- 12 Nisan 2015
- 696
- 1.152
- 313
Annem sağolsun beni ince ince işlemişti okumaz evlenirsen böyle çekersin aç kalırsın benim gibi vs diyeBöyle hikayeler beni öyle mutlu ediyor ki...gerçek hayatta da sonu güzel biten yaşamlar duymak öyle güzel ki...ama bişey de söylemeden geçemeyeceğim ; siz kararlı ve azimliymissiniz... çok kötü ailede yetişmiş hergun dayak küfür ,hiç değer görmeyen bir kız çocuğu vardı eski mahallemizde sonradan öğrendim ki evden kaçmış yanlış yerlere sapmış...o sebepten sizi ayakta alkışlıyorum ,neyin doğru neyin yanlış olduğu ayrımını anlamış ve hayatınızı güzel planlamissiniz ...Helal olsun
Annenizin Okuma bilinci oluşturması çok güzel olmuş..evlilik konusuna gelince ne zaman hazır hissederseniz o zaman olsun 32 yada 42 ne farkeder ? Yeterki siz hazır hissedin ve gerçekten iyi bir insanla karsilasinAnnem sağolsun beni ince ince işlemişti okumaz evlenirsen böyle çekersin aç kalırsın benim gibi vs diye
Neyse evlilik korkum daha yeni yeni geçti 2 3 senedir yaşım 32
Çok teşekkür ederim sizin de yolunuz hep açık olsunAnnenizin Okuma bilinci oluşturması çok güzel olmuş..evlilik konusuna gelince ne zaman hazır hissederseniz o zaman olsun 32 yada 42 ne farkeder ? Yeterki siz hazır hissedin ve gerçekten iyi bir insanla karsilasin(evlilik konusunda ahkam kesecek son kişiyim belki ama ) en azından benim naçizane düşüncem ..yolunuz hep açık olsun
Başarı hikayesi demek istemedim bendeBu anlattığınız şeyler çoğu kızın başına gelenlerdi özellikle 90lı yıllarda...Yani sadece sizin hikayeniz değil bence, mesela benim hayatıma benzettim...
Eskiden aileler ve cevre toplum oyleydi, ben de bisiklete 16 yaşında bindim diye mahallede dedikodu olmuştu..
Sonuçta aiken o kadar da kötü değilmiş ünv okutmuş..Ben de mühendis oldum işte. Benim hayatıma cok benziyor
Ama ne biliim hiç başarı hikayesi olarak düşünmedim, 90lı yılların rutin şeyleriydi bu tip aileler falan
Biraz küçümser tarzda hissettim yazdığınızı ayrıca, herkesin başına aldatılmak da geliyor mesela ama insan kendi başına gelince daha fazla canı yanmıyor mu?Bu anlattığınız şeyler çoğu kızın başına gelenlerdi özellikle 90lı yıllarda...Yani sadece sizin hikayeniz değil bence, mesela benim hayatıma benzettim...
Eskiden aileler ve cevre toplum oyleydi, ben de bisiklete 16 yaşında bindim diye mahallede dedikodu olmuştu..
Sonuçta aiken o kadar da kötü değilmiş ünv okutmuş..Ben de mühendis oldum işte. Benim hayatıma cok benziyor
Ama ne biliim hiç başarı hikayesi olarak düşünmedim, 90lı yılların rutin şeyleriydi bu tip aileler falan
Herkes kendine göre yorumlar ve bakar, bence başarıdır bunlar ayrıca o yaşlarda erken yaşta evlenip ailenin çizdiği yörüngede yaşayabilirsin.Biraz küçümser tarzda hissettim yazdığınızı ayrıca, herkesin başına aldatılmak da geliyor mesela ama insan kendi başına gelince daha fazla canı yanmıyor mu?
Bir başarı hikayesi değil, evden çıkamazken hayatımı düzeltmem kendime bir iyilik dünya için minicik evet benim için büyük birşey, bu zor zamanlarımda motive kaynağım hepsi bu
herkesin babası gözü önünde 14 yaşındayken intihara teşebbüs etmemiştir sanırım
Herkes 3 sene simit kokusu alarak onu bir kez bile alamadığı da olmamıştır bence
Vardır elbette ama ‘herkes’ değil
Kesinlikle haklısınız, sizi de tebrik ederim, güçlü duruşunuzdan dolayıHerkes kendine göre yorumlar ve bakar, bence başarıdır bunlar ayrıca o yaşlarda erken yaşta evlenip ailenin çizdiği yörüngede yaşayabilirsin.
Örneğin ben boşandım mutsuz bir evlilik yerine mutlu bir yaşamı tercih etttim bu bana göre başarıdır başkasına göre başarısızlıktır. Aynı evde aynı koşullarda yaşayıp hayatı çok farklı algılayanlar var hepimiz parmak izimiz gibiyiz. Kendinizle gurur duyun bence her zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?