Derdim var yArdım edin kızlar :(

Dun ayni konu yuzunden esimle kavga ettik. Varsa yoksa anasi babasi. Surekli gideriz onlar gelirler. Annesi arar oraya buraya gidelim. Hergun beni. 2 3 kez arar kv napion diye. Esim gelir annemler napiyomus diye benden sorar. Dun kandil icin esimi annemlere goturemedim. Aratamadim. Aglaya aglaya kendim gittim. Geldigimde de acikca soyledim. Bundan sonra hersey karsilikli. Sen ne kdar gidersen benim aileme,bende o kadar gidicem dedim. Dusunki benim aileme son gitti tarih kurban bayrami. Ben 4 yildir cozum bulamadim. Ama dun artik tamamen icimdekileri doktum. Ne gidicem artik ne arayacam
Aynen benim ki de gitmez sen gittin mi kalıyorsun diyor bana kal diye annemlerle hasret gidereyim diye gelmiyormuş ama ben gitmesem kıyamet kopar

aynen sizde kendi özelliklerimi buldum dün Kandil'de teyzemi aramayı bile unuttum ama hiç bi zaman neden aramadın demez düşünmez yani bir araya geldik mi oho 2. Annem yani. Çok takıntılı insan kaynanam. Ben ilk defa böyle insan görüyorum rahatlığımı kıskanıyor sanırım.
biz yanlış yerdeyiz bence. yalnızlığın kadınıyız da ne olduysa evlenmişiz işte o_O

Aynen benim ki de gitmez sen gittin mi kalıyorsun diyor bana kal diye annemlerle hasret gidereyim diye gelmiyormuş ama ben gitmesem kıyamet kopar
Dun valla ben o kiyameti kopardim evde cnm. Acikca soyledim gitmeyecem diye. Ne hali varsa gorsun. Ki benim annem karsi apartmanda ,kayinvalidemler bi sokak otedeoturuyo. Dusun halimi

Sebep yokmus cnm. Sorsan cok seviyomus. O kimseye gitmezmis gelmezmis. Annesinin laflari bunlar. Bende kimseye gidip gelmeyi sevmem sizde beni cagirmayin o zaman dedim. Kv ile yeni konustum tek tek soyledim. Alttan al o erkek vs sacmaliklarina basladi. Bende alamam dedim.
Nedeni ne imiş annenize gitmemesinin peki

Bi de o var o erkek saygı duycan eskiden saygı vardı dediklerini iki de etmezler devir değişmiş dedim bende. Aman bişey olmasın bişey deme hastalanırmış yavrusu. Ee ben böylelikle sinir hastası olucam sanırım daha çocuk yok olsa ne olacak kimbilir

yahu ne garip ne hasta insanlar var içim şişti okurken! ya bu erkeklere anlam veremiyorum çok mu şey istiyor ne demek? evet çok istiyor bana göre çünkü ben hiç istemiyorum zorla mı? sizin yerinize ben sinir oldum burda.

Sebep yokmus cnm. Sorsan cok seviyomus. O kimseye gitmezmis gelmezmis. Annesinin laflari bunlar. Bende kimseye gidip gelmeyi sevmem sizde beni cagirmayin o zaman dedim. Kv ile yeni konustum tek tek soyledim. Alttan al o erkek vs sacmaliklarina basladi. Bende alamam dedim.

alttan al o erkek mi dedi gerçekten ya sabır...

Şimdi perşembe günü gidicez genelde o gün gidebiliyoruz bakalım neler söylicek bende vericem bu sefer cevabımı

Kandil muhabbetinden sonrasını okuyamadım.
Zira hiç hoş gelmedi bana, evde ibadetimi yapıcam diyorsunuz ama bununla birlikte yalan söylüyorsunuz.
Kaldı ki sizinde belirttiğiniz gibi özel bir gün ve bu günde büyükler ziyaret edilip hayır duası alınmalı.
Hemde pazar gününe denk gelmiş, hiç değilse sabah erken gidip elini öpebilir, kalan tüm günü kendinize ve ibadetinize ayırabilirdiniz.

Kandil muhabbetinden sonrasını okuyamadım.
Zira hiç hoş gelmedi bana, evde ibadetimi yapıcam diyorsunuz ama bununla birlikte yalan söylüyorsunuz.
Kaldı ki sizinde belirttiğiniz gibi özel bir gün ve bu günde büyükler ziyaret edilip hayır duası alınmalı.
Hemde pazar gününe denk gelmiş, hiç değilse sabah erken gidip elini öpebilir, kalan tüm günü kendinize ve ibadetinize ayırabilirdiniz.
Ben onlara gitsem hiç kalkamam çünkü bırakmıyor kadın ne işin var otur ibadet yapıcam desem burda yap ne olacak der. Zaten misafir gelecekti son anda gelemedi eşim annesini aradığındada misafir gelicek dedik. Bende sabah aramıştım gayet iyi konuştu falan sonra eşim arayınca ona bağırdı bende yanındayım tabi duydum.

Keşke benim kayinvalidem yakinimda otursada çagirsa surekli gitsem... Siz belliki hoslanmiyorsunuz kayinvalideden...kadin kotu birsey demiyorki ne var bunda boyle kavga edip buyutcek...

Nedir bu erkek ailelerindeki gelme gitme merağı ya !
Yakınına taşınmakla çok hata etmişsiniz.
Benimki de sürekli çağırır ama benim evim uzak çok şükür.
Erkeklerinde gidiver yapıver ediver lerinden nefret ediyorum konu ailelerine gelince beyinleri yokmuş gibi davranıyorlar aman onlar kötü düşünmez kötü niyetleri yok onlar melek biz şeytanız sanki :sinirli:

Ben onlara gitsem hiç kalkamam çünkü bırakmıyor kadın ne işin var otur ibadet yapıcam desem burda yap ne olacak der. Zaten misafir gelecekti son anda gelemedi eşim annesini aradığındada misafir gelicek dedik. Bende sabah aramıştım gayet iyi konuştu falan sonra eşim arayınca ona bağırdı bende yanındayım tabi duydum.
Neden kalkamıyorsunuz, o her bir şey dediğinde sizde gerekli cevabı verin.
Cevap verin derken tersleyin emek istemedim, yanlış anlaşılmasın.
Siz kararlı olunca zorla tutamaz ya, biz artık kalkalım deyip hazırlanıp çıkın.
Ondan sonra söylenirse de söylensin, siz üstünüze düşeni yapmış olursunuz.

Benimki de istiyo aynını neymiş kızı yokmuş kızı gibi davranaymışım sarılıp öpeymişim. Pardon da çok istiyodu doğursaydı bi tane kız ben annemin sağlığında sarılıp öpmezdim ne öyle vıcık vıcık. Saygısızlık başka bi şey vıcık vıcık ilişkiler başka bi şey yırtsın kendini sen kendini yırtacağına.

X