• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim cok büyük

Affetmemin tek sebebi kizimdir. Daha cok kucuk ve babasiz buyusun istemiyorum.
İlk defa böyle bir sey yasandi. Hicbir sekilde suphelendiren bir durum olmadi. Telefonu hep acik tutar ve ben bazen telefonunu kullanan biriyim. Telefondan birbirimizin nerede oldugunu da görebiliyoruz.
Ama diyelim ki seytana uydu ve aldatti. Bu aldstma sadece mesajlasma seklinde oldu. Kadinin kendiside dedi bulusma olmadi hic diye. Hadi yine aldatti erkekte suc oldugu kadar bende de suc var diye düşünüyorum. Çünkü ben oyle kocama suslenen bir insan degilim. Oyle pijama ile sacimi ozensiz toplayarak karsilayan biriyim. Sanirim ben kocama sahip cikamamisim ki boyle bir yapti diye dusunmeden de edemiyorum. Ama madem affettim bundan sonra kocami elde tutmak benim görevim.
Sen bu kafayla aldatılma manyağı olursun bacım.

Erkekler boyle konularda birbirlerinin açıklarini guzel kapatiyorlar. Birine ait telefonu nasil herkes kullanir saçmalik. Kendinizi kandirmayin, aldatilmişsiniz. Ve affettiyseniz ağlama krizine girmenin bi manasi yok. Güvenmediginiz bir evlilikte cok yipranırsınız

bozacının şahidi şıracı.
kaç yaşında çoluk çocuk sahibi adam daha bir telefonuna mukayyet olamıyor, el alem alıp istediği gibi yazışıyor öyle mi ?
telefon kişisel bir eşyadır, benim anam babam bile benim iznim olmadan alıp kullanamaz.
ya eşiniz kendisini korumayı bilmeyen biri yada çok güzel dümen kurmuş.

İlk defa böyle bir sey yasandi. Hicbir sekilde suphelendiren bir durum olmadi. Telefonu hep acik tutar ve ben bazen telefonunu kullanan biriyim. Telefondan birbirimizin nerede oldugunu da görebiliyoruz.
Ama diyelim ki seytana uydu ve aldatti. Bu aldstma sadece mesajlasma seklinde oldu. Kadinin kendiside dedi bulusma olmadi hic diye. Hadi yine aldatti erkekte suc oldugu kadar bende de suc var diye düşünüyorum. Çünkü ben oyle kocama suslenen bir insan degilim. Oyle pijama ile sacimi ozensiz toplayarak karsilayan biriyim. Sanirim ben kocama sahip cikamamisim ki boyle bir yapti diye dusunmeden de edemiyorum. Ama madem affettim bundan sonra kocami elde tutmak benim görevim.

Artık bırakın şu çocukların küçücük omuzlarına ağır sorumluluklar yüklemeyi. Babasız neden büyüsün siz boşanırsanız eşiniz çocuğunuzu boşamıyor. Ayrıca babasıyla ilişkisi babasının düşünmesi gereken bir sorun. Kızıyla bir arada büyümek istiyorduysa ona göre davransaydı.

Bir diyorsunuz inanmadım bir diyorsunuz kızım için affettim. Önce karar verin inanmadığınız bir şeyin neyini affettiniz? Tamam kocanızı tutun elde süslü püslü gezin. Kocanız bir başkasıyla daha mesajlaşırsa bu sefer ne ile avutacaksınız kendinizi? Eşinize toz kondurmamak için kendinize suç bulur hale gelmişsiniz.

Siz bilirsiniz hayat sizin, ömrünüz boyunca şüphe duyacağınız bir adamla evliliğinizi ne kadar yürüyebilirsiniz yaşayarak öğreneceksiniz artık.

Simdi beni baya linc etmissiniz tesekkur ederim ama bunlari aklima sokan genelde eski kafali olan kadinlar bunu bi bilin. Insan ister istemez acaba mi diyor cünkü
Gelelim aldatılmaya esimin getirdigi arkadasini cok iyi tanıyorum kendisi kardesim gibidir. Ben bu adama bana gonderilen mesajlarkn iceriginden bahsetmedim hic ve agzini aradim neler konustun diye adamda mesajlarda ne ne yaziuorsa birbir soyledi. Simdi diyeceksiniz esine yolladin mesajlarinoradan biliuordur diye ama hayir ben ona bir tane mesaj yolladim hepsini degil. Bu durumda esimin dogru soyledigine gercekten inanmaya basladim
Kocanın senı aldattıgını ıcten ıce zaten sen biliyorsun, bızı inandırmaya calısmana gerek yok
Aldatıp affedilen herkes ılerıkı zamanda daha beterini yapıyor cunku affedildi
Sen simdi gelecek olana hazırla kendini, bosver ben inanmışım inanmamısım.
Yeniden aldatılacak olan sensin. Biz degıl.
Hazırlıklı ol şoka girme sadece.

Oldu olacak eşiniz sizi aldatınca siz özür dileyin eşinizden ve diğer kadından.
Daha neler okuyacağız acaba bdv'de.

