vardir bi hayir diyorum surekli ama dedigin gibi her ay hayal kirikligi yasayinca umutsuzluga kapiliyorum
Rabbim cok sabir versin en kisa zamanda tekrar hamile kalmayi nasip etsin insallah canim duami surekli yapiyorum meryem suresi okuyorum surekli ayetul kursiyi de dediginiz sayida okuyacagim suan basladigim iki hatimim var onlari bitirmeye calisiyorum her namazimda secdeye kapanip yalvariyorum tedavimide aksatmiyorum gerisi rabbime kalmis ol derse olur canim dualarinizda bizleride unutmayin neolur belki hic tanimadigim birinin duasi kabul olur
sagol cnm rabbım bızım gıbı ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah sabredıcez elımızden gelenı yapıcaz gerısını rabbime bırakıcaz başka caremız yok o nasıp etmedikten sonra elımızden bısey gelmez snucta
ve bu bızım hatamız sucumuz degıl nasıp meselesı bu yüzden bence esınıde kırma bu yüzden emın ol o senden daha cok uzuluyordur ama sen uzulme dıye tepkı gostermıyordur bu yüzden ustune gıtme o senı dusunurken sen bencıllık yapma bence
bende cok korkuyorum ya hıc olmazsa dıye ama bu yüzden kendımı cook yıpratmıyorum mesela daha dun aşılamamın olumsuz sonuçlandığını ögrendım ama bugun yenıden başladım umudumuzu kaybetmeyelim ne demısler can çıkmadık bedenden umut kesilmez
insallah canim Allah razi olsun mutluluk bebek diye sartlamiyorum kendimi ama evin icinde bana anne diye seslenen birinin olmasini cok istiyorumTabi ki dert bu.
Ama mutluluk bebek diye şartlama kendini.
Allah sağlık versin en yakın zamanda da versin bebeğini kucağına inşallah.
çocugum yok ama içim acıdı yazdıklarını okuyunca, umarım Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sana saglıklı bir evlat verir,Allah kimseyi böyle bir şeyle sınamasın
insallah canim rabbim kimseyi evlatla sinamasin cok tesekkur ederim guzel dualariniz icin
asilamanizin olumsuz sonuclandigina uzuldum ama enerjiniz vazgecmeyisiniz umutla tekrardan hic vakit kaybetmeden devam edebilme azminize hayran kaldim insallah rabbim emeklerinizi bosa cikarmaz esime karsi dunden beri cok iyiyim kendimce gonlunu almaya calisiyorum onu uzmek istemiyorum ama tek ona nazim geciyor ben ilk asilama olumsuz sonuclaninca tedaviyi birakmistim doktorum kizdi vucut ilaclara alisti ikincide tutma ihtimali daha cokdu diye rabbim yardimciniz olsun
sagol cnm mecuren başlamam lazım aslında doğrusunu solemek gerekırse cok korkuyorum olmazsa dıye ama devam etmem lazım başka çarem yok tedavıyı bırakırsam tekrar en bastan baslıcam o yüzden bırakmıcam ınsallah sonuna kadar umarım sende bırakmazsın ve devam edersın ınsallah ıkıncı aşılamanda tutar ve daha fazla uğraşmazsın
Allah Kabul etsin canim en iyisini yapiyosun artik mevlam bizi mükafatlandirir insallah senin icinde dua edicem
bende de tükendi artık sanki hiç olmayacak
Bence denemekte fayda var cok kisi duydum sogan kuruyle hamis kalanlar.sonrasnda incir havuc..deneme amacli en azndam bir gun icin belki rahatsz etmez.ben de ictm mideme dokunmadi tabi sizin ki hassassa ayri.ayrica hacamat olayini arastrin derim.bircok hastalga oldgu gibi kisirliga da pek sifali.zaten sunnet.gecen ay yaptrdm ben de.hic yumurtam yoktu yarin gidip baktracam sifasina inanyorm.tibbi denemissnz yillarca biraz da alternatif yollar deneyin.zahmet olmadan rahmet olmaz..
Sirtima belime kuyruk sokumunun hemen ustune yaptrdm.izler cabuk gitti.zaten kesikler cok ince vuruluyo acimiyor bile.pihti seklnde koyu renk pis bi kan cikiyor.iste o kan vucutta atik maddelerden toksinlerden olusan deri altnda birikmis ise yaramayan hastalik yapan kandir.o kan akitilnca vucut rahatlayip sifa buluyo.bulndgnz yerde varsa merkezI arastrin.hacamatn kurallari var uyulmasi lazim.benim midem asiri hassas en ufak kokuya bile dayanamiyorum dindurma cubugu bile sokamam agzima midem bulanir ama hacamat in sifasina bende inaniyorum hem peygamber efendimizin sunneti ama kisirlik icin faydasini duymamistim siz hangi bolgeye yaptirdiniz canim sakincasi yoksa arstirmak icin soruyorum birde iz kaliyor mu
erkeklerin hepsi ayni demekki hem bu bizim elimizde olan birsey degilki biz istermiydik bi problem olsun da ugrasalim diye tamamen Allah in bilecegi birsey bu sadece bizim degil eslerimizinde sinavi amann bosverelim biz onlari kac yasinizdasiniz ve sakincasi yoksa probleminiz nedir
canim ben gecen sene yaptirmistim tutmayinca hayal kirikligiyla ikinciye gitmedim oyuzden simdi en basdan baslamak zorunda kaldim sen birakma dorduncu asilamada olumlu sonuc alanlar var imkanin varsa pes etmeden dene
yaptırcam cnm 3. asılamam olucak yarın gıtcem hastaneye bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?