evet gelin alma da şirket parasından harcandı kardesimin baska geliri mi var?Basta ben de oyle dusunuyordum.
Sorumsuzluk ediyorlar ve kiz zor durumda kaliyor diye.
Ama gelin almayi da sirket butcesinden karsilamadilar di mi?
100bin tl harcanan dugun ev bilmem ne islerini de?
Konu sahibi kendini hakli cikarmak icin bunlari iteliyor sirasiyla. Sanki son 2 ayda bunlar olmus da sikismis degiller ya, ne alaka.
Ondan dolayi yazdim onceki mesajimi. Hala da ayni fikirdeyim. Haksiz goruyorum.
Hadi o kısımları ben işin içine katmıyorum, ama ablasına böyle düşman kesilir gibi sözlü saldırması insana çok koyan bir durum. Eş, hayatımızdaki en önemli insan ama bir eş için aileye böyle hakaretler edilir mi? Sezarın hakkı Sezara, kim haklıysa ona verilmeli.Oluyor böyle ayrı düşünceler. Birde başa gelmesi gerek anlamak için böyle şeyleri. Sizin ve konu sahibinin de belki başına gelmeden böyle bir konu okusanız şimdiki gibi düşünmez diniz. Insana koyar tabi ailesnin kendisinin de emeği olan şeylerin böyle somurulmesi. Sizineceezgi den öğreneceğinizçok şey var. O ne yaptı ise tam tersini yapacaksınız orası kesin. Valla allah yardım etsin. İnsan eşine destek olur gezerse eşi ile de gezer. Ben eşim olmadan da tatile giden biriyim. Ama eksik hissederim. Şöyle güzel bir manzara veya bir ortam olunca nolur ayarla işlerini seneye seninle gelelim buraya derim. Onunla ordayken asıl mutlu hissederim hep eksik olur bir yanım. Bunu hissetmeyen şuursuz ca eğlenmeye devam edebilen kadın kesin olarak soyleyebilirim ki eşini sevmiyordur
Evet düğn bilmem ne işleri de şirketten harcandıBasta ben de oyle dusunuyordum.
Sorumsuzluk ediyorlar ve kiz zor durumda kaliyor diye.
Ama gelin almayi da sirket butcesinden karsilamadilar di mi?
100bin tl harcanan dugun ev bilmem ne islerini de?
Konu sahibi kendini hakli cikarmak icin bunlari iteliyor sirasiyla. Sanki son 2 ayda bunlar olmus da sikismis degiller ya, ne alaka.
Ondan dolayi yazdim onceki mesajimi. Hala da ayni fikirdeyim. Haksiz goruyorum.
Evet gelin alma da şirkey parasından ha
evet gelin alma da şirket parasından harcandı kardesimin baska geliri mi var?
Konu şirket parası o bu değil sizin cidden algılamanızda sorun var
Ödeme günlerinde sıkıstıgımız için kardesime harcMalarında birwz daha dikkat dtmelerini söyledim
Cidden anlamıyor musunuz siz
Kapı açma mevzusu mu. Bence o konuda da haklı. Ama bu konuya ek olarak bildirmesinin nedeni okadar paragöz yani siz düşünün diye bence. Bide tabi kardesinin vurulan semere boyun eğmesi. Ya bi yandan da diyorum arkadaş kız. Bukadar yapıyor ama adam bir dediğini iki etmiyor bizmi hata yaptık. Ama yok hata falan yapmadım seviyorum ya. Ben sevdiğim adamdan böyle beklentiler içine giremem. Ben ararım akşam ne yersin o istesin ben yapayım oturup sofraya yiyelim güle eğlene.O kısımları bu konuya katmasını haklı görmüyorum ben de, sadece konuya yazdıklarını yorumladım.
O yüzden tamamen haklı ya da tamamen haksız diyemeyiz de, kısmi olarak ben haklı buluyorum ama şirket bütçesi konusunda.
Kız 5000 tl ye calısıyordu ankaradaO degil de bulamadik konu sahibinin kardesi gibi bir koca
Bu arada konu sahibini haksiz bulan arkadaslarimiza buradan , aile servetini yiyecek ,gorgusuz, totosundaki dona kadar aileyi soyacak bir yenge diliyorum
Sirket bedavaya kurulmuyor arkadaslar
Hani evlenip gelirken kendi varligi olsa ses etmemde bu ne gorgusuzluk
Şaka gbisiniz yaaa ciddenKacirmis olabilirim ya da yazmamis olabilirsin.
