• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim cok büyük

Merhaba hanımlar
Ben 3 yillik evli ve 2.5 yasinda bir kiz annesiyim. Gecen gün instadan bir kadinin kocamla ilgili bazi seyler söyleyeceğine dair mesaj aldim ve gaflete düşüp dinledim.
Kocamin o kadinla olan iliskisini falan anlatti ve bir takım mesajlar gosterdi. Mesajlasmalari görünce dünyam basima yıkıldı. O an gozum hicbir seyi gormedi ve ablami arayip beni evden almasini, kocamin beni aldattigini soyledim. Esime de bundan sonra ne halt edeceksen bosandiktan sonra edecegini ve kadinin bana attigi mesajlari yolladim. O da hemen isi birakip eve geldi. Ama cok kararliydim bosanacaktim.
Esim eve geldiginde yaninda bir adam daha vardi. O mesajlari kendi yolladigini, eski sevgilisi oldugunu, eski sevgiliside esime yurudugunu, esiminde onu engelledigini kanitli bir sekilde anlatti
Simdi benim esim sanayide calisiyor ve telefonu ortalik yerde herkes kullanıyor diyebilirim. Boyle bir olay patlak verdi o yuzden.
Simdi ben esime güvenmeyi, ona inanmayi sectim. Ama dogru mu yaptim acaba? Biraz sakinlesince düşündüm. O mesajlar gozumun onune geldikce, mesajdaki konusma seklini esime benzetemedim. Kaldi ki mesajlar hep seks uzerine mesajlar olup ortada bulusma olmadigini kadinin kendiside demisti. O mesajlardaki seyleride kocamin kendisi tiksindigi seyler. Esim eve gec geliyor isinden dolayi. Dukkanda tek usta ve cok yogun bir isi var. Her seyi gectim. Esim bana bir sey oldugunde gozu donen, her zaman beni dusunen, eve gec gelse bile ben uyurken onun beni sevdigini yanagimi oksadigini bilen biriyim. Sizce boyle bir seyi yapmis olabilir mi?
Su an baristik bir sey olmamis gibiyiz aramizda konusup konuyu kapattik ama arada aklima geldikce aglama krizlerine giriyorum.
Biraz morale ihtiyacim var doğrusu
Sizce aldatsa aldattım der mi? Bilindik bir hikaye benim telefonumu başkası kullanmış, I bana yürüdü vs vs. Burda aynı hikayeye kandırılan bir sürü kadının konusu var. Hepsinin ortak noktası kandırılmış olmak. Yanlış yaptığından o kadar emin ki daha sizinle tek başına konuşmak yerine bulmuş bir kurban onu da yanında getirip suçu üstlendirmiş. Kurgu hiç inandırıcı değil

Hadi yine aldatti erkekte suc oldugu kadar bende de suc var diye düşünüyorum. Çünkü ben oyle kocama suslenen bir insan degilim. Oyle pijama ile sacimi ozensiz toplayarak karsilayan biriyim. Sanirim ben kocama sahip cikamamisim ki boyle bir yapti diye dusunmeden de edemiyorum. Ama madem affettim bundan sonra kocami elde tutmak benim görevim.
bunu da yeni gördüm. aldatmak kişinin karakteridir frankenstein la bile evliysen ve söz verdiysen onu aldatamazsın dışardaki insanları beğenemezsin. aldatıyorsa frankensteinın suçu değildir sözünde duramayan karaktersizin suçudur.. bilmem anlatabildim mi :KK64:

Affetmemin tek sebebi kizimdir. Daha cok kucuk ve babasiz buyusun istemiyorum.
İlk defa böyle bir sey yasandi. Hicbir sekilde suphelendiren bir durum olmadi. Telefonu hep acik tutar ve ben bazen telefonunu kullanan biriyim. Telefondan birbirimizin nerede oldugunu da görebiliyoruz.
Ama diyelim ki seytana uydu ve aldatti. Bu aldstma sadece mesajlasma seklinde oldu. Kadinin kendiside dedi bulusma olmadi hic diye. Hadi yine aldatti erkekte suc oldugu kadar bende de suc var diye düşünüyorum. Çünkü ben oyle kocama suslenen bir insan degilim. Oyle pijama ile sacimi ozensiz toplayarak karsilayan biriyim. Sanirim ben kocama sahip cikamamisim ki boyle bir yapti diye dusunmeden de edemiyorum. Ama madem affettim bundan sonra kocami elde tutmak benim görevim.
Açıkça aldatılmışsın bunu sineye çekmişsin ama hala kendine yediremiyorsun ki burada konu açıyorsun. Madem süslenip kocanı elinde tutamadın! Niye konu açıp burda insanların fikrini alıyorsun? Koca dediğin insan köpek değil süsle püsle tasmasını tutasın. Sen bu kafayla çok aldatılıp çok affedersin. Sen böyle düşündükçe zaten kocan herr aldatmada kendini haklı görür seni suçlar. Elinde tutamamışsın ya! Bundan sonra sıkı tut ha kaçmasın sonuçta dışarıda süslenip gezen binlerce rakibin var. Seninki de uçmayı öğrenmiş tedbirli ol!

