Derdim cok büyük

madem affettım kocamı elde tutmak benım gorevım yazmıssınız
bu sozun alt metnı benım yuzumden benı aldattı seklındedır
adriana lıma bıle aldatıldı sızın ıhanete ugramanızda hıc bır sucunuz yok eger aldatan kısının sızı sucladıgı bır durum varsa ınsan gıbı once esıyle gelır sorununu cozmeye calısır gıdıp haşna fişne yapacagına

ayrıca kocayı ne zamandır elde tutmak bır gorev halıne geldı benım haberım yok da ? elde tutulması gereken kısılerle evlenmıyoruz bızler. evlılık baska bırsey sız evlılıgı yanlıs anlamıssınız

kocaya suslenmek kısmı da enteresan ne bıleyım dusunuyorum mesela etnık yasayan yerler var veya basma etek altına salvar ustunde yazma sıfır makyaj gunes altında calısmaktan eller nasır tutmus burus burus olmus emekcı kadınlarımız
onlar aldatılmaya mustehak mı ? ınsanız ınsan
hasta da oluruz depresyonda da oluruz kocayı kapıda jartıyerle karsılamaya gerek yok mutlu son ıcın

benım yuzumden aldattı bende de suc var dıyeceksenız
cocugum ıcın affettım dıyeceksenız buraya gelıp ne soruyorsunuz anlamıyorum
ıcınden onemlı bırsey cıkacak sanıp okuyoruz zaman ayırıyoruz
bırde madem affettın ne kurcalıyorsun daha allah allah

hayır bırde adam halt yıyor bunun ıcın yenı gızlı bır telefon almaya bıle gerek gormemıs o kadar kucumsemıs onemsememıs o kadar emın yanı
bırde baskalarını pesıne takıp getırıyor sahıt dıye bozacının sahıdı şıracı meselesı

Bu mesaji da senin telefonundan kocan yazdi heralde

yemın edıyorum dort mevsım gıbısınız
okurken tum hıslerı yasadım
ne emojı koyacagımı sasırdım once begendım sonra guldum en son kalplerı fıskırttım
hayır alkıs kıyamet emojısı olsa onu da yapcaktım yoktu

Size moral verebilirmiyim bilmiyorum affettiyseniz unutun ama ıçinizde şüphe varsa
Asla ama asla bu yalana inanmayın çocuk mu kandırıyorlar
Bıraksınlar bu işleri arkadaşının eski sevgilisiymiste hangi cesaretle size yazacak
Erkeklerde durum böyle sanirim birbirlerininin suçunu usteniyorlar kanmayın

Simdi beni baya linc etmissiniz tesekkur ederim ama bunlari aklima sokan genelde eski kafali olan kadinlar bunu bi bilin. Insan ister istemez acaba mi diyor cünkü
Gelelim aldatılmaya esimin getirdigi arkadasini cok iyi tanıyorum kendisi kardesim gibidir. Ben bu adama bana gonderilen mesajlarkn iceriginden bahsetmedim hic ve agzini aradim neler konustun diye adamda mesajlarda ne ne yaziuorsa birbir soyledi. Simdi diyeceksiniz esine yolladin mesajlarinoradan biliuordur diye ama hayir ben ona bir tane mesaj yolladim hepsini degil. Bu durumda esimin dogru soyledigine gercekten inanmaya basladim

Hmm kocan bakımsizlaşsa, saçını falan yapmasa, karısına süslenmese sende onu aldatacak zihniyettesin demekki bu durumu haklı sebep gördüğüne göre. Ne diyim allah hazmınızı arttırsın..

kirmizi bi gecelik bence de butun sorunu cozer
Ve evet erkekler de eşya zaten sahip cikalimm

sonra diyeceksiniz esin mesajlarin gercegini kendinden okutmustur diye ama o da olamaz cunku mesajlar eylul ayini gosterip silinmis olan mesajlar. Dedigim gibi ben aradqn esimin telefonunu kullanan biriyim oyle bir mesaj olsa rastlardim illa ki.

yani bilemiyorum
Bosanmak ona da odul olacaktir. Ben aslinda onu bin pisman etmek istiyorum aldattiysa eger. Ne bilim surundurmek istiyorum.

Of ablacım ne safsın ya. Kocan ne yazıştıysa anlatmıştır arkadaşına bu kadar basit aslında. O arkadaşı evli mi şayet evli ise karısına anlat herşeyi ak koyun kara koyun ortaya çıkar.

Eşinizi ne kadar aklamaya çalışıp buna kendinize inandırsanız, hatta kendinizi suçlu ilan etseniz bile gayet farkındasınız ki eşiniz bir şeyler çevirdi. Boşanmayacağınız belli o yüzden inanmış gibi yapın ki daha fazla üzülmeyin.

Son düzenleme:
Ya velevki arkadasi eski sevgilisine yazmis olsun kadin neden geriye donup adama asilsin birde

şıracısını yanında getirip çocuk kandırmış işte ..

Hayır kanarsın kanmazsın o ayrı da , kendince akladıysan daha ne diye yazıyorsun buraya.

bu işi yapan adam gider tuşlu telefon alır yine yapar ,evli arakadaşının telefonundan niye yazsın ya ..

Bi eşşeklik yaptım dese neyse de , o yalan söylerken ,hanımefendinin de benim de hatalarım var diye kılıf bulmasına ne diyelim ..

karısının erkek kardesıyle bırlık olup eslerını aldatan erkekler var hanımefendı
kardesım gıbı dıyorsunuz el adamı ıcın
o adam aman yuva yıkılmasın erkektır yapar dıye dusunuyordur

ayrıca kocanız kımınle ne konustugunu bılıyordur adam sormustur mesajların ıcerıgını
ya bırde utanmadan su su mesajları attım dıye konustu ve konusturdunuz mu ben boyle bır yuzlesme ıcıne bıle gırmezdım ne munasebet ya

ve sız dıyorsunuz eskı kafalı kadınlar boyle soyluyor dıye
o eskı kafalı kadınların soyledıklerı aklınıza yatıyorsa oyle yapın o zaman

sızın canınız ınanmak ıstıyorsa affetmek ıstıyorsa affedın
ama barı bızım zekamızı kucumsemeyın turlu turlu affetme bahanelerınızı sıralayarak cunku gercekten komıkler ve olurları yok yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…