3 yil olmustu onlar evleneli di mi? O zaman orada calisiyor muydun? (Uyduruyor da olabilirim baska konudan karistirip)
Kardesinin isi orasi tabi ki, tabiri caizse essek gibi tum harcamalarini oradan yapacak zaten.
Ama o tartismanin sebebi o bin tllik harcama miydi sence?
Hala hatani gormuyorsun, senin kardesine harcamalariniza dikkat edin deme luksun yok. En fazla "ben zora giriyorum sirketin butcesini xden x+5e cikaralim durum bu bu" diyebilirsin. Esine getiremezsin o konuyu. Kimsenin cebi ustunden ahkam da kesemezsin.
Evlenip de bekar hayatı yaşayan eşini sevmiyordur bu kadar basit. Seven insan sorumluluk alır, alamayan sevdiğinin hayatını mahvedip evlenmez.Kapı açma mevzusu mu. Bence o konuda da haklı. Ama bu konuya ek olarak bildirmesinin nedeni okadar paragöz yani siz düşünün diye bence. Bide tabi kardesinin vurulan semere boyun eğmesi. Ya bi yandan da diyorum arkadaş kız. Bukadar yapıyor ama adam bir dediğini iki etmiyor bizmi hata yaptık. Ama yok hata falan yapmadım seviyorum ya. Ben sevdiğim adamdan böyle beklentiler içine giremem. Ben ararım akşam ne yersin o istesin ben yapayım oturup sofraya yiyelim güle eğlene.
Dışarıda ye sürekli tatil yap oraya git buraya git tabiki mutlu olursun para olunca. Peki gelin hn bu para biyerde puffff diye ucarsa ne yapar. Zaten bur babaya gelecekler kurtulmak için iflastan allahın emri
Evet düğn bilmem ne işleri de şirketten harcandı
Siz yemek odası takımınızı 20 bin tl ye mi aldınız
Kızın kendi arabası vardı evlenmeden evvel
Kardesim yeni araba aldi eşine evlenince kredi cekip
Kız arabasını satıp da krediye destek olmadı
O araba hopppp ailesine verildi
Bunlar ne
Ben de arabamı yeniledim ama eski arabamı anneme babama vermedim
Bu bolluk bereket nerden geliyor
Evlenmeden evvel pazardan giyinen kız şimdi lacoste basic tsortu begenmez illa beymen olacak
Siz hla anlamıyorsunuz ne dediğimi
Tabiiki de inanmam boyle bir hikayeyeKız 5000 tl ye calısıyordu ankarada
Ünv bitince bursaya dondü ailesi de burda
Evlenecekleri için dönmek zorunda kaldı
İşten tazmınatını alıp döndü ve o zaman nişanlılardı
5000 tl maasla 4 sene calıstı
Tazmınatını da aldı
Ama evlenirken kardesim hep yazık bir sürü borcla döndü bursaya dedi
Tek basınaydı kız yetiremıyordu tazminatı da borclarına gtmıs dedi
O yüzden yatak odası ve diğer kıza ait esyaları da kardesim aldı
Siz inanıyor musunuz
O kadar maasla calısan bi insan ankarada tazmınatını bile borca yaturacak kadar borc yapsın
Sırf herseyı kardesime itelemek için
Kapı açma mevzusu mu. Bence o konuda da haklı. Ama bu konuya ek olarak bildirmesinin nedeni okadar paragöz yani siz düşünün diye bence. Bide tabi kardesinin vurulan semere boyun eğmesi. Ya bi yandan da diyorum arkadaş kız. Bukadar yapıyor ama adam bir dediğini iki etmiyor bizmi hata yaptık. Ama yok hata falan yapmadım seviyorum ya. Ben sevdiğim adamdan böyle beklentiler içine giremem. Ben ararım akşam ne yersin o istesin ben yapayım oturup sofraya yiyelim güle eğlene.