Bu zamanda herkesin elinde telefon bir erkek baska bir erkekten bir kiza mesaj atacak. Sonra o kiz gelip size kocan seni aldatiyor diyecek

Inanamak istediginiz icin inanmissiniz sacma yani

Adam sanayide ,alisiyor demissiniz, ordan rasgele bir cirak usta artik etrafta kim varsa kolundan tutup getirmistir anlasip

Sizin yerinizde olsam kiza telefon eder bir yerde bulusmak isterim kanit foto varsa getirsin, hikayeyi de iyice dinlerim

bir de esimin telefonunu genelde konusma hakki olmayanlar ya da telefonu olmayanlar kullaniyo.
Esimin bundan tabi ki haberi var. Konusmalardan ama bana anlatmayi luzum gormemis. Ona da dedim anlatsaydin eger bu olay yasanmayacakti diye.
Günümüzde telefonlar gayet kişisel aletler. öyle ortak kullanma ne alaka anlamadim?

eşinizin sizinle mesajlari olabilir, galeride herkesin gormesini istemeyecegi aile fotolari olabilir, otomatik girisli hesaplari olabilir (mailler, sosyal medyalar vs) kim bunlari ulu orta ortaya koyar ki?

herseyi gectim o tlf ile veya ip ile bi suç işlense eşinizin üstune kalır. telefon kimlik gibi bisey .

ayrica burda sadece tlf verme de yok sanirim, sosyal medya hesap adini da vermis? madem tlf kullanacak kendi hesabini nie acmamis ki adam? fake hesap acmak 30sn'lik işken eşiniz kendi adi saniyla sacma sapan birseye nasil izin vermis?

aldatma olmasa bile böyle saftrik koca çekilmez, biraz kendine gelsin kocaniz.

Merhaba hanımlar
Ben 3 yillik evli ve 2.5 yasinda bir kiz annesiyim. Gecen gün instadan bir kadinin kocamla ilgili bazi seyler söyleyeceğine dair mesaj aldim ve gaflete düşüp dinledim.
Kocamin o kadinla olan iliskisini falan anlatti ve bir takım mesajlar gosterdi. Mesajlasmalari görünce dünyam basima yıkıldı. O an gozum hicbir seyi gormedi ve ablami arayip beni evden almasini, kocamin beni aldattigini soyledim. Esime de bundan sonra ne halt edeceksen bosandiktan sonra edecegini ve kadinin bana attigi mesajlari yolladim. O da hemen isi birakip eve geldi. Ama cok kararliydim bosanacaktim.
Esim eve geldiginde yaninda bir adam daha vardi. O mesajlari kendi yolladigini, eski sevgilisi oldugunu, eski sevgiliside esime yurudugunu, esiminde onu engelledigini kanitli bir sekilde anlatti
Simdi benim esim sanayide calisiyor ve telefonu ortalik yerde herkes kullanıyor diyebilirim. Boyle bir olay patlak verdi o yuzden.
Simdi ben esime güvenmeyi, ona inanmayi sectim. Ama dogru mu yaptim acaba? Biraz sakinlesince düşündüm. O mesajlar gozumun onune geldikce, mesajdaki konusma seklini esime benzetemedim. Kaldi ki mesajlar hep seks uzerine mesajlar olup ortada bulusma olmadigini kadinin kendiside demisti. O mesajlardaki seyleride kocamin kendisi tiksindigi seyler. Esim eve gec geliyor isinden dolayi. Dukkanda tek usta ve cok yogun bir isi var. Her seyi gectim. Esim bana bir sey oldugunde gozu donen, her zaman beni dusunen, eve gec gelse bile ben uyurken onun beni sevdigini yanagimi oksadigini bilen biriyim. Sizce boyle bir seyi yapmis olabilir mi?
Su an baristik bir sey olmamis gibiyiz aramizda konusup konuyu kapattik ama arada aklima geldikce aglama krizlerine giriyorum.
Biraz morale ihtiyacim var doğrusu
Madem esine güvenmeyi sectin seciminin altini ardını arama.Bundan sonra o msjlasmis bu msjlasmis dinlemem iyi niyetli olmam de.

madem artik affettiniz bundan donus yolu yok sizin için.
Ama yine de siz takipte kalin çünkü yapan bir daha yapar. Ikinci kez ona inanir misiniz bilmem ama cok uzuleceginiz kesin
Size allahtan sabir diliyorum
Diyecek soz yok

Benim bir arkadaşım sosyal medya kullanmıyor ama başka arkadaşının hesabından sürekli kadınlarla yazısıyordu, bize de gösteriyordu. Yani su arkadasım atmıs olayına bu arkadasımdan sonra inanıyorum 🤣 atabiliyorlar. hatta o cocugun da sevgilisiyle arası bozulmustu da öyle degistirdi sifreyi.

