Haklısın canım..Bazı orta yaş kadınlar yer ver diye öyle bi bakıyoki.Hayır yaşlıda değillerki niye acındırıyolar.Başımdan iki olay geçti.
Taa liseye gidiyordum.. Olmuş 7-8 sene.
Birincisi, bir amcaya yer verdim.. Yaşlı yani, amca; dedemden olsun olsun 2-3 yaş küçüktür. 70ler yani... Neyse gittik 5-10 dk, hop 'genç bir bayana' yer verdi.. Madem elin karısına kızına yer verecek kadar dinçsin be adam, benden neden yer aldın..
Diğeri de, yine oturuyorum, otobüs de dolu.. 2-3 teyze duraktalar, neyse otobüs yanaştı.. Ben şahsen o duraktan binemem çünkü binmeye yer yok.. Bir teyze diyor ki, aay yok binemem buna ben baksana nasıl dolu.. Öbürü diyor ki, gel gel yer verir 1-2 'enayi' otururuz üzülme sen..
He noldu? Bindiler ve kimse yer vermedi.. Ön taraftakiler kadını duymuştu.. Arka tarafa da kadınlar gidemedi yoğunluktan, oflaya oflaya, yeni nesile bela okuya okuya gittiler..
Hamilelere lafım yok..
Ama yaşlılara hafiften takığım..
Haklısın canım..Bazı orta yaş kadınlar yer ver diye öyle bi bakıyoki.Hayır yaşlıda değillerki niye acındırıyolar.
Şey var ya canım bir de, oturan gençlerin başında dikilip gidiyorlar..
bende hep şöyle düşünürüm yer verirken ben burda bu amcaya yada teyzeye yada hastaya neysee işte yer verirsem belki birileride benim anneme babama verir diye.. çünkü bence ne yaparsan sanada onu yaparlarr :)))) herkesin bunu düşünmesi lazım kimse sağlıklı ve genç kalmayacak ve hepimizin sevdiği insanlar var onlarda zor durumda olabilirler öyle düşünmek lazım biraz vicdan lazım sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?