Konum sanirim daha cok, neyi nereden alacağını bilen,indirimleri takip eden ve evin mutfak masraflarinda ciddi kâr edebilen kadınları ilgilendiriyor.
Calıştığım dönem kyinvalideme eltime veya çevremdeki bir kaç kadına hayret ederdim; pazara gidip dönüşünde 2 markete ugradiklarina tanık olmus,salçayı sütü birinden birkaç parca eşyayı diğer marketten aldıklarını görünce icimden '1-2lira fiyat farkından ne olur ya,resmen eziyet' diye geçirmiştim. Bana sorsanız aylik market masrafimizi bile net soyleyemem cunku ne eksikse fiyat karsilastirmadan aliyorum,yanlış yapıyormuşum.
Özellikle son zamanlarda onlar gibi market broşürünü hatmetmek gerekiyor galiba.Market ismi paylaşmak sorun olur mu bilmiyorum ama genelde Mo. ile başlayan bir marketten alisveris yapiyoruz. Geçen hafta denk geldi Çe. ile başlayan markete ugrayip birkaç parca esyaya 250tl verip ciktik. Aklımda bulaşık tabletinin fiyati kalmis,100 adeti 54tlydi. Sonraki gün B marketinde denk geldim,aynı marka aynı adet tablet 44tlydi. Bugünse herzamn gittiğim M marketinde aynısı 58tlydi.. Ben fiyat farkı 1-2lira sanırken aynı markalar ürününe göre 10-15 tl fark ediyormus,e girince kaç tane şey alınıyor..
Uzatmadan sadede geleyim, siz indirimleri mi takip ediyorsunuz?Sitelerinden mi girip bakıyorsunuz veya 'hiç şaşmaz hep aynı markete giderim mi' diyorsunuz? Ben tek bebek bezinde indirim takip ederim,ayni marka nerede indirimde bilirim.Meğer asıl gıdada,deterjanda batıyormuşum..