Anlamadım bu kısmı.O mesajlari kendi yolladigini, eski sevgilisi oldugunu, eski sevgiliside esime yurudugunu, esiminde onu engelledigini kanitli bir sekilde anlatti
öyle olmuş.Anlamadım bu kısmı.
Eşinin telefonundan başkası mesaj atmış, sonra o başkası da eşine mi yürümus?
Ben de o kısmı tam anlayamadım ama sizin dediğiniz gibiyse yani eşinin telefonundan başkası mesaj atmışsa bu tamamen uydurma bi savunma gibi geldi bana. Ne münasebet evli birinin telefonundan bir kadına mesaj atmak. Ben inanamadım.Anlamadım bu kısmı.
Eşinin telefonundan başkası mesaj atmış, sonra o başkası da eşine mi yürümus?
ya boyle luzumsuz insanlar yok degil var.Ben de o kısmı tam anlayamadım ama sizin dediğiniz gibiyse yani eşinin telefonundan başkası mesaj atmışsa bu tamamen uydurma bi savunma gibi geldi bana. Ne münasebet evli birinin telefonundan bir kadına mesaj atmak. Ben inanamadım.
Ay yok artık şok oldum. İnsanların da başını yakıcaklar düşüncesiz insanlar.ya boyle luzumsuz insanlar yok degil var.
ben nisanliyken kuzenimle oturuyorduk mutfaga yemek yapmaya gittim bu tutmuş kendisini engelleyen bir erkek arkadasina brnim telefonumdan mesaj atmis banada soylemiyo.
kuzenim gitti suan esim olan nisanlim geldi yanima bilmedigim numaradan cat bir mesaj
sana beni bir daha arama demedim mi ne yuzsuz seysin yakamdan dusmedin vs tarzi birsey
noluyo ya olduk adami aradik ben mesaj atmadim dedim kuzenimin adini vererek bana bu numaradan mesaj atti dedide paçayı kurtardim.
mal çok anlayacağiniz
aynen kendimi o okadar suçlu hissettim ki adami tekrar arayip benim telefonumdan kendisine gonderilen mesajin ekran goruntusunu istedim durumumu anlattim.Ay yok artık şok oldum. İnsanların da başını yakıcaklar düşüncesiz insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?