derdim dertmidir bilmiyorum ama yorumlariniza ihtiyacim var

Bu durumlarda inanc da cok onemliymis diye duymustum tv de doktordan. Tedavi surecinde olmicaa degil olacak inaniyorum seklinde kendini telkin et insallah hayirli bi evlada sahip olursun

canım öncelikle inşallah rabbimin sana güzel hayırlı bi evlat vermesini dilerim ve söz dua edicem
ama hiç annesiz ve babasız minik bir yavruyu alıp kendi çocuğunmuş gibi bağrına basmayı düşündün mü?
bence bu kadar çabalayarak kendini perişan etmene hiç luzum yok,küçücük biçare bi yavrucağı alıp vatana millete hayırlı birey yapmak
kendi canından ayırmamak en güzel en erdemli ve en ayrıcalıklı durum olacaktır.
bu yöntemi de bi düşünün derim,tabiki sizin güzel gönlünüze kalmış bir durum
benden sadece bi fikir :)
inşallah her şey gönlüne göre olur

çocugum yok ama içim acıdı yazdıklarını okuyunca , umarım Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sana saglıklı bir evlat verir,Allah kimseyi böyle bir şeyle sınamasın

Allah Kabul etsin canim en iyisini yapiyosun artik mevlam bizi mükafatlandirir insallah senin icinde dua edicem

Bir de şunu söyleyeyim günümüzde birçok kadın psikolojik nedenlerle hamile kalamıyor. Bir arkadasım anlatmıstı: Arkadası hiçbir sorun yokken hamile kalamıyormus. bir süre tedavi görmüş cok yıpranmıs etkilenmiş. gecesi gündüzü cocuk düşüncesi olmuş. ama sonra gözüyle ilgili bir problem yasamıs. ne zamanki o göz problemiyle uğrasmaya başlamıs cocuk düşüncesinin önüne geçmiş saglık problemi. işte o zaman kendiliğinden hamile kalmış. biliyorum düşünmemek elde değildir ama en azından biraz kafanı dagıtacak seylerle ugrassan, bir ara bir tatile falan gitseniz belki faydası olur

Tabi ki dert bu.
Ama mutluluk bebek diye şartlama kendini.

Allah sağlık versin en yakın zamanda da versin bebeğini kucağına inşallah.

asilamanizin olumsuz sonuclandigina uzuldum ama enerjiniz vazgecmeyisiniz umutla tekrardan hic vakit kaybetmeden devam edebilme azminize hayran kaldim insallah rabbim emeklerinizi bosa cikarmaz esime karsi dunden beri cok iyiyim kendimce gonlunu almaya calisiyorum onu uzmek istemiyorum ama tek ona nazim geciyor ben ilk asilama olumsuz sonuclaninca tedaviyi birakmistim doktorum kizdi vucut ilaclara alisti ikincide tutma ihtimali daha cokdu diye rabbim yardimciniz olsun

Tabi ki dert bu.
Ama mutluluk bebek diye şartlama kendini.

Allah sağlık versin en yakın zamanda da versin bebeğini kucağına inşallah.
insallah canim Allah razi olsun mutluluk bebek diye sartlamiyorum kendimi ama evin icinde bana anne diye seslenen birinin olmasini cok istiyorum

çocugum yok ama içim acıdı yazdıklarını okuyunca , umarım Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sana saglıklı bir evlat verir,Allah kimseyi böyle bir şeyle sınamasın

insallah canim rabbim kimseyi evlatla sinamasin cok tesekkur ederim guzel dualariniz icin

sagol cnm mecuren başlamam lazım aslında doğrusunu solemek gerekırse cok korkuyorum olmazsa dıye ama devam etmem lazım başka çarem yok tedavıyı bırakırsam tekrar en bastan baslıcam o yüzden bırakmıcam ınsallah sonuna kadar umarım sende bırakmazsın ve devam edersın ınsallah ıkıncı aşılamanda tutar ve daha fazla uğraşmazsın

canim ben gecen sene yaptirmistim tutmayinca hayal kirikligiyla ikinciye gitmedim oyuzden simdi en basdan baslamak zorunda kaldim sen birakma dorduncu asilamada olumlu sonuc alanlar var imkanin varsa pes etmeden dene

bende de tükendi artık sanki hiç olmayacak

olacak insallah canim hic olmayacak dusuncesini atalim kafamizdan da ne zaman olacak isde ben orda takilip kaliyorum mesala kardesimin dugunu olacak ben bes alti ay once basladim elbise bakmaya acaba bol mu alsam simdi hamile kalsam ozamana bes aylik olur falan diye dusunuyordum dugun geldi bende hala birsey yok beni o uzuyor adetim bir gun gecsin acaba bu ay hamilemiyim diye ister istemez dusunuyorum

benim midem asiri hassas en ufak kokuya bile dayanamiyorum dindurma cubugu bile sokamam agzima midem bulanir ama hacamat in sifasina bende inaniyorum hem peygamber efendimizin sunneti ama kisirlik icin faydasini duymamistim siz hangi bolgeye yaptirdiniz canim sakincasi yoksa arstirmak icin soruyorum birde iz kaliyor mu

Sirtima belime kuyruk sokumunun hemen ustune yaptrdm.izler cabuk gitti.zaten kesikler cok ince vuruluyo acimiyor bile.pihti seklnde koyu renk pis bi kan cikiyor.iste o kan vucutta atik maddelerden toksinlerden olusan deri altnda birikmis ise yaramayan hastalik yapan kandir.o kan akitilnca vucut rahatlayip sifa buluyo.bulndgnz yerde varsa merkezI arastrin.hacamatn kurallari var uyulmasi lazim.

kusura bakma ancak girebildim. 25 yaşındayım polikistik over yani yumurta tembelliği var. yumurta takibi yapılıp çatlatma iğnesiyle sonuç almaya çalışacağımızı söyledi doktor. haftaya tekrar gidicem şuan ilaç kullanıyorum. senin nedir sorun?

canim ben gecen sene yaptirmistim tutmayinca hayal kirikligiyla ikinciye gitmedim oyuzden simdi en basdan baslamak zorunda kaldim sen birakma dorduncu asilamada olumlu sonuc alanlar var imkanin varsa pes etmeden dene

yaptırcam cnm 3. asılamam olucak yarın gıtcem hastaneye bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…