Hadi yine aldatti erkekte suc oldugu kadar bende de suc var diye düşünüyorum. Çünkü ben oyle kocama suslenen bir insan degilim. Oyle pijama ile sacimi ozensiz toplayarak karsilayan biriyim. Sanirim ben kocama sahip cikamamisim ki boyle bir yapti diye dusunmeden de edemiyorum. Ama madem affettim bundan sonra kocami elde tutmak benim görevim.
Tebrik ediyorum kafa pırıl pırıl görevinizde başarılarAffetmemin tek sebebi kizimdir. Daha cok kucuk ve babasiz buyusun istemiyorum.
İlk defa böyle bir sey yasandi. Hicbir sekilde suphelendiren bir durum olmadi. Telefonu hep acik tutar ve ben bazen telefonunu kullanan biriyim. Telefondan birbirimizin nerede oldugunu da görebiliyoruz.
Ama diyelim ki seytana uydu ve aldatti. Bu aldstma sadece mesajlasma seklinde oldu. Kadinin kendiside dedi bulusma olmadi hic diye. Hadi yine aldatti erkekte suc oldugu kadar bende de suc var diye düşünüyorum. Çünkü ben oyle kocama suslenen bir insan degilim. Oyle pijama ile sacimi ozensiz toplayarak karsilayan biriyim. Sanirim ben kocama sahip cikamamisim ki boyle bir yapti diye dusunmeden de edemiyorum. Ama madem affettim bundan sonra kocami elde tutmak benim görevim.
Hadi yine aldatti erkekte suc oldugu kadar bende de suc var diye düşünüyorum. Çünkü ben oyle kocama suslenen bir insan degilim. Oyle pijama ile sacimi ozensiz toplayarak karsilayan biriyim. Sanirim ben kocama sahip cikamamisim ki boyle bir yapti diye dusunmeden de edemiyorum. Ama madem affettim bundan sonra kocami elde tutmak benim görevim.
Bak gördün mü nooption buna inanmadım mesela sadjafhhfşıracıyı kapıp gelmiş
Affetmemin tek sebebi kizimdir. Daha cok kucuk ve babasiz buyusun istemiyorum.
İlk defa böyle bir sey yasandi. Hicbir sekilde suphelendiren bir durum olmadi. Telefonu hep acik tutar ve ben bazen telefonunu kullanan biriyim. Telefondan birbirimizin nerede oldugunu da görebiliyoruz.
Ama diyelim ki seytana uydu ve aldatti. Bu aldstma sadece mesajlasma seklinde oldu. Kadinin kendiside dedi bulusma olmadi hic diye. Hadi yine aldatti erkekte suc oldugu kadar bende de suc var diye düşünüyorum. Çünkü ben oyle kocama suslenen bir insan degilim. Oyle pijama ile sacimi ozensiz toplayarak karsilayan biriyim. Sanirim ben kocama sahip cikamamisim ki boyle bir yapti diye dusunmeden de edemiyorum. Ama madem affettim bundan sonra kocami elde tutmak benim görevim.
belki oda sevgilisini aldatıyordur karma :)öyle olmuş.
mesaj atan adamin kendi telefonu yok heralde
Şey yap.Affetmemin tek sebebi kizimdir. Daha cok kucuk ve babasiz buyusun istemiyorum.
Çok doğru bir tespitNiye o zaman sanki boşanacakmışta vazgeçmiş gibi anlattiniz başta. Siz zaten eve dönmeye yer ariyormuşsunuz, ne dese inanirsiniz.
Eşinizin sizi aldattiği %100 olsa bile "benim de suçum var" diyecek biri zaten boşanmaz. Boşuna konu açmişsiniz.
Bence deNiye eşin telefonu veriyor. Sanayide diye telefonun bir şifresi bile yok mu? Bana inandırıcı gelmedi hadi bir kere mesaj attı diyelim. Kocan eline telefonu aldığında karşı taraftan hiç mesaj gelmedi mi? Arkadaşı telefonu kullandığını eşine söylemedi mi? En baştan eşinin haberi olduysa sana anlatabilirdi. Ben olsam bu yalana inanmazdım sırf inandırıcı olsun diye arkadaşını getirmiş.
Kadinlar susleniyor ama erkekler suslenmiyorÇünkü ben oyle kocama suslenen bir insan degilim. Oyle pijama ile sacimi ozensiz toplayarak karsilayan biriyim.
yok artik ya.Affetmemin tek sebebi kizimdir. Daha cok kucuk ve babasiz buyusun istemiyorum.
Aynen konu sahibi suçlu ! adama sahip çıkmamış ! adam çok namuslu ve şerefli asla dışarıda değil gözü arkadaşı yapmış işte konu sahibi paranoyak olmuş !Çok doğru bir tespit
Aldatsa da adam haklıymış madem sorun nerde
Affetmemin tek sebebi kizimdir. Daha cok kucuk ve babasiz buyusun istemiyorum.
belki de ama bunlarin bir onemi yok zaten artikbelki oda sevgilisini aldatıyordur karma :)
hayal edemiyorum eşimizde gecelikle karşımızda beliriyor falan djjdgjgkgdk ne gülerdimBence de
Kadinlar susleniyor ama erkekler suslenmiyor
Illa biz mi gecelik giyecegiz eslerimiz de biraz heyecanlandiracak kiyafetler giyse
Ama siz tayt giyiyorsunuz, bu kk nın koca elde tutma önerisidir, lütfenyok artik ya.
valla bacim ben 2.5 senedir bir fiil termal taytla geziyorum evde recep ivedik gibi bazen kizimin pesine kosmaktan dus bile alamiyorum g.tu gobegide saldim bunun icin kendime hiç adam beni aldatsa yeridir ya diye bakmadim aynada.
helede kocami elimde tutamadim tayt giydim bilmem ne hic demem
affetmek icin kendimi karalamam
affetmek istediyseniz affetmissinizdir bu kadar basit.
one oyle sacimi yapmadim basimi yapmadim ustumu giymedim vs. kendini kandirma bunlarla.
ahahaha yaa senin alintiladigini gorunce tahmin ettim böyle bir şey yazdığınıAma siz tayt giyiyorsunuz, bu kk nın koca elde tutma önerisidir, lütfen
Hiç kendinizi yabana atmayın, gırgır da edinirseniz şahane bir elde tutan kadın olacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?