Derdim cok büyük

yorum yapacaktım, eski eşimle ilgili bir örnek verecektim, böyle bir olay yaptılar arkadaşıyla bana ama sonradan da doğru olduğu ortaya çıktı diye, fakat şu mesajınızdan sonra vazgeçtim. çünkü ne desek biz size, siz kendi doğrunuza inanmayı seçeceksiniz. bu arada ben de aldatılan bir kadın olarak söylüyorum ki; KİMSE ALDATILMAYI HAK ETMEZ!

Tebrik ediyorum kafa pırıl pırıl görevinizde başarılar

Kocanız gt göbek salınca, parfüm sıkmayıp dişini fırçalamadığında aynı şeyleri siz yapacak mısınız? Bu yazıdan sizin gerçek olmadığınızı anlıyorum. Ya da lütfen gerçek olmayın lütfen lütfen

Niye o zaman sanki boşanacakmışta vazgeçmiş gibi anlattiniz başta. Siz zaten eve dönmeye yer ariyormuşsunuz, ne dese inanirsiniz.
Eşinizin sizi aldattiği %100 olsa bile "benim de suçum var" diyecek biri zaten boşanmaz. Boşuna konu açmişsiniz.

Var bacım, sende de elbet suç var.
İş güç çocuk yemek derken bakmazsan adama, böyle telefonunu verip hep başkalarının aşklarını izler, sonra sen yanlış anlayınca toplar sürüyü ay pardon arkadaşlarlarını, açıklama yapar.

Adamı meşgul edeceksin, sürekli mesajlara boğacaksın ki başkasına veremesin telefonu.

Aldatmaya hiç değinmiyorum bile, haşa taş olurum ne münasebet, hepimizin kocası zaten başka kadınlarla aşk yaşasın diye verir ki arkadaşlarına hesaplarını, telefonlarını.
Gözümle görsem arkadaşı yazmıştır der geçermiş mesela ben

Şey yap.

Ben x...w. markasına ait tasma çok öneriyorum. Çok güzel sahip çıkarsınız onunla. Hic sıkıntı cekmezsiniz.

Aynı şeyi siz yapsaydınız eşiniz "bende de hata var. Eşime sahip çıkmadım " diyecek miydi?

Yok madem affettiniz . Madem kabahat sizde bizden ne istiyorsunuz.

Adamın aldatmasina cebren ve hile ile sebebiyet verdiginiz için size beddua mı edelim.

Zihniyete gel ya.

Son düzenleme:
Çok doğru bir tespit
Aldatsa da adam haklıymış madem sorun nerde

Bence de
Çünkü ben oyle kocama suslenen bir insan degilim. Oyle pijama ile sacimi ozensiz toplayarak karsilayan biriyim.
Kadinlar susleniyor ama erkekler suslenmiyor

Illa biz mi gecelik giyecegiz eslerimiz de biraz heyecanlandiracak kiyafetler giyse

yok artik ya.
valla bacim ben 2.5 senedir bir fiil termal taytla geziyorum evde recep ivedik gibi bazen kizimin pesine kosmaktan dus bile alamiyorum g.tu gobegide saldim bunun icin kendime hiç adam beni aldatsa yeridir ya diye bakmadim aynada.
helede kocami elimde tutamadim tayt giydim bilmem ne hic demem
affetmek icin kendimi karalamam
affetmek istediyseniz affetmissinizdir bu kadar basit.
one oyle sacimi yapmadim basimi yapmadim ustumu giymedim vs. kendini kandirma bunlarla.

Çok doğru bir tespit
Aldatsa da adam haklıymış madem sorun nerde
Aynen konu sahibi suçlu ! adama sahip çıkmamış ! adam çok namuslu ve şerefli asla dışarıda değil gözü arkadaşı yapmış işte konu sahibi paranoyak olmuş !

içine kurt düşürücü bir şey açıklamanın mantığı az inanmayı seçmek ve seçmemek ..tam arafta kalınacak bir durum. ne diyeyim ya tamamen unutun ya da maalesef ayrılın ortası olursa mutsuz evlilik olur

Vay be sucu da ustlendim diyorsun yani. Saka gibi gercekten. Allah akil fikir versin.

Bacim evde diz alti tayt ve tisortle oturuyorum suan ve sifir makyaj. Yani kocam beni aldatsa haketmis mi oluyorum? Hayir bu kocalar sizi elinde tutmamak icin elinden geleni ardina koymuyor ve siz israrla bu kocalari elinizde tutmak icin takla atiyorsunuz. Yazik ya.

Bence de

Kadinlar susleniyor ama erkekler suslenmiyor

Illa biz mi gecelik giyecegiz eslerimiz de biraz heyecanlandiracak kiyafetler giyse
hayal edemiyorum eşimizde gecelikle karşımızda beliriyor falan djjdgjgkgdk ne gülerdim ama ben kendine bakan şık giyinen bir erkeği hep beğenirim temiz olan giyimi kuşamı modern tarz ilgi çeken mükemmel ya

Ama siz tayt giyiyorsunuz, bu kk nın koca elde tutma önerisidir, lütfen
Hiç kendinizi yabana atmayın, gırgır da edinirseniz şahane bir elde tutan kadın olacaksınız.

Ama siz tayt giyiyorsunuz, bu kk nın koca elde tutma önerisidir, lütfen
Hiç kendinizi yabana atmayın, gırgır da edinirseniz şahane bir elde tutan kadın olacaksınız.
ahahaha yaa senin alintiladigini gorunce tahmin ettim böyle bir şey yazdığını
bence termal tayt leopar taytla yarişir egilince camasirimin rengi gorunuyomus esim oyle demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…