- 21 Aralık 2014
- 2.016
- 1.767
- 333
- 36
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
Arkadaslar cildiracagim internetten aradim bulamadim bu bocegi bilen varmi 1 haftadir arada bir buluyorum evde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalorifer böceğiymis bu, ben aylardır bu böceklerden çekiyorum, ilaçlarda fayda etmediArkadaslar cildiracagim internetten aradim bulamadim bu bocegi bilen varmi 1 haftadir arada bir buluyorum evdeEki Görüntüle 2704535
Yok bu o değil ..bu osuruk böceği denen böcek gibi ama ondan biraz daha iri ve ağır hareket ediyorKalorifer böceğiymis bu, ben aylardır bu böceklerden çekiyorum, ilaçlarda fayda etmedi
Cırcır böceği daha iri bundan ve ağaca yapışıyor onlar..benim evimde çamlara çok yakın ordan mi geliyor acabaYeni tasindigim evin balkon camına yapışıyorlar bunlar14. Kata nasil çıkıyorlar anlamadim ama uçuyor bilginiz olsun. Benim ev ormana bakıyor, cırcır böceği olabilir.
Daha az önce mutfakta kovaladım bıktım bende resmenHadi yaa ne yaptiniz peki simdi hala devam ediyormu off cok sinirim.bozuldu kasiniyorm resmen
Bende 11. Kattayim komsulara sordum bocek varmi diye yok dediler benmde evim tarlaya bakiyor camlari cok acik birakiyorm ondanmi acabaYeni tasindigim evin balkon camına yapışıyorlar bunlar14. Kata nasil çıkıyorlar anlamadim ama uçuyor bilginiz olsun. Benim ev ormana bakıyor, cırcır böceği olabilir.
Yarin camasir makinasini cekip evi sirkeyle silicem gider insallahDaha az önce mutfakta kovaladım bıktım bende resmen
Isign etrafinda dondugunu gormedim bir yere yapisip salak salak duruyo bunlar ama evi sarmis degiller 1 haftada 5 6 tane fln buldm insallah cogalmazOsuruk böceği ele değdiğinde leş gibi kokutur ışığın etrafında hayvani dönüşüde cabası her an çarpacakmış gibi. Böceklerin her türüne fobim var evi üzerine yapar kaçarım genelde ailemdende azar yerim![]()
Vala bugün hic balkon camları açamadım ya, anında geliyorlar. Balkona bi çıkıyorum 5 6 tane camlara yapışmışlar. Gece gündüz farketmiyorda. O zaman muhtemelen ağaçlardan geliyor, kışın belki gelmezler diye umutlu ediyorumCırcır böceği daha iri bundan ve ağaca yapışıyor onlar..benim evimde çamlara çok yakın ordan mi geliyor acaba
Karınca gibi değil çoğalmaz bağ bahçe varsa gübreli ekilmiş yerlerde çok olurlar ya da otlu çimenli alanlardaIsign etrafinda dondugunu gormedim bir yere yapisip salak salak duruyo bunlar ama evi sarmis degiller 1 haftada 5 6 tane fln buldm insallah cogalmaz
Ben ne kimyasal ilaçlar kullandım fayda etmedi, bir de doğurup doğurup cogaliyorlar ofYarin camasir makinasini cekip evi sirkeyle silicem gider insallah![]()
Merhaba haberlerde gördüğüm kokarca böceğine çok benzettim ağaçlara çok zarar veriyormuş belki yanılıyorumdur ama Google'dan bir bakın sizde benzettim fotoğrafınada.Arkadaslar cildiracagim internetten aradim bulamadim bu bocegi bilen varmi 1 haftadir arada bir buluyorum evdeEki Görüntüle 2704535
Evden gelmiyorlar ona eminim, çünkü hep dış cama yapışık şekilde görüyorum, evde bi kere gördüm oda çamaşırların üstüne konmuş ordan geldi muhtemelen sizede tarladan geliyorBende 11. Kattayim komsulara sordum bocek varmi diye yok dediler benmde evim tarlaya bakiyor camlari cok acik birakiyorm ondanmi acaba