Derdim var yArdım edin kızlar :(

Burcuysf

Guru
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
154
117
Kızlar bana yardım edin.2 buçuk senelik evliyim. evlendiğimiz ilk zamanlarda eşimle hep kavga ettik kaynanamın yüzünden tabi haberi Yok bu olanlardan söylemedik kavga ettiğimizi. evi bile terk edecektim. Onun sürekli her aradığımızda çağırmasından sıkılmıştım. Hatta artık aramamaya başlamıştım. Neymiş komşuları gelicekmiş gel sende .şuraya gidecekmiş gel sende. Eşimde git ne olacak çok şeymi istiyor deyip deyip duruyordu. Sonra bizim taşınma faslımız oldu evimizi bile o buldu kendine yakın. Neyse güzel evdi yaşındık. Şimdi artık pek aramıyorum nadir. Mesafe koymaya çalışıyorum. Çalışan insanım haftada bir tatilim var o tatillerde muhakkak arar şunu yaptım gel bunu yaptım gel. Ee o gün temizlik yapıyorum çamaşırları yıkıyorum. Bende hep aynı şeyi diyorum. Bıkmadı kadın. Ee benim annem neden bu kadar takıntılı değil. Hep onun canı sıkılıyor. O istiyor. Otorite kurmaya çalışıyor . Onun can sıkıntısını ben mi gidericem.arkadaşlarıma gidiyorum onu bile malzeme yapıyor arkadaşına gidiyormuşum ona gidemiyor muşum. Komşularına gittiğinde beni de götürmek istiyor AA o zaman sana tatil ya şu zaman erken çıkıyor ya Sende gel ya sıkılıyorum koca kadınların arasında hava atıcak gelinim benle geliyor diye. Eşimde git nolcak ki diyor. Hafta da bir gidiyoruz ee haftada birde anneme geti kalan işler spor salonuna yazılmıştık oraya gidiyoruz eşimle evde bile oturmaya vakit kalmıyor. Dünde kandil neden gelmiyorsunuz diye bağrındı telefonda 2 adım ötede gelmiyorsunuz telefonla arıyorsunuz diye İnanın hiç canım istemiyor gitmek. Sonra kızını aramış duygusallık yapmış gelmiyorlar diye . Eşimde gidelim dedi saat olmuş 10 buçuk olmuş dedim gidemem ben evimde ibadetimi yapmak istiyorum sonuçta kandil özel gün. Hatta çağırmasın diye misafir gelecek dedik. Misafir gelecek dedik ya dedim o da gitti deriz dedi. Gerçekten canım istemedi yarında iş vardı zaten şimdi gitsek ay dur gitmeyin ay dur gitmeyin. Bende dedim madem annen hep 2 adım ötedesiniz ne gelmiyorsunuz diyor kusura bakma bidaha da 2 adım ötede ev tutmam dedim. Kavga ettik. Gitti annesine kimbilir nasıl doldurdu ağlamıştır bile. Hep kendi haklı gençsiniz bişey olmaz. Temizlik yapıyorum 2 kişisiniz nasıl dağılıyor eviniz deyip gülüyor zaten evlenmeden önce de çok karıştı çamaşır makinası istedim olmuşken iyi olsun çalışan insanız yorgan yıkasın dedim yorgana mı işiceksiniz dedi güldü. Herşeye karıştı hatta bi alışverişte ona sormuyorum diye yollarda hep bağrındı ağlamaklı ağlamaklı. Eşim bi yere gitsin akşam beni arar gel sende yalnız kalma diye. Tamam belki iyiliğimi düşünüyor ama ben yalnız kalmayı seviyorum. Bunaldım. Eşime bişey anlatamıyorum anlattığımda ne istiyor kadın canı sıkılıyor çok şey mi istiyor diyor. Yıllık izin almıştım Ramazan'a denk geldi hep sahuru onlarda geçirdik eşime çok sinir oluyordum tam gidelim dicek uyuyordu orda eve gelince tabi kıyamet kopuyordu. Evde olsam çalışmasam hep çağırır gel kahvaltıya yalnız yapma falan . İnanın evde bazen aradığında açmıyorum 2 saat sonra dönüyorum. Duymadım banyodaydım temizlikteydim sessizde kalmış falan geç zamanlara getiriyorum çağırmasın diye.. içimi size dökmek istedim Eşim aslında hak veriyor bana ama annesi duygusal yapınca bana düşman oluyor. Ben saygısız bişe oldum yani

Sizin babanız sürekli eşinizi arayıp damat suraya gidelim buraya gidelim diye onun adına planlar yapsa acaba eşiniz napardı?
Bosverin yüz vermeyin eşinizde sizin tarafınzdan bakmayı öğrensin suan objektif oldugunu düşünmüyorum. Neden siz arayı bulmak için çaba gösteren kişi oluyosunuz.

İyiliğini filan istediği yok.Kendi istekleri doğrultusunda hareket etmeni istiyor kayınvaliden.Kimsenin sana bağırmasına senin hakkında karar vermesine ne yapıp ne yapmayacağını söylemesine izin verme.Eşinle de kavga etmek yerine restini çek.İşi bırakayım annenin dizinin dibinde oturayım istersen de.

sizinle tıptaıp aynıyım... birde bu hafta ana oğul başıma misafir çıkarttılar üstüne oğlu benle kavgaya tutuştu deli oldum. durmadan benim aileme ona buna şikayet ediyorlar shell shock gelmiyor gitmiyo vs vs vs diye. hatta bir kere akrabasına gitmedim dye kıyametler kopardı... ama kendi kızları kvlerine gitmek istemese ama kızımmmm sen çalışıyorsun bir gün iznin var evinde dinlen.... ben artık eşime söyledim aileni değil seni mutlu edeceğim kusura bakma seni mutlu edebilmem için önce benim mutlu olmam lazım o yüzden lütfen bi rahat bırakın beni dedim. o gün bugündür ısrarları kesildi. ama konunuzu sanki ben yazmışım gibi oldum... aynılarını yaşıyorum

Ne hastalıklı insanlar var yahu.