Dışarıda ye sürekli tatil yap oraya git buraya git tabiki mutlu olursun para olunca. Peki gelin hn bu para biyerde puffff diye ucarsa ne yapar. Zaten bur babaya gelecekler kurtulmak için iflastan allahın emri
O degil de bulamadik konu sahibinin kardesi gibi bir koca
Bu arada konu sahibini haksiz bulan arkadaslarimiza buradan , aile servetini yiyecek ,gorgusuz, totosundaki dona kadar aileyi soyacak bir yenge diliyorum
Sirket bedavaya kurulmuyor arkadaslar
Hani evlenip gelirken kendi varligi olsa ses etmemde bu ne gorgusuzluk
ben kardesim ii biri kız onu yoldan cıkardı ye bir ifade kullanmadımMaddi elestirileriniz bir yana ama ben satir aralarinda manevi konularda da elestiri sezdim. Kardesiniz gidip makinaya camasir atiyorsa ve bu durumdan sikayeti yoksa sizi hic ilgilendirmez. Bu sadece bir ornekti. Eger sirketinizdeki mali durumu etkiledigini dusunuyorsaniz farkli bir duzenlemeye gidin.ornegin maas usulu calisin. Ayrica her aksam disarda yemek yiyorlarsa belli ki kardesijiz de istiyor. Kiz tek basina yiyor kardesiniz seyretmiyor ya. Kardesinizin bu durumdan sikayetinin olmadigi bunun her aksam tekrarlanmasindan belli. Gelin hanima yuklenmissiniz ama yasam tarzlarinin tek sorumlusu sadece gelin degil. Belli ki ikisi de bu sekilde yasamaktan ve harcamaktan keyif aliyor. Bu durumda sirket hesabinizi ayirin gerisine karismayin. Ha ayiramam diyorsaniz da konusacak bir sey yok.
Ayrica kusura bakmayin da bu bakis acisina da karsiyim; kardesim aslinda iyi ama bu kiz onu yoldan cikardi. Sanki kardesiniz egri ile dogruyu ayirdedemeyecek zeka duzeyinde. Karisi ister, kardesiniz dogru bulmuyorsa hayir der yapmaz.silah zoruyla yaptirmiyorlar ya. Demek ki kardesiniz de ayni kafada.
Kardeşiniz böyle olursa yakinda iflas eder. Is veren olmak kolay değil yanında ki çalışanların parasini vermek zorunda ödemelerini düzenli yapması gerek.Ödeme yapamazsa alacaklı kişi haciz gönderse ne olacak sanırım kardesiniz bunu dusunemiyor.Evet ben de güldüm:))
Ödemelerde sorun yasıyoruzKardeşin haklı, karısı istediği yere gider harcar sana ne!!! Sen hangi sıfatla karışabiliyorsun cidden anlamadım.
Hayır öyle birsey demedimAma ben yazdığınız kadarıyla yorum yapabiliyorum. Haklısınız tabiki de. Ben, abiniz o işleri hiç yapmasın da kadın yapsın anladım
Kendi paralariyla kurmamislar kiİyide aile şirketi değilmiş ki.
Sadece kardeşe ait bir işyeri.
Yani bu durum da yenge ve kardeşin ortak mülkü.
Servet te her ikisine ait olmuyor mu.
Batarlarsa da kendilerine, çıkarlarsa da..
Onları rahatsız eden bir durum yok ki,
Kardeş ablasına böyle bir çıkış yapabiliyor.
Evet şirket ii kazanıyorBana abartı geldi anlattıklarınız bu işyeri ne kadar para kazanıyor da bu kadın bir h.sonu için yurtdışına gidebiliyor klay mı öyle ülke ülke gezmek ayrıca kardeşinizin ağzı yok mu ben olmadan yanında nereye gidiyorsun diyemiyor mu nasıl başına buyrukluk ki bu. Ne kadar pahalı olursa olsun 100 bin düğüne harcamak ne demek durumunuz çok mu iyi ki yani. Ne zaman evine bakıyor o zaman yani bu kadar çok fazla. Yani bu kadar gezip harcayıp her yere gidiyorsa çok çok iyi kazanıyorsuınuz demektir eşinin bundan şikayeti yoksa sizi de ilgilendirmez sizi zorda mı bırakıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?