama hiç bi zaman neden aramadın demez düşünmez yani bir araya geldik mi oho 2. Annem yani. Çok takıntılı insan kaynanam. Ben ilk defa böyle insan görüyorum rahatlığımı kıskanıyor sanırım.aynen benim ailemde öyledir.. ben izole yaşayan bir insanım ailemde öyle. sık ziyaretleri mıç mıç halleri sevmem.. teyzeme yılda iki kez anca giderim.. bu keyfi değil çalışıyorum yoğunum.. bir gün bile bu kız bize gelmiyor demezler hatta eşimi daraltmam gelmek istemiyorsa tek başıma düşerim yollara... anneme bile iki ayda birkez gittiğim zamanlar oluyor... aramasam niye aramadın demezler. yapım böyle ben mıç mıç bir ailede büyümedimki yahu. bende isterdim hısım akraba cümbür cemaat büyüyeyim olmadı işte.. yine iyiyiz valla bunlara öpüp başlarına koymuyorlarda !!
Kendini seven ve hatasız gören tipik ülkem ailesi. Onlar hep doğruyu ve iyiyi düşünürler. Kimse hakkında kötü bir şey düşünmezler. Onlar mükemmeller.Örnek veriyorum zaten eşime istemediğin yere gitmek istemezsin beni zorlama diyorum annem sana ne yaptı diyor eşim ne kaynanalar var diyor kaynanam kendi kaynanasından çok çekmiş devrilmedik sofrası kalmamış hep onu örnek verirler
Her konu da haklılar çünkü büyükler büyük sözü dinlemeyen biz sersefil oluruz.Kendini seven ve hatasız gören tipik ülkem ailesi. Onlar hep doğruyu ve iyiyi düşünürler. Kimse hakkında kötü bir şey düşünmezler. Onlar mükemmeller.