Derdim derdimi anlatamak

Bende de vardı senin eşin gibi bir şahsiyet malesef. Küçücük bir yavruyu arayıp sormamak da ne demek . Hep de erkek çocuk takıntısı var bu adamlarda o sanki senin soyun,kanın,canın değil ... Eşin sigara içmene neden kızıyor tiksiniyor mu yoksa masraf olmasını mı istemiyor ?

Yazdığınız konuyu okudum.öncelikle başınız sağolsun.üzüldüm adınıza zor dönemlerden geçiyorsunuz.fakat artık bir annesiniz,bebeğinizin size ihtiyacı var.daha iyi hissetmek adına bir psikologtan yardım almayı asla ihmal etmeyin derim.

Eşinize gelince nedenini araştırın yani bu davranışların sebebi nedir diye? Hemen boşanmaya kalkışmayın lütfen ortada kızınız varken.eşinizin ailesiyle aranız kötü müydü? Ya da aldatma vs gibi bir durum olabilir mi?

Ilk zamanlar benimle beraber oda arada bir iciyordu sonra ben kendi istegimle bıraktım oda bi daha baslama dedi tamam dedim. Bu kadar hassas olduğunu bende bilmiyordum içine şeytan kaçtı adamın sanki. Anlam veremiyorum yaptığı hiç bişeye ve geçirdiği bu değişime. Başka bir insan olmaya başladı gitgide

Ne beni ne kızımı takan yokki bosanmaktan baska yolu yok çünkü hatadan dönen yok. Artık benim içim almaz bize ettiği bu hainligi. Aldatma sanmıyorum ama onu tanidigimi da sanmıyorum yapmaz dediğim herseyi yaptığı için emin değilim
Ailesiyle de bi sorunum yok sadece annesiyle küçük bi surtusme olmuştu ama arayi duzeltmistik.

Size hadi sinirli diyelim ama çocuğunu neden aramıyor bunu bir düşünmek lazım. Çocuk erkek olsaydı daha mı kıymetli olacaktı. Sen sessiz kaldıkça adam seni sindirmiş şuan da çocuğunu alıp annene gittiğin için aklınca seni cezalandırıyor gibi geldi bana canm

Bu olay olduğunda annemdeydik zaten. Babamın evinde babami kaybedeli 8gun olmusken çıktı bu tartışma. Ben değil o gitmiş oldu yani aslında. Uzatmayim büyümesin sıkıntılar dedim hep oda bundan yüz buldu galiba bilmiyorum ki

Çekilecek adam değilmiş doğrusu Allah sabır güç kuvvet versin yavrunuzu da sağlıkla büyütün inşallah

Çekilecek adam değilmiş doğrusu Allah sabır güç kuvvet versin yavrunuzu da sağlıkla büyütün inşallah
Bence aralarında iletişim sorunu var yani çekilmeyecek kadar şiddet,madde bağımlılığı, çalışmamazlık,aldatma gibi durumları yok.bence ikisinin de biraz ayrı kalmaya ihtiyacı var.ama ortada bir bebek varken boşanmayı gerektirecek bir durum görünmüyor...

Kaderdaş mı denir ne denir bilmiyorum ama çok benzer durumda kalmışız.
Yer yer gözlerim doldu okurken, ama içimi yakan bu satırlardı.

Hamileyken öğrendim babamın hasta olduğunu. Çok mükemmel bir ilişkimiz yoktu ama babaydı işte. Sığınacak limandı benim için. Hep öyleymiş aslında gidince anladım yokluğunda...

Kızım doğdu babam hastahaneye geldi beni görmeye ilk defa o zaman ağladığını gördüm babamın bana bakıp.
Hastaydı kızım yanıma getirmediler ama babam onu uzaktan bir kerecik gördü. Oysa ki benimde ne hayallerim vardı kızım iyileşeçek babam iyi olacak yenecek kanseri başarıcak çok genç o başarır 49 yaşında dedim hep.
Çok dua ettim hamileyim ya kabul olur zannettim bende senin gibi.
Sonunda Rabbim ilk önce babamı yanına aldı.
O zaman anladım kimsenin babam gibi kokmadığını. Hani derler ya amca baba yarısı yokmuş öyle bir şey.
4 amcam var hiç birisi baba olamıyor. İsteselerde olamazlar ki.
Keşke diyorum bir kerecik Allahım bir kerecik çıksın gelsin sarılayım babamm diyeyim.
Çok saçma bir dua ama çaresizlik böyle bir şey. Toprak aldığını geri vermiyor 2 kez gördüm canımda.
Evliydim hamileydim ama babam kıyamazdı hala bana alırdı getirirdi. Biricik kızdım ben senin gibi.

Babam gittikten sonra eşimle kavga ederken ağzımdan birden çıktı. " Tabi babam yok ya ondan yapıyorsun sen bana bunları." demiştim. Farkında olmadan ağzımdan çıkmıştı ama dank etti birden babamın bana sığınak olduğu, güven verdiği.

Babasızlık çok zor vesselam. Allah yardımcımız olsun... Eşinle de hakkında neyse o hayırlısı olsun..
Kusura bakma karışık yazmış olabilirim. Seni çok iyi anlıyorum...

Allah yardimcin olsun canim
Bende asagi yukari ayni seyi asadim sayilir es yonunden tam 6ay oldu kizini arayip sormuyor
zaten bebekkende boyleydi
ayri olmamiza ragmen hep ben gel kizini gor onu sev derdim
Simdi kizim buyudu birazda olsa anlayacak yasa geldi gitmek istemiyor
yasadiklarin cok aci seyler
DUalarim seninle olsun canim

Geçer inşallah tatlı kızınız hayatınızı güzelleştirir yeniden...eşinize ise hiçbir şey diyemiyorum Allah ından bulsun..

Kanser. Benim babamin ameliyat sebebi de kanser. Benzer seylermis gerçekten. Kimse kimsenin yerini doldurmuyor tabi, zaten doldurmayada çalışmıyor..

Erkekler genelde sabit fikirli oluyor. Eğer eşinin yapısı değişime ya da ortak noktayı bulmaya musaıt değilse malesef kadınlarımız kendi kendilerine mücadele etmek zorunda kalıyorlar Allah yardım etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…