derdim dertmidir bilmiyorum ama yorumlariniza ihtiyacim var

canim benim lutfen aglama erkekler bizler kadar ince dusunemiyorlar ben hep esimden iyi bahsediyorum halbuki destegi cok azdir iki gun once iftara biryere davetliydik biraz dedikoducu bir yakinimizda davetliydi gelini hamile kadin benim uzerime ucuncuyu doguracak gelinim yuruyemez arabayla gelin alin falan diyor bu kadin bende gitmek istemedim nispet yapacak biliyorum uzulucem gitmek istemiyorum dedim esime bir tarafdan da agliyorum ben gitmek istiyorum ama dedi abartiyorsun dedi onlar dusunemiyorlar boyle seyleri bosver

evet tedavi yontemleri cok gelismis cok sukur gittigimiz doktorlardan hic olumsuz cevap almadik tedaviye gerek kalmadanda olabilir dediler aksine ama sabir okadar zor ki aklimada surekli acaba olmayacak mi sorulari yipratiyor beni

lafta cok istiyor dunyayı yakarmış benim için, her yolu denermiş bu sorun için falan filan. ama icraat yok beceremiyor. bu konuda cok yalnız bırakıyor beni. kendi kendime aşmaya çalışmaktan acayip acayip karışımlar hazırlayıp öğürerek yemekten bıktım.
sanki sorun senin sorunun kendin hallet der gibi davranıyor cok kırılıyorum. öyle öfkeleniyorum ki bazen haketmiyor baba olmayı uğraşmıcam diyorum ama onu baba yapmak değil ki anne olmak tek arzum

rabbim bu yolda ugrasan herkesin yardimcisi olsun olmamasi zor evet ama olani kaybetmek cok daha zordur eminim rabbim ogunleri tekrar yasatmasin size saglikli sihhatli bi kardesi olur insallah guzel yavrunuzun

iste tamda bu yuzden annelerin hakki odenmiyor ya canim sen kocani takma onlara gel diyeceksin doktor su ilaci istedi diyeceksin receteyi uzatacaksin tamam ben yillardir muayene oluyorum hep erkek doktor denk geliyor sansima esime varikosel icin bi muayene olun dedi doktor bizimki bunalimlara girdi ben ne yapiyorum ya yillardir onlari bosverelim canim evlatlarimiz olunca bizden cok sevinirler

Bu durumu yaşayan bayanlar yalnız değilsiniz.Artan teknoloji ile birlikte ne yazıkki infertilite de arttı.tüp bebek merkezleri dolup taşıyor.ben de bu uğurda 6 yıldan fazla uğraş verdim.önce haplarla sonra aşılamalar ve en son tüp bebek..
Her defasında o koltuğa yatmak,kan testleri...
Sorunun tespiti çok önemli.erkek için çok detaylı inceleme gerekiyor.başta boş yere haplarla oyalanmışım halbuki ciddi erkek faktörü varmış geç anlaşıldı.zaman kaybetmeyin ve beslenmenize dikkat et çift olarak.sağlıklı yiyin ve pozitif olun sabırlı olun.Allah bana nasip etti inşallah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla sıhhatle..

Allah bagislasin evladini canim esim sperm testi verdiginde doktor sonuclara bakip iyi ama tup bebek yaptirin demis aslinda kafamizi karistirmadi da degil

aynen öyle canım. doktor sperm testi istedi diye ne yani sorun bende miymiş diye içten içe doktora trip attı. testi yaptırdı sonucu alana kadar bunalımlara girdi sonuç sayısı normalinde ustunde çıkınca derin bi oh çekip havalara uctu. 1 gun dahi çekemedi kendinde sorun olma ihtimalini. sen veya ben lafı yapmıyorum hiç,hep biz diyorum. bizim sorunumuz dyorum ama sanki o onun sorunu diyor gibi.
bilmiyorum ne yapıcam. kırılmamak elde değil zaten hassasız bu konuda dikkat etseler biraz ama nerdee

erkeklerin hepsi ayni demekki hem bu bizim elimizde olan birsey degilki biz istermiydik bi problem olsun da ugrasalim diye tamamen Allah in bilecegi birsey bu sadece bizim degil eslerimizinde sinavi amann bosverelim biz onlari kac yasinizdasiniz ve sakincasi yoksa probleminiz nedir

Aklıma geçenlerde okuduğum şu kıssa geldi canım. Ümidini yitirme sende... Allah'tan ümit kesilmez...

