- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
Unutmamak icin ekran görüntüsü aldim,dönüp dönüp okuyacağım yazınıCanım ebroşür tiendo takip ediyorum birde yakın marketleri gezerim
Mo dediğin mopaş sanırım bizim burda salı cuma halkgünü sizde pazarlar hangi gün kuruluyosa ogün indirimdir
Mesela bu marketin broşüründe 30 tllik alışverişe büyük yumoşu 5 liraya verdikleri yazar halbuki sadece onu alsanda 5 liraya verirler :)
Bulaşık için prilin jel yağçözücülü olanını alıyorum fiyatı 20 ila 32 arasında marketlerde değişiyo mo market ayda 1 muhakkak 10 lira yapıyo 3 ay rahat kullanıyorum ( hergün çalışıyo makina yağ olanı süper diğeri berbat)
Sıvı çamaşırı ise büyük boy perwolü 7/10 tlye moda namlıda carrefourda bulunca 2 adet kapıyorum bidaha indirime girmeden elimdeki bitmiyo
Salçayı a101in kendi ürününü alıyorum arkasında kime yaptırdıkları yazıyo tukaş/tat/ doğuşa yaptırıyolar tat etiketli alsan 8 lira bu ürün 3,25 idi bugün aldım 4,50 olmuş tattda 10 olmuştur
Yağı ise yudum yada bizime mo ve şok kampanya yapıyo 4 adet 1,25lt 26-27 lira yudumun tenekesini alsan hem zahmetli hemde enaz 35 lira
Kıymayı ve kuşbaşını bim ve a101den alıyorum 14,5 kıyma -15,5 kuşbaşı sakatat içinde carrefourdan ciğer taşlık alıyorum hem taze hem çok ucuz ama diğer kalemleri kasaptan alıyorum böbrek yürek astronomik fark var marketle
Pirinç ise bimden alıyoduö baldosu 15 oldu migros marka pirince gectim kampanyayla 2,5 kg baldo 10 liraya geliyo yayla reis hünkara yaptırıyolar
Ben bu ve daha çok ürünü yazıyorum ( sebzede dahil )nekadar normali nekadar kar etmisim ay sonunda topluyorum 300 mu ettim 150 lirayı bankaya yatırıyorum hem karda oluyorum hem para biriktirmiş
neyyy sitede seni taşlarlar valla uzume o kadar para verılır mi zenginsin burjuvasın diye yazmasaydın keşke ahaaa.geçen ay beni kızıma avakado alıyorum sevıyor dedım dıye zengin musrıf artı burjuva ilan etmişlerdi hala gülerim hatırladıkçagecenlerde frenk uzumu aldım macrodan 29 tl ye
birkac gun sonra carrefour a gittim orada 59 tlydi
Ay lütfen market isimlerini sansürlemeyin de ben de bulmaca çözmek zorunda kalmayım
valla kardeş takip etmen onemli bende senin gibiydim 1 2 liranin lafi mi olur dedim baktim ki bu iste bayagi kar ediosun.
mesela gecen mi ile baslayanbir markette 2 paket deterjan aldim 14 kilo 40 tl :) beni 8 10 ay goturur :)
aktuel urunleri de takip et
Ben de bugün buraya bez indirimi olursa birbirimize haber verelim tarzı konu açmayı düşündüm :/
100 liraya aldığım bez iki ayda 120- 140-160-170 arası değişince şu an keşke diyorum bez stok işini 10 aylık falan yapsaydım :O
internetten bakın belki sizin bulunduğunuz yere dağıtımı vardır, online alışverişte dağıtım yapıyorlar ben de bunu geçen gelen mail sonrası sitesini incelerken farkettim bizim burada şehir merkezinde var ama buraya dağıtımı maalesef yokTüh ya en yakın carrefour araba mesafesinde bana kaçırmak istemezdim güzel indirimmiş
alo 7 kilo 20 tl iki paket aldim aldim to 14 kilo 40 tl umarim 14 kilo 20 tl aldigimi anlamamisindir :)Ay o hangi marka deterjan ben şok :O çok iyi fiyat
Belirli bir tutar ustu ucretsiz kargo oluyor genelde. Birdr topluca alinca tek kargo ucreti oluyor. 10 liraya hersey kapiya geliyor.Kargo parası?
Bu fikri tuttum. Araştıracağım. Teşekkür ederim.Belirli bir tutar ustu ucretsiz kargo oluyor genelde. Birdr topluca alinca tek kargo ucreti oluyor. 10 liraya hersey kapiya geliyor.
GEçen bende aynı fiyata başka bir marketten almıştım ama şöyle bi şey var. Finish quantum sanıp aldım powerball olanıymış. Onu da kullanmıyorum iyi yıkamıyor benim bulaşık makinesinde. Yani ciddi bir indirim varsa ya aynı ürün değil ya da bi değişiklik var.Finishti işteYa sen nasıl o fiyat aldın,valla sinirim bozulacak
Benim sorunum,hiçbirşeyin fiyatını aklımda tutamamak sanirim.O yüzden kiyas yapamıyorum