hayal edemiyorum eşimizde gecelikle karşımızda beliriyor falan djjdgjgkgdk ne gülerdim :KK70: ama ben kendine bakan şık giyinen bir erkeği hep beğenirim temiz olan giyimi kuşamı modern tarz ilgi çeken mükemmel ya
Canim gecelik dediysek sende rottesambir mi ne varya onlardan 😆😆😆
Ama ben daha cok gulerim
Mavi alt ust takim diktim esime biraz dar olmus icim gidiklandi dedim
Dar oldu diye giymiyor

Kesinlikle inandırıcı değil, eşinizin arkadaşı, evli barklı adamın telefonundan bir kadına cinsel içerikli mesajlar atıyor. Bana inandırıcı gelmedi, klasik yalanlardan. Ama sorun değil sizin için sanırım çünkü zaten kesin aldatmışsa bile ben bunu haketttim demişsiniz. Konuyu neden açtınız peki?

Merhaba hanımlar
Ben 3 yillik evli ve 2.5 yasinda bir kiz annesiyim. Gecen gün instadan bir kadinin kocamla ilgili bazi seyler söyleyeceğine dair mesaj aldim ve gaflete düşüp dinledim.
Kocamin o kadinla olan iliskisini falan anlatti ve bir takım mesajlar gosterdi. Mesajlasmalari görünce dünyam basima yıkıldı. O an gozum hicbir seyi gormedi ve ablami arayip beni evden almasini, kocamin beni aldattigini soyledim. Esime de bundan sonra ne halt edeceksen bosandiktan sonra edecegini ve kadinin bana attigi mesajlari yolladim. O da hemen isi birakip eve geldi. Ama cok kararliydim bosanacaktim.
Esim eve geldiginde yaninda bir adam daha vardi. O mesajlari kendi yolladigini, eski sevgilisi oldugunu, eski sevgiliside esime yurudugunu, esiminde onu engelledigini kanitli bir sekilde anlatti
Simdi benim esim sanayide calisiyor ve telefonu ortalik yerde herkes kullanıyor diyebilirim. Boyle bir olay patlak verdi o yuzden.
Simdi ben esime güvenmeyi, ona inanmayi sectim. Ama dogru mu yaptim acaba? Biraz sakinlesince düşündüm. O mesajlar gozumun onune geldikce, mesajdaki konusma seklini esime benzetemedim. Kaldi ki mesajlar hep seks uzerine mesajlar olup ortada bulusma olmadigini kadinin kendiside demisti. O mesajlardaki seyleride kocamin kendisi tiksindigi seyler. Esim eve gec geliyor isinden dolayi. Dukkanda tek usta ve cok yogun bir isi var. Her seyi gectim. Esim bana bir sey oldugunde gozu donen, her zaman beni dusunen, eve gec gelse bile ben uyurken onun beni sevdigini yanagimi oksadigini bilen biriyim. Sizce boyle bir seyi yapmis olabilir mi?
Su an baristik bir sey olmamis gibiyiz aramizda konusup konuyu kapattik ama arada aklima geldikce aglama krizlerine giriyorum.
Biraz morale ihtiyacim var doğrusu
Ne bileyim inanasım gelmedi.

Niye esinizin telefonundan atiyor mesaj ben o kismi anlamadim yani? Esinizden habersiz telefonunu oyle mi kullanmis? Esinizin bilgisi dahilinde kadini denemek icinmi boyle birsey yapilmis?
Yani zaten siz inanmissiniz o yuzden artik unutmaya bakacaksiniz. Yine de bence gözlemci olun, caktirmadan yoklamaya devam edin.
Olay gercek de olabilir, tamamen hikaye de kurulmus olabilir bilemeyiz tabi.

