- 8 Nisan 2017
- 57.164
- 302.815
- 698
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Meyve ağaçlarına zarar verdiklerine göre onlara da zarar veriyorlar demek kiBenim domateslerimin üzerinde de var bunlardan heralde domatesleri yiyorlarmı napıyolar anlamadım onların yüzünden kocaman olgunlaşmıs domateslerimi toplayamıyorum sonra çürüyorlar toplasamda yiyemem zaten.. İnsanlara baska ne zararları var bimiyorum ama insan tiksiniyor
Meyve ağaçlarına zarar verdiklerine göre onlara da zarar veriyorlar demek ki
Kafama kadar kasindim yaaKalorifer böceğine baktım bakmaz olaydım sanki şuan heryerimde dolasıyolar
Çok pis uğraşırım elime dusmeIcim cikti su anda cok guzel moral oldu
Niye TV lere çıkmıştı Allah yardımcınız olsun dedin .korkunç bişey var gibi kalbim gumlediMerhabalar böceğin adı kahverengi kokarca böceği. İnternette bu böcekle ilgili çok haber görebilirsiniz hatta bir ara tv haberlerine de çıkmıştı. Allah yardımcınız olsun.
bunun adı kalkan böceği. biz de bundan çok muzdarip olduğumuz için uzun uğraşlar sonucu öğrendik. bu böcekler dışarıdan geliyor. ilk etapta sineklik yaptırmak sizi kurtaracaktır. onun dışında belediyeler bu böcekler için ilaçlama yapmıyor. ülkenin üzerine helikopterle mi saldılar anlamadım bunları ya. beton yığınının içinde yaşıyoruz, yine de bana mısın demiyor uyuz hayvanlar. kısaca biz 3 yıldır çözüm bulamadıkArkadaslar cildiracagim internetten aradim bulamadim bu bocegi bilen varmi 1 haftadir arada bir buluyorum evdeEki Görüntüle 2704535
Adı gibi çok kokan bi böcekmiş o yüzden Allah yardımcınız olsun dedim bu durumun korkunçluk seviyesi kişiden kişiye değişir tabii :)Niye TV lere çıkmıştı Allah yardımcınız olsun dedin .korkunç bişey var gibi kalbim gumledi
Adı gibi çok kokan bi böcekmiş o yüzden Allah yardımcınız olsun dedim bu durumun korkunçluk seviyesi kişiden kişiye değişir tabii :)
Osuruk böceği bu bende balkonu açınca giriyor halbuki yüksek katta oturuyorum ama uçuyor bu oyle geliyorArkadaslar cildiracagim internetten aradim bulamadim bu bocegi bilen varmi 1 haftadir arada bir buluyorum evdeEki Görüntüle 2704535
O bocek yesil oluyor diye biliyorum .benim gördüklerim hep yeşilOsuruk böceği ele değdiğinde leş gibi kokutur ışığın etrafında hayvani dönüşüde cabası her an çarpacakmış gibi. Böceklerin her türüne fobim var evi üzerine yapar kaçarım genelde ailemdende azar yerim
gecemi goruyosun tekArkadaslar cildiracagim internetten aradim bulamadim bu bocegi bilen varmi 1 haftadir arada bir buluyorum evdeEki Görüntüle 2704535
Osuruk boceginin siyaji buda onun turunden bende yazin gordum cam acik oldugu zaman girerdi eve lamba etrafinda fir donerdi pat pat diye arada birde camasirlarkn uzerinde eve girerdi simdilik gormedim kisin gidiyodur belkideArkadaslar cildiracagim internetten aradim bulamadim bu bocegi bilen varmi 1 haftadir arada bir buluyorum evdeEki Görüntüle 2704535
Bunlae genelde tarım alanlarında olur burda bugday böcegı denıyo ,tabı cesıtlerı vardr mahkkak gıdıp bı tarm ılacı satan yerlerı sorsanz onlar yardmcı olur bence . ama bo zararı yok dıye bılıyrm pencere avık olursa surekli girecektr dıye düşünyrm kapı ve penverelere sineklik cözüm olur benceIsign etrafinda dondugunu gormedim bir yere yapisip salak salak duruyo bunlar ama evi sarmis degiller 1 haftada 5 6 tane fln buldm insallah cogalmaz
Dut ağaçlarında vs çok olur. Öyle zararlı bir şey değil. Hamam böceği tarzı değil. Keşke benim evime giren de bunlar olsa. Bir aydır hamam böcekleriyle boğuşuyorum. Kullanmadığım ilaç kalmadı. Psikolojim bozuldu.Arkadaslar cildiracagim internetten aradim bulamadim bu bocegi bilen varmi 1 haftadir arada bir buluyorum evdeEki Görüntüle 2704535
Bi güldüm sabah sabah. Otopark ya da karı koca kavgası geldi aklıma niyençıkmıştu tv ye deyinceNiye TV lere çıkmıştı Allah yardımcınız olsun dedin .korkunç bişey var gibi kalbim gumledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?