Derdim bocek:(

Deryakuzusu88

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
2.016
1.767
333
36
Arkadaslar cildiracagim internetten aradim bulamadim bu bocegi bilen varmi 1 haftadir arada bir buluyorum evde

Adı ne bilmiyorum ama benim balkonimda oluyor kapı açık kaldığı an eve giriyorlar özellikle akşamları

Yeni tasindigim evin balkon camına yapışıyorlar bunlar 14. Kata nasil çıkıyorlar anlamadim ama uçuyor bilginiz olsun. Benim ev ormana bakıyor, cırcır böceği olabilir.

Yeni tasindigim evin balkon camına yapışıyorlar bunlar 14. Kata nasil çıkıyorlar anlamadim ama uçuyor bilginiz olsun. Benim ev ormana bakıyor, cırcır böceği olabilir.
Cırcır böceği daha iri bundan ve ağaca yapışıyor onlar..benim evimde çamlara çok yakın ordan mi geliyor acaba

Bende 11. Kattayim komsulara sordum bocek varmi diye yok dediler benmde evim tarlaya bakiyor camlari cok acik birakiyorm ondanmi acaba

Osuruk böceği ele değdiğinde leş gibi kokutur ışığın etrafında hayvani dönüşüde cabası her an çarpacakmış gibi. Böceklerin her türüne fobim var evi üzerine yapar kaçarım genelde ailemdende azar yerim

Kokulu böceğe benziyor adını tam bilemiyorum öyle diyordu ananem.

Geçen baktım mutfak dolabının kapağında duruyor öylece ben ona baktım o bana bir türlü atamadım dedim eşime söliymde alsın atsın.

Sonra ben onu unuttum dolaptan birşey alıyım derken kapağı açmamla bi ses geldi sonra hatırladım kapağın arasına sıkıştı açarken öldü düştü ama kanı maviydi

Sonra eşime söyledim attı tabi ama dolabı tezgahı silmekten çamaşır suyuyla helak oldum

Isign etrafinda dondugunu gormedim bir yere yapisip salak salak duruyo bunlar ama evi sarmis degiller 1 haftada 5 6 tane fln buldm insallah cogalmaz

Cırcır böceği daha iri bundan ve ağaca yapışıyor onlar..benim evimde çamlara çok yakın ordan mi geliyor acaba
Vala bugün hic balkon camları açamadım ya, anında geliyorlar. Balkona bi çıkıyorum 5 6 tane camlara yapışmışlar. Gece gündüz farketmiyorda. O zaman muhtemelen ağaçlardan geliyor, kışın belki gelmezler diye umutlu ediyorum

Isign etrafinda dondugunu gormedim bir yere yapisip salak salak duruyo bunlar ama evi sarmis degiller 1 haftada 5 6 tane fln buldm insallah cogalmaz
Karınca gibi değil çoğalmaz bağ bahçe varsa gübreli ekilmiş yerlerde çok olurlar ya da otlu çimenli alanlarda

Arkadaslar cildiracagim internetten aradim bulamadim bu bocegi bilen varmi 1 haftadir arada bir buluyorum evdeEki Görüntüle 2704535
Merhaba haberlerde gördüğüm kokarca böceğine çok benzettim ağaçlara çok zarar veriyormuş belki yanılıyorumdur ama Google'dan bir bakın sizde benzettim fotoğrafınada.

İşte bahçeden geliyor hepsi isterseniz 100 katta olun böcek bu heryerden giriyor malesef bende bahçeli evde oturuyorum maalesef her türden böcek giriyor süpürgeyle falan çekiyoruz anca bahçeli evlerde oturuyorsak bunlar maalesef hep gelir

Bende 11. Kattayim komsulara sordum bocek varmi diye yok dediler benmde evim tarlaya bakiyor camlari cok acik birakiyorm ondanmi acaba
Evden gelmiyorlar ona eminim, çünkü hep dış cama yapışık şekilde görüyorum, evde bi kere gördüm oda çamaşırların üstüne konmuş ordan geldi muhtemelen sizede tarladan geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…