Derdim bocek:(

Şimdi baktım da osuruk böceğinin bir cinsi imis meyve ağaçlarına zarar veren bir turmuş ...evde öldürülmemesi gerekiyormuş ...evde öldürülen in kokusu kalıyormuş disardakileri iceri çekiyormuş bu bilgi ilginç

Son düzenleme:
Evet evet Çin'den gelen böcek türü fındık ağaçlarına çok zarar vermiş bu yıl

Evde öldürülmemesi mi gerekiyormuş yazcaktın
Evet yanlış yazmışım ...kanat altındaki koku sıvısı kalıyormuş evde sanırım biz onu duymuyoruz ..benim eşim hiç öldürmez zaten alır sineklik ile atae ..hele ki kısin yada bu havada çok oluyor :/

Arkadaslar cildiracagim internetten aradim bulamadim bu bocegi bilen varmi 1 haftadir arada bir buluyorum evdeEki Görüntüle 2704535
net goremıyorum kalkan bocegı gibi geldi bana. O bocek turu o kaa cesitli kı az bı renk bacak oynamasıyla baska bocek oluyo kabak cekırdek cuvalının ıcınden cıkardı . Iyy arada gormesen cıt cıt. korkma bunlar zararsız da cıdden adını kalkan dıye hatırladım belkı degıldır.

Internetten baktim uygulama fln indirdim ama bulamadim

Kahverengi kokarcaymis ismi, cok zararlıymış evde olunca kötü kokuyormuş bide yumurtlayıp evde çoğalıyormuş. Sen hemen bi çaresine bak aman yumurtlamasınlar

Benim domateslerimin üzerinde de var bunlardan heralde domatesleri yiyorlarmı napıyolar anlamadım onların yüzünden kocaman olgunlaşmıs domateslerimi toplayamıyorum sonra çürüyorlar toplasamda yiyemem zaten.. İnsanlara baska ne zararları var bimiyorum ama insan tiksiniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…