Hz. Musa peygamberin zamanında bir aile varmış çocukları olmuyormuş ve Hz. MUsaya gelerek rabbime bizim adımıza yalvarıp sorarmısın demişler Hz. Musa Yüce Allaha sormuş ve Mevlam çocuklarının olmayacağını bildirmiş ve bunu gelip aileye söylemiş aradan uzun zaman geçmiş ve bu aileyi tekrar görmüş Hz. Musa ve yanlarında küçük bir çocukda varmış gitmiş sormuş o ailenin çocukları olmuş Hz. Musa çok şaşırmış ve Mevlaya sormuş: çocukları olmıcak diyordun Allahım diye, Mevlamızdan cevap olarak şu yanıt gelmiş; onlardan benden ne dualarını ne de ümitlerini eksik etmediler bende çok istedikleri evlatlarını onlara verdim demiş

canim 2 aylik kizim war allahim her isteyene wersin .... rabbim en iyisini bilir ama dogurup sokga atanlar yerine allhim bu sana yalwaranlarada nasip etsen yarabbim.....canim benim 5 yil 15 yil sonra bile ewlat sahibi olan war rabbim bi yrre yazdi umidini kesme kimseye kulak asma bitanem ii niyetli kaynana gormedim bn bu yasima kadar...sen motiwasyonunu herzaman yuksek tut..ummadik anda calsi kapini mutluluk...ayrica esin konusunda bu tawrina son wermeni tawsiye ederim onun ne sucu war allahin nasip ettigi gune dek birlikte el ele bekliceksiniz adam da bogulur yipranir ya icine atar yada daha buyuk kawgalar olur asla karsina alma kocani bitanem...

Canım öncelikle şu mübarek günlerde de duanı eksik etme Allah'tan.. Ben de dua edeceğim inşallah allah hayırlı bir evlat verir sana..

Herşeye rağmen şükret, şükrettikçe rızık nasip artar, allah hayırlısını versin zamanı gelince inşallah, belki şuan olsa bir kusuru olacakta ondan koruyor allah seni, 1 yıl sonrasına mesela hayırlısıyla verecek sana evladını belki..

Üzmemeye çalış kendini, derdini asla anlayamam, allahım güç versin sana, ki ben de hemen olmamışım istemelerine rağmen, bak şimdi istedikleri an olsaydı annemlerin bebeği, şuan ben yoktum ve sana bunları yazamayacaktım.. Hayırlısı inşallah canım uygun zamanda anne olursun inşallah ..

Buarada canım, tedavi ne görüyorsun bilemem doktor değilim ama, uygun tedavini yılmadan sürdür.. Eşinle de destek olun birbirinize.. Olmassa bi aile terapistine falan gidin, rahatlarsınız kafanız dağılır biraz..

Ve kv falan kasti yapmıyodur ya, yapıyosa da günahı kendine, sen takma kafana bide kv yi.. İnsan bişeylere takınca hep o yönle bakıyor insanlara da, mesela ben biara saç şekline takmıştım, önüme gelenin saçına bakıyodum nasıl ayırmış nasıl dalgalandırmış falan diye.. Sen de hassasın zaten o konuda, o yüzden biraz da büyütmüşsündür kendi içinde.. Üzme kendini hakkında hayırlısı bol dua et canım hayırlısı olsun hakkında inşallah, allahım hayırlı evlat versin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne güzel ,
bende hep hayatta şuna inanırım çok istersen olur mutlaka olur Allah hayırlısını nasip etsin bu yolda olan herkeze.

Meraba canım ben daha evli bile değilim ama annemde senin gibi 4 yıl beklemis kayinvalidesi ve kayinpederi yüzünden çok sorunlar çekmiş ama zamanı gelince allah ona anne olmayı nasip etmiş şimdi bir ablam ve erkek ikizim var allahtan ümit kesilmez sen hep dua et zamanı gelince allah sağlıkli ve güzel bi bebek nasip eder inşallah bence sen kendi içine kapanıp üzülmek yerine esinle daha çok ilgilen ona güzel sürprizler hazırla eşine tatile çıkmak istediğini söyle onunla başbaşa eglenmene bak gençken yapabildiğin şeyleri yap zaten çocuğun olduğu zaman esinle yalnız kalıp tatile gidemezsin bebişiniz olana kadar esinle mutlu olmaya bak sen hiç üzme kendini allah sana bebeği nasip eder inşallah herseyin zamanı vardır sen kendini ve eşini mutlu etmeye bak tabiki seni iyi anlayamam ama ben bebeklere aşığım inşallah allah herkese sağlıkli evlatlar nasip eder

