- 8 Nisan 2017
- 57.164
- 302.816
- 698
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Şimdi baktım da osuruk böceğinin bir cinsi imis meyve ağaçlarına zarar veren bir turmuş ...evde öldürülmemesi gerekiyormuş ...evde öldürülen in kokusu kalıyormuş disardakileri iceri çekiyormuş bu bilgi ilginçVala bugün hic balkon camları açamadım ya, anında geliyorlar. Balkona bi çıkıyorum 5 6 tane camlara yapışmışlar. Gece gündüz farketmiyorda. O zaman muhtemelen ağaçlardan geliyor, kışın belki gelmezler diye umutlu ediyorum
Yazık kız daha dün attım alıp balkondan.Arkadaslar cildiracagim internetten aradim bulamadim bu bocegi bilen varmi 1 haftadir arada bir buluyorum evdeEki Görüntüle 2704535
Kalorifer böceği çok korkunçtur böyle olmaz kiKalorifer böceğiymis bu, ben aylardır bu böceklerden çekiyorum, ilaçlarda fayda etmedi
Anladim apartmanin karsisi tarla oralardan geldi muhtemelenKarınca gibi değil çoğalmaz bağ bahçe varsa gübreli ekilmiş yerlerde çok olurlar ya da otlu çimenli alanlarda
Evet evet Çin'den gelen böcek türüŞimdi baktım da osuruk böceğinin bir cinsi imis meyve ağaçlarına zarar veren bir turmuş ...evde öldürülmesi gerekiyormuş ...evde öldürülen in kokusu kalıyormuş disardakileri iceri çekiyormuş bu bilgi ilginç
Cok zavalli her yerim.kasiniyo tedirgin oldumYazık kız daha dün attım alıp balkondan.
Buğday böcügüsü o
Garibim nede zavallı duruyo
Evde öldürülmemesi mi gerekiyormuş yazcaktınŞimdi baktım da osuruk böceğinin bir cinsi imis meyve ağaçlarına zarar veren bir turmuş ...evde öldürülmesi gerekiyormuş ...evde öldürülen in kokusu kalıyormuş disardakileri iceri çekiyormuş bu bilgi ilginç
Çinliler hep zarar ettirdiEvet evet Çin'den gelen böcek türüfındık ağaçlarına çok zarar vermiş bu yıl
Evet bende okudum onu malesefŞimdi baktım da osuruk böceğinin bir cinsi imis meyve ağaçlarına zarar veren bir turmuş ...evde öldürülmesi gerekiyormuş ...evde öldürülen in kokusu kalıyormuş disardakileri iceri çekiyormuş bu bilgi ilginç
Seni anlıyorum bende kopekten parazit kurtlardan kaptım mi acaba diye korkudan akşamdan beri kasiniyorumCok zavalli her yerim.kasiniyo tedirgin oldum
Çinliler hep zarar ettirdi
Evet yanlış yazmışım ...kanat altındaki koku sıvısı kalıyormuş evde sanırım biz onu duymuyoruz ..benim eşim hiç öldürmez zaten alır sineklik ile atae ..hele ki kısin yada bu havada çok oluyor :/Evde öldürülmemesi mi gerekiyormuş yazcaktın
Anammm mictik desene:)Ben ne kimyasal ilaçlar kullandım fayda etmedi, bir de doğurup doğurup cogaliyorlar of
net goremıyorum kalkan bocegı gibi geldi bana. O bocek turu o kaa cesitli kı az bı renk bacak oynamasıyla baska bocek oluyoArkadaslar cildiracagim internetten aradim bulamadim bu bocegi bilen varmi 1 haftadir arada bir buluyorum evdeEki Görüntüle 2704535
Internetten baktim uygulama fln indirdim ama bulamadimnet goremıyorum kalkan bocegı gibi geldi bana. O bocek turu o kaa cesitli kı az bı renk bacak oynamasıyla baska bocek oluyokabak cekırdek cuvalının ıcınden cıkardı . Iyy arada gormesen cıt cıt. korkma bunlar zararsız da cıdden adını kalkan dıye hatırladım belkı degıldır.
Icim cikti su anda cok guzel moral olduSeni anlıyorum bende kopekten parazit kurtlardan kaptım mi acaba diye korkudan akşamdan beri kasiniyorum
Düşünsene içinde gezdiklerini
Aynen napcaz bilmiyomAnammm mictik desene:)
Kalorifer böceği çok korkunçtur böyle olmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?