• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DUDAK DOLGUSU

duruav

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2023
19
1
6
21
ARKADASLAR

Neauvia dudak dolgusu yaptıran veya yaptıran bir tanıdığı olan yok mu?? Elasty dolgu yaptırmak istiyorum aslında dudaklarıma ama bulunduğum şehirde Elasty yapan yok ve bu dolgu hakkında da hiçbir şey bulamadım internette. Elasty gibi kalıcı bir dolgu mu yoksa hemen eriyor gidiyor mu bilen biri aydınlatsın lütfen boşa para vermek istemiyorum

ARKADASLAR

Neauvia dudak dolgusu yaptıran veya yaptıran bir tanıdığı olan yok mu?? Elasty dolgu yaptırmak istiyorum aslında dudaklarıma ama bulunduğum şehirde Elasty yapan yok ve bu dolgu hakkında da hiçbir şey bulamadım internette. Elasty gibi kalıcı bir dolgu mu yoksa hemen eriyor gidiyor mu bilen biri aydınlatsın lütfen boşa para vermek istemiyorum
en iyi dolguların juvaderm ve fillmed olduğunu söylüyorlar

Merhaba. Ben Bursa dan yazıyorum. Geçen sene ilk kez 1 ml elasty marka dudak dolgu yaptırdim. Juvederm marka içinde hyaralorik asit daha azmis daha yumuşak esnek dolguymus ama daha pahalıydi. Birde bazı kişilerde etkisi çabucak 3-4 ayda geçebiliyormuş Ben de botoks yaptirdigim doktorda elasty marka daha ucuzdu ve önerdiler onu yaptırdım. İlk etapta tabi igne olduğu için ilk hafta dudak daha şiş pofuduk duruyor. İlk haftadan sonra yavas yavaş inmeye normale dönüyor. Ben de 9 -10 aya kadar etkisi vardı . Dudağın kenar iç taraflarında ilk ay minik topaklanma hissettim ama görüntüde belli olmuyordu sonra eridi zaten. Ama çevrem çok beğendi . Tekrar yaptırmayı düşünüyorum.
Topaklanmayi araştırınca şunu okumuştum;
Dudak dolgusu sonrası topaklanma çoğu zaman dolgunun yüzeye yakın enjekte edilmesi nedeniyle oluşur ve genellikle de kendiliğinden geçer.

Back
X