İlk defa böyle bir sey yasandi. Hicbir sekilde suphelendiren bir durum olmadi. Telefonu hep acik tutar ve ben bazen telefonunu kullanan biriyim. Telefondan birbirimizin nerede oldugunu da görebiliyoruz.
Ama diyelim ki seytana uydu ve aldatti. Bu aldstma sadece mesajlasma seklinde oldu. Kadinin kendiside dedi bulusma olmadi hic diye. Hadi yine aldatti erkekte suc oldugu kadar bende de suc var diye düşünüyorum. Çünkü ben oyle kocama suslenen bir insan degilim. Oyle pijama ile sacimi ozensiz toplayarak karsilayan biriyim. Sanirim ben kocama sahip cikamamisim ki boyle bir yapti diye dusunmeden de edemiyorum. Ama madem affettim bundan sonra kocami elde tutmak benim görevim.
Bide Kemalim yapmaz yazsaydın sonuna güzel bi final olurdu
Bi kadın kendini ancak bu kadar değersizleştirebilirdi

Dıyelım kı degıl, aldatmıs iste.
Eteklerımın tutuşacagı bir olay yasasam bende yanıma arkadasımı alırım aynı esın gibi.
Affetmıssın senın bileceğin ıs ama, dıyelım kı diye farz etme. Aldatıldığını bılerek surdur yasamını.
Bunun bir tık ustu var cunku, yasadıgında soktan soka gırme.

Allah akil fikir versin.

Sucsuz olsa mesai saati bitmeden kosa kosa arkadasini alip gelirmiydi paniklemisde gelmis neyse siz zaten sucu kendinizde bulmussunuz bari bundan sonra kurcalamayin cok nede olsa arkadaslari kullaniyor esinizin telini napabilirsiniz ki

Aynen konu sahibi suçlu ! adama sahip çıkmamış ! adam çok namuslu ve şerefli asla dışarıda değil gözü arkadaşı yapmış işte konu sahibi paranoyak olmuş !

Evet o sahip ciksaydi diger kadinda ucuz olmasaydi bu zavalli isinde gücünde cük... pardon serefinde olan adam yoldan cikmazdi..

Bundan sonra eşinizin karşısında abiye kıyafetle ve full makyajla oturun ve bir elinizde mutlaka tasma olsun lütfen. Cidden çok değişik bir düşünce yapınız var hayret ettim.

Sen konuyu anlatıp kendince mantıklı(!) geleni yapıp, sorunu da bulup olayı bitirmişsin.
Hayır madem konuyu kendince çözecektin bizi neden durduk yere sinir harbine soktun ki

İş kılık kıyafet bakımda olsa Adriana Lima, Angelina Jolie gibi kadınlar aldatılmazdı
Size kızıyorum çünkü sizin gibiler yüzünden kadın şöyle yapmalı böyle olmalı diye diye adamın uçkurunu tutamaması bile kadına bağlanıyor. Ve bu düşünceniz sadece sizi değil diğer kadınları da etkiliyor. Umarım kızınızı bu bakış açısıyla yetiştirmezsiniz.

Sen konuyu anlatıp kendince mantıklı(!) geleni yapıp, sorunu da bulup olayı bitirmişsin.
Hayır madem konuyu kendince çözecektin bizi neden durduk yere sinir harbine soktun ki

İş kılık kıyafet bakımda olsa Adriana Lima, Angelina Jolie gibi kadınlar aldatılmazdı
Size kızıyorum çünkü sizin gibiler yüzünden kadın şöyle yapmalı böyle olmalı diye diye adamın uçkurunu tutamaması bile kadına bağlanıyor. Ve bu düşünceniz sadece sizi değil diğer kadınları da etkiliyor. Umarım kızınızı bu bakış açısıyla yetiştirmezsiniz.
Hayir sanki erkeklerde kendine cok bakiyormus gibi birde ozaman kadinlarda esim kendine bakmiyordu cocuktan sonra benimle ilgilenmedi diyerek aldatip dursun her iki tarafda ahlaksiz haysiyetsiz oldugu icin aldatir karsidaki suclu diye degil

Böyle düşündürdükleri için ne kadar üzücü bir durum.
Adam aldattı bunu siz de biliyorsunuz. Kendinizce bir çıkarım da bulunup affedeyim bari diye giriyorsunuz olaya.
Süslenerek elinizde tutmak yerine eliniz bir meslek tutsun, ayaklarınız dik bassın yere.
Adam karaktersiz olup aldatacak potansiyeli varsa dünya güzeli olsanız da aldatır, cilveli olsanız da aldatır.

Back