Sizin ayrı bir organizma olmanız bile batıyordur kadına, mümkün olsaydı kendine diktirmeye kalkardı sizi herhalde.

Hiç bozmayın, mesafe candır.

Eşim diyor bu sefer sen benim dediğimi yapmak istemiyorsun kalk annemlere gidelim diyorum istemiyorsun ille sen gidelim dicen öyle gidicez seviyorsun beni ama saygın Yok diyor kavga ettik dün akşam üzülüyorum diyor bende üzülüyorum dedim dicek bişey bulamadım neye üzülüyorsun dedi daha çok bağırdı sustum dicek bişey bulamadım annesini haklı buluyor bu konuda ne desem boş dedim sustum şimdi konuşmuyoruz sessizce çıktım sabah evden düşündükçe sinir oluyorum hatta bayram mı ya ne el öpmesi dedim güldüm annesi ne gelmiyorsunuz elimi öpmüyorsunuz dediğinde belki duymuştur annesi de beni telefonda

aynı sıkıntıları ablamda yaşıyor bazen anlattığında bende hayatımın bu bölümüne geçmek istiyorum diyorumoda dertli bölümüne geçmek istiyorsun deyip azarlıyor.Şaka bir yana sürekli koloni halinde takılmak çok sıkıcı olur, dediğiniz gibi tek tatil gününde ev işi yada kendi özel işlerinizi yapmak için bile zamanınız kalmaz.Bence güzel bir dille söyleyin

Aynen katılıyorum kızının kaynanası uzak şehirde ama her bayram annesinde kalıyor diyorum içimden bunun kaynana hiç mi beklemez bayram hatta bi kere dedim kaynanam uzak yollar diyor bide kalabalık yaşıyorlarmış rahat edemiyormuş hanfendi. Ee ben öyle olsam bu bayram gelmediniz der ağlamaya başlar çünkü o biliyor en büyük o benim annem anne değil ya gerçekten benim annem takıntılı değil bu kadar siz mutlu olun yeter diyor kadın kaynanam da diyor ama nasıl mutlu olayım girme o zaman araya

Babanız yakın mı ya da hayatta mı bilmiyoeum ama şöylw her gün bir telefon açsa eşinize gelin diye

O ne kadar gel, ara diye ısrar ediyorsa sende gitmemek, aramamak için çok fazla diren canım.

Kadın takıntı yapmış gerçekten.
TAMAM iyiliğinizi düşünüyor ama bu da fazla iyi niyet SIKAR insanı....

Babanız yakın mı ya da hayatta mı bilmiyoeum ama şöylw her gün bir telefon açsa eşinize gelin diye
Örnek veriyorum zaten eşime istemediğin yere gitmek istemezsin beni zorlama diyorum annem sana ne yaptı diyor eşim ne kaynanalar var diyor kaynanam kendi kaynanasından çok çekmiş devrilmedik sofrası kalmamış hep onu örnek verirler

aynen benim ailemde öyledir.. ben izole yaşayan bir insanım ailemde öyle. sık ziyaretleri mıç mıç halleri sevmem.. teyzeme yılda iki kez anca giderim.. bu keyfi değil çalışıyorum yoğunum.. bir gün bile bu kız bize gelmiyor demezler hatta eşimi daraltmam gelmek istemiyorsa tek başıma düşerim yollara... anneme bile iki ayda birkez gittiğim zamanlar oluyor... aramasam niye aramadın demezler. yapım böyle ben mıç mıç bir ailede büyümedimki yahu. bende isterdim hısım akraba cümbür cemaat büyüyeyim olmadı işte.. yine iyiyiz valla bunlara öpüp başlarına koymuyorlarda !!

Ben bide canım cicim sevmem anneciğim babacığım demiyormuşum ilk zamanlar ona takmıştı dedım ben kendi anneme bile demiyorum sevmiyorum dedim kendi kızı öyle ya ondan istiyorlar ilgi çok istiyorlar bende tam tersiyim. Neyse onu oturttuk hatta istediğim zaman diyorum anne diye bazen demiyorum bile

aynen sizde kendi özelliklerimi buldum dün Kandil'de teyzemi aramayı bile unuttum ama hiç bi zaman neden aramadın demez düşünmez yani bir araya geldik mi oho 2. Annem yani. Çok takıntılı insan kaynanam. Ben ilk defa böyle insan görüyorum rahatlığımı kıskanıyor sanırım.

Kendini seven ve hatasız gören tipik ülkem ailesi. Onlar hep doğruyu ve iyiyi düşünürler. Kimse hakkında kötü bir şey düşünmezler. Onlar mükemmeller.

Dun ayni konu yuzunden esimle kavga ettik. Varsa yoksa anasi babasi. Surekli gideriz onlar gelirler. Annesi arar oraya buraya gidelim. Hergun beni. 2 3 kez arar kv napion diye. Esim gelir annemler napiyomus diye benden sorar. Dun kandil icin esimi annemlere goturemedim. Aratamadim. Aglaya aglaya kendim gittim. Geldigimde de acikca soyledim. Bundan sonra hersey karsilikli. Sen ne kdar gidersen benim aileme,bende o kadar gidicem dedim. Dusunki benim aileme son gitti tarih kurban bayrami. Ben 4 yildir cozum bulamadim. Ama dun artik tamamen icimdekileri doktum. Ne gidicem artik ne arayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…