sıkma canını desem de insan üzülüyor illa ki.Amin çok teşekkür ederim , bebeğim sağlıkla gelsin kucağıma inşallah , maddi sıkıntı umrumda değil. Hepi topu 2 sene sıkışacağız zaten , sabrederiz nolcak. Ama düştüğümde arkamda kimse olmayacakmış onu bir kere daha anladım...
Kimseyi üzmeyeyim diye de salak gibi boşuna gizlemişim sıkıntımı..
Amin, Teşekkür ederim... evet sanırım söz konusu aile olunca çözümsüz kalıyor herşey. Silmeyi asla göze alamam, çok pişman olurum ondan eminim. Ama hiçbişey olmamış gibi davranmak da mümkün olmadı.sıkma canını desem de insan üzülüyor illa ki.
benim eski konuları bilirsin belki..
ne annem ne kardeşlerimden 5 aydır arayan soran yok. bir de annem sözde torununa çok düşkündü.
meğer hep ben çabalamışım aramız iyi olsun diye.
ameliyatımda, doğumlarımda annem hep zorla geldi. 1-2 gün durdu, gitti sıkıldığı için. 2. doğumda hastanede yanımda teyzemin zoruyla kaldı, ertesi gün gitti. eşim kırık ayağıyla 2 bebeğe ve sezaryenli bana baktı.
boşver. çekirdek ailemizle mutlu olalım. onlar gibi hata yapmayalım inşallah.
Amin çok teşekkür ederim , bebeğim sağlıkla gelsin kucağıma inşallah , maddi sıkıntı umrumda değil. Hepi topu 2 sene sıkışacağız zaten , sabrederiz nolcak. Ama düştüğümde arkamda kimse olmayacakmış onu bir kere daha anladım...
Kimseyi üzmeyeyim diye de salak gibi boşuna gizlemişim sıkıntımı..
Allah düşürmesin canım , napayım ortada kaldıklarında anladıkları kıymeti.. Allah sağlık versin hepsine...Bizim ailede de oldu evlat ayrımı.
Çok kötü bir şey.
Çocuğın özgüveni, inancı, güveni hepsi bitiyor.
Ben yerinde olsam aramazdım bir daha.
Diğer evlatları o kadar kıymetli ise onlara annelik babalık etsinler bırak.
Gün gelecek ama evladın hası o zaman belli olacak.
Allah düşürmesin ama düşürebilirde elden ayaktan.
O zaman o kıymetli gelinleri ya da oğulları ne yapacak göreceksin.
Yuh
Bu baba değil, el resmen
Bence hiç içinizde kalmasın. Buraya yazdıklarınızı açın bir telefon yüzüne saydırın. Yaptıkları sizin içinizde kalacağına otursun bir düşünsün bakalım hamile kızına 7 kat yabancı gibi davranmayı!
evet içimde kalmadı hiç değilse... umarım yakın bir zaman diliminde anlarlar hatalarını, gerçi üzülmesin diye kendini paraladığı gelin evine çaya davet etmez, bu zamana kadar anlamadı ise anlayacağını da sanmıyorum ama kendilerince denge kurmuşlar o tarafı kaybetmemek adına. dengenin burdan bozulacağı bence akıllarına bile gelmedi bugüne kadar....Derdinin çaresi Yok malesef senin anlatmanla anlayacak bir insan olsa zaten evlat ayrımı yapmazdı sen içini dökmüşsün rahatlamışsın boşver anlasın ya da anlamasın Allah ıslah etsin
Eşinle doğacak yavrunla çok mutlu olun inşaAllah
Muhtac olmani yalvarmani istiyorlar sanirim babanin tavri cok incitici ama degistiremezsin malesef..senin kardesin erkek benimkiler kiz ikiside buyuk ama annem hep onlari kayirir ikisinede ev aldi emeklide oldular.beni ortada birakti elimdeki birikmis paramida aldi ev alirsaniz veririmdiye onunlada kizinin evini dosedi ben ne yapayim soylebana kalırsa kopmak gibi bir niyetim yok zaten. sadece bilsinler artık herşeyin farkındayım ve üzülüyorum , gelinine yemeğe çıktığımızı bile üzülür diye söylemek istemeyen baba kızının da bu yapılanlara üzüldüğünü bilsin , ona göre davransın istedim.. sırf bunları söylediğim için bağları koparacaklarsa kendileri bilir... ben adım attım aradım. aramazsa tekrar aramayacağım..
evet annemle babamdan çok daha kötü bir ilişkimiz olduğu için annem bu durumda 3 maymunu oynuyor. zaten oğluna yapılsın herşey bunun destekçisi. en son bana abimi şikayet ediyordu "senelerdir kirayı alıyorlar hala beklenti içindeler, ortada bişey yok. ev alacak olsalar yardım edelim tabi , ama böyle senelerdir havaya gidiyor para. ev alsalar zaten hepimiz yardım ederiz " flan dedi. "yooo ben hiç de yardım etmem" dedim. "aaaaa kızım niye öyle diyorsun kardeşine öyle der mi insan hiç" dedi. "anne iyi misin? ben ev aldım kim 5 kuruş getirdi al bu da peşinata katkım olsun dedi???? bana kim ne verdi de benden beklenti içine giriyor?" dedim. ben bulaşıkları yıkayayım diye konuyu kapatıp kaçtı....Bütün yorumları okuyamadım eger soran oldutsa ve cevap verdiyseniz kusura bakmayın ama annenizin rolü nedir bu durumlarda tavrı nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?