3065D77A-5DD8-4FEC-AF8B-B1CE95A548A7.jpeg

Simdi beni baya linc etmissiniz tesekkur ederim ama bunlari aklima sokan genelde eski kafali olan kadinlar bunu bi bilin. Insan ister istemez acaba mi diyor cünkü
Gelelim aldatılmaya esimin getirdigi arkadasini cok iyi tanıyorum kendisi kardesim gibidir. Ben bu adama bana gonderilen mesajlarkn iceriginden bahsetmedim hic ve agzini aradim neler konustun diye adamda mesajlarda ne ne yaziuorsa birbir soyledi. Simdi diyeceksiniz esine yolladin mesajlarinoradan biliuordur diye ama hayir ben ona bir tane mesaj yolladim hepsini degil. Bu durumda esimin dogru soyledigine gercekten inanmaya basladim
Adam size kadınla nasıl seks yaptığını mi anlatti bir bir :))

Malesef klasik erkek işleri.. bi tanıdığımda eşine ayni şeyleri senelerce yutturmuş sonradan çıktı ortaya. Umarım doğru kararı verirsiniz.

Merhaba hanımlar
Ben 3 yillik evli ve 2.5 yasinda bir kiz annesiyim. Gecen gün instadan bir kadinin kocamla ilgili bazi seyler söyleyeceğine dair mesaj aldim ve gaflete düşüp dinledim.
Kocamin o kadinla olan iliskisini falan anlatti ve bir takım mesajlar gosterdi. Mesajlasmalari görünce dünyam basima yıkıldı. O an gozum hicbir seyi gormedi ve ablami arayip beni evden almasini, kocamin beni aldattigini soyledim. Esime de bundan sonra ne halt edeceksen bosandiktan sonra edecegini ve kadinin bana attigi mesajlari yolladim. O da hemen isi birakip eve geldi. Ama cok kararliydim bosanacaktim.
Esim eve geldiginde yaninda bir adam daha vardi. O mesajlari kendi yolladigini, eski sevgilisi oldugunu, eski sevgiliside esime yurudugunu, esiminde onu engelledigini kanitli bir sekilde anlatti
Simdi benim esim sanayide calisiyor ve telefonu ortalik yerde herkes kullanıyor diyebilirim. Boyle bir olay patlak verdi o yuzden.
Simdi ben esime güvenmeyi, ona inanmayi sectim. Ama dogru mu yaptim acaba? Biraz sakinlesince düşündüm. O mesajlar gozumun onune geldikce, mesajdaki konusma seklini esime benzetemedim. Kaldi ki mesajlar hep seks uzerine mesajlar olup ortada bulusma olmadigini kadinin kendiside demisti. O mesajlardaki seyleride kocamin kendisi tiksindigi seyler. Esim eve gec geliyor isinden dolayi. Dukkanda tek usta ve cok yogun bir isi var. Her seyi gectim. Esim bana bir sey oldugunde gozu donen, her zaman beni dusunen, eve gec gelse bile ben uyurken onun beni sevdigini yanagimi oksadigini bilen biriyim. Sizce boyle bir seyi yapmis olabilir mi?
Su an baristik bir sey olmamis gibiyiz aramizda konusup konuyu kapattik ama arada aklima geldikce aglama krizlerine giriyorum.
Biraz morale ihtiyacim var doğrusu
Sanırım Biraz zamana ihtiyacınız var. Eşiniz sonuçta ve bir şans vermişsiniz. Önünüze bakın derim.

Hep de ayni senaryo. Su erkekler artik baska yalan bulsunlar ya. Hep de arkadaslari kırıgına eslerin telefonundan yazarlar nedense. Insan seks icerikli mesajlari arkadasinin telefonundan yazar mi ya? En fazla telefonum yanimda yok ya da sarjim yok seni sonra arayacagim falan yazar. Bir de baskasinin kırıgı tanimadigi adama neden yurusun onu anlamadim. Sen inanmak istedigin icin inanmissin. Sacini oksamasi her yakalanan erkegin yaptigi sevgi kirintisi gosterisi. O evde yemegini yapacak, camasirini yikayacak kisiyi kaybeymek istememis. Neyse affetmissin madem yapacak birsey yok. Gecmis olsun.

sonra diyeceksiniz esin mesajlarin gercegini kendinden okutmustur diye ama o da olamaz cunku mesajlar eylul ayini gosterip silinmis olan mesajlar. Dedigim gibi ben aradqn esimin telefonunu kullanan biriyim oyle bir mesaj olsa rastlardim illa ki.
yani bilemiyorum
Bosanmak ona da odul olacaktir. Ben aslinda onu bin pisman etmek istiyorum aldattiysa eger. Ne bilim surundurmek istiyorum.
her mesajınızda kendinizle çelişmeniz? en başlarda kendinizi ve bizi inandırmaya çalışmışsınız sonra da yok aldattıysa burnundan getiririm falan...
siz de biliyorsunuz aslında sizi aldattığını ama kendinizi aksine inandırmaya çalışıyorsunuz.
biz burada sizin düşmanınız değiliz, gerçekten kocanızın masum olduğunu düşünsek '' evet içini rahat tut'' deriz. kimse birbirini reelde tanımıyor burada,ne gibi bir kastımız olabilir size?
her dediğimize karşı çıkacaksanız neden açtınız konuyu? kusura bakmayın ama kimse sırf sizin içiniz rahatlasın diye duymak istediklerinizi söyleyemez yalan yere

Back