Bu iş için kararlı olmanız gözünüzü karartmanız lazım 3 sene olmuş 1 seneden sonra zaten tedaviye başlanır önce klomen kullanılır ve çatlatma iğnesi yapılıp normal ilişkiye bırakılır ama bu tedavinin en kolay aşaması ancak siz hap yutamıyorum diyorsunuz zaten onun hapları küçük inanın bende öğürerek yutardım hapları nefret ederdim ama bebek tedavisinde öyle bir içtim ki. Sonra o olmazsa aşılama yapılıyor sanırım yaptırmışsınız göbeğinizden iğne olduysanız ve buna alışıksanız ve aşılamanız da olduysa tüp bebeği de rahatlıkla yaptırabilirsiniz. Onda da aynı şekilde göbekten iğne vuruyorsunuz kontrollere gidiyorsunuz. Yumurta toplama anı zaten anestezi ile yapıyor anlamıyorsunuz bile ve transferde aynen aşılama gibi hiçbir farkı yok. Ancak transferden sonra haplar var ve iğneler devam. Bakın bende de pco var 2 aşılama bir tüp bir dondurulmuş negatifim var. Ben minyonum zayıfım çevremde herkes nasıl kaldıracak tedaviyi kötü olur dediler ama ben çok iyiydim. Çok isteki yaptım iğnelerimi tabi transferden sonra de devam ettiği için morarıyor filan ama geçiyor önemli ola pes etmemek. Ben hastanede yapılan en ufak iğneden kan almadan korkan biriydim kendi kendime iğne yaptım kaç kere kan aldırdım. Benden yumurta toplanmasında 33 yumurta toplandı çıktığımda bu kız bu gece hastanede yatar kesin demiş hemşireler ama birkaç saat sonra ayağa kalkıp evime gittim ertesi günü dimdik yürüyerek hastaneye gittim yani psikoloji çok çok önemli. Benim de olmadı küçük kuzenlerimin bile oldu çevremde herkesin oluyor buna engel olamam ki yapabilen yapıyor sen kendine odaklan. Ben ara verdim tatile gidicem kafamı boşaltıcam sonra yeniden. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah güzel haberler verirsiniz.

rabbim yardimcilari olsun canim abingilin cok uzuldum yazik yengen benden cok cok daha kotu durumdadir stres yapmiyorum diyorum her sorana ama sadece dil ile soyluyorum galiba icten ice cok uzuluyorum yasim 23 bu arada tatlim

amin bak daha çok gençsin neden bu kadar stres yapıyosun kesinlikle gerek yok çünkü yaşın küçük az evlisin 4 nedirki bence bi kere çocuk psikolojisinden uzaklaş bi tatile git bi rahatla vakti vardır zamanı vardır dediğim gibi iyi bir uzman doktorun tedavisine gir gerisini allaha bırak sende bilirsin eşler tüp bebek denerler denerler en sonunda pes ederler bizim çocuğumuz olmuyo die artık çocuk düşüncesinden vazgeçerler ve beklenmedikleri zamanda hamile kalabiliyolar neden kafa çocuk düşüncesinden arınmıştı çünki ben gencim az yıllık evliyim neden kendime bu kadar sıkıntı yapıyorum de 35 yaşında anne olanlar var de azcık rahatla bak görceksin ozaman herşey daha güzel olcak

Bence once ruh sağlığınızı dusunun. Kafanizi arindirin. Bazi durumlar beyinle de alakali malum. Psikolojinizin bozulmasi tedavinizi de etkiler.

Bence once ruh sağlığınızı dusunun. Kafanizi arindirin. Bazi durumlar beyinle de alakali malum. Psikolojinizin bozulmasi tedavinizi de etkiler.

etkiliyorda doktor muayene sirasinda bile bu ay cok mu stres yaptin diyor ben farketmiyorum ama hem ruhen hem bedenen yipraniyorum ama elimde degil bende istemiyorum en ufak olumsuzluklarda cok cabuk yiliyorum

Rabbim ol derse olur..
sen bu kadar yıpranıp bu kadar hırcınlaşsanda kendini parçalasanda
inşallah hakkında hayırlısı ise olur
allah hayırsız olan bişeyi kapımıza yanaştırmasın
evladında hayrını iste
rabbim veriyorsada bildiği vardır vermiyorsada
bu psikolojiyi ancak ve ancak maneviyatla yenebilirsin
kadere kazaya inancınla..
allah herkese hayırlı evlat versin
olmaz olaydı dedirtecek evladı nasip etmesin
kendini bu kadar yıpratma.herşeyi geç allahın gücüne gider bu yaptıgın
lütfen toparlan..

insallah canim calistigim yer sezonlukdu bitti evdeyim yalnizim bazen aksama kadar hic insan yuzu gormedigim oluyor tatil imkanim yok esimin isinden dolayi tv bile yok izleme aliskanligim olmadigindan bende buyuzden hep cocuk dusunuyorum niye olmuyor acaba neden olmuyor esimle ilerde ayrilcazda oyuzden mi olmuyor kendi kendimi dolduruyorum evde yapacak hicbirseyim yok baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…